Dodaj do ulubionych

NOWA DEMOKRACJA !

IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 14:53

Muhammed Ahmed Abdallach Matir, 13 lat. - Tak, ja jestem zawstydzony; jak w
ogóle takie tortury mogą istnieć?! Śledczy Sami i Yossi bili mnie po
genitaliach gumową pałką. Zaklinowali mi głowę między dwa krzesła, szarpali za
włosy i bili. Kazali mi położyć się na brzuchu i chodzili po mnie, bijąc gdzie
popadło. Potem kazali mi wstać i Sami walnął mnie w żołądek i zagroził: "Jeśli
nie przyznasz się w ciągu minuty, to uduszę ciebie". Przez 13 dni trzymali mnie
w lochu, a kiedy poprosiłem o wodę, kazali mi pić z klozetu. Ta woda była
cuchnąca i brudna, ale piłem ją, bo nie miałem innego wyjścia. Po tym wszystkim
przyznałem się, że rzuciłem butelką z coctailem Mołotowa w izraelskiego jeepa,
chociaż w rzeczywistości nie miałem z tym nic wspólnego. Byłem tak zszokowany i
przerażony, że przyznałbym się do wszystkiego, żeby tylko przestali mnie
torturować.

Mahmoud Nafa'a Ahmed Salamach, 13,5 lat. - Kiedy mnie aresztowali, zawiązali mi
szmatę na oczach i wrzucili do wojskowego jeepa. Po drodze prysnęli mi w twarz
gazem. W pomieszczeniu przesłuchań śledczy Sami kazał mi się rozebrać do naga.
Odmówiłem, bo przestraszyłem się i wstydziłem. Wtedy Sami zaczął mnie bić pałką
i w końcu rozebrałem się. Ale on dalej bił mnie po całym ciele i po jądrach.
Starał się zmusić mnie, żebym stanął na głowie. Gdy to się nie udało
przywiązali mnie do okna głową w dół, z ust płynęła mi krew. Po trzech dniach
tortur przyprowadzili moją matkę i siostrę i zgwałcili je na moich oczach.
Wtedy przyznałem się, że rzuciłem coctailem Mołotowa.

Khaled Muhammed Mustapha, 14 lat. - Gdy mnie chwycili, po drodze do więzienia
bili mnie kolbami karabinów. Na miejscu kazali mi się rozebrać i zaczęli mnie
bić. Wtrącili mnie do izolatki i przez całą noc musiałem stać. Wykręcili mi
ręce do tyłu i bili mnie. Wetknęli mi w odbyt coś płonącego, to był straszny
ból.

Samir Abdel Hadi, 15 lat. - Spędziłem 7 dni w celi sam. Śledczymi byli Sami,
Yossi i Abu Ghazalech. Związali mi ręce z tyłu i walili pięściami w żołądek,
bili mnie po całym ciele. Policjanci Sanje i Eli przychodzili też do mojej celi
i tam też mnie bili. W czasie śledztwa kazano mi jeść włosy. Sanje usiłował
podnosić mnie z podłogi za włosy. Bili mnie i powtarzali: "przyznaj się!".
Mówili, że rzucałem w żydowskich policjantów kamieniami. Złamali kij na mojej
głowie.

Ci i wszyscy inni małoletni więźniowie, z którymi rozmawiał mecenas Assali,
pokazywali mu ślady po torturach: spaloną skórę, blizny, sińce i rany.

To jest cywilizacja!

Traktowanie uwięzionych palestyńskich kobiet jest równie okrutne jak mężczyzn.
Abla Taha przebywająca w Wojskowym Więzieniu Sarafand opowiedziała Felicji
Langer, co ją tam spotkało. Została zamknięta w celi razem z prostytutkami,
które pobiły ją i zdarły z niej odzież na oczach strażników. Abla siedziała w
tej celi osiem dni i przez ten czas nie pozwalano jej wychodzić do toalety.
Ponieważ była w trzecim miesiącu ciąży, po uderzeniach w brzuch zaczęła
krwawić. Poprosiła o doktora, ale strażnik powiedział: - Ty kłamiesz, nie
jesteś w ciąży, gdybyś była, już dawno byś poroniła po takim biciu. W
rezultacie po kolejnym przesłuchaniu Abla poroniła.

22-letnia Waddad Al-Aswad z Gazy była aresztowana 4 razy. Pytano ją, gdzie się
ukrywa jej mąż bandyta z OWP. Kiedy mówiła, że nie wie, zamknięto ją w
Sarafand. Była bezlitośnie bita, stawiana pod prysznicem z lodowatą wodą i znów
bita. Kazano jej trzymać krzesło na głowie przez dwie godziny. Grożono
zgwałceniem. Przypalano ciało papierosami. Oprawcy wkładali jej czarny kaptur
na głowę, bili i sikali na nią. Wysokiej rangi oficer żydowski ciągnął ją po
pokoju za włosy i "niechcący" uderzał jej głową o ściany. Wsadzano głowę Waddad
do sedesu. Wieszano za ręce i bito tak, że myślała, iż umrze. Kaci mówili, że
zwariowała i stosowali wobec niej elektrowstrząsy. Godzinami świecono
więźniarce ostrym światłem w oczy, po czym dostawała silnych zawrotów głowy.
Nastawiali jej także taśmy magnetofonowe z nagranymi jękami, wyciem i
zawodzeniem torturowanych. Pracownikom Czerwonego Krzyża udało się wyciągnąć
Waddad z tego piekła, po stwierdzeniu, iż jest ona na krawędzi całkowitego
paraliżu.

Obserwuj wątek
    • kingfish Re: NOWA DEMOKRACJA ! 11.12.01, 15:32
      Muhammed Ahmed Abdallach Matir, 13 lat. - Tak, ja jestem zawstydzony że po tym
      co ja zrobiłem, śledczy Sami i Yossi tak dobrze mnie traktowali.

Złapali mnie bo rzucałem na nich butelkę z coctailem Mołotowom i kamieniami. Po
      przyjeździe do komisariatu począstowali mnie ciastkami i cocacolą. Potem bardzo
      ładnie się mnie pytali dlaczego jestem takim chuliganem. Ja ich bardzo za to
      przeprosiłem a oni w nagrodę dali mi bilety dla mnie i dla całej mojej rodziny
      na 2 misięczne wakacje do USA.

Jest mi bardzo przykro że tak nieładnie się zachowałem i obiecuję że już nigdy
      ręki nie podniosę na moich dobrych sąsiadów, Zydów.

Muhammed Ahmed Abdallach.
      • Gość: AL Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 17:17
        ALLAHU KHAIRUN MAKEREEN; God:Best Planner!
      • Gość: EUROMIR Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.cm-upc.chello.se 11.12.01, 17:52
        Szanowny Panie Kingfish,
        a gdyby to trzynastoletnie dziecko, było dzieckiem żydowskim ? Czy też przedstawiłby nam Pan równie
        kaleki obraz swojej moralności ?
        Obrzydliwy i nieludzki cynizm, który Pan tak bez skrupułów prezentuje, właściwie nie byłby wart komentarza,
        (sam się komentuje), gdyby nie fakt, iż stara się Pan, tu na tym Forum, stworzyć wrażenie osoby cywilizowanej,
        godnej litości i sympatii, jako prześladowany, wiecznie atakowany przedstawiciel narodu, któremu ludzkość
        od tysięcy lat wyrządza tylko krzywdy. Dla Pana, widać, jak i dla Pańskich współziomków krzywda zaczyna się
        wtedy, gdy dotyczy Pana. Krzywda, czy ból innych (nieżydów), o nie , to Pana nie interesuje !
        Niech się Pan zatem nie dziwi, że Pański naród, w opinii świata coraz częściej jest postrzegany jako najbardziej
        szowinistyczny, barbarzyński (nie mówię tu o restauracyjnej ogładzie) , fałszywy i egoistyczny.

