ossey 27.04.07, 21:35 dla rownowagi sil na BW. obecnie monopol na BW na ta bron ma Israel i to jest obecnie nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.pedro.ma.kutas.po.sam.pas [...] 27.04.07, 23:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Iran powinien miec bron nuklearna 28.04.07, 14:02 Dokladnie. W czasie zimnej wojny wlasnie bron nuklearna powstrzymywala USA i sowiety od wojny. Podobnie bedzie sie dzialo na BW...Israel bedzie szchowal swoja bronia Arabow i odwrotnie. przyjdzie vzas pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Iran powinien miec bron nuklearna+ 28.04.07, 14:36 a co,moze zniesiesz. Nie tacy jak ty,niosa. Moze i ty poniesiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Iran zostanie zbombardowany, gdy... 28.04.07, 14:43 gdy bedzie sie zblizal do broni "A" i jest mi raczej obojetne, czy ci sie to podoba , czy nie :))) Bron "A" w rekach Izraela na BW jest gwarancja pokoju i stabilizacji w tym z natury niespokojnym rejonie. Studzi ona Ambicje islamuskow. zaczynajac od Egiptu, a konczac na Iraku :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder No! Ten Iran napewno kiedys zostanie... 28.04.07, 14:48 ..."zbombardyzowany", ale na moje oko predzej przez Marsjan niz przez Amerykanow i Izraelczykow:) Powiedz drogi jotjot kako, czy znasz juz kolejny pewny termin bombardowania Iranu? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk no zostanie :))) 28.04.07, 14:52 wlasnie Demokraci zapowoidzieli, ze beda kontynuowac polityke Republikanow wzgledem Iranu... - chociaz nie Iraku... wychodzi na to, ze i oni moga zbombardowac :))) moj sympatyk, Imagine, pisze tu o koncu Swiata w 2012 chyba o to chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Iran zbombardowany, Izrael w klopotach.... 28.04.07, 17:59 jj-kk napisał: > gdy bedzie sie zblizal do broni "A" > i jest mi raczej obojetne, czy ci sie to podoba , czy nie :))) Az tak zle zyczysz Izraelczykom... Kryptoansysemito... Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk alez dlaczego?. 28.04.07, 18:09 bomby amerykanskie nad Isfahanem... - to zle zyczenie dla islamskich bandytow - jak "prezydent" iranu??? www.historichollywood.biz/images/drawings/aircraft/post-ww2/f-117-stealth-bomber-blue.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Iran powinien miec bron nuklearna 28.04.07, 18:52 To oczywiste!!! Na swiecie powinna byc rownowaga sil. Niestety na BW cala hucpa dzieje sie z powodu zbyt wielkiej pewnosci militarnej issraela. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Rumunia powinna miec bron nuklearna 28.04.07, 18:55 ta okurat Polsce nie zagraza , wiec nie mam nic przeciw :))) Odpowiedz Link Zgłoś