madame_parapet 30.08.07, 20:22 Moja 13 letnia córka się nią zachwyca i chce być jak ona. Czy dobrze wybrała? Co sądzicie o Paris Hilton??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Paris Hilton - kto to jest? Pomóżcie proszę! 30.08.07, 20:26 Znakomity wybór. A co sadzę? Sadzę, że klamka u drzwi publicznego klozetu ma wiece rozumu niż Paris Hilton. No ale co począć kiedy jabłuszka spadły tuż obok mamy i taty. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Paris Hilton - kto to jest? Pomóżcie proszę! + 30.08.07, 20:36 to taka zwykla k...ka. Z tym,ze ma duzo pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Paris Hilton - kto to jest? 31.08.07, 00:11 znana z tego,że jest znana. Odpowiedz Link Zgłoś
sarlo51 Re: Paris Hilton - kto to jest? 31.08.07, 03:29 www.youtube.com/watch?v=k66epna2Sss en.wikipedia.org/wiki/Paris_Hilton Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Paris Hilton - kto to jest? Pomóżcie proszę! 30.08.07, 21:30 To jest nikt. Corce przejdzie w wieku 13,5 roku. Paris to glupia, pustoglowa, dosc ladna ges. Ostatni istotny fakt fakt z nia zwiazany: dziennikarka TV amerykanskiej i corka Z. Brzezinskiego odmowila czytania informacji n/t Paris Hilton. PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: a i corka Brzezinskiego tez glupia+ 30.08.07, 23:14 Może nie tak głupia jak Paris ale wystarczająco wygina dynamometr głupoty i ma o sobie bardzo wysokie mniemanie. Taka królewna. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a i corka Brzezinskiego tez glupia+ 31.08.07, 07:59 tak,ale ktos ja bardzo wysoko ceni: <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< "Re: Paris Hilton - kto to jest? Pomóżcie proszę! polski_francuz 30.08.07, Ostatni istotny fakt fakt z nia zwiazany: dziennikarka TV amerykanskiej i corka Z. Brzezinskiego odmowila czytania informacji n/t Paris Hilton. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Czy to jest rzeczywiscie istotny fakt? Czy ona,zatrudniona w telewizji do czytania,jeszcze pracuje? A pozatym tez musi byc "znana",jezeli we Francji ja znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Paris Hilton 31.08.07, 12:28 Kiedy po raz pierwszy uslyszalem w telewizji o Paris Hilton, pomyslalem, ze maja na mysli hotel Hilton w Paryzu. Potem okazalo sie, ze to kobieta o takim nazwisku, jednak pochodzaca z rodziny wlascicieli hoteli Hilton. Owszem ladna, mniej wiecej jak lalka Barbie, dla niektorych pewnie jescze ladniejsza. Szumu wokol niej co niemiara. Mozna popatrzec i tylko tyle. Co mowi i jak mowi, to niewazne. Tyle jest w telewizji innych nudnych wiadomosci, ze jak czlowiek zobaczy nie konczace sie blyski fleszy, bo wyszla z wiezienia Paris Hilton, to cieszy sie ze to blyski od aparatow fotograficznych, a nie jakies inne. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Paris Hilton 01.09.07, 07:55 Nikt z was na to nie wpadl. Dostosowala sie po prostu do "systemu".Powinna tylko uwazac aby system ja nie zniszczyl (przyklad ostatni L. Lohan a dawno, dawno temu Elvis Presley).A jezeli chodzi o jej rodzicow to oni powinni ci zaimponowac Felusiak, stworzyc taki lancoch hoteli to trzeba miec "glowe". Odpowiedz Link Zgłoś