nieowca 04.06.07, 22:58 Bo oni głodni nie chodzą. Nie sądzę, aby im zależało na losie krajów trzeciego świata. Chcą zadymy. Niewykluczone, że ci nowi bolszewicy kiedyś obalą władzę, a dalszy ciąg tego Folwarku znamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Kto finansuje alterglobalistów? 04.06.07, 23:17 Tata z mama chyba. To sa chyba tacy jak studenci z 68 roku, z dobrych domow pewnie. A czesc rozrabiakow, tych wszedzie pelno. A juz najmniejsza czesc ideowych. Wierzacych w sile sprawcza szlachetnych idei. PF Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re:Studenci z 1968?+ 09.06.07, 08:15 A czy Polska dzisiejsza to nie jest ciag dalszy tamtych wydarzen? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Qui bono ? 09.06.07, 10:07 Kto jest glownym przeciwnikiem USA, poza Bin Ladenem ? Antykorporacyjny nurt alterglobalizmu, podobal mi sie kiedys. Ale dzis, gdy na Helu garstka durni pod wodza Ikonowicza pali amerykanska flage, wymysla modym i cywilizowanym policjantom od ZOMO, wymachuje czerwonymi szmatami z sierpem i mlotem, nabieram watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
roger39 Re: Kto finansuje alterglobalistów? 06.06.07, 02:00 Wam nie moze przyjsc do glowy , ze sa ludzie , ktorzy wierza w cos , w czym nie ma pieniedzy . Wiara w Boga-Pieniadza skonczy sie zaglada zycia na Ziemii. Tymi mlodymi ludzmi kieruje instynkt samozachowawczy , ktory u Was starcze czerepy juz umarl . Chodzace trupy z Was i nic wiecej . Odpowiedz Link Zgłoś
goebb Re: Kto finansuje alterglobalistów? 09.06.07, 02:10 Dla mnie są mało wiarygodni, choć jeszcze się wmiarę sprawnie poruszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Kto finansuje alterglobalistów? 09.06.07, 02:21 No wlasnie!Tylko mam jedno pytanie:kamery stoja w kolo ,policja wali pelna pala a dlaczego nikt za wszasz nie wyciagnie takiego warchola i nie zapyta sie go "o cob wam wlasciwie chodzi".Moze wielcy tego swiata boja sie ze odpowiedz bylaby im nie w smak. Znamy jeszcze to z PRL jak odmiennie myslacy to byli warcholy wichrzyciele itd,tylko jak sie okazalo to byli ludzie ktorzy juz w 1956, 1968, 70 ,76 i 80 juz wiedzieli dlaczego sie nie poddaja. Odpowiedz Link Zgłoś