Gość: kubol IP: *.bielsko.msk.pl 24.04.03, 08:48 Tak zaczyna sie pierwszy dzien dzialania palestynskiego premiera .... palestynczycy = samodestrukcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 zamach w kfar sabie IP: *.netvision.net.il 24.04.03, 12:45 jeden mlody 24letni mezczyzna wlasnym cialem ochronil innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam ***********Zamach na Dane33 IP: *.dialup.mindspring.com 25.04.03, 00:36 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jeden mlody 24letni mezczyzna wlasnym cialem ochronil innych.... Masz na mysli tego brytyjczyka ktory wlasnym cialem oslanial kilkulatkow w ubieglym tygodniu? Zaliczyl za to kulke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Mirmil,Benadem - dajcie glos! IP: 62.90.63.* 24.04.03, 13:15 mam na mysli zaszczekajcie(prszepraszm psy, ktore moga sie poczuc slusznie urazone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Mirmil,Benadem - dajcie glos! IP: *.bb.netvision.net.il 24.04.03, 13:35 Gość portalu: z daleka napisał(a): > mam na mysli zaszczekajcie(prszepraszm psy, ktore moga sie poczuc slusznie uraz > one) nu, nie masz szans, moj drogi, na takich watkach albo ich wogole nie ma, albo nam napisza, ze sie nam nalezy, bo ten zamachowiec wlasnie walczyl o swoja ziemie... tej ktorej nigdy nie posiadal, ale to juz moj komentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniami ********Dana33 - dajta glos! IP: *.dialup.mindspring.com 25.04.03, 00:38 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: z daleka napisał(a): > > > mam na mysli zaszczekajcie(prszepraszm psy, ktore moga sie poczuc slusznie > > uraz > > one) > > nu, nie masz szans, moj drogi, na takich watkach albo ich wogole nie ma, albo > nam napisza, ze sie nam nalezy, bo ten zamachowiec wlasnie walczyl o swoja > ziemie... tej ktorej nigdy nie posiadal, ale to juz moj komentarz... Apropos twojego komentarza... Czy twoi twoi przodkowie 60-lat temu nie walczyli o ziemie ktorej nie posiadali? Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś