zibi_mazurak 09.06.07, 21:16 Czy mi się wydaje, czy Sarkozy był wczoraj pijany? www.youtube.com/watch?v=Wd44XTlUQjQ&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=YimXbKpmfSM&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Czy mi się wydaje? 09.06.07, 21:20 Dobrze mowisz. On nigdy nie pije niczego innego niz woda i ten KGBwiec go spil:) No a pogadaj z Ruskimi bez wodki:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k a gdyby nawet to co? 09.06.07, 21:50 ja tez mialem wrazenie 8 i wielu foruowiczow o ty pisalo..), ze wczoraj Kaczynski na spotkaniu z Bushem byl "pod wplywem"... I coz to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: a gdyby nawet to co? 09.06.07, 21:54 Jeżeli był pijany, to powinien NATYCHMIAST wynieść się z Pałacu Elizejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Konstytucja francuska, nie zabrania 09.06.07, 21:59 (a i zadna inna tez) po oficjalnych godzinach pracy... czyli po godzinie 18-tej... bycia PREZYDENTOWI pijanym...:))) natomiast ZEZWALA - na puliczne wypowiedzi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Konstytucja francuska, nie zabrania 09.06.07, 22:03 Nie zabrania, ale obowiązują też zasady moralne, prawda? Więc odnośnie Sarkozy'ego: wywalić, spłukać, spryskać kibel dezodorantem. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Konstytucja francuska, nie zabrania 09.06.07, 22:05 A konferencja prasowa zaczęła się o 17:30 czasu CET. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Re: Konstytucja francuska, nie zabrania 09.06.07, 22:08 slyszales cos o tkw. relatywizmie moralnym.??? ERGO: zasady moralne sa zmienne... Ale niech Ci bedzie... Jak byla to 17.30 - to deko sie pospieszyl i przyspieszyl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Konstytucja francuska, nie zabrania 09.06.07, 22:12 Zasady moralne nigdy się nie zmieniają. No ale skoro Sarkozy jest ateistą to się nie dziwię (tak, wiem, deklarował że jest katolikiem, ale jego deklaracje były nieszczere). Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Czy kolega z A A? 09.06.07, 22:20 Ci neofici...najgorszy narod, sam nie wypije i drugiemu nie da:(! Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: Czy kolega z A A? 09.06.07, 22:21 Nie należę do organizacji nazywającej się AA. Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k Re: Czy kolega z A A? 09.06.07, 22:24 a co masz na skladzie? moze by po jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kolega Mazurak jakis taki jest dziwny:(( 09.06.07, 23:17 Czy ty takze odnosisz wrazenie, ze otow. Mazurak pieprzy trzy po trzy, para pietnascie? Barek mam obficie zaopatrzony, co nalac? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k bzdury 09.06.07, 22:23 zibi_mazurak napisał: Zasady moralne nigdy się nie zmieniają. zasady moralne sa funkcja zmienna zarowno w czasie, jak i w przestrzeni... przesledz historie roznych cywilizacji i nie bajdurz wiecej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Re: bzdury 09.06.07, 22:37 Zasady moralne zmieniane są tylko przez tych, którzy nie chcą ich przestrzegać - np. przez ciebie i Sarkozyego. Chętnie zmiażdżyłbym czaszkę - a mógłbym to zrobić jedną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nie miazdzcie zibi, lepiej sie napijcie 09.06.07, 23:03 Co wam nalac mazurak? www.beerwinevodka.com/images/spirits%202.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 ciekawa propozycja 10.06.07, 01:28 marouder napisał: > Co wam nalac mazurak? > www.beerwinevodka.com/images/spirits%202.jpg Coprawda tak wczesnie nie zaczynam(9rano) ale chetnie zrobie wyjatk w ten pochmurny i deszczowy dzien w ramach powiedzmy "forumowej jednosci" FS Na poczatek proponuje "czysta" najlepiej polska....moze byc rosyjska,toleruje rowniez Absolut i Finlandie ale niz poza tym co nazywaja rowniez wodka. Po pierwszym "trzy cwierci" zostawiam Tobie marouder dobor i kolejnosc. Wracajac do meritum sprawy...to ,ze Sarko wygladal troche...swiadczy tylko o jego normalnych ludzkich odruchach,wszystko co....nie jest mu obce Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: ciekawa propozycja 10.06.07, 02:13 U mnie dokladnie 2.10 w nocy. Napijmy sie Finlandii, tobie na Dobry Dzien, mnie na Dobranoc... Podoba mi sie ten Sarko:)...Tak ograc lewice...hehe..odwrocic sojusze i sympatie polityczne i uzyskac dla swoich celow akceptacje spoleczna. Swietny chlop. Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 Re: ciekawa propozycja 10.06.07, 02:24 w porzadku...Finlandia....zeby nam sie... mnie tez ten Sarko zaczyna sie podobac,moze uda mu sie powstrzymac ten piekny kraj jakim jest niewatpliwie Francja przed staczaniem sie w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_mazurak Przepraszam za to co o nim napisałem 10.06.07, 07:49 Przepraszam za to co o nim napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Konstytucja francuska, nie zabrania 10.06.07, 05:40 Sarkozy jest przede wszystkim ambitnym politykiem. Nic strasznego sie nie stalo z tym malym rauszem. Stal sie tylko bardziej ludzki. Szczerosc nie jest cecha zadnego polityka. Powinien starac sie nie klamac za czesto i to juz jest dobrze. I by skonczyc te uwagi, Sarkozy zaczyna jak najwieksza nadzieja polityczna Francji od czasow De Gaulle'a. I ja osobiscie przewiduje dwie kadencje dla niego i zycze mu realizacji jego planow. Francja staje sie z nim innym krajem. PF Odpowiedz Link Zgłoś