emaglara 04.05.07, 19:20 Bo widze ze nie spisz Jak tam wczoraj przezylas huk ludu , ok 200 tysiecy z balkoniku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: DANA 04.05.07, 19:22 to bylo w tel avivie, maglarciu.... a ja w jerozolimie. okolo 70 km odleglosci.. nic nie slyszalam... za to sobie ogladalam w tv..... pod balkonikiem za to, w wiosce arabskiej swietowali slub: slyszalam i widzialam fajerwerki... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: DANA 04.05.07, 19:26 i nic nie dalo do myslenia ? Ps ty wiesz ze mamy sluby krwi ? ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: DANA 04.05.07, 19:32 dlaczego mialo dac mi do myslenia? przeciez mowie o tym, ze ta swieta trojca ma odejsc od nie wiem ilu miesiecy.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55646142&a=55655519 kto ma, gdzie ma i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
blazar.is.back2 Danusiu 04.05.07, 19:35 napisalas ze w innych krajach jest coraz smieszniej. Badz obiektywna, w twoim kraiku robi sie tez bardzo smiesznie, Dobrze ze chociaz taki maly i azjatycki, przynajmniej nie absorbuje to opinii swiatowej. Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: DANA 04.05.07, 19:42 to u was tak normalnie i cicho ? na drutach dana robilas i nie slyszalas. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: DANA 04.05.07, 19:47 w jerozolimie bylo wczoraj cicho oprocz tych fajerwerkow. jesli chodzi o tel aviv, to zwroc sie do jakiegos telavivczyka... on ci napewno opowie dokladnie co bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: DANA 04.05.07, 19:35 Dana, a co z naszymi kontraktami z pania Livni?:)))) Ja juz sobie znalazlem na wszelki wypadek posadke u nowego lokatora Downing Street, ale szekle to szekle. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: DANA 04.05.07, 19:48 liwni powiedziala olmertowi co mysli, i teraz czeka na reakcje.... bedzie wyscig miedzy liwni a bibi, tak sobie mysle... a glupcy, bo by mnie wybrali i ja od razu bym zrobila porzadek, jak trza.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: DANA 04.05.07, 19:52 Dana, parze swietna kawe, naprawde!!! Pamietaj o mnie w razie czego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: DANA 04.05.07, 19:59 jesli mne wybiora, to juz ci oferuje 2 pozycje, mozesz sobie wybrac jedna, jesli nie podolasz obu na raz: 1. kierownik biura premierki israela 2. minister spraw zagranicznych do robienia kawy zaangazuje twoja rochelline, zebys mi nie wysechl z tesknoty... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: DANA 04.05.07, 20:04 Rochellyna do robienia kawy? Eeeeee. To tez trzeba umiec. Na minister spraw zagranicznych wez Tut_Ets, bo ona swietnie zna hebrajski (i nie tylko zreszta), a mnie chyba na tego kierownika najpredzej. Za Rochellyne dziekuje. A jak juz bede tym kierownikiem, to... poprosze Kacawa o jakis know how:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: DANA 04.05.07, 20:09 ok.... jako kierownik mojego biura in spe, juz slucham sie twoich rad, wlasnie nie jak olmert.... rochellina raus, tutets rein, absztyfikant na rekonesans.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: DANA 05.05.07, 00:46 dana33 napisała: > > > do robienia kawy zaangazuje twoja rochelline, zebys mi nie wysechl z tesknoty.. > . > :)))) kotus ani kawy,ani herbaty parzyc nie umiem bo nie pijam,ale absztyf w koncu CIEBIE lubi nie mnie,wiec ciotka zajmij sie nim do cholery i zejdzcie z mego nicku. on sie mnie boi jak ognia,ze go zgwalce i pobije a juz na pewno powyciagam za kudly,wiec do cholery pozamykajta drzwi,wylaczta telefony i od.########### sie od rachelki ramole. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: DANA 05.05.07, 01:15 moze i on mnie lubi..... ale ciebie kocha.... jest ganc verrückt nach dir... on tylko czeka, zebys go zgwalcila.... to bedzie jego hawaja zyciowa, co ty... zamkne drzwi dopiero jak uslysze pierwszy jek bitego absztyfikanta, nie wczesniej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: DANA 05.05.07, 01:21 Wlasnie. Mam nadzieje, ze Rochellynka kiedys tak dla mnie zaspiewa :) www.youtube.com/watch?v=RYctHZ9s9hQ dana33 napisała: ale ciebie kocha.... jest ganc verrückt nach dir... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: DANA 05.05.07, 01:21 dana33 napisała: > moze i on mnie lubi..... ale ciebie kocha.... jest ganc verrückt nach dir... > on tylko czeka, zebys go zgwalcila.... to bedzie jego hawaja zyciowa, co ty... > zamkne drzwi dopiero jak uslysze pierwszy jek bitego absztyfikanta, nie > wczesniej... :))) ja kocham jedynie mego wspanialego MEZA i ON mi zupelnie wystarcza.zajmij ty sie tym nieszczesliwcem,bo ilez chlop moze siedziec przed kompem w samotnosci marzac o TOBIE. wez no sie spakuj i przylec do tych antysemitow,wez zrob z tym maminsynkiem co trzeba a moze przestanie lkac na tym forum. on mnie sie boi i slusznie,bo ja juz wkrotce bede w tym samym miescie co ta ofiara losu i niech lepiej uwaza na siebie,bo ja nie zartuje a w formie jestem niezlej i w dodatku tym razem bede miala mlode posilki. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wow 05.05.07, 01:30 absztyfikant napisał: > Zapraszam Cie w takim razie na kawe. > dziekuje nie pijam,a u mnie na dole na Powislu TYLEEEEEE dobroci no i wiadomo w MINI Europce winka jakie chcesz wlaczajac w to SA,a na gorze na Tamce najlepsze na swiecie rurki z kremem no i tyle znajomych jak sie wlezie na gore i pojdzie w prawo... i na lewo.czyli juz za pare dni,za dni pare... Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: DANA 05.05.07, 01:53 nie daj sie prowokowac, NUR FÜR JUDE zostaw to Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: DANA 05.05.07, 01:17 Wyluzuj honey bunny, troche humoru i dystansu Ci nie zaszkodzi. Wierz mi lub nie, ale naprawde sie Ciebie nie boje. Popracuj nad swoim image, bo poki co jeczysz niczym stuletnia [...]. www.wrzuta.pl/audio/vKHba8upe8/katarzyna_groniec-psotna_lola Odpowiedz Link Zgłoś
obrat kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegrywac 05.05.07, 00:41 lud sie wnerwil na Omleta ze za molo libanczykow syjonisci wymordowali dlatego przegral izrael te wojne.Lud sie domaga rzeznika w stylu Sharona lub leszcze krwawszego. Odpowiedz Link Zgłoś
emaglara Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:14 dana 33 nie slyszala o tym, dowiaduje sie od nas, judaica zawalila sprawe, nie czy tak czy na nie ma byc, odczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:17 obrat a co u ciebie,chyba grillujesz na calego:) napisz cos na skrzynke zanim sie spakuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:19 a co? bierzesz compa ze soba???? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:26 dana33 napisała: > a co? bierzesz compa ze soba???? NON NON NON NON nigdy nie biore compa,tylko malutkie urzadzenie,ktore pozwala mi polaczyc sie z calym swiatem przez moj macierzysty,ale jak wyjade to robie sobie przerwe,bo tym razem to bedzie dluga i uciazliwa wyprawa po paru krajach dosc niebezpiecznych,a wiec to co LUBIE. w zyciu trzeba sporo zobaczyc,aby nie wierzyc takim jak wy,a swiat jest tego wart,no i bede znowu w moim kochanym mieszkanku polskim,ktore tak lubie,czyli z domu do domu:))) a i biore rubinki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:27 A co z Nikiforami i brylantami? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:33 absztyfikant napisał: > A co z Nikiforami i brylantami? > brylanty tu a nikiforki tam,wiadomo polska sztuka najwiecej warta w kraju macierzystym absztyf.poza tym low profile,plecaczek,rybaczki,tenisoweczki i kolorowe t-shirts,w nosie kolczyk,na nodze bransoletka:))slowem nie rzucam sie w oczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:34 Prawie jak Aborygenka. Nie kus, nie kus:P >kolorowe t-shirts,w nosie kolczyk,na nodze bransoletka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:39 absztyfikant napisał: > Prawie jak Aborygenka. Nie kus, nie kus:P > > >kolorowe t-shirts,w nosie kolczyk,na nodze bransoletka:)) > he,he wlasnie jade z aborygenem to musze sie dopasowac tym razem,a aborygen mlody,sliczny i niebieskooki a ja mam serce mietkie to mych mezczyzn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:40 Niebieskooki? To jakas podrobka skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:29 mam nadzieje, ze bierzesz rubinki.... ostatecznie rubinki bez ciebie to nie je to... gite reise, rachelcia.... bendzie przyjemnie i spokojnie na naszym forum.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: kiedys wygrywali teraz juz tylko beda przegry 05.05.07, 01:31 www.youtube.com/watch?v=zqaCzsCSn90 Ale wroc do nas, bo potok moich lez zaleje cale forum... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike no to spadam 05.05.07, 01:37 maglaro dobranoc a reszcie towarzystwa I also bid you good night,bo czas walnac sie na fotele i poczytac co nieco. dobranoc panstwu www.youtube.com/watch?v=aQbKgYqLoBE Odpowiedz Link Zgłoś