Gość: ? IP: *.home.cgocable.net 29.08.03, 23:50 TELEWIZOR? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kałamarnica Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.03, 00:05 A czemu tak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.cpe.mountaincable.net 30.08.03, 01:11 Gość portalu: kałamarnica napisał(a): > A czemu tak myslisz? To jest sekret Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poi Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.cpe.mountaincable.net 30.08.03, 01:35 Gość portalu: kałamarnica napisał(a): > A czemu tak myslisz? >>zeby byl latwy dostep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi NAJSKUTECZNIEJSZY DOSTEP DO MAS IP: *.home.cgocable.net 30.08.03, 18:50 W rozwinietych spoleczenstwach Zachodu jako miara dobrobytu jest miedzy innymi posiadanie wlasnego telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rympalek Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 00:40 Gość portalu: ? napisał(a): > TELEWIZOR? wole cymbalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.cpe.mountaincable.net 30.08.03, 01:41 Gość portalu: rympalek napisał(a): > Gość portalu: ? napisał(a): > > > TELEWIZOR? > wole cymbalki Ale nie masz dostepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rympalek Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 01:49 Gość portalu: kkk napisał(a): > Gość portalu: rympalek napisał(a): > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > TELEWIZOR? > > wole cymbalki > > > Ale nie masz dostepu mam,moja siora ma 2 cyce a ja 2rence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.home.cgocable.net 30.08.03, 02:52 Gość portalu: rympalek napisał(a): > Gość portalu: kkk napisał(a): > > > Gość portalu: rympalek napisał(a): > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > TELEWIZOR? > > > wole cymbalki > > >Ty zartujesz z powaznej sprawy o do STEPIE DO............................................................................. .... > > > > Ale nie masz dostepu > mam,moja siora ma 2 cyce a ja 2rence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: DLACZEGO W KAZDYM DOMU POWINIEN BYC IP: *.home.cgocable.net 30.08.03, 14:23 Gość portalu: ,, napisał(a): > Gość portalu: rympalek napisał(a): > > > Gość portalu: kkk napisał(a): > > > > > Gość portalu: rympalek napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > TELEWIZOR? > > > > wole cymbalki > > > >Ty zartujesz z powaznej sprawy o do STEPIE > DO............................................................................. > ....CZYSTEJ PRAWDY! > > > > > > Ale nie masz dostepu > > mam,moja siora ma 2 cyce a ja 2rence Odpowiedz Link Zgłoś