Dodaj do ulubionych

DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI POMIATAJA

IP: *.proxy.aol.com 22.12.01, 04:41
CZY KIEDYKOLWIEK Z TYMI LUDZMI ,COKOLWIEK DO CZYNIENIA MIELISCIE? NIE ? A
JEZELI TAK BYLO,TO POWINNISCIE ICH SZANOWAC TAK,JAK SIEBIE SAMEGO!!!NIKT NAS
WSZYSTKICH,JAKIEJKOLWIEK WIARY JESTESMY,OD TEGO SAMEGO,DREWNIANEGO PUDLA NIE
UCHRONI!!!! A WIEC? NIE LEPIEJ ZYC W POKOJU ???
Obserwuj wątek
    • Gość: KAT Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI POMIATAJA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 14:30
      NNNNNNNIIIIIIIGGGGGGDDDDDDYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      pIERDOLĘ CIE ŻYDOWSKI psie!!!!!!!
    • Gość: . Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI ++++MIATAJA IP: *.swipnet.se 22.12.01, 16:19
      Wybacz,Egon!
      Nami,Zydami, juz nikt nie pomiata.
      Bo i ludzie sie wycywilizowali.
      A tym,co sie wydaje,ze robic to dalej moga,to sie grubo myla-
      -sami na Forum stwierdzili,ze im manto Izrael spuscic moze.
      Z czym do gosci?
      Pozostaje KAT,co psy pierdoli.
      Ale co od takiego "suczego syna" oczekiwac mozna?
      Pierdolic tylko potrafi -fizycznie-psy
      -przenosnie-morda.
      • Gość: KAT Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI ++++MIATAJA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 19:44
        wolę psa niż wasze kobiety!!!!!!!!!!
        Przynajmniej jestem pewien ,że nikt mi w czasie snu gardła nie podgryzie.
        Żydzi banda morderców ,nic wam holokaust nie dał do myślenia.
        Niech żyje PALESTYNA!!!!!!!NIECH ŻYJE POLSKA BEZ ŻYDÓW!!!!!!!!!!
        • Gość: . Re: DO Do sukinsyna+++++ IP: *.swipnet.se 22.12.01, 20:02
          A czy sie zapytales,czy nasze kobiety chca ciebie?
          Takie juz mniemanie wysokie masz o sobie?
          No,ale swieto twoje idzie katolickie.
          Sukin syn jestes-ale zycze Tobie wszystkiego najlepszego.
          Obys KATOLIKIEM dobrym byl i w niebie wyladowal.
          Zyd "."
          • Gość: karol no i jak obrażasz katolików to OK? IP: *.chello.pl 24.12.01, 03:52
            Gość portalu: . napisał(a):

> A czy sie zapytales,czy nasze kobiety chca ciebie?
            > Takie juz mniemanie wysokie masz o sobie?
            > No,ale swieto twoje idzie katolickie.
            > Sukin syn jestes-ale zycze Tobie wszystkiego najlepszego.
            > Obys KATOLIKIEM dobrym byl i w niebie wyladowal.
            > Zyd "."

No i jak obrażasz katolików to jest ok?

Jak tak to nara... nie chce mi się z takim półmózgiem gadać... a co do żydów to
            macie manie prześladowczą...
    • Gość: Gatsby Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI POMIATAJA IP: *.cvx21-bradley.dialup.earthlink.net 22.12.01, 17:45
      Gość portalu: Egon napisał(a):
      Egon, ja bardzo szanuje i doceniam Zydow. Ale startujac z czyms takim
      powodujesz tylko czerwona flage. Dajesz w tytule "pomiatanie" czyli cos co nie
      ma miejsca i oczywiscie zwalasz to na wyimaginowanych Polakow. To cos tak jak te
      "polskie obozy koncentracyjne." Niedawno rozmawialem z mloda panienka z BElgii
      ktora studiuje historie (!). W dobrej wierze zapytala dlaczego Polacy
      wymordowali 3 miliony Zydow. Wyjasnilem ze to nie POlacy i ze Polacy uratowali z
      zagrozeniem zycia jakies 100,000 Zydow. To byl dla niej szok. Polacy
      uratowali??? Nigdy o czyms takim nie slyszala. Odeslalem ja do Normana Daviesa.

> CZY KIEDYKOLWIEK Z TYMI LUDZMI ,COKOLWIEK DO CZYNIENIA MIELISCIE? NIE ? A
      > JEZELI TAK BYLO,TO POWINNISCIE ICH SZANOWAC TAK,JAK SIEBIE SAMEGO!!!NIKT NAS
      > WSZYSTKICH,JAKIEJKOLWIEK WIARY JESTESMY,OD TEGO SAMEGO,DREWNIANEGO PUDLA NIE
      > UCHRONI!!!! A WIEC? NIE LEPIEJ ZYC W POKOJU ???

• Gość: Egon Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI POMIATAJA IP: *.proxy.aol.com 23.12.01, 03:11
        Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
        > Egon, ja bardzo szanuje i doceniam Zydow. Ale startujac z czyms takim
        > powodujesz tylko czerwona flage. Dajesz w tytule "pomiatanie" czyli cos co nie
        > ma miejsca i oczywiscie zwalasz to na wyimaginowanych Polakow. To cos tak jak t
        > e
        > "polskie obozy koncentracyjne." Niedawno rozmawialem z mloda panienka z BElgii
        > ktora studiuje historie (!). W dobrej wierze zapytala dlaczego Polacy
        > wymordowali 3 miliony Zydow. Wyjasnilem ze to nie POlacy i ze Polacy uratowali
        > z
        > zagrozeniem zycia jakies 100,000 Zydow. To byl dla niej szok. Polacy
        > uratowali??? Nigdy o czyms takim nie slyszala. Odeslalem ja do Normana Daviesa.
        >
        > > CZY KIEDYKOLWIEK Z TYMI LUDZMI ,COKOLWIEK DO CZYNIENIA MIELISCIE? NIE ?
        > A
        > > JEZELI TAK BYLO,TO POWINNISCIE ICH SZANOWAC TAK,JAK SIEBIE SAMEGO!!!NIKT N
        > AS
        > > WSZYSTKICH,JAKIEJKOLWIEK WIARY JESTESMY,OD TEGO SAMEGO,DREWNIANEGO PUDLA N
        > IE
        > > UCHRONI!!!! A WIEC? NIE LEPIEJ ZYC W POKOJU ???
        >

Przepraszam Cie Gatsby,ale moj post skierowany byl do mlodych Polakow,ktorymi ci
        wyimaginowani "kieruja",tak po prostu,aby Polakami "z krwii i kosci",na ZAWSZE
        pozostac! Zrozumiales mnie? Pozdrowienia i Wesolych Swiat oraz Szczesliwego
        Nowego Roku!!!
        • Gość: KAT Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI POMIATAJA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 09:27
          "do dobrego Żyda": w dupie mam twoje życzenia żydowska kreaturo!
          Nie jestem dobrym katolikiem bo przy waszej obecności nie można nim być.A wiesz
          dlaczego?Bo dobroć katolików wykorzystujecie do waszych skurwiałych
          interesów.Oszustwa ,mordu,obłudy.Przeklinam Kazimierza Wielkiego ,który was w
          Polsce ugościł.Teraz mu się odwdzięczacie bandyci.
          Przykład? Przypominasz sobie wizytę papierza ?Wasze demonstacje!On przyjechał
          do was z pokorą a wy dranie pokazaliście jacy na prawdę jesteście.
          Za to Was nienawidzę i wychowuję w nienawiści moje dzieci.Holokaust was niczego
          nie nauczył ,chyba ,że zabijania i pogardy dla gojów!
          Nie martw się ja sobie zdaję sprawę ze swoich ułomności :nienawiść to mój
          problem ale przy was nie można sobie z tym dać rady ,takimi zakałami tego
          świata jesteście.
          Z jednego możesz się cieszyć -będę się w piekle smażył.
          Ale ja też się z tego cieszę ,bo będę się smażył przez
          Żydów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          -KAT
          P.S.
          Słyszałem ,że wasze największe święta to nasza Wielkanoc.
          Dlaczego?
          Dobrze wiesz bandziorze!!!!
          • Gość: . Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.swipnet.se 23.12.01, 10:24
            Kat,Pan w dupie ma zyczenia moje.
            Ja w dupie mam Pana.
            Moje jest wyzej.
            • Gość: KAT Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 11:35
              Specjalne życzenia w tym miejscu dla narodu PALESTYŃSKIEGO!!!!!!!!!!
              Zwyciężajcie ,zbudujcie swoją piękną ojczyznę i wypędżcie z niej ten wyklęty
              naród,który stoi kołkiem w dupie całemu światowi.Oni mają swoją ojczyznę w
              ameryce!!!
              Rozmnażajcie się i bądżcie dumni z siebie tak jak my Polacy.
              Niech żyje naród Palestyński ,Niech żyje Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              ..
              ..
              ..
              A ty żydku mały jesteś jak twój naród.
              Ilu palestyńczyków zabijecie w wigilię?
              Pewnie wielu tylko media nic nie powiedzą bo macie tam swoich.Ale
              sprawiedliwość jest po stronie uciskanych i kiedyś przyjdzie taki dzien ,że
              będziecie żałować swoich czynów.Wy i ameryka to diabeł tego świata.Nie Osama
              ben Laden jak mydlicie oczy głupim-WY jesteście złem tego świata.
              • Gość: . Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.swipnet.se 23.12.01, 16:18
                >>>>>>
                Specjalne życzenia w tym miejscu
                dla narodu PALESTYŃSKIEGO!!!!!!!!!!>>>>>>
                O de mnie tez.
                Ale zostawmy ich na razie w spokoju.
                Maja swoje nieporozumienia.

Przyznac musze:Dobrze mnie sie z Panem gaworzy.
                Do faktow
                a)Ustalonych:
                Pan zyczenia moje ma w dupie swojej.
                Ja Pana mam w swojej.
                "A ty żydku mały jesteś"-to Pan musi byc gowienko male.
                b)Do przewidzenia:
                Jak Zydem Duzym zostane,to Pan Gownem Wielkim bedziesz.

