Dodaj do ulubionych

Bin Laden to gość, ludzie w WTC zabili się sami !

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 22:56
WTC wysadzili Żydzi do spółki z pracownikami ! To Żydzi sami wysadzają swoje
autobusy i się sami mordują ! Na kasecie z dżalalabadu za Osamę przebrał się
Bush !Talibowie cieszyli się wielkim poparciem mieszkańców Afganisanu, a
zwłaszcza kobiet ! Palestyńczycy 11 września na ulicach opłakiwali zabitych
przez Żydów Amerykanów ! Wojska Sojuszu Północnego składają się z Rosjan !
Komory gazowe służyły do dezynfekcji, a chłopcy z SS bardzo dobrze traktowali
więźniów ! Pracownicy WTC byli zbrodniarzami-ludobójcami 1 USA odpowiadają za
wszystkie nieszczęścia ludzkości !
Jak długo jeszcze będą prezentowane IDIOTYZMY głoszone przez pseudopacyfistów,
nazistów, islamskich fanatyków, maniakalnych wyznawców spiskowej teorii
dziejów ?
Wolność słowa oznacza dla was TYLKO I WYŁĄCZNIE możliwość opluwania demokracji !
Wykorzystujecie wolność słowa, żeby demokrację zlikwidować i wprowadzić swoje
pomysły !
Obserwuj wątek
    • Gość: rowny Re: Dariusz! IP: 168.103.126.* 14.12.01, 23:38
      Widac nie swietujesz a wziales sie za propagande. Mozecie duzo pisac, i tak wam
      nikt nie wierzy. obrzucacie wszystkich gnojem, posadzacie o faszyzm a sami
      jestescie glownymi prowokatorami tych nieszczesc. Nawet NYTimes napisal ze nie
      bylo jeszcze wojny na swiecie od paru tysiecy lat ktora by nie byla finasowana
      przez was. W innym artykule stwierdzono ze ponosicie specjalna
      odpowiedzialnosc za pokoj swiata - was pokoj. My chcemy pokoju na rownych
      zasadach dla wszystkich, nie tylko dla was.
      • Gość: . Do kogo pijesz? Was, nas o co ci chodzi gosciu? IP: *.7.252.64.snet.net 15.12.01, 03:28
      • Gość: Swiatlo Znowu homoseksualisci IP: *.client.attbi.com 15.12.01, 04:14
        Gość portalu: rowny napisał(a):

> Widac nie swietujesz a wziales sie za propagande. Mozecie duzo pisac, i tak wam
        >
        > nikt nie wierzy. obrzucacie wszystkich gnojem, posadzacie o faszyzm a sami
        > jestescie glownymi prowokatorami tych nieszczesc. Nawet NYTimes napisal ze nie
        > bylo jeszcze wojny na swiecie od paru tysiecy lat ktora by nie byla finasowana
        > przez was. W innym artykule stwierdzono ze ponosicie specjalna
        > odpowiedzialnosc za pokoj swiata - was pokoj. My chcemy pokoju na rownych
        > zasadach dla wszystkich, nie tylko dla was.

Wy homoseksualisci jestescie mocni tylko w gebie. Cechuje was totalna impotencja.
        Przeciez wy nie potraficie podjac zadnej decyzji, nie mowiac juz o jakimkolwiek
        dzialaniu. Wszystko do czego jestescie zdolni to tworzyc przemadre teksty i
        oraty, do ktorych sie potem razem onanizujecie. To wy jestescie pelni
        pretensjonalnych pustych frazesow. To wy stworzyliscie koszmar politycznie
        poprawnej nowomowy. To wy ochraniacie mordercow, natomiast przesladujecie ich
        ofiary. Tylko ze ci mordercy leja na was, a jak przyjdzie czas to i rozwala wam
        lby.
        Jestescie chorym produktem ubocznym, lub innymi slowy fekaliami, spoleczenstwa
        demokratycznego. Wy to spoleczenstwo najbardziej krytykujecie, jednoczesnie
        najbardziej na nim zerujac.
        Czuje do was odraze

Swiatlo
      • Gość: Edmund No jasne, że zabili się sami!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 19:07
        Sam widziałem w telewizji jak wyskakiwali z tych wieżowców. Widocznie uwierzyli w swoje filmy.
        Pokazują tam codziennie, że po takim skoku otrzepuje się klapy garnituru i biegnie dalej mordować
        kogo tylko się da. Możesz to sprawdzić na kilkunastu kanałach tak zwanej polskiej telewizji.
      • Gość: Szybki Re: Dariusz! IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 05:32

> Widac nie swietujesz a wziales sie za propagande. Mozecie duzo pisac, i tak wam
        >
        > jestescie glownymi prowokatorami tych nieszczesc. Nawet NYTimes napisal ze nie
        > bylo jeszcze wojny na swiecie od paru tysiecy lat ktora by nie byla finasowana

Nie zabawiam sie w politike lecz Dariusz madrze napisales. Politike to nie lecz
        mam opinie i kazdy czlowiek powinien ja wyrazic.....
      • Gość: Dariusz Czy wiesz, do czego prowadzi nienawiść ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 18:53

>

ZAPAMIĘTAJ SOBIE DEBILU ! NIE JESTEM ŻYDEM ! JESTEM NORMALNYM POLAKIEM, KTÓRY
        NIENAWIDZI NAZISTOWSKICH ŚWIŃ ! RASIZM, ANTYSEMITYZM, SPISKOWA TEORIA DZIEJÓW TO
        WSZYSTKO JUŻ BYŁO W WYKONANIU ADOLFA ! NIE JESTEŚ ANI TROCHĘ ORYGINALNY ! TE SAME
        BREDNIE, CO TWOJE WYPISYWANO W PRASIE HITLEROWSKIEJ ! POTEM OBERWALI NIE TYLKO
        ŻYDZI, ALE MILIONY POLAKÓW !
        SZOWINIZM, GŁOSZENIE NIENAWIŚĆI PROWADZI DO WOJNY ! W WOJNIE TEJ MOŻESZ ZGINĄĆ
        TAKŻE TY !
        KTOŚ UZNA, ŻE JESTEŚ TAKIM SAMYM PODLUDZIEM, JAK ŻYDZI I CIĘ ROZWALI POD ŚCIANĄ !

• Gość: nik Majaki fanatyka IP: *.216-194-5-35.nyc.ny.metconnect.net 15.12.01, 05:11
      Gdy poziom złości u fanatyka osiągnie poziom wrzenia, pojawiają się majaki.
      Gdy wtedy fanatyk przelewa swe halucynacje na klawiature, wychodzi właśnie taki
      bełkot.
      • Gość: Tomek To Dariusz napisał o majakach fanatyków IP: *.filus.edu.pl 15.12.01, 09:54
        Sprowadził wszystkie hasła głoszone przez świrów-wrogów USA do absurdu !
        Sam czytałem na tym forum brednie, że Żydzi zniszczyli WTc,a Rosjanie zajęli
        Kabul przebrani za Sojusz Północny !
        Niejaka Aynur pochwalała zabijanie kobiet za zdradę !
    • Gość: WOJO!!! Re: Bin Laden to gość, ludzie w WTC zabili się sami ! IP: 63.87.244.* 15.12.01, 06:41
      Gość portalu: Dariusz napisał(a):

> WTC wysadzili Żydzi do spółki z pracownikami ! To Żydzi sami wysadzają swoje
      > autobusy i się sami mordują ! Na kasecie z dżalalabadu za Osamę przebrał się
      > Bush !Talibowie cieszyli się wielkim poparciem mieszkańców Afganisanu, a
      > zwłaszcza kobiet ! Palestyńczycy 11 września na ulicach opłakiwali zabitych
      > przez Żydów Amerykanów ! Wojska Sojuszu Północnego składają się z Rosjan !
      > Komory gazowe służyły do dezynfekcji, a chłopcy z SS bardzo dobrze traktowali
      > więźniów ! Pracownicy WTC byli zbrodniarzami-ludobójcami 1 USA odpowiadają za
      > wszystkie nieszczęścia ludzkości !
      > Jak długo jeszcze będą prezentowane IDIOTYZMY głoszone przez pseudopacyfistów,
      > nazistów, islamskich fanatyków, maniakalnych wyznawców spiskowej teorii
      > dziejów ?
      > Wolność słowa oznacza dla was TYLKO I WYŁĄCZNIE możliwość opluwania demokracji
      > !
      > Wykorzystujecie wolność słowa, żeby demokrację zlikwidować i wprowadzić swoje
      > pomysły !

NATOMIAST JA SKROMNIE WYKORZYSTAM WOLNOSC SLOWA ABY STWIERDZIC, ZE:
      SMIERDZI CI Z MORDY ZYDOWSKIM cHUJEM, SYJONISTYCZNA DZIWKO!!!!
      TOBIE PODOBNE, ZYDOWSKIE SURWYSYNY Z UB ZAMORDOWALY MOJEGO DZIADKA BO BYL WROGIEM LUDU
      I "TERORYSTA" Z AK.
      NIE WYSILAJ SIE, NIE OTWIERAJ GEBY I NIE ODPISUJ. NIE LUBIE SMRODU.

• Gość: Swiatlo Re: Bin Laden to gość, ludzie w WTC zabili się sami ! IP: *.client.attbi.com 15.12.01, 08:19
        Gość portalu: WOJO!!! napisał(a):

> Gość portalu: Dariusz napisał(a):
        >
        > > WTC wysadzili Żydzi do spółki z pracownikami ! To Żydzi sami wysadzają swo
        > je
        > > autobusy i się sami mordują ! Na kasecie z dżalalabadu za Osamę przebrał s
        > ię
        > > Bush !Talibowie cieszyli się wielkim poparciem mieszkańców Afganisanu, a
        > > zwłaszcza kobiet ! Palestyńczycy 11 września na ulicach opłakiwali zabityc
        > h
        > > przez Żydów Amerykanów ! Wojska Sojuszu Północnego składają się z Rosjan !
        >
        > > Komory gazowe służyły do dezynfekcji, a chłopcy z SS bardzo dobrze traktow
        > ali
        > > więźniów ! Pracownicy WTC byli zbrodniarzami-ludobójcami 1 USA odpowiadają
        > za
        > > wszystkie nieszczęścia ludzkości !
        > > Jak długo jeszcze będą prezentowane IDIOTYZMY głoszone przez pseudopacyfis
        > tów,
        > > nazistów, islamskich fanatyków, maniakalnych wyznawców spiskowej teorii
        > > dziejów ?
        > > Wolność słowa oznacza dla was TYLKO I WYŁĄCZNIE możliwość opluwania demokr
        > acji
        > > !
        > > Wykorzystujecie wolność słowa, żeby demokrację zlikwidować i wprowadzić sw
        > oje
        > > pomysły !
        >
        > NATOMIAST JA SKROMNIE WYKORZYSTAM WOLNOSC SLOWA ABY STWIERDZIC, ZE:
        > SMIERDZI CI Z MORDY ZYDOWSKIM cHUJEM, SYJONISTYCZNA DZIWKO!!!!
        > TOBIE PODOBNE, ZYDOWSKIE SURWYSYNY Z UB ZAMORDOWALY MOJEGO DZIADKA BO BYL WROGI
        > EM LUDU
        > I "TERORYSTA" Z AK.
        > NIE WYSILAJ SIE, NIE OTWIERAJ GEBY I NIE ODPISUJ. NIE LUBIE SMRODU.
        >

Co ma piernik do wiatraka? Co ma Osama do UB? Dlaczego ma komus smierdziec z
        mordy zydowskim chujem? W twoim belkocie zupelnie nie znalazlem zadnej tresci, do
        ktorej mozna by sie jakos ustosunkowac? Czy mozesz jeszcze raz napisac co miales
        na mysli? Tylko bez tych rzygowin, jesli laska?
      • Gość: Leszek Re: Bin Laden to gość, ludzie w WTC zabili się sami ! IP: *.ists.pl 15.12.01, 16:32
        >
        > NATOMIAST JA SKROMNIE WYKORZYSTAM WOLNOSC SLOWA ABY STWIERDZIC, ZE:
        > SMIERDZI CI Z MORDY ZYDOWSKIM cHUJEM, SYJONISTYCZNA DZIWKO!!!!
        > TOBIE PODOBNE, ZYDOWSKIE SURWYSYNY Z UB ZAMORDOWALY MOJEGO DZIADKA BO BYL WROGI
        > EM LUDU
        > I "TERORYSTA" Z AK.
        > NIE WYSILAJ SIE, NIE OTWIERAJ GEBY I NIE ODPISUJ. NIE LUBIE SMRODU.
        >

Zdumiewające są absurdy, do jakich dochodzi w rozumowaniu Twoim i Tobie
        podobnych. Zamordowali Twojego dziadka, mojego wujka zabili w Charkowie, mojego
        ojca rzemieślnika gnębili podatkami, mnie w 1968 trzymali w więzieniu za ulotki,
        to wszystko niezwykle bolesne. Że po wojnie Żydzi odgrywali kluczową rolę w UB,
        to prawda. Że w 1968 r. czerwony skurwysyński ubol Ukrainiec Deńko (czyli Moczar)
        gnębił studentów i Żydów, to też prawda. I nie można, jak niektórzy, zapraszać na
        prelekcje Gontarza, ubeckiego propagandzistę z 1968 r. tylko dlatego, że szczuł
        na Żydów. Każdego należy rozliczać według tego, co zrobił. Gnębił żydowski ubol
        polskich patriotów, na pohybel mu! Gnębił Moczar Żydów w 1968 r. , na pohybel
        jemu i Gontarzowi! Nie dlatego tylko, że gnębili Żydów, ale przede wszystkim, że
        byli śmiertelnymi wrogami demokracji. Jestem człowiekiem znacznie starszym od
        Ciebie i znam okres stalinowski z osobistego doświadczenia. Dlatego dziś, gdy
        słyszę, że popiera ktoś wrogów ludzkości - islamskich terrorystów - tylko
        dlatego, że zionie nienawiścią do Żydów, jest to rozumowanie chore. Chcę być
        dobrze zrozumiany: bardzo krytycznie podchodzę do postępowania Żydów wobec
        Arabów, ale przez to samo nie chwalę ataków palestyńskich samobójców. Mam
        szczęście należeć do grona osób znających osobiście Papieża i bardzo gorąco
        popieram jego pogląd na stosunki bliskowschodnie. Jeśli jednak znasz choć trochę
        poglądy Jana Pawła II w tym zakresie, wiesz że dla niego bliscy są wszyscy
        ludzie, bez względu na rasę i religię. Terroryzm, to dla niego coś bardzo
        boesnego i trudnego do pojęcia.
        Powiesz może: terroryści to Żydzi, oni wysadzili WTC, a Bush jest ich sługusem i
        spreparował taśmę obwiniającą Bogu ducha winnego (!?) Bin Ladena. Pozwól, że
        przytoczę jeszcze raz na tym forum pewną anegdotę, prawdziwą. Moja żona, będąc w
        gronie profesorów (niestety, w sutannach), usłyszała ich opinię na temat wydarzeń
        z 11 września. Ich zdaniem zamach na WTC zrobili Żydzi. Skąd ten wniosek? No, bo
        podobno (kto to sprawdzał?) na jednym z samolotów, który użyto do zamachu,
        figurowała cyfra, która zgodnie z żydowską Kabałą oznacza trupią czaszkę i
        gwiazdę Dawida. Mówię żonie: trzeba było uczonym księżom powiedzieć, że trupia
        czaszka w towarzystwie gwiazdy Dawida mogła oznaczać coś wręcz przeciwnego, a
        mianowicie hasło "Śmierć Żydom!". Niezależnie od prawdziwości owego numeru na
        samolocie, widać tutaj rolę uprzedzeń.
        Czy Żydzi mogli zrobić zamach na WTC, czy Bush mógł spreparować taśmę.
        Oczywiście! Ale gdy ktoś twierdzi, że taka wersja jest bardziej prawdopodobna,
        niż zamach islamskich terrorystów, można tylko wzruszyć ramionami.
        Jeśli chcesz porozmawiać, podaję adres: remus@obywatel.pl
        • Gość: Kingfish Re: :-))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.dyn.optonline.net 15.12.01, 16:47
          Gość portalu: Leszek napisał(a):

> >
          > > NATOMIAST JA SKROMNIE WYKORZYSTAM WOLNOSC SLOWA ABY STWIERDZIC, ZE:
          > > SMIERDZI CI Z MORDY ZYDOWSKIM cHUJEM, SYJONISTYCZNA DZIWKO!!!!
          > > TOBIE PODOBNE, ZYDOWSKIE SURWYSYNY Z UB ZAMORDOWALY MOJEGO DZIADKA BO BYL
          > WROGI
          > > EM LUDU
          > > I "TERORYSTA" Z AK.
          > > NIE WYSILAJ SIE, NIE OTWIERAJ GEBY I NIE ODPISUJ. NIE LUBIE SMRODU.
          > >
          >
          > Zdumiewające są absurdy, do jakich dochodzi w rozumowaniu Twoim i Tobie
          > podobnych. Zamordowali Twojego dziadka, mojego wujka zabili w Charkowie, mojego
          >
          > ojca rzemieślnika gnębili podatkami, mnie w 1968 trzymali w więzieniu za ulotki
          > ,
          > to wszystko niezwykle bolesne. Że po wojnie Żydzi odgrywali kluczową rolę w UB,
          >
          > to prawda. Że w 1968 r. czerwony skurwysyński ubol Ukrainiec Deńko (czyli Mocza
          > r)
          > gnębił studentów i Żydów, to też prawda. I nie można, jak niektórzy, zapraszać
          > na
          > prelekcje Gontarza, ubeckiego propagandzistę z 1968 r. tylko dlatego, że szczuł
          >
          > na Żydów. Każdego należy rozliczać według tego, co zrobił. Gnębił żydowski ubol
          >
          > polskich patriotów, na pohybel mu! Gnębił Moczar Żydów w 1968 r. , na pohybel
          > jemu i Gontarzowi! Nie dlatego tylko, że gnębili Żydów, ale przede wszystkim, ż
          > e
          > byli śmiertelnymi wrogami demokracji. Jestem człowiekiem znacznie starszym od
          > Ciebie i znam okres stalinowski z osobistego doświadczenia. Dlatego dziś, gdy
          > słyszę, że popiera ktoś wrogów ludzkości - islamskich terrorystów - tylko
          > dlatego, że zionie nienawiścią do Żydów, jest to rozumowanie chore. Chcę być
          > dobrze zrozumiany: bardzo krytycznie podchodzę do postępowania Żydów wobec
          > Arabów, ale przez to samo nie chwalę ataków palestyńskich samobójców. Mam
          > szczęście należeć do grona osób znających osobiście Papieża i bardzo gorąco
          > popieram jego pogląd na stosunki bliskowschodnie. Jeśli jednak znasz choć troch
          > ę
          > poglądy Jana Pawła II w tym zakresie, wiesz że dla niego bliscy są wszyscy
          > ludzie, bez względu na rasę i religię. Terroryzm, to dla niego coś bardzo
          > boesnego i trudnego do pojęcia.
          > Powiesz może: terroryści to Żydzi, oni wysadzili WTC, a Bush jest ich sługusem
          > i
          > spreparował taśmę obwiniającą Bogu ducha winnego (!?) Bin Ladena. Pozwól, że
          > przytoczę jeszcze raz na tym forum pewną anegdotę, prawdziwą. Moja żona, będąc
          > w
          > gronie profesorów (niestety, w sutannach), usłyszała ich opinię na temat wydarz
          > eń
          > z 11 września. Ich zdaniem zamach na WTC zrobili Żydzi. Skąd ten wniosek? No, b
          > o
          > podobno (kto to sprawdzał?) na jednym z samolotów, który użyto do zamachu,
          > figurowała cyfra, która zgodnie z żydowską Kabałą oznacza trupią czaszkę i
          > gwiazdę Dawida. Mówię żonie: trzeba było uczonym księżom powiedzieć, że trupia
          > czaszka w towarzystwie gwiazdy Dawida mogła oznaczać coś wręcz przeciwnego, a
          > mianowicie hasło "Śmierć Żydom!". Niezależnie od prawdziwości owego numeru na
          > samolocie, widać tutaj rolę uprzedzeń.
          > Czy Żydzi mogli zrobić zamach na WTC, czy Bush mógł spreparować taśmę.
          > Oczywiście! Ale gdy ktoś twierdzi, że taka wersja jest bardziej prawdopodobna,
          > niż zamach islamskich terrorystów, można tylko wzruszyć ramionami.
          > Jeśli chcesz porozmawiać, podaję adres: remus@obywatel.pl

• pro+se hehe glupie falszywki ,WOJO ma podrobki z Czikago 19.12.01, 06:19
        podrobki wojo robia sie popularne u niektorych zapewne z braku argumentow
        bluzgaja i falszuja .
        Co za prymitywy ,zapewne smierdza im skarpetki i jedzie z geby ( to tez
        wina zydow ) hehehe
        kutor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka