Gość: ALEK IP: *.215.223.142.Dial1.Tampa1.Level3.net 18.12.01, 20:38 Nie badzcie naiwni. CZYTAJCIE POST: ZYCIE W USA, POD ZYDOPODWSKIM JARZMEM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingfish Re: CZYTAJCIE: ZYCIE W USA, POD ZYDOPODWSKIM JARZMEM 18.12.01, 20:50 Gość portalu: ALEK napisał(a): > Nie badzcie naiwni. > CZYTAJCIE POST: > ZYCIE W USA, POD ZYDOPODWSKIM JARZMEM. tylko dzisiaj pojawiłeś się na tym Forum jako: 1. Autor: Gość portalu: Stefan Data: 18-12-2001 20:35 adres: *.215.223.171.Dial1.Tampa1.Level3.net 2. Autor: Gość portalu: MARIAN Data: 18-12-2001 19:45 adres: *.215.223.171.Dial1.Tampa1.Level3.net 3. Autor: Gość portalu: JOLA Data: 13-12-2001 15:59 adres: *.208.28.100.Dial1.Tampa1.Level3.net 4. Autor: Gość portalu: ALEK Data: 18-12-2001 20:38 adres: *.215.223.142.Dial1.Tampa1.Level3.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: CZYTAJCIE: ZYCIE W USA, POD ZYDOPODWSKIM JARZMEM IP: 63.164.131.* 18.12.01, 21:06 Czy sa dwaj Kingfish-e? *.dyn.optonline.net kingfish@poczta.gazeta.pl Rozdwojenie jazni? Czy zbieg okolicznosci? Jeden przez duze "K" drugi przez male "k". Musi byc pewnie 2-ch... Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Michał=Detective Colombo:-) 18.12.01, 21:29 Gość portalu: Michal napisał(a): > Czy sa dwaj Kingfish-e? > > *.dyn.optonline.net > > kingfish@poczta.gazeta.pl > > Rozdwojenie jazni? Czy zbieg okolicznosci? Jeden przez duze "K" drugi przez > male "k". Musi byc pewnie 2-ch... Cymbałku. kingfish@poczta.gazeta.pl to ja kingfish @ *.dyn.optonline.net to też ja Gdzie to zaprzeczałem? Kto z IQ ponad 50 miał by wątpżliwości że to ja? Michał odkrył nowy kontynent. Detective Colombo :"Jeden przez duze "K" drugi przez male "k". Musi byc pewnie 2-ch..." Give me a break!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: Michał=Detective Colombo:-) IP: *.focal-chi.corecomm.net 18.12.01, 21:32 kingfish napisał(a): > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > Czy sa dwaj Kingfish-e? > > > > *.dyn.optonline.net > > > > kingfish@poczta.gazeta.pl > > > > Rozdwojenie jazni? Czy zbieg okolicznosci? Jeden przez duze "K" drugi prze > z > > male "k". Musi byc pewnie 2-ch... > > > > Cymbałku. kingfish@poczta.gazeta.pl to ja > kingfish @ *.dyn.optonline.net to też ja > Gdzie to zaprzeczałem? Kto z IQ ponad 50 miał by wątpżliwości że to j > a? > > Michał odkrył nowy kontynent. Detective Colombo :"Jeden przez duze "K" drugi > przez male "k". Musi byc pewnie 2-ch..." Give me a break!!!!!!!!!!!!!!! > > he he he he pozdrowka kingfish Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Michał=Detective Colombo:-) 18.12.01, 21:37 Gość portalu: JIHAD napisał(a): > kingfish napisał(a): > > > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > > > Czy sa dwaj Kingfish-e? > > > > > > *.dyn.optonline.net > > > > > > kingfish@poczta.gazeta.pl > > > > > > Rozdwojenie jazni? Czy zbieg okolicznosci? Jeden przez duze "K" drugi > prze > > z > > > male "k". Musi byc pewnie 2-ch... > > > > > > > > Cymbałku. kingfish@poczta.gazeta.pl to ja > > kingfish @ *.dyn.optonline.net to też ja > > Gdzie to zaprzeczałem? Kto z IQ ponad 50 miał by wątpżliwości że > to j > > a? > > > > Michał odkrył nowy kontynent. Detective Colombo :"Jeden przez duze "K" dru > gi > > przez male "k". Musi byc pewnie 2-ch..." Give me a break!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > he he he he pozdrowka kingfish Ten Michal to mnie chyba tylko tak naciąga. Przecież taka durnota nie może na prawdę istnieć. "Małe k i duże K"?????????? pzdr wesołych świąt Kingfish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: Michał=Detective Colombo:-) IP: *.focal-chi.corecomm.net 18.12.01, 21:56 kingfish napisał(a): > > Gość portalu: JIHAD napisał(a): > > > kingfish napisał(a): > > > > > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > > > > > Czy sa dwaj Kingfish-e? > > > > > > > > *.dyn.optonline.net > > > > > > > > kingfish@poczta.gazeta.pl > > > > > > > > Rozdwojenie jazni? Czy zbieg okolicznosci? Jeden przez duze "K" > drugi > > prze > > > z > > > > male "k". Musi byc pewnie 2-ch... > > > > > > > > > > > > Cymbałku. kingfish@poczta.gazeta.pl to ja > > > kingfish @ *.dyn.optonline.net to też ja > > > Gdzie to zaprzeczałem? Kto z IQ ponad 50 miał by wątpżliwoś > ci że > > to j > > > a? > > > > > > Michał odkrył nowy kontynent. Detective Colombo :"Jeden przez duze "K > " dru > > gi > > > przez male "k". Musi byc pewnie 2-ch..." Give me a break!!!!!!!!!!!!! > !! > > > > > > > > > > he he he he pozdrowka kingfish > > Ten Michal to mnie chyba tylko tak naciąga. Przecież taka durnota nie może na > prawdę istnieć. "Małe k i duże K"?????????? > > pzdr > wesołych świąt > Kingfish > no a mnie obserwuja bo mam taki nick a nie inny .moze trzeba zmienic i z malych literek to mnie zostawia w spokoju. ten czlowiek jest przewrazliwiony. wesolych kngfsh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa do skleroznika IP: *.*.*.* 18.12.01, 23:41 Idz do pomocy socjalnej po srodek do odwapniania nie dosyc ze nie pamietasz swojego nika to jescze powielasz te swoje bzdurki bez zmiany zadnego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś