i-love-2-ski 18.01.07, 01:05 krajobraz Alaski,mam nadzieje,ze global warming za szybko tych lodowcow nie stopi. bergoiata.org/fe/Alaska2/Exit%20Glacier,%20Kenai%20Fjords%20National%20Park,%20Alaska.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamarta8 Re: sniezynki 18.01.07, 01:19 Alez fajne zdjecia. Szczegolnie te ze sniezynkami.:) Mamy miec troche sniegu w piatek. Lubie kiedy pada snieg, bo swiat wyglada wtedy jak zaczarowany. Wszystko staje sie nierealne i ciche. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: sniezynki 18.01.07, 01:22 annamarta8 napisała: > Alez fajne zdjecia. Szczegolnie te ze sniezynkami.:) > Mamy miec troche sniegu w piatek. > Lubie kiedy pada snieg, bo swiat wyglada wtedy jak zaczarowany. Wszystko staje > sie nierealne i ciche. > Pozdrowienia :) no u nas nareszcie bialo,czekalam na to cholera pare tygodni od razu poszlam sie wytarzac w sniegu jak bernardyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: sniezynki 18.01.07, 01:26 wytarzac w sniegu jak bernardyn:) - ja tez zawsze robie "orla" w sniegu. Oni tu nazywaja to robieniem "aniola". Niech im bedzie! Aniol tez moze byc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: sniezynki 18.01.07, 01:32 annamarta8 napisała: > wytarzac w sniegu jak bernardyn:) > - ja tez zawsze robie "orla" w sniegu. Oni tu nazywaja to robieniem "aniola". > Niech im bedzie! Aniol tez moze byc.:) he,he snow angel:)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: dla tych co lubia zimie 18.01.07, 01:10 Hm, pomarzyć. Stokrotki na trawnikach. Duże wiatry jak na wiosnę. Chyba musimy poczekać na następną zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dla tych co lubia zimie 18.01.07, 01:11 w_ojciech napisał: > Hm, pomarzyć. Stokrotki na trawnikach. Duże wiatry jak na > wiosnę. > > Chyba musimy poczekać na następną zimę. no wlasnie co sie z tym swiatem wyprawia,same ekstrema:)gdzie sie podzialy 4 pory roku,te prawdziwe w koncu kazda pora roku jest piekna. Odpowiedz Link Zgłoś