dana33 04.04.07, 00:26 no i do tego oczywiscie lodzianin.... :)))) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4035972.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 00:28 Facet ma cojones, w koncu Lodzermensch:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant pro memoriam 04.04.07, 00:29 Tak wygladala kiedys instalacja artystyczna w kosciele pralata: i.wp.pl/a/f/pjpeg/7801/grob_brygida.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker No coz wszystko jasne 04.04.07, 00:35 Greger jest pochodzenia zydowskiego. Solidarnosc plemienna zobowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: No coz wszystko jasne 04.04.07, 00:39 jassne, adasiu..... kazdy madry polak to na pewno zyd. a cala reszta polakow to glupki, nie? jak czytam ciebie, to wlasnie tak jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: No coz wszystko jasne 04.04.07, 01:11 Danusiu to nie jest madry polak tylko glupi zzyd. Jak nie chce to niech spada. Medal przyznaje sie nie za poglady na wasz temat - czyli zydow. -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: No coz wszystko jasne 04.04.07, 13:13 WOW, ale ty nie zaprzeczasz zes nie Adas... :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: pro memoriam 04.04.07, 00:38 o kurrrka, ale zdjecie...... i facet nawet nie zajaknal sie.... nu, nu..... zasejfowalam sobie to zdjecie...... Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 00:39 To dla ciebie "prawdziwy Polak" to ten... co ma twoje poglądy lub myśli tak jak ty? No no, odkrywcze! Idąc twoim rozumowaniem mam przyjąć, że "prawdziwi Żydzi" to ci którzy myślą jak ja? Hmm. Faktycznie znam takich Żydów! PS Dana jesteś bondynką, masz niebieskie oczy - jak to możliwe że jesteś żydówką (nie zastanwiałaś się nad tym - przecież to nie są semickie cechy)? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 00:43 stranger....... jezuuuuu, nu, ja ciebie pardon, ale to za duzo glupoty na raz, zebym sie wogole zaczela wysilac na gadke z toba..... Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 00:48 Rozumiem, sprawiłem ci kłopot swoimi pytaniami - widzisz, jesteś Żydówką bo to twoja tożsamość (zdaje się że nie jest wierzącą) ale skąd u ciebie blond włosy i niebieskie oczy? Wiesz dobrze i ja wiem że to nie są cechy semickie. Więc proszę nie zabieraj głosu na temat "prawdziwych Polaków" - tobie nie wypada! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 00:55 hahaha..... sprawiaja mi klopoty...... przeciez napisalam, ze za duzo glupoty zeby z toba gadac, wiec po co piszesz znow te idiotyzmy? jackie onassis miala czarne wlosy i czarne oczy..... pewnikiem zydowa byla.... Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 01:05 Semici nie mają (etnicznie) blondynów tak jak nie mają etnicznie blondynów ludy chamickie (Murzyni) - o tym wie każdy kto zna medycynę lub antropologię:P Natomiast wśród Europejczyków są blondyni, bruneci, szatyni. Sprawa oczu jest jeszcze bardziej jednoznaczna - niebieskie oczy mają tylko potomkowie Europejczyków z północnej Europy - TYLKO! Nie ma tego u innych ras! Dobranoc PS 1.Możesz się uważać (i tak jest) za Żydówkę tyle że w twoich żyłach płynie nie tylko żydowska krew - etnicznie nie jesteś... prawdziwą Żydówką. 2.Zauważ że staram się pamiętać i piszę Żyd i Żydówka z dużej litery - byłbym wdzięczny gdybyś również pamiętała o tym i pisała Polak z dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Dana ma racje.Alez ty bredzisz semitochamito. 04.04.07, 01:07 stranger.pl napisał: > Semici nie mają (etnicznie) blondynów tak jak nie mają etnicznie blondynów ludy > > chamickie (Murzyni) - o tym wie każdy kto zna medycynę lub antropologię:P > > Natomiast wśród Europejczyków są blondyni, bruneci, szatyni. > > Sprawa oczu jest jeszcze bardziej jednoznaczna - niebieskie oczy mają tylko > potomkowie Europejczyków z północnej Europy - TYLKO! Nie ma tego u innych ras! > > Dobranoc > > PS > 1.Możesz się uważać (i tak jest) za Żydówkę tyle że w twoich żyłach płynie nie > tylko żydowska krew - etnicznie nie jesteś... prawdziwą Żydówką. > > 2.Zauważ że staram się pamiętać i piszę Żyd i Żydówka z dużej litery - byłbym > wdzięczny gdybyś również pamiętała o tym i pisała Polak z dużej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Dana ma racje.Alez ty bredzisz semitochamito. 04.04.07, 06:57 PAnie Kotlet, Zgadza się. Bredzi. Bredzenie nt. ras sięgło bruku --- Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 01:09 dzieki, ze mnie ubawiles tuz przed snem.... a co do twojej wdziecznosci, to ja sobie zostaw dla kogos innego. ja pisze wszystko z malej litery, czy ci to odpowiada czy nie, i polak, i polska, i israel, i zydzi. jasne? git. a teraz laila tov, stranger, ve kfoc li... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 01:14 Myślałem, że należy pisać "lajla tov":) PS Twoje dzieci też blondyni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Cwani Żydzi 04.04.07, 01:15 Polscy Żydzi zawsze mieli bezpieczniki lub uszczelki Co chroniły jakoś ich przed kłopotami Na koszt państwa posprowadzał Żydów król Kazimierz Wielki A Polacy się musieli przywlec sami. W drugiej Rzeczypospolitej Żydzi mieli jeszcze lepiej, Sprzedawali mnóstwo śledzi albo tkanin, Każdy Żyd z podstępną miną stał za ladą w swoim sklepie I sprzedawał na złość taniej niż chrześcijanin. Nawet okres okupacji też się polskim Żydom przydał - Po podwórku Himmler miotał się z armatką, Zaś w mieszkaniu Polak z Polką ukrywali swego Żyda, A czy Żyd Polaka ukrył? Bardzo rzadko. Teraz zwłaszcza, gdy się w życie historyczny układ wciela Szewardnadze - Ribbentrop - Mołotow - Genscher, Żydzi znowu mają z górki - mogą zwiać do Izraela, A ja kur.wa znów pod Kutnem z szablą w ręce. (Andrzej Waligórski) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: Cwani Żydzi 04.04.07, 08:05 biedny waligorski... czemu on do polonii w USA lub Australii nie wywiewal?? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 10:05 Ktorzy zdolni byliby do podobnych gestow u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 10:56 szkoda, ze sa tacy polacy, ktorzy sie tak o zydach wypowiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 12:22 Czyzby cos sie nie zgadzalo? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 11:54 u nas po prostu nie daje sie medali taki jak jankowski, wiec nie ma co protestowac duzo, drzewiecki...... to wlasnie ta mala roznica, ktorej ty nawt z okularami nie widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 12:21 dana33 napisała: > u nas po prostu nie daje sie medali taki jak jankowski, Bo u was daje sie medale za masakry na cywilach i "likwidacje" dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 13:07 dlugo cie nie bylo i zapomnialam, ze gowna nie wolno ruszac..... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 13:53 dana33 napisała: > dlugo cie nie bylo i zapomnialam, ze gowna nie wolno ruszac..... Trudno ci przyjdzie nie dotykac ciebie samej. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: Szkoda ze nie ma prawdziwych zydow 04.04.07, 18:21 nie, po g... sie tylko wode spuszcza... :D Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 13:26 Ks co molestolowal dostal kryz ? Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 14:49 1. Zarzut "molestowania" okazał się zarzutem prasowym - ktoś chciał rzucając błotem w Ks. Jankowskiego aby coś z tego błota przylgnęło - nic z tego, organy ścigania wyjaśniły sprawę - zarzut był wyssany, kłamliwy. Ale ty pewnie nie przyjmujesz tego do do wiadomości! 2. Ks. Jankowskim ma zbyt "szlachetne" serce i nie dostrzegał w swoim otoczeniu ludzi, którzy nadużywają jego zaufania. Mieli się u Ks. Jankowskiego jak u Pana Boga za piecem, a potem kąsali rękę swojego dobroczyńcy. 3. Widać Fredzio że ty nie lubisz Ks. Jankowskiego - pewnie tobie odpowiadają tacy "księża" jak niesławny Czajkowski - tropiciel rzekomego antysemityzmu wśród Polaków, człowiek złego słowa i w dodatku zwykły kapuś SB:( No ale Czajkowski zawsze był dyżurnym księdzem TVN i pluł na Ks. Jankowskiego – to się niektórym podobało! PS Fredzio gwoli prawdy co powiesz na temat molestowania dokonywanego przez rabinów? – to dopiero temat rzeka:P Ale nie pisz o tym - mnie razi gdy ktoś dla celów politycznych wykorzystuje ataki na religie - każdą! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 16:13 Ks. Jankowskiego to pedal i antisemita i lubi forsy dostal od zydow orgel do jego kosciala zadarma !!!!! i drze morde antisemicka Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 18:20 eeeeh... to naprawde dziwny typ... Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 18:47 Dzieki panie Greger gdyby nie pan bylbym zapomnial , a po tym anonsie , bedac przejazdem w Gdansku postaram sie zlozyc wizyte Ks Jankowskiemu i uscisnac reke za good job done ,... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: sa prawdziwi polacy..... 04.04.07, 19:01 mam nadzieje, ze ci sie uda i ze cie wczesniej nie zamkna za maniactwo i obsejse psychiczna, rozlupanczyk.... a jak szczesliwie dojedziesz, to lepiej przed spotkaniem nie ogol sie, wloz stara, letko podarta koszulke, pogrzebaj reonczkami w ziemi, zeby paznokietki byly brudne.... jednym slowem zrob z siebie homelessa, zimngo, prymitywnego i smierdzacego (te 3 ostatnie pozycje nie sprawia ci zupelnie zadnych trudnosci, bo juz je opanowales doskonale..), bo wtedy masz szanse, ze sie ksiezulo nie rzuci na ciebie w celach niecnych... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś