Gość: Derwisz IP: 168.103.126.* 18.12.01, 21:40 To jest ta sama osoba! jego telefon # 48 19 334 999 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish 18.12.01, 22:04 Gość portalu: Derwisz napisał(a): > To jest ta sama osoba! > jego telefon # 48 19 334 999 Tak to jestem ja. Polska jest pełna dedktywów. Najpierw Michał a teraz Darwisz mnie zdemaskował:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 168.103.126.* 18.12.01, 22:10 Ukrywa sie teraz w kawiarni dworcowej we Wroclawiu, czeka na pociag do Zar. Zamowil schaboszczaka kapuste i szklanke wodki. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish 18.12.01, 22:54 Gość portalu: Derwisz napisał(a): > Ukrywa sie teraz w kawiarni dworcowej we Wroclawiu, czeka na pociag do Zar. > Zamowil schaboszczaka kapuste i szklanke wodki. O to na pewno nie jestem ja. Schaboszczaki i kapuste lubię ale wódki niestety nie piję. Ale wiem że Vist i Zsypek są z Wrocławia. Może to jeden z nich. Vist to taką długą kreskę na plecach ma i gazetę z Palestyny na pewno pod pachą trzyma, na pewno go poznasz. Zsypek jest fajnym chłopem i wiem że wódke lubi. Daj mi znać który to z nich był/jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 168.103.126.* 18.12.01, 23:21 wlasnie teraz podrywa amerykanskiego gliniarza na rogu Gajowej ulicy bo ma ochote ukrywac sie pod ich opieka w Montclair. Informacje shall follow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 63.164.131.* 18.12.01, 23:25 Gość portalu: Derwisz napisał(a): > wlasnie teraz podrywa amerykanskiego gliniarza na rogu Gajowej ulicy bo ma > ochote ukrywac sie pod ich opieka w Montclair. Informacje shall follow. Na Gajowej to jest/byl posterunek policji, na ktorym dobrze palowano studentow w 68. Jeden z glownych palujacych mial przezwisko Kingfish. Czyzby ten sam co na tym forum? Tez byl kawal skur..na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: 168.103.126.* 18.12.01, 23:44 Wyglada na to ze nie, jak wiadomo w tym roku on robil dobre interesy z seniorem dzordzem Buszem w ramach interesu budowlanego zwanego Augusta. Ale teraz on podrywa ostatniego zolnierza radzieckiego na rogu Gajowej i Swietokrzyskiej, pewnie beda razem skladac wience na cmentarzu armi radzieckiej. Jednak Wroclaw to miedzynarodowe miasto. Moze uda sie im ukrasc jakis niemiecki mercedes ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 19.12.01, 00:13 Ale jesteś pewny że nie jest to VIST? Jeszcze raz poszukaj tej długiej kreski na jego plecach. Zsypek na pewno z ruskami by się nie zadawał. Gość portalu: Derwisz napisał(a): > Wyglada na to ze nie, jak wiadomo w tym roku on robil dobre interesy z seniorem > > dzordzem Buszem w ramach interesu budowlanego zwanego Augusta. > Ale teraz on podrywa ostatniego zolnierza radzieckiego na rogu Gajowej i > Swietokrzyskiej, pewnie beda razem skladac wience na cmentarzu armi radzieckiej > . > Jednak Wroclaw to miedzynarodowe miasto. Moze uda sie im ukrasc jakis niemiecki > > mercedes ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: Kwasniewski/Bin-Laden/Kingfish IP: *.dyn.optonline.net 19.12.01, 00:10 Gość portalu: Michal napisał(a): > Gość portalu: Derwisz napisał(a): > > > wlasnie teraz podrywa amerykanskiego gliniarza na rogu Gajowej ulicy bo ma > > > ochote ukrywac sie pod ich opieka w Montclair. Informacje shall follow. > > Na Gajowej to jest/byl posterunek policji, na ktorym dobrze palowano studentow > w > 68. Jeden z glownych palujacych mial przezwisko Kingfish. Czyzby ten sam co na > tym forum? Tez byl kawal Tak to byłem ja Ale co do za przekleństwo"skur..na" Klnij poprawnie: skurwysyna!! Zobaczysz że się lepiej poczujesz/odprężysz. Odpowiedz Link Zgłoś