i-love-2-ski Re: Acha !! 13.01.07, 22:35 e won ston potrzebuje 3 kg kartofelkow,podrzuc mi sloneczko bo pogoda pod psem to nie chce mi sie ruszac tylkiem za rog. z gory dziekuje,mozesz bambosza poslac,tylko pamietaj zabierz mu ten wibrator,chlop sie moze na nim potknac i zlamac co nieco. moze oblechujek sie tym zajmie przez pare minut. nu buziam judajke slodziuTko. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Acha !! 13.01.07, 22:38 ale cie skreca, idiotko wiadomo skad, co? a ja mam przednia zabawe... :)))) p.s. kartofelki to ty se sama podrzucaj..... na rowerek i do sklepu, siatki nie zapomnij.... Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: umiesz jezdzic na rowerze 13.01.07, 23:06 aaki napisała: > ? nawet na dwoch rowerach, po co pytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: umiesz jezdzic na rowerze 13.01.07, 23:08 genom3 napisała: > aaki napisała: > > > ? jesli marwtisz sie o ruchelsko doopke wystarczy jak jej wytlumaczysz jak sciagnac siodelko ona taka napalona:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski no dziatwa 13.01.07, 23:07 juz 5pm a kartofle niedoreczone. co ja mam myslec o waszych plecach i koneksjach,ze padly na pysk? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Acha !! 13.01.07, 22:46 i-love-2-ski napisała: > e won ston potrzebuje 3 kg kartofelkow,podrzuc mi sloneczko bo pogoda pod psem > to nie chce mi sie ruszac tylkiem za rog. z gory dziekuje,mozesz bambosza > poslac,tylko pamietaj zabierz mu ten wibrator,chlop sie moze na nim potknac i > zlamac co nieco. moze oblechujek sie tym zajmie przez pare minut. > nu buziam judajke slodziuTko. musisz tego jadu swojego wszędzie strzyknąć ? przykro Ci że się szanujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Acha !! 13.01.07, 22:56 oczywiscie, ze jej przykro.... cala jej rola na forum to judzic, przeklinac i wyzywac kazdego, i tych z obozu zydowskiego i tych z jej wlasnego... :))) tak juz ma....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Acha !! 13.01.07, 23:11 vitalia napisała: > > musisz tego jadu swojego wszędzie strzyknąć ? przykro Ci że się szanujemy ? witalio czy ty pisujesz w jakims tygodniku "smiech to zdrowie",bo won ston ty masz poczucie humoru,nieco judajkowe,ale tym niemniej doceniam twe checi (b.szczere). nu moze nie kto inny a absztys wlasne tobie swoj malo uzywany instrumencik podrzucil,a to by tlumaczylo wszystko? ps.jak tam judajka dalej atakuje forum arabika:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Acha !! 13.01.07, 23:03 i-love-2-ski napisała: > e won ston potrzebuje 3 kg kartofelkow, to zdejmij peruke i sobie do niej nawrzucaj, na pewno wlezie 3 kilo >podrzuc mi sloneczko bo pogoda pod psem > to nie chce mi sie ruszac tylkiem za rog. dobrze ci zrobi jak sobie przewietrzysz mozdzek > z gory dziekuje,mozesz bambosza > poslac, bamboszem to mozesz zarobic w dziob;-) > tylko pamietaj zabierz mu ten wibrator,chlop sie moze na nim potknac i > zlamac co nieco. o rany, a ta znowu o sexie, opanuj sie, nikogo tu nie obchodzo twoje problemy > moze oblechujek sie tym zajmie przez pare minut. watpie aby ktokolwiek zechcial zajmowac sie tobo minute > nu buziam judajke slodziuTko. podoba mi sie ta goika:) nasladuje swego pana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: Acha !! 13.01.07, 22:56 vitalia napisała: > nie zdazyla napisac.... kiedy wreszcie odkryla uroki wibratora podarowanego przez absztyfa ps. instrukcja obslugi taka skomplikowana i stad te acha!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Acha !! 13.01.07, 23:10 że co ja napisałam ???? czemu manipulujesz ? kłamco! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Acha !! 13.01.07, 23:54 vitalia napisała: > że co ja napisałam ???? czemu manipulujesz ? kłamco! wy macie frazesy zamiast liter na klawiaturze,bo sie kopiujecie toczka w toczke,a moze nicki dzielicie mossadystko? Odpowiedz Link Zgłoś