Losy nasze sa splecione jak w malzenswie nienawistnym.
                Pan mnie nienawidzi-ja Pana w dupie mam.
                Tylko dlaczego z dzieci swoich chce Pan gowienka wychowac?
                Niech sie Pan zastanowi.

>>>>A ty żydku mały jesteś jak twój naród.>>>>
                A niektorzy twierdza,ze wielkosc - nie jest rzecz najwazniejsza.

Pamietaj Pan z historii:kazdy kto z nami zadzieral-gdzie sa?Co z nimi?
                A pan pewien jest,ze mamusia Pana mezalians nie popelnila,
                i zydka parszywego w postaci Pana nie urodzila?
                Znam w Pracy Rumuna jednego.Maluczki czlowieczek,ale
                zydkow nienawidzi.
                Bog wasz-zydek go ukaral:
                Corka jego 16-latka z facetem jednymz domu uciekla.
                Facet lat 35.Na dodatek "czarnuch"-co w skali tego Pana Rumuna,
                z Narodu,nieslusznie,najbardziej w Europie lekcewazonego,jest o
                10 szczebli nizej niz Zydki calego swiata.
                Kara,ktora Panu,przydarzyc sie moze, moze byc podobna albo jeszcze gorsza:
                Zydek-Czarnuch!

Panu odemnie naleza sie przeprosiny:
                Myslalem,ze KAT-skrot od katolika,
                a okazuje sie,ze to "kat" pospolity.
                Czy rodzinka panska mogla by w Jedwabnym.........?
                Jakby byla we wlasciwym czasie,na wlasciwym miejscu?
                Blagam Pana tylko o jedno.
                Nie mieszaj, Pan w to dzieci swoje.
                To jest miedzy Panem, a mna.
                Nam juz nieduzo moze zostalo.
                A oni zyc musza.
                Zyd "."
                P.S
                Zycze dziecia panskim wszystkiego najlepszego.
                Dupki male maja.To zyczenia moje moze jednak przyjma.

• Gość: KAT Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 16:44
                  Słuchaj pejsiaku,twoja inteligencja jest bezkresna a elokwencją i żartem
                  przerastasz pewnie swojego rabina ,co?
                  Ci co z wami zadzierali czy zadzierają to sól tego świata i tej ziemi.Jesteś
                  żydku przedstawicielem narodu,który zawsze i wszędzie szkodził mojemu
                  krajowi.Krótką masz pamięć.Może ci rodzice przypomną jak kapowali polskich
                  żołnierzy i ludność ruskim,jak mordowaliście Polaków w UB i KGB? I ty się
                  dziwisz ,że było Jedwabne???????To masz kurwa tupet!!!!!!!!!!!!!Jak ci ktoś
                  wymorduje rodzinę to mu rękę podasz?Czego was nauczył holokaust.Dlaczego
                  mściliście się na Polakach w czasie i po wojnie?????A ta wasza obłuda.Niewinny
                  naród wybrany,kurwa gdzie ja żyję?Wy jesteście wybrani ale do pokazywania jakim
                  można być narodem skurczybyków i kanalii.Twój rodak zakatował mojego wuja w
                  obozie po wojnie(Łambinowice).Mówi ci to coś żydku?????
                  Poza tym z tego co wiem kablowaliście się u hitlerowców nawzajem jak żaden inny
                  naród na świecie.Z czego jesteś dumny ,z tego ,że was prawie cały świat
                  nienawidzi?My polacy jesteśmy antysemitami ? Dobra ,ale pojedż sobie do
                  Rosjii,Włoch,Anglii,Argentyny czy innych państw.Polska to betka w porównaniu
                  np .ze Słowacją czy Bośnią albo Chorwacją.Zastanawiałeś się dlaczego was tak
                  wszędzie nienawidzą.Odpowiem ci krótko,bo jesteście ZŁEM.
                  To co piszesz jest płytkie i głupie .Obłuda płynie z twoich zdań jak od każdego
                  Żyda.I nie pozdrawiaj Palestyńczyków bo jeden z twoich sąsiadów(Liban) siedział
                  obok mnie i pluł na ekran kompa.Zabiliście mu brata i zgwałciliście matkę i
                  siostrę.
                  Wszystko można wam zarzucić ale nie wolę pokoju i honor oraz to ,że jesteście
                  ludżmi.
                  Wy i naziści byliście warci siebie,tak chciał przecież Bóg i on was chciał
                  czegoś nauczyć ale niestety nauka poszła w las.
                  A na koniec zapamiętaj ,że nie wszyscy na tym zasranym świecie boją się waszych
                  pieniędzy i militaryzmu.A co do moich dzieci nie obrażaj ich bo są Polakami,
                  mają swoją dumę i jak dorosną nie wiesz z której strony dostaniesz policzek.
                  Kończę z tobą bo szkoda czasu na takiego parcha jak ty.
                  A teraz niech ci się zawsze śnią pomordowani przez twoich ziomków Polacy w
                  kazamatach sowieckich ,łagrach i więzieniach KGB i UB.
                  Szalom,żydku,szalom!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: XXX Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.proxy.aol.com 23.12.01, 18:46
                    KAT TY HOJU POPERDOLONY BES ZEMBUW!!!
                  • Gość: . Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.swipnet.se 23.12.01, 19:42
                    No i stalo sie.
                    Szczekasz!
                    To wlasnie chcialem od ciebie wyciagnac.
                    Niech twoi krajanie zobacza,jednak jakie bydlaki sa wsrod nich.
                    Niech sie za Jedwabne nie obrazaja.
                    Niech nie pisza elaboratow i nie mieszaja polityki do tego.
                    Euromirze jakis inny dowod potrzebujecie?
                    Bo stac Was na rzeczy nie tylko wyniosle.
                    Ze mam cie w dupie,to wiadomo.
                    A ze pomiot Twoj,w postaci dzieciatkow Twoich mam sie
                    wystrzegac,to sobie zapamietam.
                    A na koniec:
                    Kat, pocaluj mnie i NAROD MOJ w d......!
                    Smacznego!
                    Na tym koncze.
                    Zyd "."

• Gość: KAT Re: DO POLAKOW MLODYCH,KTORZY ZYDAMI +++++ IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 10:46
                      Prawda cię w oczy kłuje,co?
                      Przeklinam cię w imienu mojego wuja ,którego zakatowaliście w Łambinowicach.
                      Przypominam ci tysiące Polaków zabitych przez was na całym świecie.
                      szaom ,żydku,szalom!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: . Re: Do Kata co Zydami juz nie pomiata+++++ IP: *.swipnet.se 24.12.01, 15:54
                        Jest polska sprawa,Jest polski narod,rzeki polskie,
                        jesien polska,sztuka polska,polskie lasy,wojsko polskie,
                        swinia polska,Katem zwana.
                        Co Polaka udaje.
                        Skup sie Kacie! Nu,pomysl sam,czy bydle takie,moze byc Polakiem?
                        Nie sprowadzaj wstyd na rodzine moja katolicka i kumpli-katolikow moich.
                        Zal mi ludzi,co zgineli.
                        Zal mnie ciotek,babek,dziadkow i innych,ktorych w zyciu nie spotkalem.
                        Przez typkow pokroju twego.
                        Czasy juz nie te.Wy mozecie tylko w telewizor pluc i szczekac.
                        Zastanow sie dlatego,bydlaku jeden,nad dziecmi swoimi.
                        Pocaluj nas wszystkich w ......
                        Zegnam,prosiaczku-bydlaczku.
                        Niepejsaty Zyd "."
              • Gość: CRACK66 Kołkiem w dupie Kat to chyba tobie coś stoi... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 19:47
                ...i to chyba od dziecka odkąd twój tata wziął cię "w obroty"!!!!!!!
                Innego wytłumaczenia dla twojej frustracji NIE WIDZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: KAT Re: Kołkiem w dupie Kat to chyba tobie coś stoi... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 10:48
                  crack66-jesteś zwykłym kosmopolitycznym burakiem.I nie używaj słowa Polak i
                  Polska!
                  • Gość: Polak2 Mój drogi Kacie... IP: *.acn.waw.pl 24.12.01, 11:21
                    ...ja myślę, że Twoje największe święto przypada w innym czasie niż większości
                    z Nas. Zdaje się, że w kwietniu, na urodziny twojego hitlera (celowo piszę z
                    małej litery). Wyłącz się z sieci, sprzedaj kompa i nie przynoś wstydu Polakom.
                    Bardzo żałuję twojego wuja, ale czy on przypadkiem nie brał udziału w
                    wycieczkach do różnych krajów świata. Organizowało je niemieckie biuro podróży
                    Wehrmacht. Dokumentacja fotograficzna z tych wycieczek jest aktualnie
                    pokazywana w Niemczech i wszędzie budzi szok. Wybierz się na te wystawę, z całą
                    pewnością rozpoznasz tam swoich bliskich - jeśli nie z krwi, to przynajmniej z
                    poglądów.
                    • Gość: KAT Re: Mój drogi Kacie... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 19:08
                      Udało ci się,sprowokowałeś mnie.Mój wuj był w AK ty skurwysyński żydowski
                      chuju.Zresztą wśród Ub było też wielu Polaków,takich jak ty.Wiesz co po twoim
                      wpisie wydaje mi się ,że twoja matka była kurwą ukraińską a ojciec kalekim
                      radzieckim szabrownikiem a spłodzili cię w przerwie w szabrowaniu.A teraz idż
                      wypiąć dupę amerykańskiemu gejowi i baw się dobrze.
                      I nie pisz polak bo blużnisz zakało rodem z prl-u.
                      Moja wypowiedż pod twoim adresem jest w takim samym tonie jak twoja pod moim.
                      W czasie okupacji takich jak ty zabijało się bez sądu.
                      • Gość: . Re: Mój drogi Kacie...+++ IP: *.swipnet.se 24.12.01, 22:50
                        Jest polska sprawa,Jest polski narod,rzeki polskie,
                        jesien polska,sztuka polska,polskie lasy,wojsko polskie,
                        wreszcie-swinia polska,Katem zwana.
                        Co Polaka udaje.
                        Skup sie Kacie! Nu,pomysl sam,czy bydle takie,moze byc Polakiem?
                        Nie sprowadzaj wstyd na rodzine moja katolicka i kumpli-katolikow moich.

>>>>>>> Udało ci się,sprowokowałeś mnie.
                        Mój wuj był w AK ty skurwysyński żydowski chuju.
                        Zresztą wśród Ub było też wielu Polaków,takich jak ty.
                        Wiesz co po twoim wpisie wydaje mi się ,
                        że twoja matka była kurwą ukraińską
                        a ojciec kalekim radzieckim szabrownikiem
                        a spłodzili cię w przerwie w szabrowaniu>>>>>>>>>>>>>

Ty potomku,szakala i hieny opierdol sie wreszcie od chujow zydowskich,
                        matek Ukrainek i szabrownikow radzieckich.
                        Przestan wreszcie skowyczec.
                        Zyd "."
                      • Gość: Egon Re: Mój drogi Kacie... IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 06:22
                        Gość portalu: KAT napisał(a):

> Udało ci się,sprowokowałeś mnie.Mój wuj był w AK ty skurwysyński żydowski
                        > chuju.Zresztą wśród Ub było też wielu Polaków,takich jak ty.Wiesz co po twoim
                        > wpisie wydaje mi się ,że twoja matka była kurwą ukraińską a ojciec kalekim
                        > radzieckim szabrownikiem a spłodzili cię w przerwie w szabrowaniu.A teraz idż
                        > wypiąć dupę amerykańskiemu gejowi i baw się dobrze.
                        > I nie pisz polak bo blużnisz zakało rodem z prl-u.
                        > Moja wypowiedż pod twoim adresem jest w takim samym tonie jak twoja pod moim.
                        > W czasie okupacji takich jak ty zabijało się bez sądu.

Szczesciem twoim bylo,ze matka twoja prostytutka,dopiero po wojnie na Swiat cie
                        wyplula!!! Gdybys z tej dupy smierdzacej wczesniej wyskoczyl,nie nazywal bys
                        sie KAT,lecz AKT zniszczony przez odpowiednie sluzby specjalne....
                  • Gość: MR:CONTI Re: KAT spędził dzeciństwo w Sosnowcu. IP: *.gtconnect.net 25.12.01, 04:21
                    Przestańcie się Katem przejmować. On połowę swojego życia w Sosnowcu spędził i
                    nagle po odzyskaniu wolności nie wie co z sobą zrobić. Ostatnio widziano go
                    żebrującego na Koszutce albo pod Hotelem Katpwice. Jest on po prostu niemiecką
                    prostytutką która zabawia zagranicznych zboczeńców. On jest Niemcem i z tąd tyle
                    nienawiści bo nadal nie może uwierzyć że w 1945r jego bohater A.hitler wojnę
                    przegrał.

MR.CONTI

PS
                    Jeśli nie wiecie o Sosnowcu to wam powiem że w Sosnowcu jest taki zakład z
                    gumowymi ścianami który KAT bardzon często, za zwyczaj nie na ochotnika, odwiedza.
                    • Gość: Egon Re: KAT spędził dzeciństwo w Sosnowcu. IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 06:10
                      Gość portalu: MR:CONTI napisał(a):

> Przestańcie się Katem przejmować. On połowę swojego życia w Sosnowcu spędził i
                      > nagle po odzyskaniu wolności nie wie co z sobą zrobić. Ostatnio widziano go
                      > żebrującego na Koszutce albo pod Hotelem Katpwice. Jest on po prostu niemiecką
                      > prostytutką która zabawia zagranicznych zboczeńców. On jest Niemcem i z tąd tyl
                      > e
                      > nienawiści bo nadal nie może uwierzyć że w 1945r jego bohater A.hitler wojnę
                      > przegrał.
                      >
                      > MR.CONTI
                      >
                      > PS
                      > Jeśli nie wiecie o Sosnowcu to wam powiem że w Sosnowcu jest taki zakład z
                      > gumowymi ścianami który KAT bardzon często, za zwyczaj nie na ochotnika, odwied
                      > za.

Widze go tam czesto! Poznaje ta kanalie po mordzie posiniaczonej i nosie plaskim!
                      To bydle bez przerwy,sciany z byka wali! Pzdr MR .CONTI
                      • Gość: jd Re: KAT spędził dzeciństwo w Sosnowcu. IP: *.proxy.aol.com 27.12.01, 07:51
                        KAT stoi rowniez pod NOVOTEL-em w Sosnowcu i robi za pimpa .Czasami widzialem
                        go w Bedzinie oszczanego i osranego w rowie pod zamkiem.
    • Gość: HANS POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRAELU IP: *.208.200.210.Dial1.Tampa1.Level3.net 24.12.01, 19:23
      Gość portalu: Egon napisał(a):
      >NIKT NAS WSZYSTKICH,JAKIEJKOLWIEK WIARY JESTESMY,
      >OD TEGO SAMEGO,DREWNIANEGO PUDLA NIE
      > UCHRONI!!!!
      >A WIEC? NIE LEPIEJ ZYC W POKOJU ???
      =============================

POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRAELU.
      Pozatym, im wczesniej oni sie znajda w tym
      drewnianym pudle tym lepiej dla Swiata.
      • Gość: . Re: POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRA++++ELU IP: *.swipnet.se 24.12.01, 22:52
        Jeszcze debil jeden sie pojawil.
        Sprawdz czy miedzy uszami procz pustego garnka jest cos jeszcze.
      • Gość: . Re: POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRA+++++ELU IP: *.swipnet.se 24.12.01, 23:53
        Hans,zyczenia pobozne miec mozna.
        Sczegolnie w okresie swiat Boga twego.
        A On tez parszywy Zyd z Izraela.
        No i jak bedzie?
        Czys nie glupol jestes?
        Hansa madrego na Forum tym jeszcze nie spotkalem.
        Wszyscy jakos niemrawi i glupi.
        Z imieniem jest to zwiazane?
        Chyba nie.
        Hansie! Dlaczego jestescie durnie?
      • Gość: Egon Re: POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRAELU IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 06:29
        Gość portalu: HANS napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
        > >NIKT NAS WSZYSTKICH,JAKIEJKOLWIEK WIARY JESTESMY,
        > >OD TEGO SAMEGO,DREWNIANEGO PUDLA NIE
        > > UCHRONI!!!!
        > >A WIEC? NIE LEPIEJ ZYC W POKOJU ???
        > =============================
        >
        > POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRAELU.
        > Pozatym, im wczesniej oni sie znajda w tym
        > drewnianym pudle tym lepiej dla Swiata.

Zapomniales o tym,ze ONI lubia sobie zyc dluzej,anizeli kanalie tobie podobne?
      • Gość: KAT Re: POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRAELU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 08:59
        Damy im radę i przestaną pierdolić po żydowsku ścierwa w pejsach!!!!!!
        Pozdrawiam!!!!!
        • Gość: Egon Re: POWIEDZ TO PARSZYWYM ZYDOM W ISRAELU IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 09:06

> Damy im radę i przestaną pierdolić po żydowsku ścierwa w pejsach!!!!!!
          > Pozdrawiam!!!!!

Juz oczy spuchniete otworzyles,SWINIO PRZEPITA DENATURATEM SASIADA ZZA PLOTA?
    • Gość: Kagan DO "EGONA" , KTORY POLAKAMI POMIATA! IP: *.vic.bigpond.net.au 25.12.01, 09:54
      Egon, nedzny obrzezancu!
      Siedz cicho, bo cierpliwosc swiata sie konczy,
      i niedlugo znow dojdzie do pogromow na wielka skale.
      Sami sie przeciez o to prosicie, obrazajac i ponizajac
      innych (tzw. Gojow), a nawet Palestyczykow, ktorzy sa
      przeciez tej samej rasy, co Mojzesz czy Abracham!
      Kagan
      • Gość: KAT Re: DO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 10:37
        Kagan,piąteczka!!!!!!
        Nawet nie wiedzą ,że izrael stoi na krawędzi nicości.Świat się budzi i zabierze
        się za te zapejsione ryje.Za wszystko zło ,które temu światu w postaci izraela
        wyrządzono odpowiedzą syjoniści na całym świecie nie tylko w issraelu.
        I tym dupkom ,którzy mienią się obywatelami naszego kraju POLSKI też się
        wytłumaczy jak bardzo blużnią chwaląc tych szmaciarzy.
        Okradali i okradają mój kraj ale już niedługo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jd Re: DO IP: *.proxy.aol.com 27.12.01, 08:02
          Kat co ty chuju niedorobiencu wiesz o zydach? Nic!!!.Takich ciemniakow to nie
          warto nawet opluc.Tu w Ameryce zyjemy sobie jak w raju zadna narodowoscia nie
          gardzac bo w ROZNORODNOSCI SILA !!!!!......ty osle z zasyfialego Slaska!!!!
          • Gość: Mark Re: DO IP: *.proxy.aol.com 27.12.01, 10:24
            Gość portalu: jd napisał(a):

> Kat co ty chuju niedorobiencu wiesz o zydach? Nic!!!.Takich ciemniakow to nie
            > warto nawet opluc.Tu w Ameryce zyjemy sobie jak w raju zadna narodowoscia nie
            > gardzac bo w ROZNORODNOSCI SILA !!!!!......ty osle z zasyfialego Slaska!!!!
            Oj gardzicie panowie Zydzi. Wystarczy spojrzec co piszecie i co czynicie .
            Moze chciales powiedziec " zylismy jak w raju "poniewaz nie umieliscie tego
            uszanowac Wasz raj sie konczy. To prawda ze Was wszedzie nienawidza i to nie
            dlatego ze jestescie Zydami .Jak slusznie Panowie zauwazyliscie Jezus byl Zydem.
            poniewaz 90% Polakow go miluje jest paranoja nazywanie nas antysemitami.
            Nienawisc powztala tylko dlatego ze to Wy go zamordowaliscie i mordujecie do
            dzisiaj. Niestety Panowie Zydzi jak historia siega, zawsze sracie w swoje gniazdo.
            Ameryka jest to ostanie Wasze miejsce na tej planecie i tez sracie w to gniazdo,
            Coraz wiecej dowodow ujawniaja media ze to Wy stoicie za tymi atakami.
            Pytanie gdzie teraz pojdziecie?

• palesz Re: DO 27.12.01, 11:34
              Gość portalu: Mark napisał(a):

> Gość portalu: jd napisał(a):
              >
              > > Kat co ty chuju niedorobiencu wiesz o zydach? Nic!!!.Takich ciemniakow to
              > nie
              > > warto nawet opluc.Tu w Ameryce zyjemy sobie jak w raju zadna narodowoscia
              > nie
              > > gardzac bo w ROZNORODNOSCI SILA !!!!!......ty osle z zasyfialego Slaska!!!
              > !
              > Oj gardzicie panowie Zydzi. Wystarczy spojrzec co piszecie i co czynicie .
              > Moze chciales powiedziec " zylismy jak w raju "poniewaz nie umieliscie tego
              > uszanowac Wasz raj sie konczy. To prawda ze Was wszedzie nienawidza i to nie
              > dlatego ze jestescie Zydami .Jak slusznie Panowie zauwazyliscie Jezus byl Zydem
              > .
              > poniewaz 90% Polakow go miluje jest paranoja nazywanie nas antysemitami.
              > Nienawisc powztala tylko dlatego ze to Wy go zamordowaliscie i mordujecie do
              > dzisiaj. Niestety Panowie Zydzi jak historia siega, zawsze sracie w swoje gniaz
              > do.
              > Ameryka jest to ostanie Wasze miejsce na tej planecie i tez sracie w to gniazdo
              > ,
              > Coraz wiecej dowodow ujawniaja media ze to Wy stoicie za tymi atakami.
              > Pytanie gdzie teraz pojdzieci
              Mark ty samą obecnością,obniżasz poziom tego forum!!!

• Gość: Mark Re: DO Palesz IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 17:13

> Mark ty samą obecnością,obniżasz poziom tego forum!!!
                >

Rzeczywiscie poziom wysoki! Cos na Twoim poziomie .

• Gość: rth Re: DO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.01, 12:31
          Jedno mnie w tym wszystkim frapuje. Potrafię zrozumieć, że ktoś dla zabicia
          nudów wchodzi na tę stronę i coś czasem przeczyta czy napisze. Nie potrafię
          natomiast dociec w jakim celu ktokolwiek próbuje prowadzić wymianę myśli z kimś
          takim jak sympatyczny kol. psychopata KAT.
          • Gość: jd Re: DO IP: *.proxy.aol.com 27.12.01, 17:54
            w dalszym ciagu nic nie rozumiecie polskie barany ; W AMERYCE ZYJEMY JAK W RAJU
            PONIEWAZ W ROZNORODNOSCI SILA!!!!! OSTATNIO ZOSTALO TO JESZCZE BARDZIEJ
            SCEMENTOWANE!!!!.Ehhhh.... wasze polskie jednostronnie myslace paly nigdy tego
            nie zrozumieja!
            • Gość: eva Re: DO IP: *.proxy.aol.com 29.12.01, 07:33

> w dalszym ciagu nic nie rozumiecie polskie barany ; W AMERYCE ZYJEMY JAK W RAJU
              >
              > PONIEWAZ W ROZNORODNOSCI SILA!!!!! OSTATNIO ZOSTALO TO JESZCZE BARDZIEJ
              > SCEMENTOWANE!!!!.Ehhhh.... wasze polskie jednostronnie myslace paly nigdy tego
              > nie zrozumieja!
              Chociaz jeden myslacy na tym popierdolonym forum
              • Gość: KAT Re: DO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 18:55
                I ten wasz raj jest zasrany-nie zauważyliście tego jeszcze?Gówna żydowskie z
                ameryki ?Wiecie co wam życzę? następnego hollokaustu!~!!!!!!!!!!!!!!!
                Wasza różnorodność to skurwiony sprzeciw przeciwv innym!!!!
                Niecyh żyje Palestyna !!!! Niech żyje Palestyna !
                Co ty piszesz idiotko! Tam się morduje ludzi w imię issraela!!!!!! Nigdy nie
                pozwolę na mordowanie Palestyńczyków!!!!!!
                Śmierć Usa podupińcom izrael;a!!!!!!!!!!!
                Chuj wam w dupę amerykanie!!!!! A gdzie macie w opiece biednych?????????????????
                Zdrajcy ludzkości!!!!!!!!!! gardzę wami!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: jd Re: DO IP: *.proxy.aol.com 29.12.01, 21:06

> I ten wasz raj jest zasrany-nie zauważyliście tego jeszcze?Gówna żydowskie z
                  > ameryki ?Wiecie co wam życzę? następnego hollokaustu!~!!!!!!!!!!!!!!!
                  > Wasza różnorodność to skurwiony sprzeciw przeciwv innym!!!!
                  > Niecyh żyje Palestyna !!!! Niech żyje Palestyna !
                  > Co ty piszesz idiotko! Tam się morduje ludzi w imię issraela!!!!!! Nigdy nie
                  > pozwolę na mordowanie Palestyńczyków!!!!!!
                  > Śmierć Usa podupińcom izrael;a!!!!!!!!!!!
                  > Chuj wam w dupę amerykanie!!!!! A gdzie macie w opiece biednych????????????????
                  > ?
                  > Zdrajcy ludzkości!!!!!!!!!! gardzę wami!!!!!!!!!!!!!

KAT zazdrosc cie zzera , watroba ci powoli gnije bo mieszkasz i na zawsze
                  przyjdzie ci zyc w twoim zasyfialym Slasku he...he...he...he.... Palestynczycy
                  takie same smierdzace i brudne lenie jak ty i to tobie podobne chujozaby.Ameryka
                  to wspanialy kraj i na zasyfialych wypierdkow jak ty amarykanski podatnik nie
                  bedzie placil, rozumiesz ciemniaku ze Slaska ?
                  • Gość: jojo Re: DO IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 16:22

> Gość portalu: KAT napisał(a):
                    >
                    > > I ten wasz raj jest zasrany-nie zauważyliście tego jeszcze?Gówna żydowskie
                    > z
                    > > ameryki ?Wiecie co wam życzę? następnego hollokaustu!~!!!!!!!!!!!!!!!
                    > > Wasza różnorodność to skurwiony sprzeciw przeciwv innym!!!!
                    > > Niecyh żyje Palestyna !!!! Niech żyje Palestyna !
                    > > Co ty piszesz idiotko! Tam się morduje ludzi w imię issraela!!!!!! Nigdy n
                    > ie
                    > > pozwolę na mordowanie Palestyńczyków!!!!!!
                    > > Śmierć Usa podupińcom izrael;a!!!!!!!!!!!
                    > > Chuj wam w dupę amerykanie!!!!! A gdzie macie w opiece biednych???????????
                    > ?????
                    > > ?
                    > > Zdrajcy ludzkości!!!!!!!!!! gardzę wami!!!!!!!!!!!!!
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > KAT zazdrosc cie zzera , watroba ci powoli gnije bo mieszkasz i na zawsz
                    > e
                    > przyjdzie ci zyc w twoim zasyfialym Slasku he...he...he...he.... Palestynczy
                    > cy
                    > takie same smierdzace i brudne lenie jak ty i to tobie podobne chujozaby.Ameryk
                    > a
                    > to wspanialy kraj i na zasyfialych wypierdkow jak ty amarykanski podatnik nie
                    > bedzie placil, rozumiesz ciemniaku ze Slaska ?

Nie kopiecie juz wygla?
            • Gość: Tomek Re: DO IP: *.tele2.pl 30.12.01, 17:05
              > w dalszym ciagu nic nie rozumiecie polskie barany ; W AMERYCE ZYJEMY JAK W RAJU
              (CIACH)

:-D
              Dawno sie tak nie usmialem! Mam nadzieje, ze dzrwi do raju otwieraja sie tylko w
              jedna strone.
              Serdecznie pozdrawiam
              Tomek
              • Gość: jd Re: DO IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 19:13
                Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Gość portalu: jd napisał(a):
                > > w dalszym ciagu nic nie rozumiecie polskie barany ; W AMERYCE ZYJEMY JAK W
                > RAJU
                > (CIACH)
                >
                > :-D
                > Dawno sie tak nie usmialem! Mam nadzieje, ze dzrwi do raju otwieraja sie tylko
                > w
                > jedna strone.
                > Serdecznie pozdrawiam
                >
                Tomek

usmiales sie ze swojej biedy a drzwi do raju nie otwieraja sie w druga
                strone zeby takim obszczymurkom jak ty nie przyszlo do lba szturmowac ich
                he....he...he...

• Gość: jojo Re: DO IP: *.proxy.aol.com 01.01.02, 07:58
                  Quickly jak sie czujesz
              • Gość: Fredzio Re: DO Tomka IP: *.tnt8.s2.uunet.de 01.01.02, 09:16
                Twoja Logike nie rozumje oskarzasz Zydow za Komunistyw
                Powiedz mi jak Wehrmacht weszed do warszawy dlaczego Polacy klaskali Rekami i
                zudzili Kwaitay, a wasze baby z Hleb i zywnosc pospali .Gdzie zostala wasza
                polska dumnos ? a potem Zydow polowalscie.

A Sowjeci Powiedzili ze Pszysli Polske od Hitlerowcow ratowac przesto wojsko
                polskie nie wojowalo (Sowjeci mnieli kolo 1000 zabytych.

Mowi sie po Hebrajsku Pacz sie Pier na sibie w Lustro !

Sriodla: Warszwaiak w Izraelu i Polski Histori Palalkiewicz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka