zich 30.03.08, 16:32 Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.Świetna historia, świetne zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nolwen58 Re: Polowali na foki 30.03.08, 16:46 Wczoraj widzialam film w tv na ten temat ,pomyslalam ze wreszcie ktos mogl zapolowac na nich i spelnilo sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ml130676 I dobrze tak sku..synom!!! 30.03.08, 19:22 Powinno się ich zatłuc pałą, tak jak oni robią to z fokami. Po co ktoś w ogóle wszczął akcję ratowniczą, białe niedźwiedzie zrobiłyby resztę roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 czytaj artykuł 05.04.08, 12:52 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5069793.html Odpowiedz Link Zgłoś
suzanna Re: amen /nt 30.03.08, 17:53 Wspniala wiadomosc, szkoda ze reszta przeżyła. Mam tylko wielkią nadzieje, że bardzo cierpieli. Tak jak foki na żwyca obdzierane ze skóry, łapane na haki, ćwiartowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kosaciec Jaka miła wiadomość!! 30.03.08, 18:03 Fajny news,zdechli bezduszni zbrodniarze-mam nadzieje,że w ostatnich chwilach srali w spodnie:)Oby nikt nie chciał pomóc ich rodzinom,jeśli takowe zostawili!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jaka miła wiadomość!! 30.03.08, 18:05 ap.google.com/article/ALeqM5gBdzPkwgv69Zn-13cRiOMOvfRbMwD8VNE35G3 Kto pod kim dolki kopie... Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Re: Polowali na foki 30.03.08, 18:17 "Pan Bóg nie rychliwy,ale sprawiedliwy..." Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: Polowali na foki 30.03.08, 19:11 Dobrze im tak, MORDERCOM, utoniecie to i tak za lagodna dla nich smierc! Zycze im wszystkim zeby sie potopili! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 mam nadzieje, ze cierpieli zanim zdechli 30.03.08, 19:33 Mam rowniez nadzieje, ze pozostali rownie marnie skoncza. Ucieszyla mnie ta wiadomosc jak malo ktora, dowodzi tego, ze czasami los okazuje sie byc sprawiedliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Serwus Inzynierowo 30.03.08, 20:47 Nie wiedzialem, ze pisujesz na Forum Swiat:) Kope lat, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Polowali na foki 30.03.08, 19:38 Nareszcie jakaś dobra wiadomość :-))). Szkoda tylko, że jeszcze prawie setka tych morderców żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
rewolwerek1 Re: Polowali na foki 30.03.08, 19:58 to przykre...ale jakież sprawiedliwe, nie odczuwam żalu, ale strach,że znowu tez zwierzęta będą niepokojone i mordowane. W imię czego? Odpowiedz Link Zgłoś
fathom Re: Polowali na foki 30.03.08, 22:29 może łatwiej byłoby mi to skumać, gdyby zabijali foki, zby przeżyć - mieć co do gara włożyć, mieć w co się ubrać, ale też niekoniecznie... Ale zabijają dla czystego snobizmu, dla snobizmu zabijają w okrutny sposób, bo skóra nie może być uszkodzona... Koszmar, cywilizacyjny koszmar, który nie ma żadnego usprawiedliwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu Zginęło trzech łowców polujących na foki w Zatoce 31.03.08, 08:47 "Zginęło trzech łowców polujących na foki w Zatoce św. Wawrzyńca" Rewanż matki natury! "Trzech łowców fok zginęło kilkadziesiąt kilometrów od kanadyjskiej wyspy Cape Breton. Mężczyźni utonęli, kiedy wywróciła się ich łódź; dwóch innych uratowano. Trwają poszukiwania szóstego myśliwego. Myśliwi polowali na foki w Zatoce św. Wawrzyńca. " Barany! To nie są ani łowcy ani myśliwi, to po prostu są rzeźnicy! Nie ma co sie nad nimi rozczula, trzeba sie rozczula nad małeńkimi fokami które ci fokobójcy mordują! Zamiast sie rozczulac nad fokobójcami czas aby rozczula sie nad "babe seals"! Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Zginęło trzech łowców głów polujących na foki... 03.04.08, 18:18 Ile jeszcze podpisów potrzeba, aby skończyło się to barbarzyństwo ludzi-nieludzi o mentalności rodem z epoki kamiennej? www.thepetitionsite.com/takeaction/236982184 Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Zginęło trzech łowców głów polujących na foki 06.04.08, 03:32 Ten zasrany kanadyjski rzad ma pieniadze na armie i na Awganistan ale nie ma pieniedzy aby znzlezc robote dla tych idiotow aby dali spokuj tym fokom raz na zawsze.Zablokujcie te futra w Europie. Tutaj nikt w futrach nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś