rattler 09.05.08, 00:05 Patrze na nia z boku, zerkam na akcje Agory, mysle ze sponsorzy tez, cenzura mediow jest self-destructive w erze internetu... narazie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kyle_broflovski Re: Agonia forum ... 09.05.08, 04:06 co wykrecacie jakas flaszke? jak tak to nastepnym razem sie przylacze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jest zle... 09.05.08, 00:52 zalecam opuszczenie tego forum wszystkim. zwlaszcza islamuskom. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: jest zle... 09.05.08, 01:27 Take a nap jew , zdrzemnij siem idiot ,... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: jest zle... 09.05.08, 05:28 Na pozegnanie wypijmy 1/2 l. Pejsachowki.Ale ostroznie aby film sie nie urwal bo j-k moze zgwalcic. Odpowiedz Link Zgłoś
melord jest zle...ale moze byc gorzej 09.05.08, 06:24 napic sie zawsze jest warto...do czego przekonuja mnie znajomi w Polsce gdzie klimat jest odpowiedni a atmosfera sprzyjajaca,okazji w brod pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: jest zle...ale moze byc gorzej 09.05.08, 07:56 melord napisała: > napic sie zawsze jest warto...do czego przekonuja mnie znajomi w Polsce gdzie > klimat jest odpowiedni a atmosfera sprzyjajaca,okazji w brod > pzdr pije i ja wspaniale winka z Napa Valley:)hej jak dojezdzam caltrain do SF to widze tego slicznego kangura ladujacego w SF..i pomyslec,ze tyle roznych ludzi lata w tak odlegle miejsca swiata pisujac w tym szambiastym miejscu. oj nie pasujemy my ci do tej agory:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jest dobrze... i nie moze byc gorzej :) 09.05.08, 14:41 horda antamerykanskich i anty-izraelskich oszolomow, ktora stad odplynela, raczej tu juz nie wroci :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: jest dobrze... i nie moze byc gorzej :) 09.05.08, 15:18 Ty tu nikogo nie okradniesz, znaja cie jak lysego konia.Jak by ci nie wisial to moze z tej strony cos by ci wyszlo?? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zauwazyles moze, hloopcze ? 09.05.08, 15:21 ze na tym forum zajmuje sie pogladami politycznymi ludzi, a nie ich uroda - czy tez przekracza to twoje zdolnosci percepcyjne? Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: zauwazyles moze, hloopcze ? 09.05.08, 20:49 Zauwazylem J-K ale co w genach siedzi to siedzi tego nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I znowu antysemicki belkot? 09.05.08, 20:57 przypominam wiec, po raz kolejny, ze jestem "etnicznym" Polakiem za to z przyjemnoscia dodaje, ze rodzice mieszkali na terenie Ghetta w Warszawie... w Wojnie obronnej Polski 1939 bylo zmobilizowanych 70 tys. Zydow. 4 tys z nich - w obronie Polski zginelo. Polecam wizyte na tym cmentarzu. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: I znowu Jontkowyi belkot? 09.05.08, 21:12 przypominam wiec, po raz kolejny, ze jestem "etnicznym" Polakiem > > za to z przyjemnoscia dodaje, ze rodzice mieszkali na terenie Ghetta > w Warszawie No dobra rodzice zyli w Ghettcie a tys jest etnicznym Polakiem. Tys jest jontek tylko tanim hochsztaplerem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I dalej antysemicki belkot? 09.05.08, 21:18 w wojnie obronnej Polski w 1939 zostalo zmobilizowanych 70 tys Zydow. 4 tys z nich zginelo. a teraz powtarzamy lekcje, hloopcze :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: I dalej Jontkowyi belkot? 09.05.08, 21:44 Powtorzylem tylko to cos ty napisal.Chyba ze ci rozum posliznal sie na margarynie? przypominam wiec, po raz kolejny, ze jestem "etnicznym" Polakiem za to z przyjemnoscia dodaje, ze rodzice mieszkali na terenie Ghetta w Warszawie... A wiec etniczny durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i dalej a-polityczny belkot? 10.05.08, 02:49 i dalej a-polityczny belkot? post nie zawiera tresci politycznych. nadaje sie do skasowania :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I znowu Jontkowyi belkot? 09.05.08, 22:16 grzegorz1948 napisał: > No dobra rodzice zyli w Ghettcie a tys jest etnicznym Polakiem. Nie napisal przeciez etnicznym tylko "etnicznym" :-) To juz mowi przeciez wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: I znowu antysemicki belkot? 09.05.08, 21:58 Obviously , czy ktos w to watpi kto cie czyta ??? :))) ,... =================================================================== przypominam wiec, po raz kolejny, ze jestem "etnicznym" Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: I znowu antysemicki belkot? 09.05.08, 22:17 spitme napisał: > Obviously , czy ktos w to watpi kto cie czyta ??? :))) ,... > =================================================================== > przypominam wiec, po raz kolejny, ze jestem "etnicznym" Polakiem Jasiu to klasa sama dla siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: I znowu antysemicki belkot? 10.05.08, 02:35 J-K, nikt tego nie neguje ze byli Zydzi bochaterowie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Agonia forum ... 09.05.08, 06:42 brak wielkich tematow, umotywowanych forumowiczow, zaczynamy sie powoli znac jak "lyse kobyly". Poza internetem tez jest zycie. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Agonia forum ... 09.05.08, 07:58 polski_francuz napisał: > brak wielkich tematow, umotywowanych forumowiczow, zaczynamy sie powoli znac ja > k > "lyse kobyly". > > Poza internetem tez jest zycie. > > Pozdro > > PF wlasnie to nasze zycie ma sie nikak do agory,co mnie bardzo smieszy obserwujac swiat w jakim MY zyjemy:) pozdr z west cost,the land of the rich and famous:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Agonia forum ... 09.05.08, 09:08 "pozdr z west cost,the land of the rich and famous:)" Burzujka jedna:) Chcesz bym ci pozazdroscil, a? Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Agonia forum ... 09.05.08, 18:02 polski_francuz napisał: > > > Burzujka jedna:) Chcesz bym ci pozazdroscil, a? > > Pozdro > > PF jaka burzujka,po prostu uzywajaca zycia normalna z forsa:) okolice tu piekne a Silicon Valley niepowtarzalne a jak pomyslisz o ich net worth to glowa boli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
antoniw2 [...] 09.05.08, 20:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś