Gość: mefisto IP: 80.54.108.* 11.04.08, 00:29 a wiecie, co jest najmsutniejsze? odkad zaczał sie ten szum, nie widzialam jeszcze nikogo z pomaranczowa wstazeczka :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szklanka_mroku Re: smutne 11.04.08, 12:05 A nosisz? Ja tak. Mnie smuci co innego. Ciągle czytam na rozmaitych forach: "Czemu teraz nagle Tybet? Wcześniej nikt nie krzyczał BO JA NIE SŁYSZAŁEM". Jak dwuletnie dzieci. Czego on nie widział albo nie usłyszał, tego nie ma i nie było. Zajrzał taki ignorant jeden z drugim na strony np. Amnesty International kiedykolwiek??? Jakby zajrzał, to by wiedział od ilu lat trwa okupacja Tybetu i od ilu lat prawa człowieka są tam łamane. Ale go to nigdy nie obchodziło, bo on tylko usadzi tłusty zad na kanapie i wchłania, co mu telewizja poda. Musiało dojść do krwawego stłumienia protestów, żeby się telewizje łaskawie zainteresowały. No i dla ciemnego tłumu to jest "nagle". Tylu dorosłych na poziomie przedszkolaka mamy w kraju. To jest dopiero smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: smutne oszolomy IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.08, 12:56 piorko w 4 literach tez nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_mroku Aaaa, zabolało?!:) 12.04.08, 11:16 Zajmij się czterema swojej żony (męża). Odpowiedz Link Zgłoś
contestar74 żenujące... 12.04.08, 12:21 Jorgus, pogratulować retoryki na poziomie eobionta. Cóż, kiedy umysł śpi, rodzą się wyszukane epitety z cyklu: oszołomy, łachudry, oraz inne wyrafinowane hasła. Kiedy brakuje silnego argumentu, wówczas pada "cięte" - Won! Potrafisz polemizować człowieku? Wygląda na to, że mentalnie tkwisz jeszcze w przedszkolnej piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorgus Re: żenujące..bla,bla,bla IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.08, 20:21 nie pitol mi tu o retoryce i piaskownicy. Merytorycznie z oszolomstwem dyskutowac???STRATA CZASU! pl.youtube.com/watch?v=QAP_G61j5xw Won od Igrzysk Olimpijskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eptesicus kto nie chce dyskutować, musi milczeć IP: *.chello.pl 12.04.08, 23:15 Jorgus, porównaj poziom wypowiedzi Twój i przedmówców. Żądam odpowiedzi - czy uważasz, że wszyscy, którzy mają inne poglądy niż ty, to oszołomy? A ci co się z tobą zgadzają, to mądrzy ludzie? A powiedz mi, po co dyskutować z ludźmi o identycznych poglądach? przecież dyskusja ma sens, tylko Z OPONENTAMI! > nie pitol mi tu o retoryce i piaskownicy. Merytorycznie z > oszolomstwem dyskutowac???STRATA CZASU! > pl.youtube.com/watch?v=QAP_G61j5xw > Won od Igrzysk Olimpijskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorgus Re: kto nie chce dyskutować, musi milczeć IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.08, 15:29 papalapap,oponeci pilnuja swoich interesow i pelnych koryt www.tvn24.pl/0,1545873,wiadomosc.html i w 4 literach maja Tybet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eptesicus to idź pogadać z nimi ;-)) IP: *.chello.pl 13.04.08, 18:36 > papalapap,oponeci pilnuja swoich interesow i pelnych koryt > www.tvn24.pl/0,1545873,wiadomosc.html > i w 4 literach maja Tybet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorgus Re: to idź pogadać z nimi ;-)) IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.08, 00:11 OK,ale polece, w sierpniu na finaly Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: we francji robia gorzej 24.05.08, 08:51 wow,na całym swiecie ludzie są mordowani, zabijani,katowani a wy do tego tybetu sie przczepiliscie. Odpowiedz Link Zgłoś