Dodaj do ulubionych

I'm a o'k ,...

17.12.06, 00:11
We got hit and we got hit hard , duze drzewo sasiada , ktore mi zaslanialo
widok na Mt Rainier , lezy na moim backyard , , kilkanascie cali od mojego
dachu , mam widok , heheh i drewno do kominka na nastepne dwa lata (prawem
kaduka) , dawalem palantowi 5 setek dwa lata temu zeby scial ,... Anyway ,
ghotir , cees , rattler , i o ile pamietam forumowicz z Seattle metropolitan
area , jak sobie radzicie ??? ,...

U mnie , crashimg for a second night , corka z dwojgiem wnuczkow , czworka
dzieci znajomych , generator chodzi cala para , a ja latam za benzyna do
generatora ,...

See ya ,...
Obserwuj wątek
    • j-k sure, solamente :) 17.12.06, 00:17
      i jesli tylko nie bedziesz belkotal n/t Izraela i Busha
      - to za cala reszte trzymam kciuki :)

W koncu Ameryka jest dla Amerykanow, a nie dla islamuskow :)))
    • i-love-2-ski Re: I'm a o'k ,... 17.12.06, 00:19
      tylko na chwilke,ale ciesze sie,ze jestes OK, that was quite a storm,and I'm
      enjoying life in Boulder. Let it snow:)
      trzym sie i mam nadzieje,ze rattler jest OK
      • explicit Re: I'm a o'k ,... 17.12.06, 00:45
        Chyba nie , on mieszka on the top of the hill w miasteczku nad Columbia River
        Gorge , tam zreszta zawsze pizdzi , cell tez nie odbiera , nie wiem czy wyniosl
        sie do cabiny , czy wieza cell phone ucierpiala ,... Moj home phone # is dead ,
        jego home and cell rowniez ,...
        ==============================================================================
        trzym sie i mam nadzieje, ze rattler jest OK
    • polski_francuz Re: I'm a o'k ,... 17.12.06, 19:35
      Nic takiego zlego co by na dobre nie wyszlo...

Trzym sie!

PF

• explicit Re: I'm a o'k ,... 19.12.06, 19:55
        Minelo 5 nocy , zaczynamy 5-ty dzien :( ,... Benzyne mozna dostac bez problemu
        wiec jakos sie trzymamy zwlaszcza ze zostal nam jeden obcy dzieciak i to ten
        ktory sprawial najmniej klopotu ,... Wczoraj widzialem assesment team na ulicy
        wiec jest nadzieja ze nia zapomnieli - Niestety naleze do tych 150-ciu tys do
        ktorych jeszcze nie dotarli ,... Pare lat temu weszlo zarzadzenie ze bez permit
        nie mozesz sciac czy obciac pare galezi z drzewa i wszyscy chca mieszkac na
        przedmiesciach a tutaj przedmiescie jak sam widziales to las i stad klopoty ,...

Jestem zaskoczony jak wielu mieszkancow jest nieprzygotowanych do kryzysu a
        przeciez zyjemy w strefie sejsmicznej i w kazdej chwili moze byc gprzej jak
        zatrzesie bo wtedy nawet wody zabraknie ,...

Zastanawiajaca jest glupota ludzi , mamy kilkanascie smiertelnych wypadkow
        zatrucia tlenkiem i dwutlenkiem wegla , ludzie uzywali spalinowych generatorow
        w garazach a jeden nawet w living room , jeszcze durniejsi palili BBQ w domu ,
        Kilka setek w roznym stanie z przypadkami zatrucia tlenkiem i dwutlenkiem wegla

Wczoraj niedaleko mnie zginal mezczyzna ktory wybral sie wieczorem na spacer z
        psem i nadepnal na (hot) linie na ziemi , przedwczoraj w sasiednim miasteczku
        malkzenstwo poszlo spac na gore i zostawilo palace sie swieczki z kilkoma
        kotami na dole ,...

Dzis slyszalem o przypadkach zatrucia zywnoscia - Nasza Governor zarzadzila
        stan wyjatkowy bo byly przypadki rabunkow i wlaman , tymczasem nasi wspaniali
        z National Guards wprowadzaja demokracje w Iraq'u - Slowem , nie jest wesolo ,.

Dzis w nocy dzwoni sasiadka (rozwodka) ze jej generator zgasl i czy moglbym jej
        pomoc - Pukam a ta otwiera drzwi prawie pol gola w domu ciepluto wood stowe
        grzeje , a ta mi zawraca dupe , bo boi sie spac bez swiatla ,... Nu powiedzmy
        ze zapomniala dolac benzyny wieczorem ,... :)))
        =============================================================================
        Nic takiego zlego co by na dobre nie wyszlo... Trzym sie!

• polski_francuz Re: I'm a o'k ,... 19.12.06, 20:46
          "sasiadka (rozwodka)"

Na ciebie to babki leca. Teraz rozwodka, niedawno wdowa. Nie wiedzialem, zes
          taki pies na kobiety. Nastepnym razem dasz mi kilka wskazowek:)

Good luck mate

PF
          • explicit Re: I'm a o'k ,... 19.12.06, 23:15
            Ja o sytuacji a ty o kobitkach :)))

Francuz , u nas co drugi dom to rozwodka , statystycznie nabijalismy licznik
            w tej kategorii zanim jakas duuuzo mlodsza i duuuzo madrzejsza od poprzedniej
            sie na nas nie poznala :)))
            "sasiadka (rozwodka)"

Heheh , trzeba zaczepic i wiedziec kogo - 50 % to smooth talking , reszta
            zalezy jak sie zabierzesz do roboty po pierwszych lodach i jakie wrazenie
            zostawisz ,...
            Na ciebie to babki leca. Teraz rozwodka, niedawno wdowa. Nie wiedzialem, zes
            taki pies na kobiety. Nastepnym razem dasz mi kilka wskazowek:)

• puls I'm a o'k ,.chociaz zamkneli mnie w domu wariatow 17.12.06, 19:37
      Ale dali mi komputer wiec sie uspokoilem
    • explicit Re: I'm a o'k ,... 18.12.06, 00:54
      Dzis jednego gowniarza (prawie rok starszy od juniora) odeslalem do domu ,
      cholera ze w kazdym towarzystwie znajdzie sie spoiled brat , ktory umili
      zycie reszcie ,...

Anyway 3 dni i 3 noce za nami szykuje sie nastepna , wczoraj jak na zlosc
      temperatura spadla ponizej zera , benzyny nie znalazlem , termostat down ,
      mimo ze mam ponad 10 galonow w zbiorniku w lajbie jak zajdzie potrzeba ,...
    • maureen2 Re: I'm a o'k ,... 18.12.06, 01:54
      jak pięknie,czyżby tornado w Loregonie ?
    • z_daleka Re: I'm a o'k ,... 18.12.06, 11:27
      jednak zawalila sie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka