Dodaj do ulubionych

Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish

IP: 168.103.126.* 18.12.01, 21:40
To jest ta sama osoba!
jego telefon # 48 19 334 999
Obserwuj wątek
    • kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish 18.12.01, 22:04
      Gość portalu: Derwisz napisał(a):

> To jest ta sama osoba!
      > jego telefon # 48 19 334 999

Tak to jestem ja. Polska jest pełna dedktywów. Najpierw Michał a teraz Darwisz
      mnie zdemaskował:-((((
      • Gość: Derwisz Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 168.103.126.* 18.12.01, 22:10
        Ukrywa sie teraz w kawiarni dworcowej we Wroclawiu, czeka na pociag do Zar.
        Zamowil schaboszczaka kapuste i szklanke wodki.
        • kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish 18.12.01, 22:54

> Ukrywa sie teraz w kawiarni dworcowej we Wroclawiu, czeka na pociag do Zar.
          > Zamowil schaboszczaka kapuste i szklanke wodki.

O to na pewno nie jestem ja. Schaboszczaki i kapuste lubię ale wódki niestety nie
          piję. Ale wiem że Vist i Zsypek są z Wrocławia. Może to jeden z nich. Vist to
          taką długą kreskę na plecach ma i gazetę z Palestyny na pewno pod pachą trzyma,
          na pewno go poznasz. Zsypek jest fajnym chłopem i wiem że wódke lubi.
          Daj mi znać który to z nich był/jest

• Gość: Derwisz Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 168.103.126.* 18.12.01, 23:21
            wlasnie teraz podrywa amerykanskiego gliniarza na rogu Gajowej ulicy bo ma
            ochote ukrywac sie pod ich opieka w Montclair. Informacje shall follow.
            • Gość: Michal Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 63.164.131.* 18.12.01, 23:25

> wlasnie teraz podrywa amerykanskiego gliniarza na rogu Gajowej ulicy bo ma
              > ochote ukrywac sie pod ich opieka w Montclair. Informacje shall follow.

Na Gajowej to jest/byl posterunek policji, na ktorym dobrze palowano studentow w
              68. Jeden z glownych palujacych mial przezwisko Kingfish. Czyzby ten sam co na
              tym forum? Tez byl kawal skur..na
              • Gość: Derwisz Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 168.103.126.* 18.12.01, 23:44
                Wyglada na to ze nie, jak wiadomo w tym roku on robil dobre interesy z seniorem
                dzordzem Buszem w ramach interesu budowlanego zwanego Augusta.
                Ale teraz on podrywa ostatniego zolnierza radzieckiego na rogu Gajowej i
                Swietokrzyskiej, pewnie beda razem skladac wience na cmentarzu armi radzieckiej.
                Jednak Wroclaw to miedzynarodowe miasto. Moze uda sie im ukrasc jakis niemiecki
                mercedes !
                • Gość: Kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 19.12.01, 00:13
                  Ale jesteś pewny że nie jest to VIST? Jeszcze raz poszukaj tej długiej kreski na
                  jego plecach. Zsypek na pewno z ruskami by się nie zadawał.

> Wyglada na to ze nie, jak wiadomo w tym roku on robil dobre interesy z seniorem
                  >
                  > dzordzem Buszem w ramach interesu budowlanego zwanego Augusta.
                  > Ale teraz on podrywa ostatniego zolnierza radzieckiego na rogu Gajowej i
                  > Swietokrzyskiej, pewnie beda razem skladac wience na cmentarzu armi radzieckiej
                  > .
                  > Jednak Wroclaw to miedzynarodowe miasto. Moze uda sie im ukrasc jakis niemiecki
                  >
                  > mercedes !

• Gość: Kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 19.12.01, 00:10
                Gość portalu: Michal napisał(a):

> Gość portalu: Derwisz napisał(a):
                >
                > > wlasnie teraz podrywa amerykanskiego gliniarza na rogu Gajowej ulicy bo ma
                >
                > > ochote ukrywac sie pod ich opieka w Montclair. Informacje shall follow.
                >
                > Na Gajowej to jest/byl posterunek policji, na ktorym dobrze palowano studentow
                > w
                > 68. Jeden z glownych palujacych mial przezwisko Kingfish. Czyzby ten sam co na
                > tym forum? Tez byl kawal

Tak to byłem ja

Ale co do za przekleństwo"skur..na" Klnij poprawnie: skurwysyna!! Zobaczysz że
                się lepiej poczujesz/odprężysz.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka