felusiak1 17.04.07, 05:03 zapewne nie powiedzie się. WSJ zamieścił interesujacy artykuł wskazujacy na prawdziwe motywy próby wykolejenia Wolfowitza. www.opinionjournal.com/editorial/feature.html?id=110009948 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbalansowany Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 05:33 Felusiakowa, ty powiedz od razu ze jestes ichniejsza, to bedzie jasne i uczciwe. Przynajmniej bedzie wiadomo z jakich pozycji piszesz. A tak to ludzie biora cie za skonczona idiotke. Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 05:34 nastepny przyklad jak zioniec chce wykolowac zionca bo o mamone chodzi-felusiak. Co slychac u zionca Israela Singera tego od holobiznesu co kumpla zionca Bronfmana okradl?.Jakas dziwna cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 12:52 Felusiak ma,jak to zwykle bywa w sprawach dotyczacych faktow,racje.To bank namieszal,a teraz wyszlo szydlo z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 12:01 Może ja jestem ślepy, ale kto jest autorem tej "opinii"? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 18:01 A przeczytałeś wojtusiu? Czy mam ci po polsku streścić? Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 18:37 Wybacz Felusiak ale opinie i listy do redakcji jakiejś tam gazety nie interesują mnie. Jaka jest wartość tego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 19:02 w_ojciech napisał: > ale opinie i listy do redakcji jakiejś tam gazety nie interesują mnie. A to mi nowina. Kiedy list zamieszcza The Guardian to oczywiście wywołuje zainteresowanie zapewne dlatego, ze odpowiada zakorzenionym pogladom czytającego, a kiedy pogladów nie odzwierciedla to staje sie liscikiem w jakiejs tam gazecie. Brawo, brawo. To artykuł redakcyjny Wall Street Journal. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 20:49 felusiak1 napisała: > A to mi nowina. Kiedy list zamieszcza The Guardian to oczywiście wywołuje > zainteresowanie zapewne dlatego, ze odpowiada zakorzenionym pogladom > czytającego, a kiedy pogladów nie odzwierciedla to staje sie liscikiem w jakiejs > tam gazecie. Brawo, brawo. ================================================= Wybij sobie z głowy, że w USA ustala się kryteria racjonalności informacji. Wbitne sukcesy neocondoms kosztują. ================================================= > To artykuł redakcyjny Wall Street Journal. ================================================= Toż to uchwała kumitetu redakcyjnego. Nu, to chyba atest koszmarności ma mieć. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 21:17 Wolfowitz powinien byc odstawiony na boczny tor po plamie w Iraq'u , a nie upchniety na jedno z najbardziej exponowanych stanowisk na reprezentacyjnej arenie gdzie scieraja sie interesy Europy i Ameryki - Wolfowitz is a loser neo-con-artist , w oczach jednych , zostawil zone Zydowke dla jakiejs Arabki niewybaczalne w oczach innych i na dokladke facet paraduje sie w dziurawych skarpetach , co jest afrontem dla wszystkich ,... ============================================================================== > A to mi nowina. Kiedy list zamieszcza The Guardian to oczywiście wywołuje > zainteresowanie zapewne dlatego, ze odpowiada zakorzenionym pogladom > czytającego, a kiedy pogladów nie odzwierciedla to staje sie liscikiem w > jakiejs tam gazecie ,... Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: naprawdę lepiej z klamka dyskutować 17.04.07, 21:58 Nie puszczaj glupich postow , nie bedzie obciachu ,... Zajrzyj do skrzynki ,... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: naprawdę lepiej z klamka dyskutować 17.04.07, 23:03 Post nie jest głupi, ba jest bardzo madry. A skrzynka jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: naprawdę lepiej z klamka dyskutować 17.04.07, 23:11 O'k , whatever you say guru ,... Musi przeslali korzystajac z Wells Fargo , dylizansem , a moze poszla przez centrale a tam zadecyduja :))) ,... ============================================================================== > Post nie jest głupi, ba jest bardzo madry. > A skrzynka jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: naprawdę lepiej z klamka dyskutować 18.04.07, 11:12 splitme napisał: > O'k , whatever you say guru ,... Musi przeslali korzystajac z Wells Fargo , > dylizansem , a moze poszla przez centrale a tam zadecyduja :))) ,... > ============================================================================== > > Post nie jest głupi, ba jest bardzo madry. > > A skrzynka jest pusta. --- Nie do wiary... Ty naprawde starasz sie z nim dyskutowac... no, no zebys nie zostal 'klamka' hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: naprawdę lepiej z klamka dyskutować 18.04.07, 00:49 Felusiak dlaczemu Ty bronisz spraw przegranych. Skąd u Ciebie ta desperacja? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: naprawdę lepiej z klamka dyskutować 18.04.07, 04:50 wojtusiu, błakasz sie po lesie bez kompasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Wykolejanie Wolfowitza 18.04.07, 11:09 splitme napisał: > Wolfowitz powinien byc odstawiony na boczny tor po plamie w Iraq'u,... Wolfowitz is a loser --- doprawdy...split? To jest to co powinno byc wedlug Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: Wykolejanie Wolfowitza 18.04.07, 17:24 Gdyby to odemnie zalezalo to postawil bym cala bande pod sciana ,... Za zdrade Stanu ,... ============================================================================== > doprawdy...split? To jest to co powinno byc wedlug Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 18:47 Streszczenie.Mam nadzieje,ze ten jezyk nie jest ci obcy: Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 18:33 "When you're a Jew, the whole world is against you" :))) ,... Mobster - Meyer Lansky Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 18:34 z wyjatkiem arabskiej kochanki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: Wykolejanie Wolfowitza 17.04.07, 18:54 Za te zbrodnie , w dwojnasob ,... Od swoich :))) ,... ============================================================================== > z wyjatkiem arabskiej kochanki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: lubicie tarzać sie w rynsztokowym błocie 18.04.07, 00:00 Ostrzegano mnie przed komunikacja przez gazete , zrobilem wyjatek ,... Masz jakis inny adres ??? ,... Wyslij na skrzynke i zlikwiduj ,... Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Wykolejanie Wolfowitza 18.04.07, 10:35 >>this flap is a political hit based on highly selective leaks to a willfully gullible press corps<< wyglada nato ze owieczki z the wahl strit bronia wilka, ofiare wscibskich dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Wykolejanie Wolfowitza 18.04.07, 15:46 www.slate.com/id/2164368?nav=tap3 nie tylko z wall street. Nawet lewacki hitchens broni. Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: Wykolejanie Wolfowitza 19.04.07, 01:29 Hitchens jest chyba konserwa tak sadze Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Wykolejanie Wolfowitza 19.04.07, 02:59 Hitchens konserwatysta? Piekło zamarźnie prędzej. Hitchens stated that neoconservative support for US intervention in Bosnia and Iraq convinced him that he was "on the same side as the neo-conservatives" when it came to contemporary foreign policy issues. He has also been known to refer to his association with "temporary neocon allies". Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: Wykolejanie Wolfowitza 19.04.07, 04:20 regularnie pisze do Atlantic Monthly, raczej konserwatywny miesiecznik Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Wykolejanie Wolfowitza 19.04.07, 03:45 Felusiakowa, nie odpowiedzialas mi na moje pytanie ! Nikt nie powinien sie wstydzic swojego pochodzena, to chyba nawet dla ciebie jest jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś