Dodaj do ulubionych

www.northkorea.pl

02.09.07, 14:46
Witam

Chcialbym wiedziec jakie rubryki, tematy chcielibyscie zeby
wystapily na moja strone?

Pozdrawiam

www.northkorea.pl
Obserwuj wątek
    • untochables Re: www.northkorea.pl 02.09.07, 20:12
      prawa człowieka w krld
      wolnośc prasy mediów i wypowiedzi
      własnośc prywatna
      swoboda przemieszczania się

no to tyle na początek
    • bugsior Re: www.northkorea.pl 02.09.07, 22:28
      Ciekawie byloby miec maksymalna ilosc statystyk
      • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 02.09.07, 22:51
        Bugus, wlasnie cos na ten temat przygotuje
      • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 04.09.07, 15:13
        Bugus,

na www.northkorea.pl masz dwie kategorie na ten temat :
        ogolne dane o KRL-D
        a druga to dokunmenty ktora jest w budowie
        • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 05.09.07, 18:17
          Kolejne liczby Bugsior na www.northkorea.pl
          • norma_dd Re: www.northkorea.pl 06.09.07, 09:11
            "zrodlo Autora" ? :)

super, ze dzial "dokumenty" sie rozrasta, dodalabym tylko, maly spis tresci na
            gorze oraz dzial z ciekawymi artykulami, filmami, ksiazkami. jak chcesz moge ci
            w tym pomoc
          • norma_dd Re: www.northkorea.pl 06.09.07, 09:13
            ps. nie zaszkodzi zaktualizowac bledna informacje o zdjeciu korei z listy krajow
            terrorystycznych
            • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 06.09.07, 11:23
              Tak Norma masz racje co do drugiej info dzis aktualizuje.

Co do "zrodlo Autora" bylem w Pjongjangu w sierpniu i w hotelu byl
              taki kurs WON USD stad zrodla autora.

Dzieki za komplement, sprobuje sie odroznic od strony Bartka ktora
              zawiera ciekawe materialy czysto propagandowe ale poza tym to nie
              wiele niestety.

Dzis jutro nastepne dokumenty zrzuce
            • perfuma Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 15:08
              norma_dd napisała:

> ps. nie zaszkodzi zaktualizowac bledna informacje o zdjeciu korei z listy krajo
              > w
              > terrorystycznych
              norma czy mi sie zdaje czy jestes tym kim mysle,ze jestes???;]
              • perfuma Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 15:09
                bo wyrazne zainteresowanie w sprawie northkorea.pl prowadzi mnie do pewnych przypuszczen;p
                • norma_dd Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 16:11
                  mnie sie zdaje ze ci sie dobrze zdaje :D
                  ta praca licencjacka tez jakos podejrzanie znajoma ;)
                  • perfuma Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 16:31
                    ta praca licencjacka to bedzie chyba najwieksza porazka mojego zycia..kazdemu komu przyjdzie do glowy rozstrzasac problemy KRL-D odradzam zanim nie stanie sie wszystkowiedzacym w tym temacie,a ze jest to niemozliwe odradzam ponownie.tematem bedzie chyba: spekulacje, przypuszczenia, tezy i hipotezy;p
                    • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 09.09.07, 11:31
                      Juz pare zmian na strone wykonalem
                      • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 10.09.07, 20:33
                        Jak obiecane pierwsze dokumenty sa

www.northkorea.pl/38301.html
                        • norma_dd Re: www.northkorea.pl 10.09.07, 23:24
                          to nie sa te same biuletyny co na krld.pl? skad one sa? ambasada je wypuszcza?
                          • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 11.09.07, 07:50
                            Biuletyny sa napisane po Angielsku i pozniej tlumaczone w Warszawie
                            przez Polaka
                            • norma_dd Re: www.northkorea.pl 11.09.07, 23:04
                              to nazywam konkretną informacją. "sa napisane" - przez kogo? "tlmaczone przez" -
                              kogo? mysle ze takie informacje moglyby sie pojawic na northkorea nadajac
                              stronie bardziej "obiektywny charakter".

pozatym z checia poczytalabym na stronie o tym stowarzyszeniu przyjazni polsko -
                              koreanskiej dawno temu bylo o nim na forum.
                              • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 00:00
                                Wiec biuletyn redagowany z Phenianu a tlumacz znajzdiesz w
                                wlasciwosciach dokumentu.

Co do reszty wszystko jest w trakcie a uwazasz ze strona bartka nie
                                jest objektywna?
                                • perfuma Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 12:50
                                  ja uwazam,ze jest srednio obiektywna, raczej propagandowo-neutralna.. i malo tresciwa.ale bez urazy ofc;]
                                • norma_dd Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 14:54
                                  "z phenianu" to tez dla mnie nie jest informacja kto dokladnie za tym stoi, ale
                                  to juz szczegol i nie interesuje mnie tak bardzo.

co do krld.pl przyznam szczerze ze jak tam weszlam po raz pierwszy to sie
                                  przerazilam, ze szczegolnym naciskiem na dzial zyczen, ale teraz juz sie
                                  przyzwyczailam i czesto sprawdzam czy nie ma aktualizacji.

ps. jaki charakter chcesz nadac northkorea.pl??
                                  - propagandowy?
                                  - obiektywny?
                                  - naukowy?
                                  - anty?
                                  • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 21:39
                                    Z Phenianu czyli z biura Propagandy.

Moja strona bedzie jak Bartek czylo Koles ktory glosuje PO lubi
                                    wolnosc i rownolegle ma strone o KRLD mowiac ze oboje strony
                                    przesadzaja no i podrozozuje do KRLD dzieki ambasady KRLD

www.northkorea.pl zapraszam do sekcji "dokumenty"
                                    • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 21:40
                                      Inacze mowiac wiernymi KRLD, to ambasada (lub KRLD) funduje wyjazd a
                                      goscie placa za bilet do Pekinu.
                                    • bugsior Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 00:09
                                      Bartek 2...

Nicolas, nie wolisz innych modeli do nasladowania?

Ja tam wpatrywac sie wole w Washington'a, Hayek'a, Locke, czy Tocqueville'a...
                                      • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 07:38
                                        Bartek ma rzetelne podejscie co do KRL-D i sprobuje miec rowniez
                                        takowo.
                                        • bugsior Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 10:03
                                          Tez za Bartkiem bedziesz na PO glosowac? ;)

Ale nazwisko swoje zostaw
                                          • perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 12:23
                                            a to kazdy tak sobie moze za przeproszeniem jechac do krld na koszt ambasady?na jakie podstawie on tam jezdzi???
                                            • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 13:08
                                              Kiedy bylem czlonek kolo Dzucze (zalozylem go z kolega) mialem taka
                                              mozliwosc a co do teraz najlepiej to zapytac Bartkowi.

jest on teraz w Pjongjangu z chlopakami z TPPK, wiem ze mial tylko
                                              zaplacic za samolot a reszte za free
                                              • perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:04
                                                a to cwaniak sie ustawil...zara go tu zinwigiluje jak wroci;]
                                                • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:17
                                                  Ale sie ciesze ze KRLD wpuszcza do kraju prawdziwy liberal jak
                                                  Bartek, milo nam, mi tez wpuscili ale musialem zaplacic :(
                                                  • bugsior Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 22:03
                                                    A mnie by wpuscili jesli uwazam Wielkie Slonce za jednego z najwiekszych
                                                    zyjacych rzeznikow tego swiata?

Myslisz ze moge do ambasady zadzwonic i sie spytac?
                                                  • perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 22:28
                                                    hahahhhahahahhaha;];];] z pewnoscia;D
                                                • norma_dd Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:40
                                                  perfuma :) mysle ze to dla nas cien nadzieji.. moze by tak zalozyc krakowski
                                                  oddzial TPPK? :D
                                                  • perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:56
                                                    GOSIA!! jedziemy??? kurde no koniecznie cos tzreba podzialac..poczekamy az wroci nasz "przewodnik" i mam nadzieje,ze wszystko nam wyjasni;]i np na wiosne wyruszymy;]
                                                  • nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 15:04
                                                    Bartek juz trzeci raz jedzie do KRL-D nie placac za wycieczke, ale
                                                    placi za bilet czyli transport, buuu ale nie wiem jak on to robi
                                                    zapytajcie mu.
                                                  • perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 18:53
                                                    no jak tylko sie pojawi to natychmiast mu zapytam;D
    • perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 22:32
      toz wszyscy z tego forum byli w KRLD procz nas norma???? no ta..Ty jesczze bylas w poludniowej... ja najdalej w polnocnej to bylam, ale czesci krakowa;D
      • norma_dd Re: www.northkorea.pl 14.09.07, 09:30
        hehe, proponuje zalozyc osobny watek "W oczekiwaniu na Powrot Bartka" gdzie
        bedziemy przelewac marzenia wyjazdu do kraju kwitnącego kimczi, a na samym koncu
        kiedy bartek odpisze, okaze sie ze... ;)
        • perfuma Re: www.northkorea.pl 14.09.07, 13:43
          okaze sie, ze i tak czy siak tam poejdziemy,bo nasz ukochany pzrewodnik mr. G <nie chce pisac dale> zalatwi nam zajebiste praktyki w ambasadzie;D dzialamyyyyyyyyyy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka