i_love_2_bike 07.05.07, 03:28 nu zupelnie jak w bylym ZSRR i o to chodzi. Jak widac troche krwi zydowskiej i juz kochamy sie jak dana z absztyfem:) www.cnn.com/2007/WORLD/europe/05/06/france.election/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum Takie tam formulki... 07.05.07, 10:04 Francuzi nie maja nic przeciwko przyjazni z USA ale maja duzo przeciwko juncie Busha i tutaj Sarkozy nie bedzie mogl wiele zrobic wbrew woli narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Juz ja poglebilismy w czasach "Czterech pancernych 07.05.07, 13:35 i psa." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Ojciec - wielki ziemianin w Wielkopolsce - spolonizowany Niemiec. Jako starzec ozenil sie z mloda Zydowka, porzucil ewangelicyzm i przeszedl na judaizm. A wiec niemiecki junkier spolonizowany, a na koniec zjudaizowany. Niesamowite! Po splodzeniu przyszlej Planerowej umarl. Wychowywala sie w ortodoksyjnie zydowskim, ale wielkoziemianskim przy tym domu. (...) W 1941 r., kiedy Niemcy uderzyli na ZSRR, znalazla sie w transporcie ewakuacyjnym i tam zgubila dziecko. Przemierzala setki kilometrow - szlaki radzieckiej kleski, ucieczki i gigantycznego rozgardiaszu, szukajac na stacjach kolejowych, w bombardowanych transportach i na etapach swojego niemowlecia. Po niesamowitych przygodach znalazla je. Jest to Wlodzimierz Press, aktor, gral m.in. w "Czterech pancernych" jako jeden z partnerow psa. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fragment z ksiazki pt: "Alfabet Urbana" W Zwiazeku Radzieckim "Czterech Pancernych i Psa" wyswietlano pod tytulem "Czetyrie tankista i sabaka". Funkcjonowal tez nieoficjalny, popularny tytul brzmiacy: "Tri paljaka, gruzin i sabaka". Popularnym zartem rdzennych Rosjan z Gruzinów bylo nazywanie serialu "Tri paljaka, sabaka i gruzin". pancerni.twojeseriale.info/towar.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Takie tam formulki... 07.05.07, 14:44 goldbaum napisał: > Francuzi nie maja nic przeciwko przyjazni z USA ale maja duzo przeciwko juncie > Busha i tutaj Sarkozy nie bedzie mogl wiele zrobic wbrew woli narodu. > no mam nadzieje,ale zeby sie tak juz na wstepie deklarowac. od razu mi sie skojarzylo z absztyfikantem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k przemyslalas, dziewcze? 07.05.07, 14:52 co bys napisala, gdyby Sarkozy byl tylko Wegro-Francuzem , i nie mial w sobie nic krwi zydoskiej? Ze sie jako Wegier chce odgryzc na Ruskich za 1848 i dlatego leci na Lono Ameryki? szajba anty-zydoska juz od rana odbija? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przemyslalas, dziewcze? 07.05.07, 14:59 jj-k napisała: > co bys napisala, gdyby Sarkozy byl tylko Wegro-Francuzem , > i nie mial w sobie nic krwi zydoskiej? > > Ze sie jako Wegier chce odgryzc na Ruskich za 1848 i dlatego leci na Lono > Ameryki? > > szajba anty-zydoska juz od rana odbija? widze,ze masz juz pozycje stojkowego obroncy zydow. gratulacje jasio tozto awans. a teraz przejdzmy do sedna sprawy:co cie iwonko obchodzi jakie ja mam skojarzenia,ze spytam grzecznie,zwazywzy na to,ze Sarko cyganem nie jest,o czym mowil wiele razy. masz problemy ze swoim libido,czy gornymi czesciami swego ciala,ale tak czy tak nos w swoj sos. ja nie pytam dlaczego chlop w twoim wieku pisze pierdoly na roznych forach a wiec jesli nie odpowiada ci moj swiatopoglad to sie przyklej do obfitego oddychania dany a na pewno nie odpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: dziewko z grinpointa... 07.05.07, 15:09 gdybys zaczela chodzic na bosaka, sloma nie malaby okazji ci z kamaszy wychodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dziewko z grinpointa... 07.05.07, 15:16 z_daleka napisał: > gdybys zaczela chodzic na bosaka, sloma nie malaby okazji ci z kamaszy wychodzi > c... a co ty masz od niej nagniotki fredek,sprobuj chinskie masaze stop,sa wspaniale? faktycznie na mej buzi-grin:) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: dziewko z grinpointa... 07.05.07, 15:22 zadne masaze, ani maseczki na slome wylazaca z obuwia pomoc nie moga... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: dziewko z grinpointa... 07.05.07, 15:55 taak rachelka jak zwykle błyszczy yntelektem,ale ten styl NIEPOWTARZALNY. czytając to człowiek zachodzi w głowę o co chodzi no i te odniesienia do seksu-ciekawe zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum pejsaty ekspert zi sraela sie odezwal 07.05.07, 16:43 ekspert od siana..... A tak sie podniecil, ze pierwszym razem odpalil zanim cos napisal z_sraela napisał: > gdybys zaczela chodzic na bosaka, sloma nie malaby okazji ci z kamaszy > wychodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike a swoja droga 07.05.07, 15:11 fajnie sprawdzac kto dzis na sluzbie w spawie narodu a kto ma wolne:)) he,he duzo tych wiarusow oddelegowanych cos widze,choc u was to popoludnie i sloneczko grzeje cudnie,a wiec pomyslaby ktos,ze dziadki powinny co innego robic niz sledzic co kto na zydow powiedzial:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k intelektualna zenada :))) 07.05.07, 15:16 Zydzi, dziewcze, mi lataja.. Dadza sobie rade beze mnie :))) Intelektualny dnem jest natomiast przyczepianie sie takich jak Ty, Split, czy Brother - o byle bzdure - do Zyda na kazdym kroku.... Rozumiem, ze tych dwoch osobnikow na nic wicej nie stac, ale Ciebie chyba jednak tak, co? PS. jest zelazna zasada przyzwoitosci, ze komentuje sie tylko wypowiedzi z danego forum. Jezeli chcesz komentowac moje wiersze, to rob to na forum romantica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: intelektualna zenada :))) 07.05.07, 15:19 mowisz o sobie jasio mosz recht,aby w twoim wieku i na twoim stanowisko z takim.......tfu stazem,ma sie rozumiec i takie pierdoly dzien,w dzien. faktycznie zenada a w dodatku z nudow czytasz mnie,to juz kĄpletne dno. idz sie wycaluj z fredkiem i odlacz sie od tego wpisu,bo zamacasz i zamulasz bez ladu i skladu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: intelektualna zenada :))) 07.05.07, 15:27 rzeczywiscie jotka strzelil w plot z ta intelektualma.... termin intelektualana, bez wzgledu na dodatkowe okreslenia, nijak nie da sie dopasowac do ciebie, dziewko. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Re: intelektualna zenada :))) 07.05.07, 15:30 Nie, nie czytam Cie z nudow, nie mam takiego zwyczaju, lecz dzisiaj ze zdumienia... Przypinanie mi zas latki zydoskiej, skoro doskonale wiesz, ze z Zydami nic mnie "rasowo" nie laczy, jest rowniez zenujace i pozostaje dowodem bezradnosci politycznej. Popraw sie kobieto :) Stac Cie :) Sarkozy nie dlatego ma takie poglady jakie ma, ze wzgledu na czesc krwi zydoskiej, tylko wlasnie dlatego, ze ma korzenie w innej czesci Europy, a jak wiadomo Wschodni Europejczycy maja cieplejszy stosunek do USA z racji historii. Wiec odklej mu laskawie, podobnie jak mnie, te zydoska latke, bo ani to smieszy ani smuci. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: przemyslalas, dziewcze? 07.05.07, 16:44 i-love-2-bike napisała: > widze,ze masz juz pozycje stojkowego obroncy zydow. gratulacje jasio tozto > awans. a teraz przejdzmy do sedna sprawy:co cie iwonko obchodzi jakie ja mam > skojarzenia, Jaki tam stojkowy? Iwona swoich broni gdzie i jak moze - swoja nieowlosiona klata. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k przepraszam, mustafa-goldbaum 07.05.07, 16:49 ze nie dolaczylem cie do listy. Ale wymieniam tylko "inteligentnych inaczej" na wlasne zyczenie, a nie przez zrzadzenie losu :))) Do ciebie nikt nie ma zalu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przemyslalas, dziewcze? 07.05.07, 17:11 goldbaum napisał: > > Jaki tam stojkowy? > Iwona swoich broni gdzie i jak moze - swoja nieowlosiona klata. > > a co on depilatorow uzywa,a to kokietek:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: przemyslalas, dziewcze? 07.05.07, 17:34 i-love-2-bike napisała: > a co on depilatorow uzywa,a to kokietek:) Wiem ze zazywa psychotropy i kiedys na forum "kobieta" ubolewal, ze nie ma wlosow na klacie - ale tam jako nonnek. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: przemyslalas, dziewcze? 07.05.07, 17:39 goldbaum napisał: > Wiem ze zazywa psychotropy i kiedys na forum "kobieta" ubolewal, ze nie ma > wlosow na klacie - ale tam jako nonnek. > > jasio oprocz szalonej kariery zawodowej ma rownie szalona kariere erotyczna na roznych forach. taki to ma szczescie jak nie w realu to wirtualnie z jakoms lidka,a tu panie biednemu na rowerze nic tylko wiatr w szprychy wieje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 15:42 tak mowiac szczerze ?? szczerze ? to uj im w dupe pszyjasn, i dalsze ataki. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 15:43 I bardzo dobrze. Dla ochlodzenia glow podaje, ze Sarko kiepski w angielskim. Z tego powodu nie zaliczyl Sciences Po... PF Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 15:46 polski_francuz napisał: > Dla ochlodzenia glow podaje, ze Sarko kiepski w angielskim. Nie widze problemu. Kwasniewski gdy zaczynal prezydenture, to dukal po angielsku. Pod jej koniec mowil juz plynnie... Sarkozy jest chyba nie mniej zdolny? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 15:49 Fred Stanger, dziennikarz amerykanski w Paryzu, odradzal mu kilka tygodni temu wypowiedzi w angielskim... Niektore glowy kiepsko do jezykow obcych sie nadaja, moze Sarko do nich nalezy. Ale kto wie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 15:54 Moze chodzi o to, ze Francuzi i Rosjanie, gdy mowia po angielsku, zawsze troche smiesza, gdyz nigdy nie moga sie pozbyc swojego specyficznego "zaspiewu"? (akcent zmienny..) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 15:59 Troche w tym racji jest. Malo znam Francuzow co po angielsku bez akcentu potrafia... Ale Anglicy i Niemcy tez maja akcent jak mowia po francusku:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 16:11 polski_francuz napisał: > Troche w tym racji jest. Malo znam Francuzow co po angielsku bez akcentu > potrafia... > >:))) faktycznie trafies w 10. frenchies sa gorsi od mexico w tym wzgledzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k dwie grupy jezykowe... 07.05.07, 16:30 o stalym akcencie: angielski niemiecki polski hiszpanski itd.. i o zmiennym akcencie francuski rosyjski chinski itd... dla doroslego czlowieka opanowanie fonetyki drugiej grupy jest praktycznie niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: dwie grupy jezykowe... 07.05.07, 18:14 Dla polglowka twego kalibru pierwsza rowniez , (bez praktycznie) napewno ,... ============================================================================== dla doroslego czlowieka opanowanie fonetyki drugiej grupy jest praktycznie niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k znowu belkot intelektualny, Split? ? 07.05.07, 19:24 powtarzam zatem, nieuku: opanowanie fonetyczne, jezyka - dla doroslego przedstawiciela jednej z tych grup, jezyka drugiej grupy. - tak, by nie dalo sie tego poznac.. jest niemozliwe. Tfuj, jak zawsze Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec To niech ćwiczy angielski. 07.05.07, 15:51 In his farewell letter to the Army (June 8, 1783), George Washington wrote: "The foundation of our Empire was not laid in the gloomy age of Ignorance and Superstition, but at an Epocha when the rights of mankind were better understood and more clearly defined, than at any former period." www.greatseal.com/mottoes/seclorum.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: poglebiamy przyjazn 07.05.07, 16:10 polski_francuz napisał: > I bardzo dobrze. > > Dla ochlodzenia glow podaje, ze Sarko kiepski w angielskim. Z tego powodu nie > zaliczyl Sciences Po... > > PF no to w twoich oczach juz przepadl,jak kaczka a do tego kiepski w science.he simply sucks,ale gratulacje,ze nie macie przystojnej,acz zupelnie ksiezycowej panienki:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:20 gdzie wy dziatwa jak ktos dostaje orgazmu na temat zydow,co wpis:))czyzbyscie cos przeoczyli,czy te wasze trowymiarowe okulary nie pozwalaja wam na dokladne czytanie i rozumienie tekstu,a moze wy tylko lubicie mnie a nie swoich,a fe? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61959459 Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:27 rachela chyba ty dostajesz orgazmu jak słyszysz słowo Żyd prawda? rozumienie tekstu? wybacz złotko z twoimi wypotami już dawno przestałam polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:31 ariadna-enta napisała: > rachela chyba ty dostajesz orgazmu jak słyszysz słowo Żyd prawda? > >umiesz czytac lidka,czy tez i z pisanym tekstem masz problemy? ja jeszcze sie nie zarapilam,a ty odpowiedz na moje pytanie a nie zadawaj innych,bo to MOJ watek nie twoj. no dawaj lidka,czy ten sarko to zyd,czy nie,bo w koncu pytam dosc prosto a i zydzi dosc prosto odpowiadaja,oprocz ciebie, ty jak zawsze nie w sosie? musisz miec nudne zycie,bo co dzien cos cie gnebi i smutasy tu wypisujesz,cheer up wez se jakiegos zyda a ci chandra przejdzie,bo widac ,ze Polacy to nie twoj gust. nu nie wstydz sie lidka,kozystaj z zycia i zydow:) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 18:35 ej rachela ty jednak durnotę swoją pokazujesz. czy ja gdzieś napisałam,że Sarko nie jest Żydem(albo raczej półżydem)? Tylko,że mnie to wali kim on jest z pochodzenia,a ciebie się na móżg rzuciło od tych Żydów. Ciągle bajdurzysz o nich ,albo dowalasz sie do ludzi. Co ty stręczycielka jesteś,że tak chłopów innym babom szukasz? Otwórz se kobitko biuro matrymonialne może kasę z tego jakąś mieć będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 18:44 ariadna-enta napisała: > ej rachela ty jednak durnotę swoją pokazujesz. > czy ja gdzieś napisałam,że Sarko nie jest Żydem(albo raczej półżydem)? > Tylko,że mnie to wali kim on jest z pochodzenia,a ciebie się na móżg rzuciło od > > tych Żydów. > Ciągle bajdurzysz o nich ,albo dowalasz sie do ludzi. > jesli mnie wzrok nie myli to ty za mna a nie ja za toba tuptasz,czyli znowu zamulasz lidka. a jesli chodzi o zyda to kazde z was to podkresla w kazdym wpisie,wiec o co tobie znowu sieroto biega,o to,ze ja tez sobie to slowo powiem? nu wolno mi. a teraz odpieprz sie ode mnie bo nudzisz. nie jestes tu ma opiekunka i 100 razy ci powtarzam:nie lubisz mnie czytasz,nie czytaj. ty masz obsesje na moj temat bo przyklejasz sie do kazdego wpisu z jakims idiotyzmem. ja tego nie robie jesli chodzi o twe swierszczenie z dana,czy absztyfem na ich wpisach. tu jest forum,gdzie rozni ludzie sie wypowiadaja i jak ich nie lubisz czytac,czy sie z nimi nie zgadzasz,to ich ani nie czytaj ani nie pisz. chyba proste lidka,jak slonce a teraz odklej sie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 18:57 ależ rachela ja cię lubię czytać myślisz,że po co zaglądam na FŚ? dla ciebie słodzutka.Mam z tobą ubaw jak z mało kim. Wybacz,ale będę za tobą biegać.Kto mnie tak rozbawi ja ty. ach ten styl,ta polszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 10:49 Hahahahaha... polszczyzna :)))) czy raczej te angielsko-polsko-rynsztokowe mieszance?? Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:32 rowerzystko, powiedz ty mnie kiedy ta holota bedzie miala zgodne zdanie nie uzgadniajac cosik na judaice ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:35 Ruchna, ty sie lepiej odkochaj, bo nie jestem ci pisany:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:44 absztyfikant napisał: > Ruchna, ty sie lepiej odkochaj, bo nie jestem ci pisany:))))))) > jesli juz to ja kocham tylko krystiana,ale jolka ostatnio zazdrosna,ale wcale sie jej nie dziwie,wiec spij spokojnie...zydzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:37 maglara napisała: e lidka to moja zenska adoratorka ze slaska. zyc kobiecina nie moze bez tuptania za mna po forach,tyle,ze on jakas wybitnie niedopieszczona a i zyda nie moze sobie znalesc tak latwo:)) cheer up maglara co sie bedziesz przejmnac:)) grunt to musztardUfka i dobry humorek a ten sie ma jedynie jak ma sie maly stres,niski cholesterol bo zamiast na forum upieprzasz sie na rowerku:)) lidka juz od jakiegos czasu nie zaskakuje,ale jak mam humor to jej czasem cos skrobne,bo zal mi samotnej polki wsrod zydow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:38 Znalezc Ruchna, znalezc. A watek mial byc o Francji, a nie o twoim klimakterium... >znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:41 poucz twoich zydow, masada opie.. siem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:42 absztyfikant napisał: > Znalezc Ruchna, znalezc. A watek mial byc o Francji, a nie o twoim > klimakterium... > > >znalesc > jakie klimaktrium przeciez mnie juz 100 stuknela a za znalezienie dzieki,teraz zabierz sie za spowrotem hipcia i jusz bedziemy kwitnac razem mlodziencze. ring,ring,ring bana phone ps.jednak kompleks nauczyciela nawet po klimakterium mozna poznac,czy w nocy tez sni ci sie oblana matura z... matematyki? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:44 Kompleks nauczyciela? Powod do dumy chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:51 absztyfikant napisał: > Kompleks nauczyciela? Powod do dumy chyba. > :)) to zalezy czego uczysz i jak uczysz. cos tu na forum roi sie od jakis takis dziwnych nauCycieli,a i maniery maja zupenie dziwne,tyle ,ze nadete ego,co swiadczy o braku samokrytyki. to nie ty a studenci cie oceniaja,pamietaj o tym panie naucycielu.a jesli juz o nauczycielach mowa,to pf ma sie czym poszczycic,i tu pelna zgoda,ba nawet i ty to robisz nakazdym jego wpisie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:56 Miara moich sukcesow jest to, ze moi dawni podopieczni nie maja problemow z jezykiem Shakespeare'a i wiekszosc z nich moze sie pochwalic Certificate of Proficiency in English. Ty natomiast Ruchna masz problemy z reported speech, question tags czy conditionalami, wiec nie podskakuj mi tutaj ekspertko wiadomo skad od niewiadomo czego, tylko badz mila, a od czasu do czasu cie moze czegos naucze. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 18:07 absztyfikant napisał: > Miara moich sukcesow jest to, ze moi dawni podopieczni nie maja problemow z > jezykiem Shakespeare'a i wiekszosc z nich moze sie pochwalic Certificate of > Proficiency in English. Ty natomiast Ruchna masz problemy z reported speech, > question tags czy conditionalami, wiec nie podskakuj mi tutaj ekspertko wiadomo > > skad od niewiadomo czego, tylko badz mila, a od czasu do czasu cie moze czegos > naucze. > placze rzewnie z moim conditionerem na wlosach,ale jesli chodzi o articles to chyba twoi podopieczni umoczyli co nieco,bo sam ich miszcz cos odstaje w tyle. nie ma problemu aby kazdy sie od drugiego czegos nauczyl,bo nikt nie jest omnibusem,nawet ty, a co do mnie to nie masz pojecia jak ja znam jezyk angielski bo ze mna nigdy nie rozmawiales. smiem twerdzic,ze nie gorzej od ciebie,bo niestety me dzieci nawijaja jedynie w tym jezyku i do siebie i do nas juz od lat,a i w pracy nie uzywam polskiego a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 18:10 Rozmawiasz z dziecmi po angielsku? Twoj Arab zabronil im uzywania pieknej polszczyzny? Wstydzilabys sie, bo wynika z tego jasno, ze nie macie Polski w sercu... A jesli chodzi o articles, to nie podskakuj mi tutaj, albo tez pokaz czarno na bialym gdzie zrobiolem blad. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 18:19 absztyfikant napisał: > Rozmawiasz z dziecmi po angielsku? Twoj Arab zabronil im uzywania pieknej > polszczyzny? > > Wstydzilabys sie, bo wynika z tego jasno, ze nie macie Polski w sercu... > > A jesli chodzi o articles, to nie podskakuj mi tutaj, albo tez pokaz czarno na > bialym gdzie zrobiolem blad. > :) widze,ze pamiec juz nie ta,ale mnie sie nie chce szukac po archiwach naszej wymiany zdania na temat articles,co niestety jest czestym problemem Polakow.nie jestes native speaker co widac golym okiem wiec ty nie podskakuj bo sie tylko wyglupiasz i hutzpujesz jak co dzien. nie wstydze sie tego,ze z dziecmi rozmawiam po angielsku bo mieszkaja w USA a nie Polsce i to jest ich kraj ojczysty. Polski znaja slabo bo nie mamy naokolo Polakow z dziecmi a wiec i trudno cos krzewic co jest dla mlodziezy sztuczne. do Polski ich zabieram i wysylam w czasie wakacji a kim beda zalezy od nich,bo widac,ze w kraju mieszkaja tacy polacy jak ty,ktorzy wcale a wcale tego kraju nie szanuja ani nie kochaja i tacy jak ja,ktorzy pomimo wieloletniego pobytu w dalekich krajach sa zwiazani emocjonalnie wlasnie z Polska. jak mowie jestes ostatnim czlowiekiem,ktory akurat mnie moze dawac dobre rady,bo ty nie jestes dla mnie wzorem do nasladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 10:53 szpanowac potrafisz panna, ale do rzeczy nawijac - nawet w jezyku szekspira ci ciezko.... :)) And the fact that you speak english with your chldren doesn't mean that you are good. :) Moze po prostu sie uczysz od dzieciokow.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 16:16 tut_ets1 napisała: > szpanowac potrafisz panna, ale do rzeczy nawijac - nawet w jezyku szekspira ci > ciezko.... :)) > > And the fact that you speak english with your chldren doesn't mean that you are > good. :) Moze po prostu sie uczysz od dzieciokow.. :))) e tutka a te dziecioki to po jakiemu a i ten szekspir to by sie chyba w polowie nocy letniej zlal ze szczescia,ze ciebie slyszy. masz racje me dzieciaki sa znacznie lepsze w angielskim bo to ICH jezyk macierzysty,ale smiem twierdzic,ze nie kto inny tylko ja bylam ich pierwszym nauczycielem,jako,ze dziecie jak sie rodzi (za wyjatkiem tutki i dany ) to zwykle poza gooo i gaaaa wiele wiecej nie mowi. To summarize it tutka try to keep this in mind:when it comes to knowledge of any level and of any kind, what matters the most is that you make sense and that you say what you mean. you don't have to mean what you say of course,but that is an entirely different issue,so from now on I would rather chat in POLISH in our forum,since I sincerely doubt that you,dana or even absztyf can be my convesational partners of any kind in English here.first of all I do not need one,second of all I have myriad of choices here if I want to learn more,so kindly if you can - butt off. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 16:29 My beloved Ruchna! Don't even think that you can impress anyone with your pathetic language skills. I'm to tired to correct all your mistakes...:P If I were you, I would pray to God everyday for a blessing which would cure your anti-Semitic persecution complex and change your cursed manners. If you don't like to pray then simply Polish your English and polish your Polish whenever you can. I don't give a shit about your family batters, but I'm deeply amazed that your children don't speak any Polish. All in all it's even funny to read your silly so-called 'forum poetry', but sometimes it seems a bit wimpy if it doesn't end in a whacking. Now begone:P Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant poprawka 08.05.07, 16:31 > then simply polish your English > I don't give a shit about your family matters Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: poprawka 08.05.07, 16:43 absztyfikant napisał: > > > then simply polish your English > > > I don't give a shit about your family matters and I don' give a shit about YOU,about your phony linguistic knowledge,about your constant need to stalk me whenever I appear in the forum and your need to watch my every step here,since you and I know it---you are nothing but a polish speaking A+HOLE. as I have said to tutka, you and dana and all the kosher phony band od senile instrumentalists who can not carry a simple tune----butt off. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 17:06 absztyfikant napisał: > > I don't give a shit about your family batters, but I'm deeply amazed that your > children don't speak any Polish. > > > > > > and one more thing you stinky piece of tard: my children are mine responsibility not yours,so do not feel free to mention them,or comment about them in ANY conversations here,since you do not know THEM at all. got it. one can be amazed indeed,about your daily dose of rude comments towards someone,you know nothing about.it is simply sick. > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 13:33 hahahaha..... a tu sie rachelcia produkowala jakis czas temu, jak ja nienawidze polski, bo moje dzieci nie znaja polskiego.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: e lidka,fredek i iwonka 08.05.07, 16:32 Leczy sobie swoje kompleksy na Tobie. A precyzyjnie mowiac tak jej sie tylko wydaje:PPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:45 zostaw moska, toz to zakochanie jest nie widzisz Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e lidka,fredek i iwonka 07.05.07, 17:54 maglara napisała: > zostaw moska, toz to zakochanie jest nie widzisz Ty ? mam slabosc do...zydow i lidki,potem ida musztardUFki,rowery i narty. co zrobic mietkie serdce do nauCycieli. hej jak tam w europce,zaraz poszukam czegos na temat wiosny,no i uciekam bo praca goni a rowerek czeka. trza byc w formie jak sie do kraju przyleci bo znajomi od razu zaczna te swoje:o pieprzona amerykanka przyjechala i kaze nam biegac i na rower wsiadac,a my tu kluseczki i sosiki i rurki z kremem:)) Odpowiedz Link Zgłoś