Dodaj do ulubionych

FORUM-MICHNIKOWY SADAZ POLSKICH NASTROJOW

IP: *.156.107.163.Dial1.Chicago1.Level3.net 26.12.01, 20:30
Michnik nie jest w ciemie bity facet.Napewno jego nadworni prowadza statystyki
co do nastrojow spoleczenstwa tego tu na forum.Nie jest trudno ustalic wtedy
gdzie lezy sila w narodzie a gdzie slabosc i tym samym manipulowac polakami.
Wpisy i komentarze forumowiczow przynasza napewno doborowy material do
prognozowania i przegrupowania sie zydokomuny w celu utrzymania sie u
wladzy.Czy nie uwazacie ze mam racje?.Nikt tu z forumowiczow o polskiej racji
stanu nie doszedl do podobnej konkluzji?.
Obserwuj wątek
    • Gość: JOrl Re: FORUM-MICHNIKOWY SADAZ POLSKICH NASTROJOW IP: *.dip.t-dialin.net 26.12.01, 20:44
      Ja mysle, ze bardziej niz Michnik czytaja i analizuja to inni. Np. z za oceanu.
      Pozdrowienia
      • Gość: 122601 Re: FORUM-MICHNIKOWY SADAZ POLSKICH NASTROJOW IP: *.156.107.163.Dial1.Chicago1.Level3.net 26.12.01, 21:15
        Gość portalu: JOrl napisał(a):

> Ja mysle, ze bardziej niz Michnik czytaja i analizuja to inni. Np. z za oceanu.
        > Pozdrowienia

Masz na mysli diaspore zydowska?.Zydzi maja o wiele wiecej srodkow na
        porozumienie sie w sprawie wspolnego frontu niz my polacy poniewaz nie tylko jest
        nasza prasa spenetrowana przez zydo-polakow ale w wiekszosci Zydzi maja w swym
        wladaniu przenosniki informacji i to wykorzystuja do utrzymania zamordyzmow i
        wladzy.Ja bym wykorzystal gdybym mial takie mozliwosci,zeby Michnik wylewal swe
        zaluzje a ja w sposob demokratyczny dalbym mu sie wyzalic.Moglby mnie nawet
        nazwac kanalia.
        Tak ze uwazam zeby Polacy wspolnym frontem zbojkotowali to forum niech sobie sami
        Zydzi pisza watki i odpowiadaja sami podszywajac sie pod Polakow.
        Pamietajcie ze pierwszym krokiem do zwyciestwa jest poznac swego wroga i jego
        sposob myslenia,a my Polacy wylewamy mu za darmo kawe na lawe,poprostu sami
        demaskujemy sie zamiast utrzymywac ich niewiedzy.
        • jot-23 Re: FORUM-MICHNIKOWY SADAZ POLSKICH NASTROJOW 26.12.01, 21:17
          Gość portalu: 122601 napisał(a):

> Gość portalu: JOrl napisał(a):
          >
          > > Ja mysle, ze bardziej niz Michnik czytaja i analizuja to inni. Np. z za oc
          > eanu.
          > > Pozdrowienia
          >
          > Masz na mysli diaspore zydowska?.Zydzi maja o wiele wiecej srodkow na
          > porozumienie sie w sprawie wspolnego frontu niz my polacy poniewaz nie tylko je
          > st
          > nasza prasa spenetrowana przez zydo-polakow ale w wiekszosci Zydzi maja w swym
          > wladaniu przenosniki informacji i to wykorzystuja do utrzymania zamordyzmow i
          > wladzy.Ja bym wykorzystal gdybym mial takie mozliwosci,zeby Michnik wylewal swe
          >
          > zaluzje a ja w sposob demokratyczny dalbym mu sie wyzalic.Moglby mnie nawet
          > nazwac kanalia.
          > Tak ze uwazam zeby Polacy wspolnym frontem zbojkotowali to forum niech sobie sa
          > mi
          > Zydzi pisza watki i odpowiadaja sami podszywajac sie pod Polakow.
          > Pamietajcie ze pierwszym krokiem do zwyciestwa jest poznac swego wroga i jego
          > sposob myslenia,a my Polacy wylewamy mu za darmo kawe na lawe,poprostu sami
          > demaskujemy sie zamiast utrzymywac ich niewiedzy.

hehe, no to zes sie zdemaskowal... teraz wszyscy juz wiedza zes baran, i cie
          teraz Michnik wykozysta wbrew naturze.

j-23
          • Gość: 122601 Re: FORUM-MICHNIKOWY SADAZ POLSKICH NASTROJOW IP: *.156.107.163.Dial1.Chicago1.Level3.net 26.12.01, 21:30
            jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: 122601 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: JOrl napisał(a):
            > >
            > > > Ja mysle, ze bardziej niz Michnik czytaja i analizuja to inni. Np. z
            > za oc
            > > eanu.
            > > > Pozdrowienia
            > >
            > > Masz na mysli diaspore zydowska?.Zydzi maja o wiele wiecej srodkow na
            > > porozumienie sie w sprawie wspolnego frontu niz my polacy poniewaz nie tyl
            > ko je
            > > st
            > > nasza prasa spenetrowana przez zydo-polakow ale w wiekszosci Zydzi maja w
            > swym
            > > wladaniu przenosniki informacji i to wykorzystuja do utrzymania zamordyzmo
            > w i
            > > wladzy.Ja bym wykorzystal gdybym mial takie mozliwosci,zeby Michnik wylewa
            > l swe
            > >
            > > zaluzje a ja w sposob demokratyczny dalbym mu sie wyzalic.Moglby mnie nawe
            > t
            > > nazwac kanalia.
            > > Tak ze uwazam zeby Polacy wspolnym frontem zbojkotowali to forum niech sob
            > ie sa
            > > mi
            > > Zydzi pisza watki i odpowiadaja sami podszywajac sie pod Polakow.
            > > Pamietajcie ze pierwszym krokiem do zwyciestwa jest poznac swego wroga i j
            > ego
            > > sposob myslenia,a my Polacy wylewamy mu za darmo kawe na lawe,poprostu sam
            > i
            > > demaskujemy sie zamiast utrzymywac ich niewiedzy.
            >
            >
            >
            > hehe, no to zes sie zdemaskowal... teraz wszyscy juz wiedza zes baran, i cie
            > teraz Michnik wykozysta wbrew naturze.
            >
            > j-23

Oczywiscie ze wiem ze Michnik mnie namierza wiekszosc o tym wie ze jest
            namierzana.A czy jestem baran czy nie to najlepiej bedzie wiedzial Michnik.On ci
            napewno powie.Ale czy Michnik oprocz swego klamstwa ma jeszcze cos do
            powiedzenia?.A ty juz zlozyles swa ofiare z baranka na oltarzu w ostatnia hanukah
            w ramach wdziecznosci ze sie udalo Zydom spierdolic kiedys z Egiptu?.Smaczne sa
            baranki-prawda? ale moga tez stanac koscia w gardle jak sie je nieslusznie pozera.

Michnik-czy mnie monitorujesz?-no to dobrze,najwazniejsze ze wiemy o sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka