mistrz_ognia 15.05.07, 18:11 banów na FK i FŚ. PS Kropka nie usuwaj tego wątku (mogłabyś go nawet przyszpilić na jeden dzień) przez jakiś czas. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=62363590&a=62475636 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Uwaga! Jest oficjalne stanowisko portalu w sp 15.05.07, 18:14 a ty chyba masz misje zyciowa:jak zadowolic GW i nadredaktora----tylko na kolanach z czapkom w rencach i prosic o laske i milosierdzie. kto zaczyna pierwszy bo mam to w......? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: gó.. wiesz! n/t 15.05.07, 18:21 uuu zaczynasz sie zloscic z zalu a nadredaktor sie cieszy,ze nadzoruje kroplowke takim jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: odejdź głupia babo na aqanet 15.05.07, 18:30 mistrz_ognia napisał: > tam masz swój fankub. a ty glupolu ssij paluszki na kazdym forum i jecz rzewnie,a na pewno zamiast postepujacej dysleksji bedziesz mial za soba placzacy fun club w kazdym miejscu.faktycznie glupich tu nie brakuje,albo smiertelnie uzaleznionych samotnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia rachel 15.05.07, 19:42 tak, mam postępującą dysleksję i dysgrafię niestety z tym nic zrobić sie nie da - tak już działa mój mózg. tak jestem uzależniony od forum Gdyby było inaczej to nie zezygnował bym z zaglądania i pisania na forum w czasie Wielkiego Postu. Po załatwieniu sprawy banów ograniczę swoją aktywność na forum. A teraz odczep się i zajmij się swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder "Blokada nie jest rodzajem bana":))))Tylko czym? 15.05.07, 18:16 Ban (ang. zakaz lub zakazywać) – termin stosowany w informatyce do określenia czynności zablokowania dostępu danego użytkownika do wysokopoziomowej usługi internetowej za wikipedia pl.wikipedia.org/wiki/Ban_(informatyka) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia mniejsza o to 15.05.07, 18:20 to że mają problemy semantyczne już mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Podoba mi sie :-) 15.05.07, 18:35 3. Prośby o zdjęcie blokady rozpatrywane są indywidualnie w oparciu o całą historię danej osoby na forum, nie tylko ostatnie dni Wymagane jest swiadectwo moralnosci podstemplowane przez proposzcza albo naczelnika gminy. Ponadto zyciorys w dwoch kopiach, zaswiadczenie o zarobkach, uprawnienia zawodowe i kopie dyplomow. Zdjecie delikwenta musi byc czarno biale i posiadac wymiary 2,54 cm x 3,56 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Podoba mi sie :-) 15.05.07, 18:41 goldbaum napisał: > 3. Prośby o zdjęcie blokady rozpatrywane są indywidualnie w oparciu o całą > historię danej osoby na forum, nie tylko ostatnie dni > > Wymagane jest swiadectwo moralnosci podstemplowane przez proposzcza albo > naczelnika gminy. Ponadto zyciorys w dwoch kopiach, zaswiadczenie o zarobkach, > uprawnienia zawodowe i kopie dyplomow. > Zdjecie delikwenta musi byc czarno biale i posiadac wymiary 2,54 cm x 3,56 cm. > > nie zapomnij o oplacie skarbowej,bo GW juz sie i tak splukala wynajmujac podrzednego informatyka aby nas zablokowac(jak w banku nikogo nie odblokuja bo nie umieja) a jak wiadomo ostatnio portal kiepsko przedzie wiec nie ma na znaczki pocztowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
4u2c2 Re: Podoba mi sie :-) 15.05.07, 20:05 Banuja nas ale nie moga bez nas.Czyli zeruja na nas-czyli mozna smialo napisac ze to michnikowskie pasozydy. P.S.Hej,o-brother sie zapytowywuje jak se mate?. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Podoba mi sie :-) 15.05.07, 20:14 4u2c2 napisał: > > > P.S.Hej,o-brother sie zapytowywuje jak se mate?. mam sie niezle powoli sie pakuje bo lato i jesien za pasem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Agora miała w I kw. 2007 r. 14,3 mln zł zysku:) 15.05.07, 19:02 tiny.pl/dslz Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: Agora miała w I kw. 2007 r. 14,3 mln zł zysku 15.05.07, 20:32 I cyklistka + reszta tej grupy z hameryki moze im skoczyc..... Jak nie pasi to fora ze dwora i przestac jeczec z bejzmentu. Odpowiedz Link Zgłoś