Dodaj do ulubionych

20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w Mo...

• Gość: Gilmour Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 21:33
      Śmierć takiej liczby młodych ludzi, którzy w gruncie rzeczy nie
      są bezpośrednio odpowiedzialni za sytuację na linii Czeczenia -
      Rosja, jest przygnębiająca.
      Ale Putin sam sobie jest winien! On wykorzystuje naród
      czeczeński dla swoich planów politycznych... i ma zapłatę,
      kolejną zapłatę.
    • Gość: ficino Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.ny5030.east.verizon.net 05.07.03, 21:44
      Gość portalu: CZECZEN napisał(a):

> Może teraz przyjaciele zza Buga zastanowia sie przez chwilę nad
      > swoją ingerencją w sprawy Czeczenii!!!

Skonczy sie na ostrzejszych represjach...
      • janosik6 A mowilem ?cioty czeczenskie pozbywaja sie kobiet 05.07.03, 21:58
        Ile jeszcze bab wam zostalo cioty jedne ?
        Ja wiem ze one wam sluza tylko do celow rozrodczych..
        A wy preferujecie zopu......i miedzybrodaczy sex....
        Czy wy jebane psy poza walka kolo swoich obsranych dupsk
        nie znacie innej walki?
        • Gość: szaszlyk Re: Scierwo wylazlo z rynsztoku...ja-no-sik... IP: *.dialup.zonnet.nl 05.07.03, 22:02
          Idz z tad debilu.
          • janosik6 debil to jebaka twojej matki ze nie ukrecil ci >> 05.07.03, 22:09
            karku w chwili gdy wychodziles scierwo z jej odbytu......
            • Gość: szaszlyk Re: Dzieki za potwierdzenie powyzszej teorii ... IP: *.dialup.zonnet.nl 05.07.03, 22:18
              debilu !
              • Gość: kasia fe Gabrysiu IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:03
                czy nie boisz sie ze zajrzy tu kiedys twoj maz lotczik i przerazi sie z kim
                zyje,twoje niektore teksty pasuja do dresiarzy a nie swiatowej kobiety
                • gabrielacasey To ty dzisiaj, transwestyto z Elku, juz nie Gosia, 05.07.03, 23:19
                  tylko dla odmiany Kasia? Nb. maz nie liotczyk, ale fighter pilot,i ma dosc
                  oleju w glowie (i znajomosci Polakow i polaczkow - byl 4 lata w Polsce), by
                  mnie nie winic o to, ze swinie maja w Polsce dostep juz nie tylko do telefonow
                  komorkowych, ale i do internetu - zapewne juz pod te Unijna kontrole polskiego
                  rolnictwa.
                  • Gość: kasia Re: To ty dzisiaj, transwestyto z Elku, juz nie G IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:53
                    pomylilas mnie z kims ja jestem ta kasia z ktora kiedys chcialas
                    zakladac zakladac stowarzyszenie pro...ciekawe czy pamietasz jakie,
                    mysle ze nie ,czytam czesto twoje posty i stwierdzam ze z dnia na dzien
                    epatujesz coraz wieksza agresja ,kto ci krzywde wyrzadzil tak wielka
                    ze objechalas dzis nawet milego starszego pana,przykro cie czytac
                    • gabrielacasey Starszego pana(?) nazwalam "czcigodnym starcem" 06.07.03, 00:31
                      To nie jest obraza. I nie przejaw agresji. A najwyzszy wyraz uznania chocby w
                      kulturach Dalekiego Wschodu. I niegdys takze w kulturze slowianskiej.
                      • Gość: kasia Re: nie odwracaj kota ogonem IP: *.elk.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 00:58
                        nazwalas mnie transwestyta i polska swinia z dostepem do internetu
                        nie zebym sie obrazila,nie moge tylko pojac dlaczego z taka furia na ludzi
                        napadasz,i to slownictwo,po co znizasz sie do poziomu hamskiego polaczka
                        ktorego tak nienawidzisz
                        • gabrielacasey Bo innego jezyka nie pojmie - ma byc zgodnosc 06.07.03, 14:42
                          kodow komunikacyjnych. A transwestyta z Elku istnieje - moze i pod ciebie sie
                          jeszcze podszyje. Buzka.
            • ahmedcasey Re: debil to jebaka twojej matki ze nie ukrecil c 06.07.03, 11:08
              janosik6 napisała:

> karku w chwili gdy wychodziles scierwo z jej odbytu......

nadzwyczajne
        • Gość: ficino Re: A mowilem ?cioty czeczenskie pozbywaja sie ko IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 01:48
          janosik6 napisała:

> Ile jeszcze bab wam zostalo cioty jedne ?
          > Ja wiem ze one wam sluza tylko do celow rozrodczych..
          > A wy preferujecie zopu......i miedzybrodaczy sex....
          > Czy wy jebane psy poza walka kolo swoich obsranych dupsk
          > nie znacie innej walki?

juz dziadeek mi opowiadal ze ruski zawsze niedomyty byl...
    • Gość: Wojtie CZECZENSKA HOŁOTA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 22:46
      Coraz wiecej tego w Polsce...
    • Gość: Adam Czeczeny = alQueda IP: *.cinci.rr.com 05.07.03, 23:04
      Pare lat temu jeszcze przed atakiem na World Trade Center
      widzialem w TV Polonia wywiad z dwoma glownymi przywodcami
      czeczenskimi. Oficjalnie obwieszczali ze ich misja jest
      pokonanie zachodniej cywilizacji. Najpierw zalatwia Rosje a
      przez nia dostana sie do Europy (Polske podkreslili jako jeden z
      krajow ktory tez zalatwia). Na koncu zajma sie Ameryka i Islam
      zwyciezy. Ciekawy jestem czy ktos moglby odszukac ten wywiad.
      Nie oszukujmy sie, oni po prostu chca wprowadzic wszedzie Islam
      po naszych trupach i dlatego trzeba ich zneutralizowac.
      • Gość: jarek Re: Czeczeny = alQueda IP: *.fastres.net 05.07.03, 23:15
        Tak bylo tez ustalone na konferencji krajow musulmanskich w pazdzierniku 1965 w Islamabadzie, jestem pewny ,ze Mirmil, Bnaden moga ci podac wszytkie uchwalenia tej konferencji i lepiej po arabsku ( ich tlumaczenia daja duzo miejsca do watpliwosci ) a ja poprosze jednego naszego pracownika ( egipski Kopt) , aby to przetlumaczyl.
        • gabrielacasey W 1965 Al Qaeda jeszcze nie istniala. Ale Basajew 05.07.03, 23:37
          prawie 20 lat pozniej mial ponoc spotkanie z bin Laddenem w Londynie, gdy ten
          ciagle jeszcze byl pieszczoszkiem CIA. I ponoc owocne, bo Zelazna Malgosia
          prywatnie o to zadbala. Kolejne spotkania (luty-marzec 2001) miedzynarodowki
          terrorystycznej w Londynie (sic!) odbywaly sie juz bez wsparcia brytyjskich
          wladz. I juz nie tak demonstracyjnie, choc rownie skutecznie (pomysl z WTC
          najwyrazniej zrodzil sie na tym zlocie terrorystow w Londynie- Ata i inni byli
          obecni)
          • Gość: szaszlyk Re: Niech zyja teorie spiskowe... IP: *.dialup.zonnet.nl 05.07.03, 23:50
            Basajew w 1985 w LONDON CITY,HA,HA,HA,HA,HA......
            • gabrielacasey PONAD 20 lat - zjawil sie pozniej.To TY historii 06.07.03, 00:33
              nie znasz. A w Londynie jest calkiem duza grupa tych czeczenskich...politykow.
              Plus wydawnictwa.
          • Gość: Wojtie Gabi :-o IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:54
            To Ty musisz byc stara i pomarszczona jak pomarancza skoro takie
            rzeczy pamietasz?
            • gabrielacasey Nie czepiaj sie:jest witryna brytyjskich Czeczenow 06.07.03, 00:35
              W jezyku angielskim - i nie takie rzeczy na niej sie znajdzie. Nb. to
              ekstremisci; wpisani na owa liste terroryzmu swiatowego GW Busha.
              • Gość: Wojtie :( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 01:06
                chyba masz racje :(
              • Gość: Wojtie Sasha kak zhiviosh? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 02:18
      • Gość: Sasza One zginely w Tuszynie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:17
        - Филипповa Светланa Викторовнa, 1980 года рождения, Swietlana Filippowa, 23
        lata
        - Потаповa Наталя Анатольевна, 1982 года рождения, Natalia Potapowa 21 lat
        - Осипова Галина Викторовна, 1965 года рождения, Galina Osipowa, 38 lat
        - Осипов Геннадий Михайлович, 1964 года рождения, Giennadij Osipow, 39 lat
        - Степанова Анна Алексеевна, 1983 года рождения, Anna Stepanowna 20 lat
        - Попкова Анна Васильевна, 1982 год рождения, Anna Popkowa, 21 lat
        - Васильева Наталя Евгеньевна, 1978 года рождения, Natalia Wasiliewa 25 lat
        - Мурзова Екатерина Евгеньевн, 1981 года рождения, Jekaterina Murzowa, 22 lata.

Zidentyfikowana jedna z zamachowczyn miala rowniez 20 lat.
        Czy to ma sens?

Sasza
        • Gość: Adam Re: One zginely w Tuszynie IP: *.cinci.rr.com 05.07.03, 23:27
          Czyli Czeczency pozbyli sie nastepnych wrogow ale moga byc pewni ze przebylo im
          o wielu wiecej.

• wielki_czarownik Cholera. Kilka było młodszych ode mnie. 05.07.03, 23:33
          A ja mam ledwo 21 lat. Ten świat jest popierdolony!
      • gabrielacasey Kolego, TYLKO ekstrema. I o tym tu mowie. Nie 05.07.03, 23:32
        wrzucaj wszystkich Czeczenow do jednego worka, bo inni moga uznac, ze kazdy
        Polak to glupek jak niejaka Leokadia S.
        • Gość: Adam Racja, jak alQueda i Taliban w Afganistanie IP: *.cinci.rr.com 05.07.03, 23:44
          i to bylo jasne. Ale jak ich zdefiniowac w Czeczenii? Sami sie przedstawiaja
          jako Czeczency.
      • Gość: Blich Adam=Palant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 16:45
        • Gość: Adam Raczej powiec cos pozytywnego o Czeczenach IP: *.cinci.rr.com 06.07.03, 17:44
          to podyskutujemy bo jako palant nie chce bawic sie w kij basebolowy a Ciebie
          uzywac jako pilki.
    • Gość: Wojtie CZECZENSKIE WSCIEKLE PSY ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:32
      ... zrobily sobie znowu pulic relation w swiecie
      • Gość: asmadiv RUSKIE PSY DO BUDY!!!! WON Ze Swietej ziemi Czeczenii! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.03, 23:38
        i tyle
        • gabrielacasey Tobie szczegolnie dedykuje moj tekst o Londynskim 05.07.03, 23:41
          zlocie terrorystow islamskich swiata w lutym-marcu 2001, na ktorym przygotowano
          zamach na WTC i objeto wplywami Al Qaedy takze i Czeczenie, tj. twego
          londynskiego "arabskiego" pana, ktoremu buty - "polaczku" - czyscisz!
          • Gość: mt Re: Tobie szczegolnie dedykuje moj tekst o Londyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 01:41
            gabrielacasey napisała:

> zlocie terrorystow islamskich swiata w lutym-marcu 2001, na
            ktorym przygotowano
            >
            > zamach na WTC i objeto wplywami Al Qaedy takze i Czeczenie,
            tj. twego
            > londynskiego "arabskiego" pana, ktoremu buty - "polaczku" -
            czyscisz!
            Gabi przecież Ty potrzebujesz pomocy... jakieś lepsze proszki,
            pogadaj z Twoim psychiatrą.
            • gabrielacasey Drogi mt: fakt, ze twoja wiedza jest wielce 06.07.03, 15:53
              ograniczona wcale nie oznacza, ze to, o czym cienia pojecia nie masz, nie
              istnieje.
              • gabrielacasey Moje informacje nawet GW juz czesciowo POTWIERDZA 06.07.03, 21:52
                O nie sie nie martw, mt, potwierdzi i kolejne. A ja sobie twa glupote na zas
                zapamietam.
    • Gość: anty Russian HWDR IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.03, 23:36
      russia precz z CZECZENII!!!!! Ruski won z Czeczeni!!!! won i won
      na wsegda!!! Do domu ruskie soldaty!!
      • Gość: Wojtie HWDCzeczenskimPsom IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:40
      • gabrielacasey Zamknij rylo, Polaczku z Londynu!!! Ni po rusku,ni 05.07.03, 23:43
        po czeczensku i zapewne takze ni slowa po angielsku!!!
        • ahmedcasey Re: Zamknij rylo, Polaczku z Londynu!!! Ni po rus 06.07.03, 11:12
          gabrielacasey napisała:

> po czeczensku i zapewne takze ni slowa po angielsku!!!

gabrysiu, czy ja cie kiedys mnie upominalem
          o trzymaniu pewnego poziomu jaki przystoi
          damom? bardzo prosze, kultura to takie
          piekne slowo, niech nie zostanie tylko slowem
          • gabrielacasey Przyjdz na disco do POSK-u, to sam zobaczysz, ze 06.07.03, 14:46
            ci "polaczkowie" za slowo kultura od razu krzeslem przez leb. Bo slowa nie
            pojmuja i mysla, ze to od "qrwy". I ze matki sie im czepiasz. Najpierw poznaj,
            potem oceniaj.
            • Gość: ficino mozna ci tylko pogratulowac towarzystwa :) IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:46
              czego mozna wymagac po kims kto zadaje sie z chlopakami co nosza biala frote :)
              • gabrielacasey Ja nie bylam. Ochroniarz, ktorego zatrudnialam mi 07.07.03, 00:11
                opowiadal, bo wczesniej mial chaltury w tymze POSK-u. A jesli chodzi o biale
                frottki, to nie mialam z nimi do czynienia - mowilam, ze zaczeli od garniturow
                bossa i obowiazkowych w tymze "set" czarnych jedwabnych skarpetek. To troche
                inna grupa: z polskich firm, rejestrowanych na gieldzie londynskiej. Moze i
                czesciowo komuchy, czasem "solidaruchy", ale juz z jakas oglada. I naprawde
                dosc szybko dorosli do krawiectwa miarowego w Londynie.
        • Gość: ficino Re: Zamknij rylo, Polaczku z Londynu!!! Ni po rus IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:44
          gabrielacasey napisała:

> po czeczensku i zapewne takze ni slowa po angielsku!!!

co tych ruskich tak ciagle bronisz??? jakies sentymenta....niestety dumki ci
          dzisiaj nie zaspiewam...czasem za Polaczka mozna pajde oberwac...taka dobra
          rada na przyszlosc :)
          • gabrielacasey To wg. ciebie "polaczek" ma cokolwiek wspolnego z 07.07.03, 00:12
            Polakiem? Dla mnie - nie.
            • Gość: ficino Re: To wg. ciebie 'polaczek' ma cokolwiek wspolne IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:20
              gabrielacasey napisała:

> Polakiem? Dla mnie - nie.

to wytlumacz mi kto jets polaczkiem a kto nie..to tak samo jakby jeden zyd
              nazywal drugiego mydlo czy tez zydek...nieprawdaz???? Nie rozumiem za bardzo
              twego toku rozumowania...przepraszam moze tez jestem polaczkiem?!
              • gabrielacasey Re: To wg. ciebie 'polaczek' ma cokolwiek wspolne 07.07.03, 03:27
                Polaczek to taki polskojezyczny, ktory przyznaje sie do polskosci wtedy, gdy mu
                wygodnie. Nie widziales takich w Ameryce?
                • Gość: ficino Re: To wg. ciebie 'polaczek' ma cokolwiek wspolne IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 04:10
                  gabrielacasey napisała:

> Polaczek to taki polskojezyczny, ktory przyznaje sie do polskosci wtedy, gdy
                  mu
                  >
                  > wygodnie. Nie widziales takich w Ameryce?

tak widzialem ale to z reguly nie byli Polacy tylko Bialorusini spod
                  Bialegostoka, Ukraincy spod Rzeszowa czy tez Hanysy ze Slaska...takie ni to psy
                  ni wydry...choc bardziej chyba utozsamiaja siebie z kultura wschodu...rezydenci
                  polscy..narodowosc?????? SLowa polaczek uzywaja rownie czesto jak ty dlatego
                  mialem smialosc zapytac sie czy do tych Prusiech nie przywiezli was z Ukrainy.
                  Wiadomo ze w Prusach Polakow jak na lekarstwo :)
                  • gabrielacasey Nie. Bylismy tam napewno juz w XV-XVI wieku. 07.07.03, 04:16
                    A czy wg. ciebie chlop polski jest Polakiem? Poza wyjatkami, ktore moga
                    potwierdzac regule?
                    • Gość: ficino Re: Nie. Bylismy tam napewno juz w XV-XVI wieku. IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 04:35
                      gabrielacasey napisała:

> A czy wg. ciebie chlop polski jest Polakiem? Poza wyjatkami, ktore moga
                      > potwierdzac regule?

Szczerze mowiac Polakiem jest chyba ten kto czuje sie Polakiem...nawet w mojej
                      rodzinie znalazlo sie kilka rodzin nie polskich(Francja, Niemcy,WLochy) tak
                      wiec Polakiem jest chyba ten kto utozsamia sie z kultura Polski i pielegnuje
                      piekne polskie tradycje. Wole uscisnac reke nieokrzesanego lecz uczciwego
                      chlopa polskiego niz byznesmena w garniturze armaniego z frota.
                      • gabrielacasey Na codzien czy tylko od swieta , by sasiedzi 07.07.03, 07:06
                        widzieli i pozazdroscili? Rzecz jasna ja o tych pieknych polskich tradycjach.
                        Choc bardzo sa one na terenie Polski zroznicowane i czesto tak polskie
                        jak...germansko/anglosaska choinka.
                        • Gość: ficino Re: Na codzien czy tylko od swieta , by sasiedzi IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 18:14
                          gabrielacasey napisała:

> widzieli i pozazdroscili? Rzecz jasna ja o tych pieknych polskich tradycjach.
                          > Choc bardzo sa one na terenie Polski zroznicowane i czesto tak polskie
                          > jak...germansko/anglosaska choinka.

na sasiadow i ich zazdrosc klade laske...co do choinki to preferuje zapach
                          sianka pod stolem wigilijnym i pierogi ruskie :)
                          Ojciec mowil ze pierogi te nazywaja sie ruskie bo ruscy zawsze wcinali
                          ziemniaki z braku miesa...
                          Masz na pewno racje z ta choinka...roznice kulturowe powoli sie zacieraja w
                          dobie industrializacji i globalizacji.
      • Gość: Wojtie SORRY OBSRAJEW, PONIOSŁO MNIE... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 23:50
        HWD to wy sobie sami zrobicie. Zapomnialem ze teraz wy wysylacie
        do roboty wasze kobiety...
        • Gość: szaszlyk Re: RUSOFILOM skonczyly sie argumenty,zaczely sie IP: *.dialup.zonnet.nl 05.07.03, 23:57
          WYZWISKA !
          Takie z was prymitywy,jak i z waszych kremlowskich idolow !
          GRATULUJE !
          • Gość: Wojtie Saszłyk - kiełbasa juz siedzi ! ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 00:21
            To prawda argumenty juz mi sie skonczyly!
            rece opadaja ...
            • Gość: szaszlyk Re: Siedzi i.... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 00:33
              pierdzi w stolek,ale co dalej z TOBA ????
              • Gość: Wojtie SASZŁYK - Jak tam socjal w NL?.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 01:13
                da sie wyzyc z pracy uczciwych ludzi?
                na bomby zostaje ?
                • Gość: szaszlyk Re: Ledwo starcza na paliwo do nowej S-klasy... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 02:57
                  Ale da sie wyrzyc !
                  A co zazdroscisz ???
    • Gość: Klara O Gabrieli Casey or whatever IP: *.92-200-80.adsl.skynet.be 06.07.03, 00:40
      Biedna pani Gabrysia...frustracja i niedowartosciowanie wyziera
      z kazdego zdania tej pani, nie mowiac juz o razacym prostactwie.
      Wyzywa sie na co drugi temat na forum Wyborczej, biedaczka na
      pewno nie moze znalezc sluchaczy dla swoich jakze madrych
      opinii na wszelkie mozliwe tematy. I zycie chyba tez ma nie za
      ciekawe- bierze udzial w dyskusjach na tym forum calymi dniami
      i nocami.
      Wielka Brytania niewiele zyskala przyjmujac w poczet swoich
      obywateli taka prostaczke z wielkim mniemaniem o sobie.
      Ha,ha,ha...wielki pracownik naukowo-dydaktyczny na UW... cale
      szczescie ze byly...
      • Gość: Adam Oj, temat dyskusji zaginal IP: *.cinci.rr.com 06.07.03, 00:49
        • gabrielacasey I nie dziw sie:te zawistne ZERA maja wlasna opinie 06.07.03, 15:56
          tylko o tylku blizniego swego...
      • Gość: szaszlyk Re: Mezczyzny jej trzeba.... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 00:50
        • Gość: rydzyk poświęcisz się szaszłyku ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 10:13
          nie masz daleko...
          • Gość: szaszlyk Re: poświęc się ty rydzyku.... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 13:04
            • Gość: rydzyk ja już jestem poswięcony... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 14:52
              • gabrielacasey Kazdy wie, ze wolisz ministrantow... 06.07.03, 15:57
        • ahmedcasey Re: Mezczyzny jej trzeba.... 06.07.03, 11:14
          czuwaj!
        • gabrielacasey Ale nie EUNUCHA, szaszlyku! Odpadasz. 06.07.03, 15:57
          • Gość: szaszlyk Re: Ale EUNUCHA, juz masz w domu... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 16:45
            Skoro nawet nie potrafi cie zadowolic...
            • gabrielacasey A czy ja sie na to kiedykolwiek uskarzam? Nie 06.07.03, 18:50
              dopisuj nam twych wlasnych INTYMNYCH problemow.
              • Gość: szaszlyk Re:Twoje pisanie swiadczy o tym ze... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 19:27
                to ty masz powazne problemy ze swoim zyciem seksualnym !
                • gabrielacasey A ty tak fatalne,ze juz tylko za Jasia-Podgladacza 06.07.03, 21:08
                  mozesz robic, biedaku... Stad i twoje chorobliwe zainteresowanie moja loznica.
                • gabrielacasey PS: lepiej przeczytaj sobie o Basajewie... w GW. 06.07.03, 21:08
      • Gość: mt Re: O Gabrieli Casey or whatever IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 01:44
        Ja już to pisałem .... na forum - psychiatra jej zapisał złe
        proszki. Cały czas w Gabi wierzę - nowy psychiatra, nowa Gabi.
        • gabrielacasey Tuy mnie nie tykaj, Anionimie. Amerykanskich swin 06.07.03, 15:59
          pod Suwalkami z toba nie wypasam...
      • gabrielacasey Oto przyklad KLASYCZNEJ POLSKIEJ ZAWOSCI. 06.07.03, 15:54
        Skad sie takie swolocze biora?
        • Gość: ficino Re: Oto przyklad KLASYCZNEJ POLSKIEJ ZAWOSCI. IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:50
          gabrielacasey napisała:

> Skad sie takie swolocze biora?

zawsze mowilem ze wszystko zalezy od wlasciwego treningu...u nas chlop cichy,
          pracowity i pokorny :)
          • gabrielacasey Czyli jak dziadek uczyl: rano zdrowo po mordzie, 07.07.03, 00:13
            a wieczorem szklanke wodki? A ja chyba na odwrot...
            • Gość: ficino Re: Czyli jak dziadek uczyl: rano zdrowo po mordz IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:22
              gabrielacasey napisała:

> a wieczorem szklanke wodki? A ja chyba na odwrot...

jasne zeby do wieczora nie zapomnial :)
    • Gość: Justyna Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.dial.hetnet.nl 06.07.03, 01:12
      Tematem rozmowy nie jest: Czego potrzeba Gabrieli.
      • Gość: szaszlyk Re: A jak tam Marokanie w Holandii... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 01:15
        Pozdrowka z...Holandii !
        • janosik6 to ze jej chlopa to normalne ale ze tobie tez ? 06.07.03, 01:31
          Ty spedalony kundlu czeczenski a tobie naco chlop ?
          Ja wiem , po co ci chlop.
          Nie pochwalis sie na forum ?
          Wsrod tych pojebanych pedalow brodatym odnalazles sie ?
          Ty szmato skundlona ?
          • Gość: szaszlyk Re: ja-no-sik tswel..? IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 01:39
            Musieli ci w kiciu wielka krzywde wyrzadzic,ze caly czas o jednym myslisz ...?
            Zal mi ciebie...
            • Gość: ficino Re: ja-no-sik tswel..? IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:54
              Gość portalu: szaszlyk napisał(a):

> Musieli ci w kiciu wielka krzywde wyrzadzic,ze caly czas o jednym myslisz ...?
              > Zal mi ciebie...

zrobili mu pewnie z dupy jesien sredniowiecza.
          • ahmedcasey Re: to ze jej chlopa to normalne ale ze tobie tez 06.07.03, 11:15
            janosik6 napisała:

> Ty spedalony kundlu czeczenski a tobie naco chlop ?
            > Ja wiem , po co ci chlop.
            > Nie pochwalis sie na forum ?
            > Wsrod tych pojebanych pedalow brodatym odnalazles sie ?
            > Ty szmato skundlona ?

czy jakis wujek nie kapal cie zbyt czesto
            gsy byles odrobine mlodszym?
          • gabrielacasey Janosiku, sfrustrowany, bo EUNUCH. Juz go tam 06.07.03, 16:00
            dawno "wymiskowali". By rasy nie psul!
          • Gość: ficino Re: to ze jej chlopa to normalne ale ze tobie tez IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:53
            janosik6 napisała:

> Ty spedalony kundlu czeczenski a tobie naco chlop ?
            > Ja wiem , po co ci chlop.
            > Nie pochwalis sie na forum ?
            > Wsrod tych pojebanych pedalow brodatym odnalazles sie ?
            > Ty szmato skundlona ?

zawsze mowilem ze ruscy maja slabosc do zmywacza do paznokci...szczegolnie ten
            o smaku poziomkowym :)
        • Gość: ficino Re: A jak tam Marokanie w Holandii... IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:51

> Pozdrowka z...Holandii !

tez bym chetnie zakosztowal marokanskiej kultury ;)
          • Gość: szaszlyk Re: A jak tam Marokanie w Holandii... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 20:47
            Gość portalu: ficino napisał(a):

> Gość portalu: szaszlyk napisał(a):
            >
            > > Pozdrowka z...Holandii !
            >
            > tez bym chetnie zakosztowal marokanskiej kultury ;)

To przyjedz do Holandii stary ! :)
            • Gość: ficino Re: A jak tam Marokanie w Holandii... IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 20:50

> Gość portalu: ficino napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: szaszlyk napisał(a):
              > >
              > > > Pozdrowka z...Holandii !
              > >
              > > tez bym chetnie zakosztowal marokanskiej kultury ;)
              >
              > To przyjedz do Holandii stary ! :)

myslalem o Grecji ale w holandii chyba bardziej sie zrelaksuje :)
              • Gość: szaszlyk Re: A jak tam Marokanie w Holandii... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 22:00
                Jak ZRELAKSOWAC, to tylko w Holandii :)
                • Gość: ficino Re: A jak tam Marokanie w Holandii... IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.07.03, 00:05

> Jak ZRELAKSOWAC, to tylko w Holandii :)
                  gdziezby indziej ;)
      • Gość: rydzyk Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 10:19
        daj spokój...codziennie gdzieś coś wybucha
        a gabriela jest niepowtarzalna,
        jej pogłebiający się obłęd fascynuje...
        islamscy fanatycy to przy niej małe-miki
    • Gość: Wojtie UWAGA ok. 20K czeczenskich psow w PL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 01:34
      • Gość: szaszlyk Re:A BARDZO sie boisz Czeczencow ? IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 01:40
        Pewnie juz w gacie narobiles...? Pseudopolaku !
        • Gość: Wojtie mam dupie czeczencow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 01:54
          NIE CHCIAL BYM TYLKO ZEBY MOJ KRAJ (POLSKA) BYL KOJARZONY Z
          CZECZENIA
          • Gość: szaszlyk Re: Czeczency maja ciebie... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 02:20
            Czy to jakas odmiana paranoii ?
          • Gość: ficino Re: mam dupie czeczencow IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:56
            Gość portalu: Wojtie napisał(a):

> NIE CHCIAL BYM TYLKO ZEBY MOJ KRAJ (POLSKA) BYL KOJARZONY Z
            > CZECZENIA

a ja nie chcialbym zeby byl kojarzony z czerwonymi kundlami :)
            • Gość: szaszlyk Re: mam dupie czerwonych kundlow IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 20:48
              DO budy dingosy !
        • Gość: Wojtie Pies cie ruchal - kretynie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 02:26
          • Gość: szaszlyk Re: Pies,kretyn i ruchol cie zrobili... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 02:51
            frajerze !
            • gabrielacasey I OBAJ DOSZLISCIE DO KONSTRUKTYWNYCH WNIOSKOW ! 06.07.03, 18:52
          • Gość: ficino Re: Pies cie ruchal - kretynie IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:57
            juz ci kiedys mowilem zebys nie serfowal po stronach ze zwierzetkami :)
      • Gość: ficino nic tylko brac przyklad z ruskich :) IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:55
    • Gość: 101st KTO Z WAS MIESZKA NAPRAWDE W POLSCE??? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 06.07.03, 01:57
      No dobra kochani ktorzy z was naprawde mieszkaja w Polsce, bo
      widze ze tu kazdy kto ma cos do powiedzenia to mieszka za
      granica nie ma co robic to sie kluci i ubliza innym na
      internecie, to jest nie ladne, ta strona jest po to zeby
      uslyszec opinie ludzi mieszkajacych w Polsce a nie emigrantow.

P.S Pozdrowienia z Northbrook, IL USA
      • Gość: Joe z Teksasu Kto to jest dresiarz? IP: *.ext.ti.com 06.07.03, 03:18
        Gość kasia napisala: czy nie boisz sie, ze zajrzy tu kiedys twoj maz lotczik i
        przerazi sie z kim zyje,twoje niektore teksty pasuja do dresiarzy a nie
        swiatowej kobiety.
        Ciekaw jestem - kto to jest dresiarz? Kilka razy widzialem to slowo na forum
        GW, a od 18 lat mieszkam w USA i moje slownictwo nie zawiera tego wspolczesnego
        slowa polskiego.
        • Gość: 101st Re: Kto to jest dresiarz? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 06.07.03, 03:38
          Desiarz?? Z tego co wiem to taki osobnik, ktory siedzi na klatce
          przed blokiem, z piwem w reku, ogolona (pusta) glowa, ubrany w
          dresy (windbreakers or sweats????) firmy adidas, nie ma pracy,
          patrzy tylko komu by tu dowalic i co tu ukrasc.
          Nie wiem moze ktos to moze lepiej opisac.

Gość portalu: Joe z Teksasu napisał(a):

> Gość kasia napisala: czy nie boisz sie, ze zajrzy tu kiedys
          twoj maz lotczik i
          > przerazi sie z kim zyje,twoje niektore teksty pasuja do
          dresiarzy a nie
          > swiatowej kobiety.
          > Ciekaw jestem - kto to jest dresiarz? Kilka razy widzialem
          to slowo na forum
          >
          > GW, a od 18 lat mieszkam w USA i moje slownictwo nie zawiera
          tego wspolczesnego
          >
          > slowa polskiego.
          • Gość: LS Re: Kto to jest dresiarz? IP: *.vpn.nlh.no 06.07.03, 18:04
            A ja myslalem ze dresiarz to ten polski businesmenn ktorego angielski ogranicza
            sie do BiSiSi (Buffoon Center Club), w ciemnych akularach oraz adidasowym
            dresiem zasuwa BMW albo merckeiem. Moze to tez jest ten sympatyczny,
            Sprotretowany jest jak zwykle genialnie przez Gruze polski businesmenn w
            serialu =?? "Tygrysy Europy" . Widialem pare odcinkow. Kapitalne. Gruca to nade
            wszystko kultura dziedziczona po "Starszych Panach" Reszta po "Starszych
            Panach" za gOMULKI i Gruzcy TO straszna chala. Cos dla debili balceruynku.

Dla mnie osobiscie dresiarze to grupa antyrosyjskich polglowkow.
            Przyklady
            Putuin i Putinowa zosytali przyjeci po krolewsku pårzez krolowa WB i Wielkoa
            Brytanie. W porownaniu z tym nasz prezydsemt OK mogl by byc tylko,paziem.
            Krolowa Elzbieta uhonorowala z ostanich Polakow tylko Lecha Walese.
            Ale co oglodam w TV3 przed chwila- ta Putinowa jka beznadzieja - jak miernie
            ubrana. G.... prawda co co oczyzwiste. Ubarana po rosyjsku nie w stylu McDolald-
            Trociny + glina
            Rosji trzeba przypiac latke z tzw zasady . tak myski przecietny polski psismak-
            pismak nbajlepiej jednoczesnie lizac d... idioacie Bushowi
            • gabrielacasey LS, bylbys ciekawym czlowiekiem, gdybys swe mysli 06.07.03, 18:57
              troche poukladal: paranoiczna polska antyrosyjskosc jest faktem, choc
              usprawiedliwionym historycznie. A co sie tyczy Putinowej, to...rzecz gustu. Lub
              jego BRAKU. A moze tylko...grzecznosci, by nie wyrozniac sie na korzysc przy
              Elzbiecie, tradycyjnie uznawanej za najgorzej ubrana kobiete swiata?
              PS: na zime 2004 wszystkie liczac sie autorytety w zakresie babskiej mody
              polecaja akurat... kolekcje Petersburga lub pro-rosyjskie stylizacje wielkich
              krawcow: akurat jest o tym w dzisiejszym babskim dodatku The Sunday Times.
              Spytaj corek, bo zapewne juz o tym cos wiedza.
        • Gość: Joe z Teksasu Media - motor terroryzmu IP: *.ext.ti.com 06.07.03, 03:59
          Gość portalu Rafal napisał: "Zamachy terrorystyczne na ludnosc cywilna staly
          sie mozliwe, bo wywoluja rozglos."
          To zdanie streszcza sedno problemu. Ilosc ofiar terroryzmu to malutki
          procent ludzi zabijanych w danym kraju. Problem jest, ze telewizja i prasa
          nadaja temu nieproporcjonalny rozglos. Daje to mozliwosc terrorystom mozliwosc
          nadania rozglosu o ich problemie na calym swiecie w skali niemozliwej inna
          metoda.
          W USA rocznie mordowanych jest z uzyciem broni palnej 20 czy 30 tys. osob. W
          samym Washington, stolicy USA, mordowanych jest okolo 600 osob rocznie. Rzad,
          szczegolnie republikanski przyjmuje to za stan normalny rozbudowujac co
          najwyzej wiezienia gdzie szkola sie kolejne generacje przestepcow. Natomiast
          zabicie 3 tys. osob w WTC przez terrorystow z niespotykana popularyzacja tego
          zdarzenia - zmienilo strukture rzadu USA, spowodowalo inwazje Afganistanu
          (probujac zlikwidowac szkoly terrorystow) i Iraku (Irak nie mial nic wspolnego
          z WTC), etc. W efekcie USA zabilo kilkadziesiat tysiecy cudzoziemcow - dokladna
          liczba nie jest znana, bo Pentagon nie liczy ofiar.
          W dyskusji wspomniano o ofiarach cywilnych w drugiej wojnie swiatowej
          wspominajac naloty amerykanskie na Drezno i inne miasta niemieckie. Trzeba
          dodac zrzucenie bomb atomowych na Hiroshime i Nagasaki. Niemieckie
          bombardowania Warszawy, Stalingradu i innych miast tez zabily setki tysiecy
          cywilnej ludnosci. Czyli "tradycja" zabijania cywili jest dluga i ciagle zywa.
          W Kongu w ostatnich 10 latach zabito okolo miliona ludzi, tylko amerykanskie i
          europejskie media niemal o tym nie wspominaja.
          Gdy kiedys powiedzialem koledze Hindusowi o 20 tys. ofiar terrorystow
          islamskich w Algerii, zapytal mnie - a ilu ludzi zabili Europejczycy i
          Amerykanie w II wojnie swiatowej? Okolo 50 mln. Przestalem wiec mowic o
          krwiozerczych muzulmaninach.
        • gabrielacasey Definicja dresiarza - bez zgrywu. 06.07.03, 19:05
          Dresiarz to pierwotnie tzw. mafijny "zolnierz". Miesniak bez mozgu, zatrudniany
          glownie w protection raket, do wymuszania haraczy. Ubrany wg, chamskiej mody w
          firmowe dresy i obuwie - i dla szpanu, i dla wygody, i bo inaczej nie potrafi i
          nic innego na rozdete sterydami miesnie nie wlazi ( a do krawiectwa miarowego
          nie dorosl). Dresiarz jezdzi duzym BMW (seria 7), bo to szybki i dobry
          ucieczkowo woz. Albo Audii S8 lub A8, z napedem na 4 kola - ten sam powod. Jest
          takze pozadanym klientem (a czesto i wspolwlascicielem, honorujac swa
          inwestycja wierna kochanke czy kochasia, choc homeseksualizm jest w tej grupie
          sporadyczny i niepozadany)klubow kulturystycznych, solariow, jacuzi
          i...burdeli. Potem na dresiarzy zaczelo szpanowac zwykle chamstwo, ktore do
          mafii tez by chcialo, ale ich, cholery, jakos nie biora...
        • Gość: fciino Re: Kto to jest dresiarz? IP: *.ny5030.east.verizon.net 06.07.03, 23:58
          dresiarz to taki reneck.
          • gabrielacasey Gorzej, ficino,nizli"redneck". To minimum"scum". 07.07.03, 00:17
            • Gość: ficino ok dresiarz to taki "spic" IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:23
      • ahmedcasey Re: KTO Z WAS MIESZKA NAPRAWDE W POLSCE??? 06.07.03, 11:17
        Gość portalu: 101st napisał(a):

> No dobra kochani ktorzy z was naprawde mieszkaja w Polsce, bo
        > widze ze tu kazdy kto ma cos do powiedzenia to mieszka za
        > granica nie ma co robic to sie kluci i ubliza innym na
        > internecie, to jest nie ladne, ta strona jest po to zeby
        > uslyszec opinie ludzi mieszkajacych w Polsce a nie emigrantow.
        >
        > P.S Pozdrowienia z Northbrook, IL USA

niezmiennie od 26 lat :D
        pozdrawiam, ahmed
      • Gość: Justyna Re: KTO Z WAS MIESZKA NAPRAWDE W POLSCE??? IP: *.dial.hetnet.nl 06.07.03, 15:18
        Te klotnie sa obrzydliwe, to prawda, ale to, ze ktos mieszka za granica, nie
        oznacza, ze nie jest Polakiem i ze nie powinien czytac polskiej gazety i
        dyskutowac z Polakami. A ty co tu robisz, mieszkasz przeciez w USA?
        • Gość: 101st Re: KTO Z WAS MIESZKA NAPRAWDE W POLSCE??? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 06.07.03, 19:22
          wlasnie dlatego czytam bo czuje sie Polakiem, i chce wiedziec co
          sie tam w Polsce dzieje, tylko dla mnie duzo wypowiedzi na forum
          to jest komedia, jak chce sie w robocie posmiac to sobie ide na
          forum i czytam jak ludzie sobie ublizaja i sie kluca, dla mnie
          to jest rozrywka za darmo. Cos taj jeszcze z Historii pamietam i
          jak to czytam to mi sie przypominaja 'sejmiki szlacheckie'.

Gość portalu: Justyna napisał(a):

> Te klotnie sa obrzydliwe, to prawda, ale to, ze ktos mieszka
          za granica, nie
          > oznacza, ze nie jest Polakiem i ze nie powinien czytac
          polskiej gazety i
          > dyskutowac z Polakami. A ty co tu robisz, mieszkasz przeciez w
          USA?
      • gabrielacasey Moze TY jestes emigrantem:nie jest emigrantem ten 06.07.03, 16:42
        kto - w zaleznosci od pogody i humoru - przenosi sie z jednego swego domu do
        drugiego w roznych krajach Europy. To tak, jak bys nazwal emigrantem osoby,
        przenoszace sie z jednego swego domu w jednym stanie USA, do swego domu w
        innym. Zaiste, straszna "emigracja"! Swiat sie zmienia, panie/pani z Ameryki i
        o starych kategoriach i podzialach nalezaloby w koncu zapomniec.
        • Gość: 101st Re: Moze TY jestes emigrantem:nie jest emigrantem IP: *.chcg3.il.corecomm.net 06.07.03, 19:26
          to sie chyba dotyczy calego swiata nie tylko europy, ludzie
          przenosza sie gdzie moga i jak moga, jak nie mozna legalnie to
          zrobia to nie legalnie i tak sie przeniosa. No ale jak tam ci
          Czeczency? ;)

gabrielacasey napisała:

> kto - w zaleznosci od pogody i humoru - przenosi sie z jednego
          swego domu do
          > drugiego w roznych krajach Europy. To tak, jak bys nazwal
          emigrantem osoby,
          > przenoszace sie z jednego swego domu w jednym stanie USA, do
          swego domu w
          > innym. Zaiste, straszna "emigracja"! Swiat sie zmienia,
          panie/pani z Ameryki i
          > o starych kategoriach i podzialach nalezaloby w koncu
          zapomniec.
          • gabrielacasey Tak jak pisalam wczoraj, a dzis nawet GW, choc 06.07.03, 21:13
            antyrosyjska, potwierdza: za zamachem najwyrazniej stoi EKSTREMA, do ktorej
            sami bojownicy czeczenscy nie chca sie przyznawac. I slusznie ( o tym jeszcze
            Wybiorcza nie pisze), bo Khalib (czy jak go zwal, nie mam pamieci do islamskich
            imion) - tajemniczy Arab (Saudyjczyk) pozujacy z Basajewem do roznych fotek z
            pola bitwy - jest najwyrazniej powiazany z Osama. To taki "instruktor" Talibow,
            wyslany wraz z forsa "bratniej Czeczenii". W ramach wzajemnej pomocy w
            prowadzeniu jihad.
          • gabrielacasey PS: ilu "illegals" ma tam swoje real estates? Tu 06.07.03, 22:02
            tkwi roznica, nie zas w mobilnosci.
        • Gość: ficino nie mnie wiesc zywot cygana.. IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:03
          • gabrielacasey A przeciez kochasz deskorolki, grafie osiadly... 07.07.03, 00:15
            • Gość: ficino deskorolki dla frajerow :) IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:24
              wole szybkie auta...
              • gabrielacasey A widzisz. I lubisz sie przemieszczac, choc bardzo 07.07.03, 03:30
                DYNAMICZNIE. Nb. juz kiedys o tym mowilismy - ty masz chyba V6 z turbo; my
                obstajemy przy V8.
                • Gość: ficino Re: A widzisz. I lubisz sie przemieszczac, choc b IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 04:14
                  gabrielacasey napisała:

> DYNAMICZNIE. Nb. juz kiedys o tym mowilismy - ty masz chyba V6 z turbo; my
                  > obstajemy przy V8.

tak na razie mam V6 ale na sierpien planuje kupic cos co wyrwie mnie z fotela
                  na autstradzie jak przycisne pedal gazu...jest do sprzedania Mercedes 1999
                  500...kuloodporne szyby, skorzane fotele, MOCNY SILNIK itp...koles chce za
                  niego tylko 10k...musze tylko wpasc z banka samogonu bo chetnych jest znacznie
                  wiecej :)
                  • gabrielacasey Ficino, chyba cie wyrwie z fotela. Detale nizej. 07.07.03, 04:25
                    To b. dobry model, bo sprzed "oszczednosciowych" przerobek najnowszej S-klasy.
                    ze swietnym, lepszym silnikiem. Wyobraz sobie, ze sami mamy ten model ( i ten
                    nowszy tez), choc bez szyb kuloodpornych (skora to standard). I ze jesli nie
                    wyrywa fotela, to juz napewno zrywa asfalt! Ty zapewne bedzieesz jezdzil na
                    Eagle'ach, ale lepsze sa rajdowe Micheliny. Ja sie srednio na tym wyznaje, ale
                    maz moze ci podac dokladniejsze dane, bo opony to...twoje zycie. I warto mu
                    wierzyc - jast rajdowcem (jak wielu pilotow mysliwcow - narkotyzuje tych ludzi
                    predkosc. A i refleks im na dobra szybka jazde pozwala) i ten model dobrze
                    sprawdzil. Witam w klubie V8! Nb. zwroc uwage na stereo - powinien byc Becker z
                    odtwarzaczem CD i DVD.
                    • gabrielacasey PS:I cena swietna. Bierz i sie nie namyslaj!!! 07.07.03, 04:39
                      Jesli znasz historie wozu, tj. czy nie mial jakiejs czolowki - woz jest
                      nafaszerowany elektronika, w silniku pare milionow chipow, i wiekszych
                      wstrzasow psychicznych nie lubi. Moc silnika to chyba 340 koni (? maz spi i nie
                      moge teraz spytac o szczegoly), jedno z najlepszych przyspieszen (czy wiesz, ze
                      specjalne modele merca V8 maja przyspieszenie 2 x takie jak ferrari?), chyba 11
                      sekund od 0 do 100. Masz ogranicznik szybkosci na 240, ale wyciaga duzo wiecej -
                      da sie toto wymontowac. Najbardziej optymalna prace silnika masz ok 150-160
                      km/h; to widac min. po zuzyciu benzyny (tylko mozliwie wysokooktanowa, 97-98,
                      bezolowiowa, na gorszej zniszczysz silnik). Uwaga na ABS itd. - ten silnik
                      lamie te zabezpieczenia, przy tym zrywie tracisz te kontrole. Trzymam kciuki za
                      ten zakup!!!
                      • Gość: ficino Re: PS:I cena swietna. Bierz i sie nie namyslaj!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 06:02
                        gabrielacasey napisała:

> Jesli znasz historie wozu, tj. czy nie mial jakiejs czolowki - woz jest
                        > nafaszerowany elektronika, w silniku pare milionow chipow, i wiekszych
                        > wstrzasow psychicznych nie lubi. Moc silnika to chyba 340 koni (? maz spi i
                        nie
                        >
                        > moge teraz spytac o szczegoly), jedno z najlepszych przyspieszen (czy wiesz,
                        ze
                        >
                        > specjalne modele merca V8 maja przyspieszenie 2 x takie jak ferrari?), chyba
                        11
                        >
                        > sekund od 0 do 100. Masz ogranicznik szybkosci na 240, ale wyciaga duzo
                        wiecej
                        > -
                        > da sie toto wymontowac. Najbardziej optymalna prace silnika masz ok 150-160
                        > km/h; to widac min. po zuzyciu benzyny (tylko mozliwie wysokooktanowa, 97-98,
                        > bezolowiowa, na gorszej zniszczysz silnik). Uwaga na ABS itd. - ten silnik
                        > lamie te zabezpieczenia, przy tym zrywie tracisz te kontrole. Trzymam kciuki
                        za
                        >
                        > ten zakup!!!

Samochod stoi u pewnego zaprzyjaznionego buraka w szopie w upstate...coz
                        bardziej rajcuje go jazda wywoskowanym ciagnikiem z grubymi kapciami niz mercem
                        500...sama chyba wiesz ze najlepsza benzyne jaka w stanach mozna kupic to 94
                        ale znam stacje gdzie sprzedaja racing gasoline 100 oktanow $4 za galon...do
                        tego mozesz kupic w sklepie pewien specyfik ktory doda nastepne 8
                        oktanow...dojazd na plaze takim samochodem powinien zajac conajmniej 20 minut
                        mniej.
                        • gabrielacasey Cos mi sie tak i myslalo o tej benzynie, ale masz 07.07.03, 07:14
                          na szczescie te rajdowa. O waszych cenach mi nie mow - UK ma chyba najdrozsze
                          paliwo na swiecie i zal serce sciska! Nb. na autostradzie te 500 nie pala znow
                          tak kryminalnie duzo, jakby sie wydawalo - sam sie przekonasz! Za to chlaja
                          nieprzyzwoicie przy jezdzie po miescie, jeszcze takim jak NY.
                          • Gość: ficino Re: Cos mi sie tak i myslalo o tej benzynie, ale IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 18:19
                            gabrielacasey napisała:

> na szczescie te rajdowa. O waszych cenach mi nie mow - UK ma chyba najdrozsze
                            > paliwo na swiecie i zal serce sciska! Nb. na autostradzie te 500 nie pala
                            znow
                            > tak kryminalnie duzo, jakby sie wydawalo - sam sie przekonasz! Za to chlaja
                            > nieprzyzwoicie przy jezdzie po miescie, jeszcze takim jak NY.

Nie strasz mnie bo zdecyduje sie na jakiegos Coopera albo Honde...a moglo byc
                            tak pieknie!
                    • Gość: ficino Re: Ficino, chyba cie wyrwie z fotela. Detale niz IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 05:51
                      gabrielacasey napisała:

> To b. dobry model, bo sprzed "oszczednosciowych" przerobek najnowszej S-
                      klasy.
                      > ze swietnym, lepszym silnikiem. Wyobraz sobie, ze sami mamy ten model ( i ten
                      > nowszy tez), choc bez szyb kuloodpornych (skora to standard). I ze jesli nie
                      > wyrywa fotela, to juz napewno zrywa asfalt! Ty zapewne bedzieesz jezdzil na
                      > Eagle'ach, ale lepsze sa rajdowe Micheliny. Ja sie srednio na tym wyznaje,
                      ale
                      > maz moze ci podac dokladniejsze dane, bo opony to...twoje zycie. I warto mu
                      > wierzyc - jast rajdowcem (jak wielu pilotow mysliwcow - narkotyzuje tych
                      ludzi
                      > predkosc. A i refleks im na dobra szybka jazde pozwala) i ten model dobrze
                      > sprawdzil. Witam w klubie V8! Nb. zwroc uwage na stereo - powinien byc Becker
                      z
                      >
                      > odtwarzaczem CD i DVD.

coz z refleksem u mnie nie najgorzej...nawet talebany z taksowek wola trzymac
                      sie na poboczu jak jade hahah...jazde po manhattanie jest jak poker...emocje
                      rywala mozesz tylko poznac po pocie gesto splywajacym z turbana...
                      Mnie bardziej znarkotyzowaly panienki w jakuzi(jedna o maly wlos z wrazenia nie
                      utopila sie) na mojej wczorajszej imprezie urodzinowej...na droge powrotna
                      zabralismy po flaszce whiskey i fajerwerki...BYLA NIEZLA JAZDA!!!!
                      • gabrielacasey To i u was na taksowkach talibany? Zupelnie tak , 07.07.03, 07:17
                        jak i u nas. A czy mowia po angielsku? Bo nasi to NIE!
                        • Gość: ficino Re: To i u was na taksowkach talibany? Zupelnie t IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 18:27
                          gabrielacasey napisała:

> jak i u nas. A czy mowia po angielsku? Bo nasi to NIE!

troche mowia tylko musisz patrzec uwaznie w ktorym kierunku macha turbanem w
                          przeciwnym wypadku bedzie cie wozil pol dnia po miescie...szzczerze mowiac nie
                          jestem zalezny od talebanow i towarzystwa z nimi unikam jak ognia...sa to chyba
                          jedyni ludzie ktorych nie lubie bez zadnej sensownej przyczyny...
    • Gość: Misza o czarnozopogo kozla pod nikiem czeczen IP: *.tele2.ee 06.07.03, 07:40

Wiesz co bedzie teraz? Luzkow wyjebie wszystkich czarnodupych mudakow twego
      pokroju z Moskwy. Jesli nie umiecie kontrolowac swoje glupie baby, to
      spieprzajcie nachuj. A w samej Czecznie teraz pojdzie normalizacja sytuacji i
      nikt w swiecie (nie wylaczajac Polski :)) bedzie po stronie Putina. A takie
      barany jak ty moga dalej na forum pierdolic o "wielkiej iczkerii" :)))))

• Gość: szaszlyk Re: do kacapowatego osla pod nikiem Misza... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 13:03
        Gość portalu: Misza napisał(a):

> Gość portalu: CZECZEN napisał(a):
        >
        > > Może teraz przyjaciele zza Buga zastanowia sie przez chwilę nad
        > > swoją ingerencją w sprawy Czeczenii!!!
        >
        > Wiesz co bedzie teraz? Gielajew wyjebie wszystkich kacapow twego
        > pokroju z Czeczenii. Jesli nie umiecie kontrolowac swojej rozbestwionej i
        rozpitej armii, to
        > spieprzajcie nachuj. A w samej Czecznie teraz pojdzie normalizacja sytuacji i
        > caly swiat oleje Putina. A takie
        > barany jak ty moga dalej na forum pierdolic o " Welikoj Rassiji" !!!!
        >
        >
        • gabrielacasey Szaszlyk, zle wam nie zycze, ale Czecznia to juz 06.07.03, 16:48
          HISTORIA. Na wlasna prosbe waszych ekstremistow. Trenujcie wiec jeszcze lepiej
          zycie w diasporze. Ale bez handlu "dragami", rakietingu i streczycielstwa na
          przydroznych parkingach Niemiec i Holandii. Bo to tez, jak terroryzm, dobrej
          publicity wam w swiecie nie robi.
          • Gość: szaszlyk Re: JA CI TEZ ZLE NIE ZYCZE,ALE... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 17:12
            NA TO HYBA JUZ ZA POZNO !
            Co to za brednie,o jakis dragach ????
            Ty jestes chora !
            • gabrielacasey Nie jestem: to jest w rejestrach Interpolu... 06.07.03, 19:07
              A moze to nie Czeczeni tylko "przebierancy"? Misiu, ja bym ci nawet uwierzyla,
              gdybym szefa Ceremuszkiego Rynku w Moskwie osobiscie nie znala. Wraz z
              malzonka. I wraz z nia w roznych miejscach (knajpa w b. cerkwi, pewna
              szpanersko-mafijna "banja") nie bywala. Pozdrawiam.
              • Gość: szaszlyk Re: Nie jestem: to jest w rejestrach Interpolu... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 19:26
                No,no ! Ty to wszedzie bywasz i w interpolu i w bani w b.cerkwi...
                Swiatowa kobieta...
                To juz naprawde bardzo zle z toba ! No ale masz prynajmiej swoj swiat...
                • gabrielacasey Do Interpolu on-line kazdy wdepnac moze...Jak i 06.07.03, 21:16
                  na witryny twej czeczenskiej EKSTREMY od Basajewa, koczujacej chwilowo w
                  Holandii. Bo haszem tam mozna obracac legalnie... A "czarny Afgan" dobrze na
                  rynku stoi... Nie ma jak wujkowie-Talibowie.
                  • Gość: szaszlyk Re: Od tej hasiory to tobie juz... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 21:05
                    niezle odwalilo,mnie hasiora nie bawi !
                    Ja wole z bractwem Gruzinskim pare literkow winka obalic :)
                    Z toba gadac nie mozna bo zaraz mi tu wyjezdzasz z tym pajacem Basajewem i
                    jakimis interpolami ! Pa idiotko !
    • Gość: Gość Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.03, 07:47
      A czy będzie bezpiecznie na Przystanku Woodstock? Wobec realnego
      niebezpieczeństwa trzeba chyba zawiesić imprezę w tym roku.
      • ahmedcasey Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w 06.07.03, 11:19
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> A czy będzie bezpiecznie na Przystanku Woodstock? Wobec realnego
        > niebezpieczeństwa trzeba chyba zawiesić imprezę w tym roku.

koniecznie. korzystajac z okazji nalezy
        rozwinac pomysl super bezpiecznego przystanku jezus
        oraz zrobic ogolnonarodowa zrzutke na kuloodporne
        kevlarowe sutanny dla organizatorow imprezy :-)
        napij sie kawy :-)
    • Gość: Zniszczyć Czeczenię. Teraz nie pozostaje nic tylko pobudować obozy IP: *.freebsd.lublin.pl 06.07.03, 11:41
      w Czeczeni i wybić Czeczenów co do głowy!!!!!
      Z bękartami,islamoskim,araboskim,czarnuchoskim i judaistycznym
      syfem należy się obchodzić bez litośći!!!
      • ahmedcasey Re: Teraz nie pozostaje nic tylko pobudować obozy 06.07.03, 11:43
        Gość portalu: Zniszczyć Czeczenię. napisał(a):

> w Czeczeni i wybić Czeczenów co do głowy!!!!!
        > Z bękartami,islamoskim,araboskim,czarnuchoskim i judaistycznym
        > syfem należy się obchodzić bez litośći!!!

tak tak tak!!!!!!
        zabijac, mordowac gwalcic i palic!
        co tam jeszcze masz w dekalogu napisane?
      • Gość: szaszlyk Re: A ty bedziesz obozowym kapo...??? IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 13:12
    • Gość: rudy102_t_34_85 Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.is.pw.edu.pl 06.07.03, 11:51
      ZMARNOWANA SZANSA ROSJI.Gdy po raz pierwszy Czeczeni wybili się
      na niepodległość,entuzjazm był powszechny.Wydawało się,że była
      republika będzie kaukaskim edenem.Rozczarowanie nadeszło szybko
      i było bardzo brutalne...Prezydent Dudajew rozpędził miejscowy
      parlament na cztery wiatry i zaprowadził twardą
      dyktaturę.Wszystkie prominentne stanowiska poobsadzał kolesiami
      z własnego klanu.Z przemytu,narkobiznesu i paserstwa uczynił
      wiodący przemysł w kraju.Kryminalna elita opływała w dostatki
      podczas gdy pozostali obywatele klepali coraz większą
      biedę.Czeczenia powoli staczała się ku katastrofie,służby
      publiczne nie funkcjonowały brakowało prądu,żywności i
      lekarstw...Nienawiść do Dudajewa stawała się powszechna ale
      wszyscy bali się "gwardii przybocznej" dyktatora złożonej z
      kryminalistów naściąganych z całego b.ZSRR (Dudajew obiecał im
      nietykalność).Gdyby Rosjanie umiejętnie wykorzystali tę
      sytuację,mieliby szansę odzyskać formalną kontrolę nad republiką
      przez dyskretne i skuteczne wspieranie opozycjii.To oczywiście
      wymagało finezjii i wyczucia.Ale oni zareagowali w sposób tak
      głupi i brutalny jak tylko można sobie wyobrazić...Generałowie
      przekonali Jelcyna że załatwią sprawę w kilka dni.Efektem tego
      była nie tylko kompromitująca porażka rosyjskiej armii,ale
      RADYKALNA I TRWAŁA zmiana nastrojów społecznych wśród
      Czeczenów.Zaatakowani,skupili się w okół Dżohara Dudajewa który
      ze znienawidzonego kacyka stał się uwielbianym bohaterem i
      symbolem walki o niepodległość.Okrucieństwa popełniane przez
      Rosjan(np.pacyfikacja Samaszek) tylko ten sojusz cementowały.I w
      tym momencie sprawa była dla Rosjii definitywnie
      przegrana.Kaukascy górale są zawzięci i pamiętliwi...Narobili
      sobie śmiertelnych wrogów na co najmniej 200 lat,ledwo zaczęła
      wygasać pamięć o carskich podbojach...Teraz pozostały dwie
      możliwości-albo przyznać niepodległość,albo trzymać żelazną ręką
      jak za cara(gdy 40% armii pilnowało porządku na Kaukazie).Długo
      się wachali ale wybrali to drugie(geopolityka,naftociągi z Baku
      do Tuapse,imperialna duma).Teraz zbierają tego owoce.Każdy dzień
      brutalnej okupacjii powiększa konto nienawiści.W zrujnowanych
      miastach i obozach dla uchożców dorastają nowe pokolenia zdolne
      jedynie do nienawiści-wspaniały materiał na szachidów-
      samobójców.Rosja powtórzyła dokładnie wszystkie błędy Izraela w
      obec zach.brzegu...Chcąc zapewnić sobie bezpieczeństwo stworzyła
      wroga tak brutalnego i zdeterminowanego jak tylko można sobie
      wyobrazić.Teraz nie ma już wyboru.Albo wolnośc dla
      Czeczenii,albo codzienne krwawe zamachy.Gorzej że brak
      gwarancjii że po przyznaniu niepodległośći nastanie spokój.Można
      się spodziewać że terytorium Czeczenii będzie azylem i bazą
      wypadową dla islamskiej krucjaty przeciw Rosjii.Klimat ku temu
      już jest i to sami Rosjanie są temu winni...Jednym słowem-
      klincz.Krew poleje się tak czy inaczej.
      • janosik6 mozna zaradzic tej bandzie czeczenskiej 06.07.03, 13:13
        wyrznac !!!!
        i spalic wszystko w tri pizdy.
        Pozostawic paru brudasow i szmaciazy <czeczenow oczywiscie>
        dla celow dydaktycznych.
        Oczywiscie i 2lub 3 wsadzic do zoo............
        Ich baby te dziwki kaukaskie dac w prezencie albanca.
        Potrafia je ujazmic w burdelach europy zachodniej.
        A tych paru co pozostawimy smierdacych nieogolonych pedalow czeczenskich zamknac
        i dobrze przekrecic zamki.......i klodki w zoo..
        Tylko nie kolo sympansow i goryli .
        Te kurwy czeczenskie te spedalone kundle sa gotowe nawet ich
        <tzn szympansow i goryle>przekabacic na
        swoja strone jak zrobili to z tymi pojebanymi krakusami.
        Najwiecej ciot jest w krakowie.
        Krakow polska stolica ciot....
        • Gość: szaszlyk Re: mozna zaradzic ja-no-sikowi... IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 13:21
          Wysylajac chlopaczka do psychiatry !
      • Gość: Tomasz Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.ibch.poznan.pl 06.07.03, 14:10
        Zgadzam się w zupełnosci, że za obecną sytuację ponosi Jelcyn-kanalia (aż dziw,ze Rosjanie
        go nie zastrzelą). To on po pijaku wydał decyzję o wysłaniu tam wojska. Szturmem na Grozny
        dowodził niejaki Graczow, który w przedzień szturmu upił się z całym swoim sztabem. Józef
        Stallin takich "komandirów" kazał (słusznie) rozstrzeliwać. Graczow i Jelcyn dożywają swoich
        dni w luksusie.
        • Gość: whitepower Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 14:41
          bush zrobi porządek z arabskimi bandziorami! George dopierdol matkojebcom!!!
          • gabrielacasey Ty nie jestes "whitepower",ty jestes "white trash" 06.07.03, 21:26
        • Gość: alf Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 15:24
          i tu widac cala glupote polaczkow.
          popieraja inwazje USA na Irak (krytykowany przez inteligetna
          czesc swiata, do ktorej jak samizescie zadecydowali, nie
          nalezycie) a potepiaja proby Rosji niedopuszczenia do narodzin
          islamskiego panstwa na Kaukazie (akcje te popieraja nawet sami
          kowboje), tylko dlatego, ze tam Rosja ma palce w grze. Gdyby to
          byli Amerykanie, wszystko bylo by OK?!( napewno sami byscie
          wyslali korpus ekspedycyjny do czeczenii, sorry dwoch gromowcow
          w komioniarkach i z szabelkami, bo na nic innego was niestac).

pozdrowienia dla wszystkich obrazonych polaczkow
          • Gość: Dexter Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.net 06.07.03, 20:20
            No cóż, rzecz jest trochę bardziej skomplikowana. My,
            'głupie polaczki' nie potępiamy 'prob Rosji
            niedopuszczenia do narodzin islamskiego panstwa na
            Kaukazie', potępiamy sposób, w jaki te próby są
            prowadzone. 'Głupie polaczki' ze względów historycznych
            utożsamiamy się z Czeczenami. Natomiast odrazę budzi w
            nas zabijanie dzieciaków na koncercie. Już taka nasza
            mentalność wsiowych alkoholików, nic na to nie poradzę.
            Jeżeli chodzi o wysłanie wojsk do Iraku, to zgadzam się,
            było to działanie podyktowane po części emocjami, które
            nie przystoją inteligentniejszej części świata. Nie
            lubimy dyktatorów. Nie robimy z nimi interesów, a jak
            już, to (w przeciwieństwie do krajów inteligentniejszych)
            legalne. I na koniec, sojusznik z NATO zwrócił się o
            pomoc. Co więcej, paradoksalnie, nie popieramy niektórych
            metod Busha i spółki prowadzących do zaprowadzenia
            porządku w Iraku. Uważamy też, że nasze wojsko (dwóch
            GROM-owców z szabelkami na krzyż) ma większe szanse
            zrobić w Iraku coś pozytywnego, niż wojsko amerykańskie.
            Ot, taka naiwność.
            • gabrielacasey To nie bylo do ciebie,Dexter - nie poczuwaj sie do 06.07.03, 21:35
              duchowej i intelektualnej jednosci z taka np. Leokadia S. Nie utozsamiaj tez
              bojownikow czeczenskich z tymi, ktorych oni sami najwyrazniej potepiaja jako
              religijnych fanatykow, pakujacych Kaukaz w jihad - takich jak np.Basajew ( nie
              wierze w jego smierc, ktora ekstrema czeczenska chce swiatu wmowic), stojacy za
              tymi ostatnimi zamachami.
              I mnie, i Tomasza, wkurza tu typowy dla Polakow RELATYWIZM MORALNY, choc nie
              jest on godny katolika (a ci Polacy i polaczkowie sie do katolicyzmu
              manifestacyjnie przyznaja): jesli ktos "rozerwie" Rosjan, to jest
              to "bojownik"; jesli zas Amerykanow, to jest to niewatpliwie "terrorysta".
              nawet, jesli byliby to bracia-blizniacy z Arabii Saudyjskiej. I to od Osamy.
              • Gość: Dexter Cóż, w sumie nie wziąłem tego do siebie. IP: *.net 06.07.03, 22:08
                A do jedności duchowej z nikim się nie poczuwam. Tego
                forum w sumie nie odwiedzam, ale krótki przegląd tematów
                postów mówi o Leokadii S. wszystko. A Ciebie pamiętam z
                www.interia.pl. Pozdrawiam
            • Gość: alf Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 23:12
              Gość portalu: Dexter napisał(a):

> No cóż, rzecz jest trochę bardziej skomplikowana. My,
              > 'głupie polaczki' nie potępiamy 'prob Rosji
              > niedopuszczenia do narodzin islamskiego panstwa na
              > Kaukazie', potępiamy sposób, w jaki te próby są
              > prowadzone. 'Głupie polaczki' ze względów historycznych
              > utożsamiamy się z Czeczenami. Natomiast odrazę budzi w
              > nas zabijanie dzieciaków na koncercie. Już taka nasza
              > mentalność wsiowych alkoholików, nic na to nie poradzę.
              > Jeżeli chodzi o wysłanie wojsk do Iraku, to zgadzam się,
              > było to działanie podyktowane po części emocjami, które
              > nie przystoją inteligentniejszej części świata. Nie
              > lubimy dyktatorów. Nie robimy z nimi interesów, a jak
              > już, to (w przeciwieństwie do krajów inteligentniejszych)
              > legalne. I na koniec, sojusznik z NATO zwrócił się o
              > pomoc. Co więcej, paradoksalnie, nie popieramy niektórych
              > metod Busha i spółki prowadzących do zaprowadzenia
              > porządku w Iraku. Uważamy też, że nasze wojsko (dwóch
              > GROM-owców z szabelkami na krzyż) ma większe szanse
              > zrobić w Iraku coś pozytywnego, niż wojsko amerykańskie.
              > Ot, taka naiwność.

o, Dexter widze ,ze sie wyraznie odrozniasz (pozytywnie) od tej pozostalej
              czesci naiwnie glupich polaczkow

myslisz ze metody Rosji niedopuszczenia do narodzin islamskiego panstwa na
              Kaukazie tak bardzo roznia sie od metod jakimi USA staraja sie podporzadkowac
              inne narody? (mysle, ze nie jestes az taki naiwny, by uwierzyc w te bajeczki co
              do przyczyn inwazji na irak)

dzieci gina codziennie tez w Iraku (obojetnie czy z rak inwazorow czy tez z
              glodu)

gdyby polityka swiatowa prowadzona bylaby emocjami, to bysmy juz dawno
              komunikowali sie w niebianskim internecie.

> Nie lubimy dyktatorów

to dlaczego skomlecie przed dyktatorem Bushem?

to polskich zolnierzy historia bedzie nazywac agresorami, to zla reklama dla
              tych panstw inwazyjnych w swiecie arabskim ( juz pokazuje efekty).

I na koniec, sojusznik z NATO zwrócił się o pomoc.

Oj tak amerykanie potrzebowali tych samolotow, lotniskowcow i uzbrojonych po
              zeby chlopcow z Litwy, Polski Rumunii, Wayp Marszala, Hondurasu, hiszpanii ,
              samoa zach..., bo sami by sobie nie dali rady, ze zlomowa armia iracka.

Naiwne polaczki daly sie zwabic na pare dolarow (i to jest tez watpliwe) a co
              najgorsze na strate jakiejkolwiek wiarygodnosci w europie.
              A chodzilo tylko o szersza legalizacje inwazji USA na irak

powodzenia na przyszle lata w bronieniu polskich interesow w EU

• Gość: ficino Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:29
            Gość portalu: alf napisał(a):

> i tu widac cala glupote polaczkow.
            > popieraja inwazje USA na Irak (krytykowany przez inteligetna
            > czesc swiata, do ktorej jak samizescie zadecydowali, nie
            > nalezycie) a potepiaja proby Rosji niedopuszczenia do narodzin
            > islamskiego panstwa na Kaukazie (akcje te popieraja nawet sami
            > kowboje), tylko dlatego, ze tam Rosja ma palce w grze. Gdyby to
            > byli Amerykanie, wszystko bylo by OK?!( napewno sami byscie
            > wyslali korpus ekspedycyjny do czeczenii, sorry dwoch gromowcow
            > w komioniarkach i z szabelkami, bo na nic innego was niestac).
            >
            > pozdrowienia dla wszystkich obrazonych polaczkow

Zeby tylko nie dostali w dupe jak w Afganistanie :)
        • Gość: ficino Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 00:27
          Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Zgadzam się w zupełnosci, że za obecną sytuację ponosi Jelcyn-kanalia (aż
          dziw,
          > ze Rosjanie
          > go nie zastrzelą). To on po pijaku wydał decyzję o wysłaniu tam wojska.
          Szturme
          > m na Grozny
          > dowodził niejaki Graczow, który w przedzień szturmu upił się z całym swoim
          szta
          > bem. Józef
          > Stallin takich "komandirów" kazał (słusznie) rozstrzeliwać. Graczow i Jelcyn
          do
          > żywają swoich
          > dni w luksusie.

a czy to pierwszy raz w Rosji decyzje sie po pijaku podejmowalo...nie wspomne
          juz slawnego rosyjskiego lidera Brezniewa kiedy to na forum ONZ walil wlasnym
          butem w mownice...
    • Gość: %%% Re:czeczeni musza zginac co do jednego dzieci tez IP: *.dial.planet.nl 06.07.03, 15:23
      slowianiska sila zydzi tez
      • Gość: Hana Re:czeczeni musza zginac co do jednego dzieci tez IP: *.dial.hetnet.nl 06.07.03, 15:33
        Gość portalu: %%% napisał(a):

> slowianiska sila zydzi tez

Dziwie sie, ze piszesz z Holandii, dzie Slowianie nie sa raczej wileka sila.
      • Gość: szaszlyk Re gdzie siedzisz palancie...? IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 16:53
        Ja jestem w Arnhem,gadaj gdzie sie spotkamy,to ci wszystkie zeby wyjebie !
        • gabrielacasey A co? Czekasz na TIR-a by sie przemycic do UK? 06.07.03, 21:19
          Kanal, szaszlyku, spalony! A poza tym Home Office odrzuca jak jeden maz
          wszystkich azylantow czeczenskich, zwlaszcza tych ekstremistow od Basajewa z
          Holandii... Interpol dziala i wspolpracuje.
          • Gość: szaszlyk Re: Ja mam pasek UE idiotko... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 21:13
            i moge se jechac gdzie mi sie spodoba...
    • Gość: Hura Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 16:29
      W Groznym zabito 3 rosyjskich terrorystow z krasnojarskiego OMON
      W miejscowosci Nowogrozny-zestrzelony zostal dzis 1 helikopter
      Mi8,4 awioterrorystow zginelo,8 zostalo rannych.Tak trzymac
      Nohći!Wojna trwa,bijcie te ruska holote,stay cool.
      odnosnik

svoboda.org/hotnews/2003/07/06/22.asp
      Blich

• Gość: szaszlyk Re: Partyzanci zestrzelili helikopter ! IP: *.dialup.zonnet.nl 06.07.03, 16:40
        A jak tam pokojowy plan putina ?
        Hyba niewypalil,co dupki ruskie ?
        Tak trzymac !
    • Gość: hawk Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.vc.shawcable.net 06.07.03, 18:49

Czy terrorysta z Rosji jest lepszy niz ten z Bliskiego Wschodu? Moze dlatego ze
      z Rosji??? Badzmy ludzmi i sadzmy sprawiedliwie.
      • gabrielacasey Zwlaszcza,gdy terrorysta od Basajewa i jego kumpla 06.07.03, 21:24
        Khaliba - ostatni: Saudyjczyk od Talibow i Osamy, razem widnieja na wielu
        fotkach. Doprowadzacie sie ludzie (nie ty, nie bierz tego do siebie) do
        skrajnego relatywizmu moralnego i ...idiotyzmu! Jak Ruskich bije to "bojownik";
        jak ta sama osoba Amerykanom bombe podklada to "terrorysta". I to, niestety,
        charakteryzuje nie tylko te odmozdzona chamice z Jackowa, Leokadie S.
        • Gość: meerkat Sprawa jest prosta IP: *.rasserver.net 06.07.03, 21:39
          Sprawa jest prosta. Ten kto stosuje terrorystyczne metody jes terorysta. Nie
          zmienia to faktu, ze podobne zamachy nie ustana dopoki Rosjanie nie eycofaja
          wojsk z Czeczenii. Moskwa probuje ujarzmic Kaukaz od dwustu lat i jakos jej
          nie wychodzi. Przewiduje wzmozone proby Putina zdestabilizowania i
          podporzakowania Gruzji.
          • gabrielacasey Znow fanatycy dali swym wrogom wygodny pretekst... 06.07.03, 21:59
            Masz racje, niestety. Myslenie ma ciagle kolosalna przyszlosc. I to nie tylko
            wsrod Polakow. Czeczenom dobrze zycze i dlatego caly czas im powtarzam : zrobic
            to, co zrobila Provisional IRA - spacyfikowac na poczatek wlasna chamska i
            religijnie fanatyczna ekstreme. A potem wypromowac wlasnego G. Adamsa.
          • Gość: meerkat Czy USA pomoże? IP: 152.75.142.* 07.07.03, 15:00
            Ciekawe czy Putin teraz poprosi USA o interwencję militarną na Kaukazie. No bo
            w ramach walki z terroryzmem... ;)
    • terra0 Czeczeni w Moskwie przeciwko terroristom 06.07.03, 22:41
      Nie bede juz tlumaczyl:
      >Проживающие в Москве видные чеченские бизнесмены, ученые, общественные и
      >религиозные деятели осудили вчерашний теракт в Тушино и призвали руководство
      > России и Чечни усилить борьбу с терроризмом...
      izv.info/community/news52549#2
      Cos jeszcze pozostaje tym czeczenom. Dzieki wyzwolicelom jak napisal Misha
      teraz Luzkow powiekszy ilosc problemow czeczenow w Moskwie.
      Ale ciesze sie, ze sporo czeczenow rozumie istote tego "wyzwolenia" Basajewa,
      Mashadowa etc...
      • gabrielacasey Maschadow "od zawsze" traktowal Basajewa z 07.07.03, 00:27
        nieufnoscia. Bo jemu naprawde nie jest potrzebny jihad!!! A i o czeczenskich
        biznesmenach - izwinitie - z "Czeriomuszek" juz tu, niestety, prawde mi sie
        napisalo... Tez maja zla publicity, podobnie jak terrorysci, i nie wiem, czy
        ich opinie o tym zamachu bardzo swiat wzrusza. Podobnie jak ich ciezki los w
        Moskwie.
    • Gość: Lysy Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.hartford-07rh15rt.ct.dial-access.att.net 07.07.03, 01:06
      DEislamizacja DEkomunizacja, DEratyzacja
      • gabrielacasey I koniecznie DELYSOKRACJA!!! Od zaraz. 07.07.03, 03:32
    • Gość: MaciekS Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: *.mad.east.verizon.net 07.07.03, 04:20

A wiesz cos moze jak sobie radza Palestynczycy z Izraelem i
      Izrael z Palestynczykami?

Znasz rezultat tej sprawy od dziesiatkow lat?

No to tyle dadza takie okrutne i glupie ataki na cywilow w
      Rosji... ktorzy moga wcele nie miec nic wspolnego z polityka
      Rosji wobec Czeczenii.

Rusz glowa. Zemsta i prowokacja tego typu rodzi tylko nienawisc.
      Zgadnij jak latwo spacyfikowac Czeczenow. Nie rozumiesz w taki
      sposob tylko mozna zrodzic twarde poparcie dla polityki Rosji?

Stad takie akcje moga tez byc prowokacja Rosyjskich sluzb
      specjalnych by zdobyc poparcie... ale rzeczywiste ataki Czeczenow
      na cywili to juz glupota i bezwzglednosc. Na tym polega terroryzm
      i jakkolwiek zywie sympatie dla Czeczenow to uwazam ze takie
      akcje sa sprawa zwykly terrorystow czyli scierwa ktore nalezy
      wyczyscic.

Pozdrawiam z USA,
      M.
      • gabrielacasey To, Macku, niestety Czeczeni od Basajewa. 07.07.03, 04:42
        I, niestety, wcale nie tak bardzo odlegli od Osamy...
        • janosik6 Bedziecie srali ze strachu kazdego dnia psy czecze 07.07.03, 09:13
          Psy pierdolone dni wasze sa policzone...
          Odnajda was wszedzie gdzie byscie sie kundle pierdolone nie pochowali..
          Koniec was bedzie tragiczny......
          pare sztuk dla zoo....
          I pare sztuk tego scierwa dla anatomow....
          Chuj wam w dupe , widzicie jaki jestem dobry ?
          Moje zyczenie to pelnia przyjemnosci dla was............
          • Gość: ficino Re: Bedziecie srali ze strachu kazdego dnia psy c IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 18:32
            janosik6 napisała:

> Psy pierdolone dni wasze sa policzone...
            > Odnajda was wszedzie gdzie byscie sie kundle pierdolone nie pochowali..
            > Koniec was bedzie tragiczny......
            > pare sztuk dla zoo....
            > I pare sztuk tego scierwa dla anatomow....
            > Chuj wam w dupe , widzicie jaki jestem dobry ?
            > Moje zyczenie to pelnia przyjemnosci dla was............

Ciekaw jestem kiedy sklepy zoologiczne w Ameryce zapelnia sie ruskimi...juz
            teraz na bazarze mozesz za pare stowek kupic zdrowa ruska kobiete...utrzymanie
            takiej ruskiej jest tansze niz pies...dobrze ze chlopaki z IDAHO nie
            przesadzaja z cena ziemniakow.
            • Gość: szaszlyk Re ja-no-sik juz sra ze strachu... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 20:52
              przed psychiatra :)
    • prokoppl Zdjęcia 07.07.03, 09:25
      Czy istnieje jakaś granica w pokazywaniu przez portal zdjęć
      martwych ludzi. Zdjęcie zabitej kobiety (ra podpisane jako
      ofiara zamachu a raz jako terrosrystka)naprawdę nie jest
      potrzebne aby zrozumieć co tam się stało. Pomimo tego kim była
      zostawmy trochę szacunku dla nieżyjącej osoby. Zwóćcie również
      uwagę na to że informację prawie że na waszej głównej stronie
      oglądają też dzieci. A te obrazy to nie film.
    • Gość: cietrzew Re: 20 zabitych i ponad 30 rannych w wybuchach w IP: 169.254.10.* 07.07.03, 09:48
      spirala zbrodni nie jest powodem do satysfakcji,a tak mozna odczytac twe słowa.
    • Gość: Mac A w Czeczenii 200 tys zamordowanych.... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 10:38
      Zdjecia drastyczne...ale widziałem gorsze z Czeczenii np. po
      bombardowaniu bombami kasetowymi targowiska w Groznym.Dlaczego o
      tym nikt nie mówi, dlaczego Kwaśniewski tak ochoczo potępia
      terorystów Czeczeńskich a nie potrafi otworzyć mordy i potępić
      Putina za 200tys zamordowanych Czeczenów. Ja wiem że zło jest
      złem i tych kilkanaście osób nie są niczemu winne ale z drugiej
      strony nie dziwie się kobietom zgwałconym przez pijanych,
      brudnych ruskich żołnierzy, widzących śmierć swoich mężów,
      rodziców dzieci że decydują się na tak desperacki czyn.
      • Gość: szaszlyk Re: RUSCY MORDERCY I GWALCICIELE POD SAD IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 20:55
        MIEDZYNARODOWY !
        Albo odrazu pod sciane...
        • terra0 Re: RUSCY MORDERCY I GWALCICIELE POD SAD 07.07.03, 21:20
          Borzik, przynajmniej, inteligentny byl. A co do pozostalych czeczenow na
          Forum - mam takie wrazenie, ze tylko z drzewka zlezli... i od razu do
          komputera...
          "Należy ich wykurzać ze schronów i pieczar, gdzie się do tej pory chowają i
          likwidować" (Putin)
          • Gość: szaszlyk Re: Prawda w oczy kole moskalu ???? IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 21:37
            Tak jak ryczysz kacapie !!!!
            Miejsce tej bandy,tzw. Armii Rosyjskiej jest na drzewie...ALE NA
            STRYCZKU...MORDERCY I GWALCICIELE !!!!!
            Przestancie wojowac z kobietami,dziecmi i starcami ,rozumiesz ??? Tak ty dobrze
            rozumiesz,ale na nic innego was nie stac !!!
            To czemu dotychczas niewykurzyliscie Barajewow,Achmadowow i Basajewow z ich
            pieczar,cooooo ????
            BO to wy ich stworzyliscie i wielu z nich dla was odwala czarna robote !!!
            Za krzywdy tylu niewinnych ludzi jestescie wy -MOSKALE,odpowiedzialni i za to
            BADZDZCIE PRZEKLECI NA WIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            SMIERC I ZARAZA NA WAS I WASZE POTOMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ficino Re: Prawda w oczy kole moskalu ???? IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 21:49

> Tak jak ryczysz kacapie !!!!
              > Miejsce tej bandy,tzw. Armii Rosyjskiej jest na drzewie...ALE NA
              > STRYCZKU...MORDERCY I GWALCICIELE !!!!!
              > Przestancie wojowac z kobietami,dziecmi i starcami ,rozumiesz ??? Tak ty
              dobrze
              >
              > rozumiesz,ale na nic innego was nie stac !!!
              > To czemu dotychczas niewykurzyliscie Barajewow,Achmadowow i Basajewow z ich
              > pieczar,cooooo ????
              > BO to wy ich stworzyliscie i wielu z nich dla was odwala czarna robote !!!
              > Za krzywdy tylu niewinnych ludzi jestescie wy -MOSKALE,odpowiedzialni i za to
              > BADZDZCIE PRZEKLECI NA WIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > SMIERC I ZARAZA NA WAS I WASZE POTOMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poczekaj jeszcze troche a capow AIDS wykurzy z pieczar i nor...juz sie drapia
              po swoich zawszonych torbach...slyszales chyba ze epidemia rozprzestrzenia sie
              szybciej niz w niejednym kraju afrykanskim...widac Bog nas wysluchal...trzeba
              bedzie sie barzdiej udzielac no forach rosyjskich propagujac wolny sex i
              narkotyki...
              • Gość: szaszlyk Re: Prawda w oczy kole moskalu ???? IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 21:57
                Da Bog,to ich wszystkich szlag trafi ,zboczencow !
                Im nietrzeba tego propagowac-u nich to norma,a reszte woda robi !
                I Moskwa od 200 lat chwali sie ze wprowadza CYWILZACJE na Kaukaz...
                Co oni maja do wniesienia ????
                U nich ni wiary,ni kultury,ni technologii...tolko barachlo !!!
                Rosja moze wniesc tylko syfiliz,narkotyki,pijanstwo,zlodziejstwo,rozwiazlosc-
                SAM SYF i TYLKO SYF !!!!
                WONT iz Kavkaza-BARACHLO SOWIECKIE !!!!!
                BOG NAD NAMI !
                ASLAN Z NAMI !
                RUSNIA POD NAMI !
                • terra0 Re: Prawda w oczy kole moskalu ???? 07.07.03, 22:30
                  Przeczytalem ostatnie trzy posty. Troszeczke sie pobawilem. Tak i myslalem, ze
                  za wczesniej zlezliscie z drzew. Nie wolno lamac prawa ewolucji.

>BADZDZCIE PRZEKLECI NA WIEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  >SMIERC I ZARAZA NA WAS I WASZE POTOMKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szaszlyk, nie denerwuj sie tak. Przeciez z miloscia do Ciebie, tylko dobra
                  zycze...
                  • Gość: szaszlyk Re: Zdechniesz i TY Moskalu... IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 22:42
                    Gdyby istnialo prawo ewolucji,to wy byscie jeszcze pelzali z gadami ,wezami i
                    zmijami i ludzie by lby wasze parszywe deptali !!!!!!
                    Pamietaj ze i ciebie smierc nieominie i na nic twe przemadrzanie na tym forum
                    durniu !!!!!!
                    Cwaniaki i nic wiecej jestescie-TCHORZE !!!!
    • Gość: 1 1 IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 11:15
      1
      • Gość: szaszlyk Re: TUSZYNO,NOWA PROWOKACJA FSB !!!! IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 21:50
        Ruskie specsluzby nawzajem z fanatykami od Wahabitow,to zrobili,azeby znowu
        oczernic Narod Czeczenski !
        I nawet znalezli bilet z Tbilisi przy jednej z "czarnych wdow" !
        Bracia Gruzini,trzymajcie sie mocno-teraz i za Was te podle psy sie wezna !!!
        Boli ich (MOSKALI) to ze jest jeszcze ostatnie niepodlegle panstwo na
        Kaukazie,czyli Gruzja !!!
        Trzymajcie sie !!!!!!
        • janosik6 saszlyk juz jestes po slubie pedale jeden ? 07.07.03, 22:23
          Siedz pedale jeden w tulipanowie ,rznij sie jak lubisz w zopu.
          I niedobieraj sie do komputera,zle wplywa na ciebie..
          Im dluzej siedzisz tym bardziej pierdoli ci sie pod czacha.
          Kmiotku buraczany w dupsko rebany zamknij te morde obszczana.
          Bo tylko kal z niej wychodzi.
          • Gość: szaszlyk Re: Na ciebie i splunac niewarto,zboczona ofiaro.. IP: *.dialup.zonnet.nl 07.07.03, 22:47
            PSYCHIATRA,PSYCHIATRA I NIC INNEGO CI NIEPOMOZE !
            Chcialbym ci jakos pomoc,ale naprawde niewiem jak ???
            Gdzie sie takich debili hoduje,to mnie zastanawia ???
            Ale tak jak juz ci mowilem: TWE MIEJSCE W RYNSZTOKU,A NIE NA FORUM !
            Zegnam frajerze chory ...
            • Gość: ficino Re: Na ciebie i splunac niewarto,zboczona ofiaro. IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 23:26

> PSYCHIATRA,PSYCHIATRA I NIC INNEGO CI NIEPOMOZE !
              > Chcialbym ci jakos pomoc,ale naprawde niewiem jak ???
              > Gdzie sie takich debili hoduje,to mnie zastanawia ???
              > Ale tak jak juz ci mowilem: TWE MIEJSCE W RYNSZTOKU,A NIE NA FORUM !
              > Zegnam frajerze chory ...

Takich to sie kiedys importowala z Rosji, Bialorusi i Ukrainy...zostali
              porobili dzieci ale w ich zylach dalej plynie ta sama chamska krew...czego
              mozesz sie spodziewac po kims kto zostal zrobiony po pijaku w polu kartoflanym.
          • Gość: ficino Re: saszlyk juz jestes po slubie pedale jeden ? IP: *.ny5030.east.verizon.net 07.07.03, 23:23
            janosik6 napisała:

> Siedz pedale jeden w tulipanowie ,rznij sie jak lubisz w zopu.
            > I niedobieraj sie do komputera,zle wplywa na ciebie..
            > Im dluzej siedzisz tym bardziej pierdoli ci sie pod czacha.
            > Kmiotku buraczany w dupsko rebany zamknij te morde obszczana.
            > Bo tylko kal z niej wychodzi.

Co ty wogole robisz w Polsce capie jeden...tez stoisz na drodze i czekasz az
            sie jakis TIR zatrzyma??? Tylko mi nie mow ze nie rajcuje cie szybka jazda
            tirem z przystojnym szoferem??/
            • janosik6 saszlyk jak nie mozesz pluc na mnie to pluj na - 08.07.03, 00:04
              - to pluj na matke ficino i swoja ...
              Za to ze was takimi chujami obsranymi zrobily...
              A jak sie nacharkasz do samouwielbienia to szturchnij ficino
              w zopku a potem zmiana ficino ciebie .
              I tak ten debilek z tulipanowa bedzie w 7 niebie....
              • Gość: ficino Re: saszlyk jak nie mozesz pluc na mnie to pluj n IP: *.ny5030.east.verizon.net 08.07.03, 00:10
                janosik6 napisała:

> - to pluj na matke ficino i swoja ...
                > Za to ze was takimi chujami obsranymi zrobily...
                > A jak sie nacharkasz do samouwielbienia to szturchnij ficino
                > w zopku a potem zmiana ficino ciebie .
                > I tak ten debilek z tulipanowa bedzie w 7 niebie....

pierwszy raz w zyciu slysze ze matki maja huje....nie wiem moze twoja matka
                miala huja... to nie znaczy ze wszystkie musza miec nieprawdaz?
                Z mojego doswiadczenia wynika ze to ruskie baby to kurwy obsrane co stoja w
                lesie i nie maja gdzie nawet dupska umyc...chyba ze jakis dobroduszny szofer
                uzyczy troche plynu do zmywania szyb...a i to nie jest pewne czy by sie umyla
                czy go wypila...wiadomo w rasijji pije sie wszystko co ma volty!
                • Gość: szaszlyk Re: ja-no-sik,twoja stara ex-koszarowa sowiecka... IP: *.dialup.zonnet.nl 08.07.03, 21:00
                  Twoja stara byla koszarowa sowieckiego garnizonu z Legnicy,teraz daje na A4 ?
                  Posluchaj cwelu oblesny,zarty sie skonczyly frajerze !
                  Ciagniesz kiche w parku,to rob to dalej megamajciarzu pierdolony ,ale wynos sie
                  z POLSKIEGO forum i z Polski ty i twoja stara obciagara !
                  Wont dawac w moskwie za paczke Marlboro, piczko rozjebana !!!!
                  Twoje chore teksty pasuja do jebanego kolchozu tam zdechniesz,jak twoi
                  poprzednicy,psi wytrysku z kulawa noga !!!!!!!!!!
                  Nawet kundel podworkowy by cie nieprzejebal szmato !
                  Huj z toba i z twoja stara pizda z A4 !
                  • janosik6 bliac czeczenska idz sie pomasturbowac hahahhah 09.07.03, 02:10
                    nerwiki puscily ?
                    za czesto sie onanizujesz to jest problem nr.1 dla ciebie.
                    a problem nr.2 to ze bierzesz go nie podmytego <loda>.
                    ty saszlyk czy ciebie przypadkiem stary nie molestowal za mlodu ?
                    • Gość: szaszlyk Re: Nie malpuj frajerze.... IP: *.dialup.zonnet.nl 09.07.03, 21:39
                      moich tekstow cioto niepodmyta !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka