borzobohata 11.04.08, 18:50 www.spiegel.de/fotostrecke/0,5538,30544,00.html Tylko niech mi tu zaden nie udowadnia, ze chcialby widziec swoja zone w takim stanie w Internecie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borzobohata I nie tylko ;( 11.04.08, 20:20 "je trouvais qu'elle faisait trop la coquette, elle était avec son père mais je l'avais vue, à la plage, au café, à table, faire l'intéressante et l'innocente, minauder, draguer tous les hommes du paysage, oh comme vous êtes passionnant, ah comme vous êtes séduisant, je la trouvais belle et dangereuse avec ce visage immobile, comme sculpté dans la cire, quand elle souriait elle avait une sorte de déplacement des os qui découvraient ses dents, toutes pareilles, taillées pareilles, je la trouvais belle et bionique, avec un regard de tueuse." (...) "Quand j'avais quinze ans elle était déjà mannequin, j'étais fascinée par ce visage parfait, après j'ai appris qu'il était faux, qu'elle l'avait choisi sur un ordinateur avec son chirurgien, alors voilà, on va vous faire des pommettes hautes, comme ça, en silicone, on va raccourcir le nez et rajouter un peu de menton pour l'équilibre du profil, très bien les yeux, rien à changer pour les yeux, mais on peut opérer une très légère incision sur les tempes histoire de rehausser la ligne du sourcil, qu'en pensez-vous, quelques injections de Botox pour glacer l'ensemble, pour les vous verrez avec mon collègue." Justine Lèvy, "Rien de grave" (Ed. Stock, 2004) Odpowiedz Link Zgłoś
last.iskra Re: I nie tylko ;( 11.04.08, 20:38 www.evene.fr/celebre/categorie/litterature-francaise.php Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: Trochę żal 11.04.08, 22:17 Patrząc na naszą Pierwszą, w skrytości ducha, trochę zazdroszczę Francuzom. Lecz z drugiej strony pocieszam się - może jest i lepiej tak jak jest. Bo niewątpliwie po rozwodzie nasz Pierwszy nieuchronnie trafiłby w objęcia na przykład takiej Fotygi. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxski Re: No twoja juz Stara!!! )))))))) 20.04.08, 07:11 polski_francuz napisał: > nie to co moja! > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I owszem. 11.04.08, 22:53 Nie mam nic przeciwko. w koncu , gdy sie co ciekawego posiada, to warto to pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Stary i niegramotny kawaler? 11.04.08, 23:05 j-k napisał: > Nie mam nic przeciwko. > > w koncu , gdy sie co ciekawego posiada, to warto to pokazac. Zone, to mozna posiasc w alkowie. (Publicznie, to sie nazywa attentat à la pudeur). Zone sie ma albo i sie nie ma. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2505655 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Sarkozy? 11.04.08, 23:09 Przyznajesz, ze reguly gry takze damsko-meskiej sie zmienily? nawet w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Nie, Sarkozizi. 11.04.08, 23:19 j-k napisał: > Przyznajesz, ze reguly gry > takze damsko-meskiej > sie zmienily? > nawet w polityce? Nie przyznaje, bo czytam francuskojezyczna prase. Malheur à celui par qui le scandale arrive. (Matthieu ch XVIII, v 7). ;) Tym razem podaje zrodlo, bo wiem, ze Staffa od Jesienina nie odrozniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To masz pecha :) 11.04.08, 23:46 reguly sie zmienily. gdyz zmienila sie generecja. U was we Francji... i wszedzie. Nie udawaj. Przez pryzmat lubianego przeze mnie Le Monde Diplomatique - nie buduje sie Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxski Re: Sarkoziza ;) Nie Bylbym taki pewny!!!!!!!!!!!! 20.04.08, 07:10 borzobohata napisała: > www.spiegel.de/fotostrecke/0,5538,30544,00.html > Tylko niech mi tu zaden nie udowadnia, ze chcialby widziec swoja > zone w takim stanie w Internecie ;))) Zapytaj polskiego-francuza, on uwielbia sarko! przed wyborami pisal zebysmy glosowali na tego krsnoludka sarko. Odpowiedz Link Zgłoś