Gość: Ja tam 3 razy na dzien IP: *.fiz.univ.szczecin.pl 05.07.03, 17:16 pracowac a nie dupczyc sie! tylko w takim wypadku po co mezczyznie kobieta: ani nie ugotuje, ani nie posprzata , ani nie wygodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jkt brawo Szczecin IP: *.acn.waw.pl 05.07.03, 17:26 Gość portalu: Ja tam 3 razy na dzien napisał(a): > pracowac a nie dupczyc sie! > > tylko w takim wypadku po co mezczyznie kobieta: > > ani nie ugotuje, ani nie posprzata , ani nie wygodzi Dziekujemy za gleboka wypowiedz intelektualiscie ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Epidemia lenistwa seksualnego w USA IP: *.mco.bellsouth.net 05.07.03, 18:00 Gość portalu: Ja tam 3 razy na dzien napisał(a): > pracowac a nie dupczyc sie! > > tylko w takim wypadku po co mezczyznie kobieta: > > ani nie ugotuje, ani nie posprzata , ani nie wygodzi >> No musisz koniecznie wylaczyc Mrowe z tego. On odrabia 'to' za kilku innych: <<<www.youfunny.com/funnypictures/fp-148.htm >> Pomyslec ze same moje inicjaly tak, ta sirote podniecaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Zosia Raczkowska IP: *.nas6.norwalk1.ct.us.da.qwest.net 05.07.03, 21:05 Gość portalu: Ja tam 3 razy na dzien napisał(a): Tak znam cie Wala Walewska tez. Odpowiedz Link Zgłoś
george_w_bush To już wiemy skąd u marcusa_crassusa ta agresja. 05.07.03, 21:07 Po prostu kochaś mu nie daje Odpowiedz Link Zgłoś