Gość: jojo IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 19.12.01, 05:50 ale chyba o tym wszyscy juz wiedza a jak nie to przynajmniej czesc forumowiczow zdazylo to zauwazyc(mam nadzieje). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: jojo to Egon IP: *.proxy.aol.com 19.12.01, 06:05 Gość portalu: jojo napisał(a): > ale chyba o tym wszyscy juz wiedza a jak nie to przynajmniej czesc forumowiczow > > zdazylo to zauwazyc(mam nadzieje). ja na ocy go nie cujem a ty to camel gopi bo nose mas opsmarkany hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conti Re: jojo to Egon.......i pedal IP: *.25.196.112.Dial1.Chicago1.Level3.net 19.12.01, 16:03 Zal dupe sciska Serce smutek czuje Egon mnie olewa Puls mnie denerwuje. Kiedys bylem Wojo Teraz jestem Conti Sluze dupcia swoja Z calym Ars Amandi. Swieta,swieta i juz po Ma Hanuka to jest to Byly swieczki i prezenty Dla Egonna na przynety. Psalmow lire prophetowska Odspiewalem sobie sam Egon mnie tez olal rowno Mowilem wam ze to ham. Zmieniam hucpe faszystowska Z Wojo na Conti-ki krap Musollini to moj guru Puls mi powie zem jest cap. Zydem byc,zydem byc Zawsze chcialem dobrze zyc Z neohitlerowskich nazzi zmienie sie wam paparazzi. To jest zawod godny Zyda wryc sie wszedzie jak ta gnida zmienic nazwe coz to dla mnie zawsze grosza wiecej wpadnie. Wiec sluchajcie wszystkie goje jakie jest zadanie moje W zydo-masonerii churze Utrzymywac sie na gorze. Na koniec wam powiem szczeze Egon mnie juz nie nabierze wygladalo ze to swoj A on mnie wyruchal ch.j. Odpowiedz Link Zgłoś