Nie pozdrawiam, gdyż Pan sobie na to nie zasługuje :

Euromir
        • Gość: Zbyszek KINGFISH A CYWILIZACJA IP: *.dpg.devry.edu 11.12.01, 19:19
          Drogi panie Euromirze. Na tego faceta szkoda marnowac slow i czasu. O samego
          poczatku udzielania sie na forum reprezentuje tem sam ochydny egoistyczny
          stosunek do swiata.

Zycie i zdrowie innych nie ma dla niego zadnego znaczenia. Wazne jest jedynie
          aby jemu i jemu najblizszym bylo dobrze. Nie wazne jakim kosztem. To samo
          zreszta reprezentuja Conti, Egon, Paul i podobni.
          Szkoda na nich czasu.
          • kingfish Re: KINGFISH A CYWILIZACJA 11.12.01, 22:16
            Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Drogi panie Euromirze. Na tego faceta szkoda marnowac slow i czasu. O samego
            > poczatku udzielania sie na forum reprezentuje tem sam ochydny egoistyczny
            > stosunek do swiata.
            >
            > Zycie i zdrowie innych nie ma dla niego zadnego znaczenia. Wazne jest jedynie
            > aby jemu i jemu najblizszym bylo dobrze. Nie wazne jakim kosztem. To samo
            > zreszta reprezentuja Conti, Egon, Paul i podobni.
            > Szkoda na nich czasu.

Już myślałem że się ciebie pozbyłem ale niestety wracasz jak jakaś nieuleczalna
            zaraza. Zaciętą płytą jesteś Zbyszku która w koło to samo nadaje. Jle tyś się już
            napisał o Kingfishu i Kingfisha najbliższych, to musi być przynyjmnie czwarty
            wątek. Czy ty masz jakąś obsesję w stosunku do mojej osoby.

• Gość: Egon Re: KINGFISH A CYWILIZACJA IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 02:38
            Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Drogi panie Euromirze. Na tego faceta szkoda marnowac slow i czasu. O samego
            > poczatku udzielania sie na forum reprezentuje tem sam ochydny egoistyczny
            > stosunek do swiata.
            >
            > Zycie i zdrowie innych nie ma dla niego zadnego znaczenia. Wazne jest jedynie
            > aby jemu i jemu najblizszym bylo dobrze. Nie wazne jakim kosztem. To samo
            > zreszta reprezentuja Conti, Egon, Paul i podobni.
            > Szkoda na nich czasu.

A kim ty dziadu jestes? Nie rzucaj blotem w tych,ktorych nie znasz! Za blisko
            rzucisz,sam w nie wpadniesz i umyc nie zdazysz sie,kiedy ludzie,przypadkowo to
            widzacy,spozierac z gory na ciebie beda!
        • kingfish Re: NOWA DEMOKRACJA ! 11.12.01, 21:59
          Gość portalu: EUROMIR napisał(a):

> Szanowny Panie Kingfish,
          >
          >
          > a gdyby to trzynastoletnie dziecko, było dzieckiem żydowskim ? Czy też przedsta
          > wiłby nam Pan równie
          > kaleki obraz swojej moralności ?
          > Obrzydliwy i nieludzki cynizm, który Pan tak bez skrupułów prezentuje, właściw
          > ie nie byłby wart komentarza,
          > (sam się komentuje), gdyby nie fakt, iż stara się Pan, tu na tym Forum, stworzy
          > ć wrażenie osoby cywilizowanej,
          > godnej litości i sympatii, jako prześladowany, wiecznie atakowany przedstawicie
          > l narodu, któremu ludzkość
          > od tysięcy lat wyrządza tylko krzywdy. Dla Pana, widać, jak i dla Pańskich wspó
          > łziomków krzywda zaczyna się
          > wtedy, gdy dotyczy Pana. Krzywda, czy ból innych (nieżydów), o nie , to Pana ni
          > e interesuje !
          > Niech się Pan zatem nie dziwi, że Pański naród, w opinii świata coraz częściej
          > jest postrzegany jako najbardziej
          > szowinistyczny, barbarzyński (nie mówię tu o restauracyjnej ogładzie) , fałszyw
          > y i egoistyczny.
          >
          > Nie pozdrawiam, gdyż Pan sobie na to nie zasługuje :
          >
          > Euromir

A czy ty jesteś pewny który tekst był prawdziwy? Czy jesteś pewny że 13 letni
          Muhammed w ogóle istnieje? A jeśli istnieje co naprawdę się stało. Po
          przeczytaniu mojej bajeczki, zamiast się podniecać, miałem nadzieję że się
          zastanowisz czy należy przyjmować orginalny wątek jako faktyczne wydażenie. Ja
          nie wiem czy jest to prawda, a ty? Jesteś pewny? Dlaczego?

• Gość: daniel Re: do zbyszka IP: 168.103.126.* 11.12.01, 22:28
            Przeczytaj sobie ralpha Schoenman'a historia Palestyny, wszystkie tez rzezie na
            Palestynczykach muzulmanskich i chrzescijanskich sa dobrze opisane. Schoenman
            pisze ze nawet Eichman trenowal sionistow, pozniej Eichman byl po drugiej
            stronie i skonczyl na stryczku. zastanawiajce jest ze zydzi nie potrafia odciac
            sie od tego rodzaju faszystowskich praktyk i ciagle powtarzaja historyjki w
            ktore oni tylko wierza. My jestesmy tak skorupowani ze nie potrafimy nic
            zrobic. A przecierz nie jest to trudne - jestesmy za to odpowiedzialni bo bez
            naszych pieniedzy i sily nie byloby to mozliwe.

wesolych swiat
            • Gość: U Re: do zbyszka IP: 216.41.50.* 11.12.01, 22:36
              Gość portalu: daniel napisał(a):

> Przeczytaj sobie ralpha Schoenman'a historia
              Palestyny, wszystkie tez rzezie na
              >
              > Palestynczykach muzulmanskich i chrzescijanskich sa
              dobrze opisane. Schoenman
              > pisze ze nawet Eichman trenowal sionistow, pozniej
              Eichman byl po drugiej
              > stronie i skonczyl na stryczku. zastanawiajce jest ze
              zydzi nie potrafia odciac
              >
              > sie od tego rodzaju faszystowskich praktyk i ciagle
              powtarzaja historyjki w
              > ktore oni tylko wierza. My jestesmy tak skorupowani ze
              nie potrafimy nic
              > zrobic. A przecierz nie jest to trudne - jestesmy za
              to odpowiedzialni bo bez
              > naszych pieniedzy i sily nie byloby to mozliwe.
              >
              > wesolych swiat

Odpie...cie sie od Kingfisha.Un ma zielazny glejt od
              YHWH,zie jesli un uniecztozi goi,to un niema grzechu.Co
              innego,jesli goi uniecztozi Kingfish
              • Gość: ssx777 Re: do Zbyszka IP: *.polkomtel.com.pl 12.12.01, 15:18
                Zaraz poczujesz coś innego żelaznego żydzie.
          • Gość: Paul NOWA DEMOKRACJA I KULTURA NA FORUM!!! IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 22:59
            kingfish napisał(a):

> Gość portalu: EUROMIR napisał(a):
            >
            > > Szanowny Panie Kingfish,
            >
            > >
            >
            > >
            > > a gdyby to trzynastoletnie dziecko, było dzieckiem żydowskim ? Czy też prz
            > edsta
            > > wiłby nam Pan równie
            > > kaleki obraz swojej moralności ?
            > > Obrzydliwy i nieludzki cynizm, który Pan tak bez skrupułów prezentuje, wł
            > aściw
            > > ie nie byłby wart komentarza,
            > > (sam się komentuje), gdyby nie fakt, iż stara się Pan, tu na tym Forum, st
            > worzy
            > > ć wrażenie osoby cywilizowanej,
            > > godnej litości i sympatii, jako prześladowany, wiecznie atakowany przedsta
            > wicie
            > > l narodu, któremu ludzkość
            > > od tysięcy lat wyrządza tylko krzywdy. Dla Pana, widać, jak i dla Pańskich
            > wspó
            > > łziomków krzywda zaczyna się
            > > wtedy, gdy dotyczy Pana. Krzywda, czy ból innych (nieżydów), o nie , to Pa
            > na ni
            > > e interesuje !
            > > Niech się Pan zatem nie dziwi, że Pański naród, w opinii świata coraz częś
            > ciej
            > > jest postrzegany jako najbardziej
            > > szowinistyczny, barbarzyński (nie mówię tu o restauracyjnej ogładzie) , fa
            > łszyw
            > > y i egoistyczny.
            > >
            > > Nie pozdrawiam, gdyż Pan sobie na to nie zasługuje :
            > >
            > > Euromir
            >
            > A czy ty jesteś pewny który tekst był prawdziwy? Czy jesteś pewny że 13 letni
            > Muhammed w ogóle istnieje? A jeśli istnieje co naprawdę się stało. Po
            > przeczytaniu mojej bajeczki, zamiast się podniecać, miałem nadzieję że się
            > zastanowisz czy należy przyjmować orginalny wątek jako faktyczne wydażenie. Ja
            > nie wiem czy jest to prawda, a ty? Jesteś pewny? Dlaczego?

Zamiast napisac: Euromirze, ty...............(bip, bip, bip, nogi ci, bip, bip, i
            bip, bip) to pisze sie:"czy aby jestes pewny, czy aby nie bajeczki, etc." Jestem
            z was dumny panowie. Ale do rzeczy. Propaganda istnieje po obu stronach
            barykady (to nie moja barykada, ktos wczesniej na tym forum rozpaczliwie barykady
            stawial juz byl). Prawda jest, ze nastoletni arabscy wyrostkowie sa
            indyktrynowani i szkoleni na samobojcow/wojwownikow o wolnosc, jak kto woli, oraz
            prawda jest, ze tych "wojownikow" sie sciga, zabija i "wydobywa informacje", nie
            raz w bardzo okrotny sposob. Tak samo jak prawda jest, ze prostytucja w Izraelu
            jest legalna, co kloci sie straszliwie z ideologia islamu, gdzie na dziewczyne
            mozna sobie co najwyzej popatrzec w obecnosci jej starszego brata. Takie
            sa "fakty". Nie dziwie sie wiec arabskim wyrostkom, iz majac "z glowy"
            mlodziencze "uciechy milosne", swoj naturalny poped plciowy i napiecie w pronciu
            kumuluja w czasie szkolenia terrorystycznego, zbrojnych manifestacji i rzucania
            kamieniami i "koktajlami molotowa" w policje. Ci mlodzi ludzie nie maja szans,
            by rozwijac sie "normalnie", nawet rozpatrujac owa "normalnosc" w skali naszych
            dziadkow, czy pradziadkow, ktorych to wybryki pewnie uznalibysmy za nic w
            porownaniu z nasza generacja, ze nie wspomne o "dzisiejszej mlodzierzy". Tak
            wiec gdzie tkwi problem? Czy nie aby w tym,ze Muzulmanie sa niezwykle zamknieci,
            oraz wszelkie objawy zycia kolidujace z ich wiara traktuja jako bezposrednie
            zagrozenie dla ich wiary i zwyczajow? Ortodoksyjni Zydzi w przedwojennej Polsce
            tez stanowili zamknieta spolecznosc, jednak nie zaczynali powstan, robili calkiem
            niezle interesy i ogolnie potrafili "dodtosowac sie" do warunkow zycia w kraju
            wielowyznaniowym, z wiekrzoscia katolicka. Na poparcie mych slow o zamknieciu
            duchowym Muzulmanow podam przyklad Mekki - miejsca swietego i przez to
            niedostepnego (sic!) "niewiernym", gdy tym czasem, kazdy katolik wierzacy
            w "falszywego mesjasza", moze sobie do Izraela pojechac i takiej "Sciany Placzu"
            dotknac. Uszanowanie.
            Paul

• Gość: Zocha Re: NOWA DEMOKRACJA I KULTURA NA FORUM!!! IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 23:27
              Pawelku jestem dumna z Ciebie -pierwszy raz napisales cos na tym forum w miare
              madrego.Czy dalej pracujesz nad swoim planem "Araby na Madagaskar".
              Twoja Zosia
              • Gość: Paul Czesc kochaneczko moja, cwir, cwir, cwir..... IP: *.proxy.aol.com 11.12.01, 23:44
                Gość portalu: Zocha napisał(a):

> Pawelku jestem dumna z Ciebie -pierwszy raz napisales cos na tym forum w miare
                > madrego.Czy dalej pracujesz nad swoim planem "Araby na Madagaskar".
                > Twoja Zosia
                Droga Zosiu,
                Musialas czytac moje nedzne wypociny od nie dawna, bowiem czas jakis temu
                zdarzalo mi sie "zablysnac", chocby tylko w mym skromnym mniemaniu, ale po jakims
                czasie "blyskac" przestalem, bowiem argumenty zaczely sie powtarzac,
                impertynencje mnozyc, glupota szerzyc.....ciemnota zciemniac i wlasnie tego
                forum, moj cenny intelekt stal sie niewinna ofiara, alas! W skrocie, ludzie nie
                sa zainteresowani rozmowa, ustaleniu przebiegu zdarzen, itp., "oni" sa
                zainteresowani wylacznie soba i swa wspanialoscia, co staralem sie "zdemaskowac"
                w watku "Jestem najmadrzejszym uczestnikiem.....". Ale dzis zostalem przywolany
                do porzadku. Juz bede dobry, mily i uladzony. Obiecuje, ze bede nudny jak flaki
                z olejem i kuzden, panie, bedzie mogl na moja glowe nasrac, a ja z braku 2 glowy
                nadstawie tylko piers naga...... Dzieki za wsparcie duchowo-moralne,
                Twoj Pawelek.

• Gość: Egon Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 02:33
          Gość portalu: EUROMIR napisał(a):

> Szanowny Panie Kingfish,
          >
          >
          > a gdyby to trzynastoletnie dziecko, było dzieckiem żydowskim ? Czy też przedsta
          > wiłby nam Pan równie
          > kaleki obraz swojej moralności ?
          > Obrzydliwy i nieludzki cynizm, który Pan tak bez skrupułów prezentuje, właściw
          > ie nie byłby wart komentarza,
          > (sam się komentuje), gdyby nie fakt, iż stara się Pan, tu na tym Forum, stworzy
          > ć wrażenie osoby cywilizowanej,
          > godnej litości i sympatii, jako prześladowany, wiecznie atakowany przedstawicie
          > l narodu, któremu ludzkość
          > od tysięcy lat wyrządza tylko krzywdy. Dla Pana, widać, jak i dla Pańskich wspó
          > łziomków krzywda zaczyna się
          > wtedy, gdy dotyczy Pana. Krzywda, czy ból innych (nieżydów), o nie , to Pana ni
          > e interesuje !
          > Niech się Pan zatem nie dziwi, że Pański naród, w opinii świata coraz częściej
          > jest postrzegany jako najbardziej
          > szowinistyczny, barbarzyński (nie mówię tu o restauracyjnej ogładzie) , fałszyw
          > y i egoistyczny.
          >
          > Nie pozdrawiam, gdyż Pan sobie na to nie zasługuje :
          >
          > Euromir

Spoko,King na prowokacje,odpowiedzial jak nalezy!!! Arabskie prowokacje ,swiat
          nasz,wystarczajaco dobrze juz poznal!King mial prawo tak
          napisac,poniewaz,zranione serca Nowojorczykow dlugo jeszcze goic sie beda....
      • Gość: Michal Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.tnt16.chi15.da.uu.net 12.12.01, 01:57
        Kingfish, jestes chory. Tylko osoba psychicznie niezrownowazona potrafi
        naigrywac sie z czyjegos noszczescia. Nawet w USA tzw. serial killers, czy
        znany McVeigh nie sa czy byli torturowani w ten sposob.
        Jestes facet chory!
        • Gość: Egon Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 02:50
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Kingfish, jestes chory. Tylko osoba psychicznie niezrownowazona potrafi
          > naigrywac sie z czyjegos noszczescia. Nawet w USA tzw. serial killers, czy
          > znany McVeigh nie sa czy byli torturowani w ten sposob.
          > Jestes facet chory!

Chory,"chorszy",nieboszczyk.Znasz ta odmiane? Ty w porownaniu do rozumowania
          Kinga i jego inteligencji,ktora prezentuje na "naszym" forum,zajmujesz
          niestety,ta trzecia pozycje!
          • Gość: Michal Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.tnt16.chi15.da.uu.net 12.12.01, 03:58
            A ty w tym duecie Egon-Kingfish to kto? Pedal czy ten pedalowany. On ciebie
            ujezdza czy ty jego? Czy wy tak na zmiane? Stawiam ze ty jednak jego. Jestes
            bardziej samczy i agresywny!
            Teraz sie nie dziwie gdy czytam wasze wypowiedzi, poziom umyslowy ten sam
            (tzn. < 0), dewiacje seksualne takie same, obaj jew-lovers, nic dodac nic ujac.
            Pewnie dostajecie orgazmu na sama tylko mysl ze mozecie sobie chociaz tutaj, na
            tym forum zdrowo pop..lic. Tylko pedal tak bedzie walczyl o swoja ukochana
            (ukochanego) jak ty to robisz.
            Teraz czekam na Kingfisha jak bedzie meznie walczyl o ciebie.

• Gość: Egon Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 04:06

> A ty w tym duecie Egon-Kingfish to kto? Pedal czy ten pedalowany. On ciebie
              > ujezdza czy ty jego? Czy wy tak na zmiane? Stawiam ze ty jednak jego. Jestes
              > bardziej samczy i agresywny!
              > Teraz sie nie dziwie gdy czytam wasze wypowiedzi, poziom umyslowy ten sam
              > (tzn. < 0), dewiacje seksualne takie same, obaj jew-lovers, nic dodac nic uj
              > ac.
              > Pewnie dostajecie orgazmu na sama tylko mysl ze mozecie sobie chociaz tutaj, na
              >
              > tym forum zdrowo pop..lic. Tylko pedal tak bedzie walczyl o swoja ukochana
              > (ukochanego) jak ty to robisz.
              > Teraz czekam na Kingfisha jak bedzie meznie walczyl o ciebie.
              >

Nie doczekasz sie jego odpowiedzi sieroto obrzygana,bo on rzadko kiedy,gojom
              tobie podobnym odpowiada! Po prostu gosc na poziomie! A ty cwicz dalej jezyk swoj
              brudny,NA ZYDOWSKICH DUPACH CZYSTYCH PRZEZ PERGAMIN,gnojku jeden!!!
              • Gość: Michal Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.tnt16.chi15.da.uu.net 12.12.01, 04:41
                Gość portalu: Egon napisał(a):

> Nie doczekasz sie jego odpowiedzi sieroto obrzygana,bo on rzadko kiedy,gojom
                > tobie podobnym odpowiada!

Oj, jaki zazdrosny...o swojego kochasia.

>Po prostu gosc na poziomie!

No jasne dla ciebie poziom zero --> to poziom nieosiagalny.

> A ty cwicz dalej jezyk swoj brudny,NA ZYDOWSKICH DUPACH CZYSTYCH PRZEZ
                > PERGAMIN,gnojku jeden!!!

Ty jestes psychiczny, naprawde. I spojrz balwanie co piszesz bo schodzisz ponizej
                poziomu 0 --> zero!

• Gość: Egon Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 04:45

> Gość portalu: Egon napisał(a):
                  >
                  > > Nie doczekasz sie jego odpowiedzi sieroto obrzygana,bo on rzadko kiedy,goj
                  > om
                  > > tobie podobnym odpowiada!
                  >
                  > Oj, jaki zazdrosny...o swojego kochasia.
                  >
                  > >Po prostu gosc na poziomie!
                  >
                  > No jasne dla ciebie poziom zero --> to poziom nieosiagalny.
                  >
                  > > A ty cwicz dalej jezyk swoj brudny,NA ZYDOWSKICH DUPACH CZYSTYCH PRZEZ
                  > > PERGAMIN,gnojku jeden!!!
                  >
                  > Ty jestes psychiczny, naprawde. I spojrz balwanie co piszesz bo schodzisz poniz
                  > ej
                  > poziomu 0 --> zero!
                  >

Poziom 0-to marzenie twoje,Balwanie!!! Na razie,znajduchu jeden,zadowalasz sie
                  poziomem -0 !!!!
            • Gość: Kingfish Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.dyn.optonline.net 12.12.01, 06:00

> A ty w tym duecie Egon-Kingfish to kto? Pedal czy ten pedalowany. On ciebie
              > ujezdza czy ty jego? Czy wy tak na zmiane? Stawiam ze ty jednak jego. Jestes
              > bardziej samczy i agresywny!
              > Teraz sie nie dziwie gdy czytam wasze wypowiedzi, poziom umyslowy ten sam
              > (tzn. < 0), dewiacje seksualne takie same, obaj jew-lovers, nic dodac nic uj
              > ac.
              > Pewnie dostajecie orgazmu na sama tylko mysl ze mozecie sobie chociaz tutaj, na
              >
              > tym forum zdrowo pop..lic. Tylko pedal tak bedzie walczyl o swoja ukochana
              > (ukochanego) jak ty to robisz.
              > Teraz czekam na Kingfisha jak bedzie meznie walczyl o ciebie.
              >

Nareszcie twój prawdziwy poziom się okazał. To nie jest taki post sztuczny, przez
              dwie godziny przez ciebie wymyślany i cztery razy poprawiany. To jest prawdziwa,
              natychmiastowa, nie przemyślana, od serca dowiedź naszego Michałka . Kurwa
              nareszcie z wora wyszła i swój szpetny łeb okazała. Witamy.
              • Gość: Michal Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.tnt15.chi15.da.uu.net 13.12.01, 00:20
                Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Kurwa

Co, mowisz o swoim konkubinie Egonie? No popatrz, az tak cie to wyprowadzilo
                zrownowagi. Chlopaczku czy ty wiesz co piszesz? Przeczytaj jeszcze raz co
                pisalem. Moze poprawi ci sie humor. Zreszta wyluzuj sie... bo Egon bedzie smutny.
                I zacznie zaraz bluzgac jak ty. Widac od razu, ten sam poziom.
    • Gość: Ponury Re: NOWA DEMOKRACJA ! IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 13:53
      Prosze Panstwa to Prosze zadac sobie pytanie kto jest okupantem i kto wprowadza
      prawo okupant, jedna strona posiada aparat przemocy, czolgi samoloty i$$$$ a
      przeciwna strona ma tylko siebie. Czy hitler byl ofiarom tych ktuzy walczyli z
      nim? prosze ty mozesz tez wiedziec wiecej -
      www.omct.org/displaydocument.asp?DocType=Appeal&Index=1270&Language=EN
      www.omct.org/
      www.americanfreepress.net/12_08_01/Ashcroft_Talking/ashcroft_talking.html
      I w jezyku Polskim - www.medianet.com.pl/~naszapol/0149dzii.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka