siwa 06.06.07, 16:12 Witam. W dniu dzisiejszym rusza nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stranger.pl Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 06.06.07, 16:19 To dobry krok - będzie mniej o ok. 80 procent tematów które przesłaniały sprawy dot. m.in. Niemiec, USA, Francji czy wschodnich sąsiadów Polski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder [...] 06.06.07, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 wybralem sie na to Nowe Forum na parapetowke 06.06.07, 16:41 z ladnym bliskowschodnim tematem na zagajenie i nie zostalem wpuszczony za ... lamanie regulaminu !!! a przeciez jeszcze niczego tam nie pisalem moze jeszcze nieczynne - przeciecie wstegi bylo, a potem jak zwykle nieczynne Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Pokropku nie bylo!! 06.06.07, 16:43 Ksiadz dobrodziej nie zdazyli wyswiecic! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Pokropku nie bylo!! 11.06.07, 21:10 Biorac pod uwage jak bardzo ostatnio GW probuje sie przypodobac czarnym to az dziwne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: wybralem sie na to Nowe Forum na parapetowke 06.06.07, 16:46 spróbuj jeszcze raz, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
arap21 [...] 10.06.07, 08:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder zablokowali ci nicka "joker"? 10.06.07, 11:15 Za nazwanie bohatera twojego postu CKM-em? ...ale przeciez to ja go tak nazwalem:( Odpowiedz Link Zgłoś
arap21 [...] 10.06.07, 11:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Arap, arap 10.06.07, 12:28 ty jak nie pobrazasz z 10 ludzi dziennie to sie zle czujesz. Lubisz forum, sa i tacy co cie lubia uszanuj troche Polakow...trza od czasu do czasu zapmoniec, ze jest sie w sile narodu wybranego:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap21 Re: Arap, arap 10.06.07, 12:40 polski_francuz napisał: > ty jak nie pobrazasz z 10 ludzi dziennie to sie zle czujesz. > > Lubisz forum, sa i tacy co cie lubia uszanuj troche Polakow...trza od czasu do > czasu zapmoniec, ze jest sie w sile narodu wybranego:) > > PF P.F....nie kogo ja tutaj nie obrazilem....CKM....to pulemiot maksimka...nie podpuszczj mnie tutaj krope..na mnie...co do Polakow mam wecej przyjacieli w Polsce jak myslisz...oni znaja moje zdanie i szanujemy jeden drugich wec po co czytasz mnie moraly...i nie badz dwulicowy jak francuzi....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Arap, arap 10.06.07, 13:50 "po co prawisz mi moraly" Bo ich potrzebujesz. PF Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 06.06.07, 16:47 czy art dotyczace bliskiego wschodu bede podwieszane do tego nowego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 06.06.07, 16:48 wedle życzenia. A mają być? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 06.06.07, 16:52 Wg mnie - tak, podobnie jak ogolnie art ze swiata powinny byc przypisane do forum swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 i dlaczego jakos waszymi straciami w Gazie 15.06.07, 21:04 nikt sie w Europie nie interesuje...moze oni w Uni nowe Forum w GW nie czytaja. A tak pozatym czy oprocz wzajemnego sie zabijania i napadania na sasiadow niec innego od 1400 lat nie potraficie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: wedle życzenia. A mają być? 09.06.07, 00:53 no pewnie!Jezeli kogos temat interesuje to moze troche poszukac.zastanawiam sie jednak czy nie mozna by bylo specjalne forum zrobic dla Dany ,Arapa i tej calej "emigracji" i niech sobie wspaniale dyskutuja. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Brawo!! Popieram tą inicjatywę!! :o) 06.06.07, 17:23 Ciągle o Izraelu, Żydach,Arabach to już naprawdę nuuuuuuudne się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k siwa, no nie zartuj :))) 06.06.07, 18:05 gdzies w koncu naparzac sie trzeba, a GW, to taki wdzieczny temat :))) Nie lepiej powiedziec - naparzajcie sie tu do woli, a na forum Swiat, gdzie chodzi w koncu o powazniejsze tematy, niz hamasowskie g...- badzcie kulturalni ? religiapokoju.blox.pl/resource/iran_ahmadinejad_israel_cartoon_drybones.gif Odpowiedz Link Zgłoś
blazar.is.back2 Re: siwa, no nie zartuj :))) 06.06.07, 21:09 jk chlopie dla kogo gowno .... dla ciebie moze , masz rasistowskie poglady. pamietaj jednak ze to legalna partia w Palestynie, to bojownicy o wolnosc swojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie belkocz 06.06.07, 21:12 Nie belkocz. Hamas to organizacja przestepcza, uznana za taka zarowno przez USA, jak i przez przez UNie Europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix No wlasnie,problemem jest to,ze Hamas jest legalny 13.06.07, 15:56 No wlasnie chodzi o to, ze ta terrorystyczna organizacja jest legalna. Wlasnie w tym problem. Wlasnie wczoraj i dzis przejmuje wladze nad Gaza, ktora bynajmniej nie jest juz okupowana i moze sie rzadzic. Witamy w Hamastanie. Bedzie wiecej terroru Palestynczykow wobec Palestynczykow i obejrzymy wiecej obrazkow wykorzystywania malych dzieci do indoktrynacji w dzihadzie: szkolenia ich w uzywaniu AK-47, ubierania w mundury hamasowcow i kominiarki w przedszkolach, biegania z karabinami w teledyskach, negacji jakichkolwiek zwiazkow historycznych Zydow z Palestyna w podrecznikach szkolnych, wykrzykiwanie ze najwyzsza aspiracja dzieci jest smierc za Allaha. Dokladnie dzis na ulicach Gazy probowala przejsc demonstracja 1000 osob przeciwko terrorowi. Zostala ona zaatakowana przez bojownikow. 1 osoba nie zyje. Witamy wiec w terrorstanie. Szkoda, ze Palestyna robi bardzo duzo, zeby udowodnic, ze nie jest w stanie pojac czym jest demokracja, stosowanie sie do prawa i cywilizowanych zasad, niezaleznie od tego, czy jest okupowana, czy nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k hamas jest Nielegalny, chociaz realny :))) 13.06.07, 22:20 spodziewajmy sie dalszych dzialan... (nie powiem, kogo:))) Hamas jest uznawany za organizacje przestepcza - zarowno w USA i UE. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tam sie odbywa teraz orgia zabijania, zupelne... 14.06.07, 00:01 ...szalenstwo. Nikt przy zdrowych zmyslach nie wprowadzi tam teraz wojska. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Toż to "kiss of death" dla FŚ! Albo "coup de 06.06.07, 19:27 grace", jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Toż to "kiss of death" dla FŚ! Albo "coup de 07.06.07, 12:27 cs137 napisał: > grace", jak kto woli. w tym wypadku absolutna zgoda to rozbicie FS przez bezmyslna cenzure Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie. 09.06.07, 00:58 bam_buko napisał: > to rozbicie FS przez bezmyslna cenzure nie. to rozbicie FS nastapilo za moja namowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 starzejesz sie jasiu, jestes coraz b. smieszny.. 09.06.07, 01:36 j-k napisał: > bam_buko napisał: > > to rozbicie FS przez bezmyslna cenzure > > > nie. > to rozbicie FS nastapilo za moja namowa :))) twoja namowa?? hehehe czy naprawde uwazasz,ze kogos interesuje twoje zdanie w tej sprawie?? jestes wystarczajaco dlugo na FS by tych glupot nie pisac przyczyna rozbicia jest cenzura w tej "prozydowskiej" gazecie(jak sam twierdzisz) ktora od ok dwoch systematycznie to forum niszczyla Probuje sie dobrac do nowego forum otwartego przez osseya...tez za twoja namowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k [...] 09.06.07, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 do rzeczy 09.06.07, 15:07 uwazasz ze powstanie forum Bliski Wschod to twoja zasluga....niech bedzie gratuluje tlok tam taki,ze malo sie nie pozabijaja zadowolony?? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k do rzeczy 09.06.07, 15:48 Nie. - lecz to byla m. in. takze moja sugestia... Ponadto powstaly 2 nowe fora o Zydach i Izraelu. Co tez mnie cieszy :))) 1. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47618 2. - forum Rachelki. Obu zycze powodzenia . Z calym szacunkiem dla Zydow i Izraela - ale sa wazniejsze problemy tego swiata, wiec niech ci, ktorzy lubia pisac na okraglo o Zydach i Izraelu, dzialaja tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazar.is.back2 Co jest do diaska ? 06.06.07, 20:58 Jako blazar napisalem post zarzucajacy arapowi ze spamuje na kazdym forum i pisze syjonistyczne bzdety. Wykasowano mi post i mam zakaz dozywotniego wpisywania jako blazar - po jednym skasowanym poscie na nowym forum ? Pogielo was ? Ps. Nie zlamalem w tym wykasowanym poscie regulaminu w zaden sposob, odnioslem sie jak najbardziej w grzecznej formie do tematu postu. Czekam z niecierpliwoscia na wasze tlumaczenia. bedzie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Kropka mi zalatwila ze nie moge pisac nowych posto 07.06.07, 00:23 A nic nie pisalem , wiec po co te zaproszenia dla stalych bywalcow z FS.??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropka mi zalatwila ze nie moge pisac nowych 07.06.07, 00:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=63758996&a=63762011 Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: Kropka mi zalatwila ze nie moge pisac nowych 08.06.07, 23:36 lechu112 napisał: > A nic nie pisalem , wiec po co te zaproszenia dla stalych bywalcow z FS.??? Nic nie pisalem ale za krytyke na moderacji zablokowali nagle i niespodziewanie pisanie nowych postow. To po co te zaproszenie kiedy i tak nie mozna pisac ? Czy to juz IV RP czy komuna ? Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Moze lepiej to arabskim zooem nazwac 12.06.07, 07:40 albo tez, jak z dzikusami handlowac, szkod moralnych nie doznajac. Bo jak historia uczy, gdy w czasie oblezenia Ackry w roku 1799, jak dowodzca arabski 1340 chrzescijan, w tym miescie mieszkajacych wymordowal, to jego angielscy sojusznicy, przy mordzie obecni bedac, uznali ten mord jako niezbedna przykrosc... Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Okazali sie polscy lewacy tym czym zawsze byli 16.06.07, 09:04 gdy im arabskim podopiecznym krew sie leje* tak jak sie juz od 1400 lat leje* /lewacy o arabskich zbrodniach nie chetnie czytaja, bo oni tylko revolucyjny terror uwielbiaja, a arabskie mordy nic z zadna revolucja wspolnego nie maja, tylko z arabska natura/, i gdy natury zbrodniczej w marksistowski sposob nie potrafia wytlumaczyc to innaczej myslacym chca prawo do dyskusji zablokowac. Wesole jest tez to ,ze nagle polscy araby, ktorzy tak dumnie jeszcze 3 lata temu sie do arabskiego pochodzenia przyznawali, nagle arabow w gazie jako im obcym traktuja.... Ja jeszcze raz dziekuje goraco Cyprotom, Sarkoze, Bushowi i Sharonowi, ze wiekszosci europejczykom pozwolili oni, prawdziwe oblicze tej dziewnej ideologi tez Islamem nazwanej poznac...i moze bezposrednio sie oni oprzyczynia kilkaset tysiecy biednym murzynow w Darfirze od zbrodniczej palestynskiej reki uratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crappus Duce Kropka ma w lapach wszystkie fora GW 09.06.07, 22:24 Precz z cenzura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 nuda 11.06.07, 21:07 Tematy bliskowschodnie sa piekielnie nudne. Kazda informacja z Bliskiego Wschodu to praktycznie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: nuda -------- ale sa i nowe pomysly !!!@ 13.06.07, 14:42 xs550 napisał: > Tematy bliskowschodnie sa piekielnie nudne. Kazda informacja z Bliskiego > Wschodu to praktycznie to samo. Araby stale morduja setki ludzi tylko nic sie nie zmienia , bomby , samobojcy...itd Ostatnio ci z Hamasu w Gazie wykazali pomyslowosc--- Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: nuda 28.09.07, 13:21 xs550 napisał: > Tematy bliskowschodnie sa piekielnie nudne. Kazda informacja z Bliskiego > Wschodu to praktycznie to samo. Światopoglądowo pod względem wiary można podzielić na tych co - wierzą,że Bóg jest - i tych co wierzą,że Boga nie ma. Wspólnym mianownikiem jest problem aby wiarę zbliżając do rozumu uznać,że świat postulatów etycznych jest prawdziwie najważniejszy ze wszystkich stworzonych.Gdzieś w błębi serca zawsze ulokowane będzie:NIE ZABIJAJ.Przestanie obowiązywać oko za oko ząb za ząb.Jednak kochać jak to łatwo powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 moze je lepiej do kibla przeniesc 12.06.07, 07:25 albo tez po ilosci zabitych wzajemnie arabow do domu pogrzebowego. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Wlasnie, szukam danych n/t ilosci kobiet i dzieci 12.06.07, 09:17 ...zabitych w ostatnim konflikcie wewnatrz palestynskim. Moze spotkales sie gdzies ze statystykami dotyczacymi tego aspektu walk? Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 jaka szkoda , w czasie podrozy do Ksiestwa 12.06.07, 07:37 Cieszynskiego ( niestety jeszcze pod okupacja) przeczytalem sobie wspomnienia zolnierzy napoleonskich z wyprawy do Egiptu, i tak pozatym Josefa Sulkowskiego araby w El Cairo na ulicy zabili, a nie jak to komunisci( przyjaciele dzikusow z bliskiego wschodu) chetnie nam wmawiali, ze on zginal w czasie bitwy pod Piramidami, z Sulkowskim przy zyciu moze Polska by juz w roku 1815 niepodleglosc miala( w opowiednich warunkach by front zmienil), byl duzo lepszym dowodca wojkowym niz Dabrowski, Wybicki i Poniatowski wzieci razem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Pytanie 14.06.07, 12:29 Dlaczego watek "Judeopolonia" nie zostal przeniesiony na forum kraj albo Bliski Wschod? Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 14.06.07, 15:14 Ja maze o bliskiego schodu bez arabow no arabs no wars no terror Odpowiedz Link Zgłoś
xmirex Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 15.06.07, 08:29 polani napisał: > Ja maze o bliskiego schodu bez arabow > no arabs no wars no terror wypada dodac> no arabs no jews no wars no terror<...z punktu widzenia niebliskowschodnich:) Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who udalo sie 15.06.07, 09:04 z perpsektywy paru dni, i pamietajac ze sam cos takiego pare lat temu sugerowalem, operacja rozdzielenia braci syjamskich udala sie - nie wiem jak drugi bo wole nie zagladac na bw, ale pierwszy zyje (maly, ale zyje). Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 15.06.07, 19:37 no polack no thieves no harlots Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 15.06.07, 21:02 dzisaj nawet nie chca polek pod latarni bo sowjetki sa ladniesze. Polska brudna jak gaza arabska i polcay snierdza od potu nie odfierja okna bo boja sie zwierze powietrze !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4u2c2 Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 17.06.07, 07:30 fredek idz sie umyc.Brud sie myje a nie skrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Bliski Wschód a gdzie sa tego obszary granice 15.06.07, 21:01 czy sa pod Paryzem, czy sa w niemieckich socjalach...czy malasja Bliskom Wschodem wedlug pewnych osob tez jest, czy darfur do Bliskiego Wschodu mozna zaliczyc, moze dlatego tylko, ze tam Araby innych morduja...w takim razie tez Hiszpania nim jest, tam araby zamach dokonali. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Bliski Wschód a gdzie sa tego obszary granic 15.06.07, 21:05 arab bez krwi to jak polak bez wodki Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 a wesole jest to tez drogi Fredziu ,ze polowa 15.06.07, 21:27 Kebakow w Polsce niebezpieczna dla zdrowia polakow jest * wedlug kontrol Sanpichu* ale nie tak grozna, jak ten musulmanin z Kamerumu dla czystych polskich blondynek byl....okolo 30 Polkom chorobe Arafata podarowal.....a one innym....nie ma co mowic, Islam w Polsce zwycieza... Odpowiedz Link Zgłoś
arap21 Re: a wesole jest to tez drogi Fredziu ,ze polowa 16.06.07, 10:29 sansone1 napisał: > Kebakow w Polsce niebezpieczna dla zdrowia polakow jest * wedlug kontrol > Sanpichu* ale nie tak grozna, jak ten musulmanin z Kamerumu dla czystych > polskich blondynek byl....okolo 30 Polkom chorobe Arafata podarowal.....a one > innym....nie ma co mowic, Islam w Polsce zwycieza... co arab je wychodzi jemu na zdrowie...smiertelne dla POLAKA..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 czyli polskie swinie ( te ze chlewa) Polske 16.06.07, 12:44 przed Islamem uratuja....gesi uratowaly Rzym , precedent historyczny juz jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: a wesole jest to tez drogi Fredziu ,ze polowa 28.09.07, 13:32 sansone1 napisał: > Kebakow w Polsce niebezpieczna dla zdrowia polakow jest * wedlug kontrol > Sanpichu* ale nie tak grozna, jak ten musulmanin z Kamerumu dla czystych > polskich blondynek byl....okolo 30 Polkom chorobe Arafata podarowal.....a one > innym....nie ma co mowic, Islam w Polsce zwycieza... W Polsce z wielkim trudem ale trwa proces zbliżania wiary do rozumu i straszyć islamem nie ma sensu,wobec tego jaka jest krytyka pobożnych kłamców reprezentujących rodzimą o największym znaczeniu tradycję religijną. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Oddzielenie Bliskiego Wschodu od Swiata 16.06.07, 12:49 jest naszym Zydow malym ale waznym zwycienstwem, bo dziekujac takim wielkim ludziom jak Sharom, Bush, mieszkancom Cypru i Libanu dowiedzial sie caly Swiat do czego te AQraby zdolne sa....moze sie uda zycie kilku milionow w Darfurze uratowac, tych ktorzy juz na czarnej liscie Palestynczykow byli....tam w dalszym ciagu niearabow oni zabijaja ale juz nie tak po cichu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Nowe Forum: Bliski Wschód a wywiady 17.06.07, 08:29 Ruszylbym na to forum z zapartym tchem gdyby nie swiadomosc, ze roznorodne wywiady popisuja sie na tym forum. Wcale sie nie zdziwie jak za jakis czas okaze sie ze jakis US lub Mosad specjalista zwinal "terrrorystyczna komorke" po nawiazaniu z nia kontaktu przez forum GW. Mlodzieniaszkowie, jak Wam ktos oferuje bron/materialy wybuchowe w imieniu Allaha to badzcie na bacznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Nowe Forum: Bliski Wschód a wywiady 17.06.07, 17:02 ghotir napisał: > Ruszylbym na to forum z zapartym tchem gdyby nie swiadomosc, ze roznorodne > wywiady popisuja sie na tym forum. Wcale sie nie zdziwie jak za jakis czas > okaze sie ze jakis US lub Mosad specjalista zwinal "terrrorystyczna komorke" po > > nawiazaniu z nia kontaktu przez forum GW. > > Mlodzieniaszkowie, jak Wam ktos oferuje bron/materialy wybuchowe w imieniu > Allaha to badzcie na bacznosci. Musze cie zmartwic ghotir, kazdy jeden wpis tutaj na FS - na tym watku, jednoczesnie pokazuje sie na FBW, wiec i tam jestes, choc nie zagladasz, ja zreszta teraz tez, hahahaha ... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Nowe Forum: Bliski Wschód a wywiady 18.06.07, 12:13 maglara napisała: "kazdy jeden wpis tutaj na FS - na tym watku, jednoczesnie pokazuje sie na FBW" Mnie to zwisa, czasy mlodzienczej niecierpliwosci odpowiadania na zlo mam za soba. Umiescilem tutaj swoj post aby ostrzec mlodziencow. Watek reklamujacy to nowe forum ma przynajmniej trzy wpisy "moderatorow" co oznacza, ze jest to bardzo interesujacy dla "moderatorow" watek. Nie zycze sobie aby jakis dwudziestolatek dostal dozywocie w wyniku prowokacji na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: Nowe Forum: Bliski Wschód a wywiady 28.09.07, 13:39 ghotir napisał: > Ruszylbym na to forum z zapartym tchem gdyby nie swiadomosc, ze roznorodne > wywiady popisuja sie na tym forum. Wcale sie nie zdziwie jak za jakis czas > okaze sie ze jakis US lub Mosad specjalista zwinal "terrrorystyczna komorke" po > O tajnym państwie dobrą książkę napisał Jan Karski.Co prawda odnosi się to do czasów okupacji hitlerowskiej,ale można sobie łatwo wyobrazić żródła intryg i hipokryzji w czasie gdy panuje spokój. > nawiazaniu z nia kontaktu przez forum GW. > > Mlodzieniaszkowie, jak Wam ktos oferuje bron/materialy wybuchowe w imieniu > Allaha to badzcie na bacznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: Nowe Forum: Bliski Wschód+ 18.06.07, 16:25 Arap, arap polski_francuz 10.06.07, 12:28 + odpowiedz ty jak nie pobrazasz z 10 ludzi dziennie to sie zle czujesz. Lubisz forum, sa i tacy co cie lubia uszanuj troche Polakow...trza od czasu do czasu zapmoniec, ze jest sie w sile narodu wybranego:) PF <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Bardzo mnie przykro,ze niektorzy sie czuja narodem niedopieszczonym. Ale musze cie pocieszyc: Chrystos Narodow tylko o jeden stopien jest nizej od wybranego. Bo Chrystos tylko u chrzescian ma powodzenie. A CKM-ciezki karabin maszynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Nowe Forum: Bliski Wschód 21.06.07, 21:08 hahahhahahahahahaha widze,ze nie mozecie tolerowac prawdziwej wolnosci w poruszaniu tematow jakie interesuja tych co pisza na tym forum:] Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike i jeszcze jedno 21.06.07, 21:12 wasze "kary" obejmuja i to nowe forum,czyli nic sie nie zmienilo w waszej idiotycznej mentalnosci z lodzi gornej. bawcie sie dobrze bo w realu jest znacznie ciekawiej niz na waszych wymeczonych poprawnoscia michnikowska forach. tam gdzie gory zielone a niebo niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 naszedl moze czas, jak pewien napisal 22.06.07, 07:16 czas aby takze to forum w dwa podzielic i miedzy tymi forumami wielki mur wybudowac. 1. dla syjonistow zarezerwowane i dla obroncow zachodu przed islamskim zalewem. 2. dla antysyjonistow ,dla arabofilow i islamskich neofitow, ktorym sie najpierw podboj Bosni marzy , Kosowa, potem Andalusji, na Norwegii konczac i ktorym sie wydaje ze islamskie wzajemne mordowanie, sposobem zycia islamskiego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany to bezsens 25.06.07, 04:58 Podzial forum swiat na B Wschod i 'Reszte" to nonsens i proba jednak jakiejs cenzury. Nie chce mi sie biegac od jednego forum na drugie a golym okiem widac ze liczba wypowiedzi na obu forach dramatycznie spadla. droga redakcjo, jak widac idea moze byla i dobra, ale sie w praktyce nie sprawdza. Wroccie do poprzedniego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
4u2c2 Re: to bezsens 25.06.07, 05:46 Zawsze jeszcze mozesz zagladnac tu. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47819 albo tu, forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47618 Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 to genialna mysl byla 29.06.07, 19:18 tylko jak wy pozwolicie ze ten forum zdycha..... Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who sens 04.07.07, 15:59 > Wroccie do > poprzedniego formatu. NIGDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 stworzono nowy Forum ale widac ze 30.06.07, 19:34 pewni tutaj obecni, jeszcze o tym nie wiedza albo sobie z regulamino bimbaja i w dalszym ciagu tutaj watki o Israelu zakladaja, albo moze oni uwazaja ze Israel w Europie lezy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 i teraz islamscy opentancy gromadnie 01.07.07, 10:54 z forum Bliski Wschod( ktore zdycha) na forum Swiat wracaja , starajac sie ich proislamsko-nazistowskie opinie tutaj przemycic. Syjonista sansone1 ( josef) Odpowiedz Link Zgłoś