werw 06.07.03, 23:18 ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... IP: *.adsl.actcom.co.il 06.07.03, 23:23 werw napisała: > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > <a href="http://www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm"target="_blank">www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm</a> > nu, werw, to nie dla nich ten link, co ty, to dla tych co maja jakies zainteresowania w zyciu oprocz bluzgania..... Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... 06.07.03, 23:31 Wyobraź sobie ich miny, kiedy - być może - dowiedzą się czegoś o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... IP: 12.6.221.* 06.07.03, 23:33 werw napisała: > Wyobraź sobie ich miny, kiedy - być może - dowiedzą się czegoś o sobie... > Niestety oni wola czytywac pierdoly w tym guscie: www.naszawitryna.pl/ksiazki_126.html Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... 06.07.03, 23:43 Tym bardziej. P.S. Lekarz to chyba w pewnym sensie niewygodny zawód: jak tu leczyć ze spokojnym sumieniem takiego Jewhatera albo np. płatnego mordercę? Jak radzicie sobie w takich sytuacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... IP: 12.6.221.* 06.07.03, 23:49 werw napisała: > Tym bardziej. > > P.S. Lekarz to chyba w pewnym sensie niewygodny zawód: jak tu leczyć ze > spokojnym sumieniem takiego Jewhatera albo np. płatnego mordercę? Jak radzicie > sobie w takich sytuacjach? Zdaje sie, ze Talmud daje wyjscie z takiej sytuacji - jesli zydowski lekarz ma leczyc goja w szabas, moze to zrobic ... jedynie pod grozba smierci. Ja mysle, ze osoby pokroju jewhatera nie wchodza do gabinetu lekarskiego bez giwery - tylko w ten sposob moga zapewnic sobie, ze lekarz bedzie ich leczyl BEZ wyrzutow sumienia. :) PS> Jesli zas chodzi o A.D. - elektrowstrzasy zaaplikowalbym mu nie tylko z czystym sumieniem, ale i ... z pewna doza satysfakcji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... 06.07.03, 23:58 To zupełnie zrozumiałe - zwłaszcza, że elektrowstrząsy mogą spowodować szereg powikłań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Spodziewane wyznanie... IP: *.mco.bellsouth.net 06.07.03, 23:59 > > PS> Jesli zas chodzi o A.D. - elektrowstrzasy zaaplikowalbym mu nie tylko z > czystym sumieniem, ale i ... z pewna doza satysfakcji. :) >> No niezle, to i sadysci tutaj szwendaja!!! A jednak znalazles powod do..erekcji! Coz, sadyzmem tez niewatpliwym jest to twoje nieustanne ... znecanie sie nad samym soba: >>www.youfunny.com/funnypictures/fp-148.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... IP: *.adsl.actcom.co.il 06.07.03, 23:54 Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > werw napisała: > > > Wyobraź sobie ich miny, kiedy - być może - dowiedzą się czegoś o sobie... > > > > Niestety oni wola czytywac pierdoly w tym guscie: > <a href="http://www.naszawitryna.pl/ksiazki_126.html"target="_blank">www.naszawitryna.pl/ksiazki_126.html</a> nu, ten z prawej, to kuzyn ad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... IP: 12.6.221.* 06.07.03, 23:54 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > > > werw napisała: > > > > > Wyobraź sobie ich miny, kiedy - być może - dowiedzą > się czegoś o sobie... > > > > > > > Niestety oni wola czytywac pierdoly w tym guscie: > > <a > href="http://www.naszawitryna.pl/ksiazki_126.html"target="_blank">www.naszaw > itryna.pl/ksiazki_126.html</a> > > nu, ten z prawej, to kuzyn ad... Nie, to on sam, kuzyn ma krotsze pejsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. he,he... IP: *.mco.bellsouth.net 06.07.03, 23:26 werw napisała: > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm >> No, u mnie tych genow sie nie doszukasz, ale nie zniechecaj sie, moze znajdziesz kogos, kto ciebie pokryje... >> Polecam...kozla. Milo wowczas bedzie sie odnosic do...syna koziego. Salam. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek- Hi,Hi,Hi,Hi,Hi - AD szuka w stajni. IP: *.fastres.net 06.07.03, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Pomylka! IP: *.mco.bellsouth.net 06.07.03, 23:37 >> Ciebie i tobie podobnych znajduje sie w kazdej chlewni. Nie w stajni!!! Nie dodawaj sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... 06.07.03, 23:59 ale niewiem czy mam wyslac bombe z kwiatami czy czekolade z arszenikiem na adres w Knesecie czy zydowskiego proletariatu w USA-AJC? PODAJ ADRESS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.07.03, 00:03 maniekxxx napisał: > ale niewiem czy mam wyslac bombe z kwiatami czy czekolade > z arszenikiem na adres w Knesecie czy zydowskiego > proletariatu w USA-AJC? PODAJ ADRESS? >>> Ciii... nie plosz! Tu sie znajduje cala masa zydowskiego charakteru rewelacji. Jedna z glownych jest sadyzm. Druga, to juz nawet i w Izraelu oglaszana tepota....No i ta Mrowa w akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: He,he... 07.07.03, 00:12 ojjojoj chetnie by nas zapakowali i wyrzucili gdzies na lotnisku w Teheranie lub Damaszku? niedostawaliby juz rozwolnienia i zawalow na widok naszych postow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.07.03, 01:03 maniekxxx napisał: > ojjojoj chetnie by nas zapakowali i wyrzucili gdzies na > lotnisku w Teheranie lub Damaszku? niedostawaliby juz > rozwolnienia i zawalow na widok naszych postow! >>> No, nie mialbym z tymi miejscami problemu. Co kultura to kultura... A byloby gorzej gdyby w takim Tej-Avivie wyladowac! Przeciez to wszystko co tam z kultury maja, to w Krakowie tylko na ich festiwalu... Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Do AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... 07.07.03, 00:16 werw napisała: > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm > W pani werw macie godnego przeciwnika, z ktorym mozecie dyskutowac jak rowny z rownym. Nie sprawcie damie zawodu. Skoro was wola, widac jestescie jej potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.07.03, 00:22 bigobserver napisała: > werw napisała: > > > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > > > www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm > > > > W pani werw macie godnego przeciwnika, z ktorym mozecie dyskutowac jak rowny z > rownym. > Nie sprawcie damie zawodu. Skoro was wola, widac jestescie jej potrzebni >> Tp Ona tez? A ja myslalem ze to tylko Mrowa mnie potrzebuje! Do cholery z nimi, jak zadnego czlonka na loterii nie wygralem.... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: He,he... 07.07.03, 00:34 musiala moje posty podgladac i wywnioskowala ze jestem jurny i moze cos bedzie z tych zapedow krowy do byka- muuuuuuuuuu? .Wpuscic torreadora i czerwona p.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: He,he... IP: 12.6.221.* 07.07.03, 00:38 maniekxxx napisał: > musiala moje posty podgladac i wywnioskowala ze jestem > jurny i moze cos bedzie z tych zapedow krowy do byka- > muuuuuuuuuu? .Wpuscic torreadora i czerwona p.... Uhm, jesli twoja jurnosc przejawiac sie ma pieprzeniem jak potracony, to Don Juan przy tobie to impotent, fakt. Ale my tu gadu, gadu, a goracy temat stygnie. Znalazlem waszych braci w rozumie (nie, tym razem nie mowie o tych ujadajacych na karawane): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6842267&a=6845126 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.07.03, 00:38 maniekxxx napisał: > musiala moje posty podgladac i wywnioskowala ze jestem > jurny i moze cos bedzie z tych zapedow krowy do byka- > muuuuuuuuuu? .Wpuscic torreadora i czerwona p.... >>. Zmyslna ta bestia, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Dla AD, mańkaX, jewhatera i reszty osiołów... 07.07.03, 08:09 werw napisała: > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm > Dmuchajcie sobie we wlasne zagielki i kreccie sie w koleczko. Swietna zabawa. Dla nas tez. No, kici, kici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.07.03, 11:03 wtracalski napisał: > werw napisała: > > > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > > > www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm > > > > Dmuchajcie sobie we wlasne zagielki i kreccie sie w koleczko. Swietna zabawa. > Dla nas tez. > No, kici, kici... >>>Ciesze sie ze sie dobrze zabawiasz....fredzio54/ftracalski!!! To w koncu fredzio z ftracalskiego worka wylazl!!! No i inicjaly nawet te same.... Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Sluchajcie rad pani werw 07.07.03, 08:48 werw napisała: > ...z najlepszymi życzeniami. Wiedzy nigdy za wiele, no nie? > > www.jewishgen.org/jgff/jgffweb.htm > Gdy rada glupca jest dobra, to madry czlowiek jej slucha. ( G E Lessing ) Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski No to przypomne 07.07.03, 19:17 Kici, kici, kici Wszyscy antysemici Tutaj sieczka A tam wodeczka Wasz rozum sie nasyci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.07.03, 19:22 wtracalski napisał: > > Kici, kici, kici > Wszyscy antysemici > Tutaj sieczka > A tam wodeczka > Wasz rozum sie nasyci! >> fredzio/ftracalski - cos bardziej i bardziej przypominasz mi tego kulawego marabuta, na ktorego i suka by sobie tylnie nogi obeszczala.... Cyt.: Wojo) Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny Nie trzeba sprawdzać, wiadomo, że każdy Polak to 07.07.03, 21:11 Żyd. Wystarczy popatrzeć na Giertycha , ani gęba słowiańska ani nazwisko... Spisek i tyle. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś