Gość: Suuuuuusznie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 29.05.03, 12:33 * wizja suuszności globalnej... members.iinet.net.au/~miroslaw/PG307.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uważny Czemu nic nie piszecie o kryzysie Bush - Majchrowski? IP: 217.96.95.* 29.05.03, 14:10 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny Jutro tez w gaziecie nic nie wydrukujecie? IP: 217.96.95.* 29.05.03, 14:19 Ladna mi niezalezna prasa :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Colin Powell odwiedzi Papieża IP: 63.121.99.* 29.05.03, 16:51 Ja mysle ze jedzie dac do zrozumienia aby ustapil z urzedu.Po Hussajnie teraz papiez pozniej King dzong ill albo Castro i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey ZNOW ten koniunkturalny grafoman z SB-owskim CV? 29.05.03, 19:42 KIEDY wy sie ludzie opamietacie i przestaniecie dawac sie wodzic za nos falszywym prorokom? Kto byl w pierwszej Solidarnosci z czasow stanu wojennego ten tych "poetow" i ich "bohaterskie" donosy doskonale zna i jeszcze pamieta. Nie jestem jedyna z emigracji, ktora tu przed ta "V kolumna" ostrzega naszych naiwniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: ZNOW ten koniunkturalny grafoman z SB-owskim IP: *.minntech.com 29.05.03, 20:17 Powell powinien osobiscie zademonstrowac Papiezowi "niezbite" dowody na Iracka BMR tak jak to zrobil tuz przed iracka awantura na forum ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: ZNOW ten koniunkturalny grafoman z SB-owskim 29.05.03, 21:50 Gość portalu: bk napisał(a): > Powell powinien osobiscie zademonstrowac Papiezowi "niezbite" > dowody na Iracka BMR tak jak to zrobil tuz przed iracka awantura > na forum ONZ. Nie moze. To byly argumenty wybrane tylko z przyczyn biurokratycznych. www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34438,1504907.html?v=0&f=50 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey BMR byla alibi dla glupcow. Powell - jak sadze - 30.05.03, 00:35 zbyt ceni Papieza, by i Jemu ten kit wciskac. Moze mowic o uniknieciu energetycznego szantazu OPEC, nb. to akurat prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://14.klamstw.prezydenta.k Re: Colin Powell odwiedzi Papieża IP: *.kapferer.de 29.05.03, 22:14 14.klamstw.prezydenta.komis.pl >> CHCESZ GLOSOWAĆ ZA INKORPORACJĄ POLSKI PRZEZ UE? . CZYTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://14.klamstw.prezydenta.k http://14.klamstw.prezydenta.komis.pl >> CHCESZ GLOSOW IP: *.kapferer.de 29.05.03, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva Re: Colin Powell zastrzeli Papieża!!!! IP: *.chello.pl 29.05.03, 23:33 niech go kropnie!!! łajze starego!!!kiedy on w koncu umrze??? obwozna atrakcja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Colin Powell odwiedzi Papieża IP: *.qualitynet.net 29.05.03, 23:36 Colon (sic!) Powell bedzie sie spowiadal z klamstw i oszukiwania swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrielacasey jak zwykle smierdze!!! IP: *.chello.pl 29.05.03, 23:40 przeapraszam tu wszystkich zebranych za smrod z pod pachy!! ale na emigracji nie stac mnie na mydło i szmpon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey De Silva, a zamknij ty swoj gnijacy pysk !!!! 30.05.03, 00:37 Nim cie ADMIN ocenzuruje, jak tego chuja-antysemite "Polaka Patriote". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Prawda o GABRIELI CASEY IP: *.gen.twtelecom.net 30.05.03, 02:58 Na tym forum grasuje znow od niedawna (chyba ja skads na nowo wypuscili bo byl troche spokoj ?) osoba, ktora ukrywa sie pod pseudonimem Gabriela C. gabrielacasey@poczta.gazeta.pl Widziano ja rowniez pod wieloma innymi jak np. Tekla, Lelu, Satyr, Wolek, Nefil, Bella (:-)), Druga Malpa itd. Jest gorsza niz wirus poniewaz ulega przeobrazeniom i trudno na nia znalezc lekarstwo. Dorabia ideologie i zyciorys do kazdego forum, na ktorym sie znajduje. Jest niezniszczalna choc moze znajdzie sie i na nia sposob � naukowcy robia badania rowniez nad tym przypadkiem. Jest osoba, ktora CIAGLE KLAMIE wiec trudno brac choc jedno jej zdanie na powaznie. Klamstwo jest u niej rodzinne - tzn. rodzina, do ktorej sie wkupila zgodnie ze stara prawda - z kim przystajesz takim sie stajesz. Zostalo jednak ustalone pare faktow, ktore przytaczam ponizej. Jezeli ktos wie cos wiecej o w/w i chcialby dodac do kartoteki lekarskiej bardzo prosze o dopisywanie. Natomiast w zadnym wypadku nie wolno wdawac sie z nia w zadne dyskusje poniewaz niestety jest to bardzo zarazliwe. Kilkadziesiat osob z tego forum zaginelo bezpowrotnie. Calkowite badania zostana wkrotce opublikowane w �ZOOTechnice�. Fakty: Kieruje sie zasada: najlepsza obrona jest atak. Ma krotka pamiec i zapomina, ze tydzien wczesniej opowiadala zupelnie inne rzeczy � glownie o sobie. Powod � rozdwojenie jazni. Wiekszosc zycia spedzila pod budka z piwem (doslownie bo do towarzystwa jej nie dopuszczano � zbierala tylko butelki zeby starczylo na wyjazd do WB � jak wiadomo tam bez wiz wpuszczaja) � stad jej brak taktu, kultury, dobrego wychowania itd. W nerwach gdy nie ma czym � rzuca ciezkim dowcipem. Nie tak dawno przylaczyla pare linkow o tym co ja smieszy. Mysle, ze to powod zbyt duzej ilosci wypalonej trawy lub poprostu taki poziom reprezentuje. Jak wiadomo obraz mowi o malarzu. Jest stara, brzydka i zdesperowana bo noszenie surowego miesa w torebce nie prowokuje nawet kulawego psa aby sie obejrzal � Nie ma z kim pogadac wiec dlatego przesiaduje ciagle na forum. Ale nie o tym chcialam. Nazywa sie Ewa R. Chodzi w czerni na znak zaloby ukochanego Saddama � bo nigdy nie wiadomo kiedy go naprawde trafia. Chwalila, sie ze duzo podrozowala. Owszem tirami po Polsce i tak poznala meza �Sniadego� (zeby mnie nikt o rasizm nie podejrzewal), ktory polecial na wielkich rozmiarow zadek, na ktorym herbate zawsze postawic moze, ogromny biust (choc to moze przechwalki 36DD � tak mowila) i tlenione wlosy. Zamieszkala z mezem na wyspach sadzac, ze jej los sie odmieni. Sprzatala kiedys u Irlandczykow nazwiskiem Casey stad ten pseudonim � ale wylali ja za lenistwo i za to, ze wtykala swoj wielki nos (Pinokio) w nie swoje sprawy. Od tamtej pory pracy szuka. �Sniady� prowadzi maly sex-shop wiec w koncu kupil sobie bryke - starego �merca� (ktorym sie Gabriela przechwala) bo kompleksy podpowiadaja, ze trzeba sie pokazac kolesiom w piatki w drodze do meczetu. Niestety z tego powodu nie dojadaja. Zona jego zmuszona jest do codziennego bicia glowa w beton � w czasie lunchu � mowi na to �spotkania biznesowe�. Od tych zwyczajow rozum jej w taki tez sie i zamienil. W glowie zostala jedna komorka � ktora plata sie zagubiona � i ktora w ostatnich podrygach pozwala jej na uruchomienie komputera i kopiowanie niezaleznych linkow � ktore w zaleznosci od szczescie sa czasem nawet na temat. Bardzo chciala wyjechac do USA ale �emigration� zrobilo sie ostrozne z wydawaniem wiz dla osob spokrewnionych z �podejrzanymi typami�. Stad ta jej nienawisc do wszystkiego co amerykanskie. Biedna nawet wypowiedziec nie potrafi. Z powodu wypadajacych zebow pisze jak slyszy � hameryka, dulary!?!?! Nienawidzi Polakow - nazywajac ich polaczkami - na kazdym kroku ludzie z Wysp daja jej odczuc, ze dla nich jest zerem � wiec sie rewanzuje tutaj na forum) � i tu naprawde radze uwazac � bo juz odpowiednie sluzby sa na jej tropie � Chwalila sie rowniez, ze ma dziecko, (tu przyznam zgaduje) odebrane zostaly prawa rodzicielskie. Nie sposob miec dzieci przesiadujac 15 godzin na forum. Dzieki dziecku dostala przyspieszone obywatelstwo brytyjskie, a paszport wsadzila w ramki nad materacem i co wieczor sie do niego modli � i dobrze � to wladze brytyjskie maja teraz strupa co z nia zrobic. Utrzymuje rowniez, ze ma miedzy innymi doktorat z socjologii. Jak wiadomo papierek o skonczeniu wyzszej uczelni w Polsce pomaga w zdobyciu pracy jako np. sprzataczka. Pracodawca musi miec pewnosc, ze zatrudniona osoba wie do czego sluzy szmata. Papierek mozna w Polsce kupic, a na tyle byla rozsadna, ze kupila ten, na ktorego slad trudno bedzie trafic. Wiem � bo nieuki z mojego liceum szly wlasnie na socjologie lub pedagogike � zeby wstydu mojej szkole nie przynosic a statystyki dobrego liceum utrzymac. Moj sasiad w Polsce owszem doktorat (prawdziwy) z socjologii ma, ale ma rowniez ciezki zaskok. Gdyby byl ladniejszy moglby robic za blondynke z dowcipow. I to nie jest zart! Ona jest totalna mitomanka, pisze czesto ze skonczyla wszystkie najlepsze uczelnie, w niektorych postach jest po Harwardzie, w innych po Oxfordzie, w niektorych pisze ze pracuje dla samego Tony Blair'a a w innych ze dla brytyjskiego wywiadu ! Jej posty to jest normalne zasmiecanie tego forum, jak jej sie nudzi to potrafi przeleciec przez wszystkie tematy i dorzucic swoje stare wylenione kawalki byle gdzie i nie na temat zeby tylko ona byla widoczna wszedzie ! Najmniej doswiadczony psycholog nie mialby zadnych problemow zeby zakwalifikowac takie zachowanie jako patologiczne i wynikajace z duzych kompleksow i potrzeby dowartosciowania sie za wszelka cene ! Z ONET-u juz ja kiedys wyrzucili wiec teraz zasmieca Gazete ! Ze wzgledu na to, ze demonstracje sa teraz w modzie oglaszamy bojkot na posty GABRIELI C. Nie sadze aby przylaczyli sie wszyscy ale goraco namawiam. Jestem za tym aby forum stanelo na wysokim poziomie, mialo jakis klimat i lepiej przeczytac 10 wypowiedzi na temat niz 300 pyskowek z w/w osoba. Bojkot polega na: - nie odpowiadaniu na posty Gabrieli C. oraz jej kreaturom ! - calkowite jej lekcewazenie a najlepiej nie czytanie � uwaga podszywa sie czesto pod innych! - dopisywaniu faktow z zyciorysu GC. Powodzenia zycze ! Prosze o kopiowanie i przekazywanie tego ostrzezenia dalej. Cdn. Milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva WSPANIAŁE WSPANIAŁE"GABRIELI CASEY" IP: *.chello.pl 30.05.03, 08:44 PRAWDA I JESZCZE RAZ PRAWDA!!!! DOSKONAŁA ANALIZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: Colin Powell odwiedzi Papieża IP: *.vc.shawcable.net 30.05.03, 04:10 O, i Papiez chce z nim rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś