Gość: meens IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.03, 12:59 taaa, nic nie wiadomo jak zwykle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arbooz W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 13:00 tylko jedna ofiara? ja bym takiego błędu nie popełnł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soft drink A ja w Kopenhadze... IP: 195.75.180.* 17.09.03, 13:04 ...wlasnie siedze i czulem sie dotad tak arcy-zaje-koorva-biscie bezpiecznie... Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopa Re: A ja w Kopenhadze... IP: 192.38.200.* 17.09.03, 13:44 hihi. to samo chcialem powiedziec. luzik, dania, carlsberg a tu taki numer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CS Chcieli wojny, to ja maja IP: 194.255.20.* 17.09.03, 14:12 Chociaz prawdopodobnie ofiara jest tylko kierowca samochodu. Raczej wyglada na porachunki miedzy rockersami albo zemste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CS Prawda, porachunki rokersow IP: 194.255.20.* 17.09.03, 15:11 Zabity wlasciciel samochodu to byly Banditos odsiadujacy 8 lat za probe zabojstwa. W/g informacji policji, zostal on usuniety z szeregow "klubu" i wystawiony na odstrzal dla kazdego, kto bedzie mial ochote sie zemscic. Arabi... he he, to nie Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs jeszcze jedno IP: 194.255.20.* 17.09.03, 15:13 zostal wypuszczony z wiezienia na chwile, zeby mogl udac sie na zabieg do szpitala swoim wlasnym samochodem. Zyc nie umierac w tej Danii. Ja che do wiezienia !!! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 13:02 LEPIEJ ŻEBY NIE MÓWILI BO ANGLICY PEWNIE STWIERDZĄ ŻE TO BYŁ BEN LADEN ALBO SADDAM I BĘDZIE WOJNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EnZZo Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.enst-bretagne.fr 17.09.03, 15:06 Czyzby byl to gang Olsena, a bomba to pewnie robota Schwarza Jagera z Berlina... Szukajcie cygara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:57 Na 100% to sprawska jebanego arabskiego ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.alfa.pl 17.09.03, 13:59 Gość portalu: loko napisał(a): > Na 100% to sprawska jebanego arabskiego ścierwa. Jeszcze żydów, komunistów, cyklistów, naturystów... Zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: 194.255.20.* 17.09.03, 14:14 Al-Queda raczej nie wysadza jednego samochodu z kierowca :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuda1@gazeta.pl Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.mpgm / 172.17.17.* 17.09.03, 14:01 Raczej katolickich mega-oszołomów spod sztandaru o. Pieronka, takich jak niejaki "loko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: noway:* 17.09.03, 14:11 Gość portalu: garuda1@gazeta.pl napisał(a): > Raczej katolickich mega-oszołomów spod sztandaru o. Pieronka, > takich jak niejaki "loko" i znowu ta dyskusja miedzy majacymi racje (wyrznac arabstwo ) i pseudo-demokratami (demoratkami) "pomagajmy sobie wszyscy. A ja bym zaczal od Arafata tej terrorystycznej swini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJet Re: Kolejny rasista na forum... IP: 129.81.192.* 17.09.03, 19:04 Gość portalu: pedro napisał(a): > Gość portalu: garuda1@gazeta.pl napisał(a): > > > Raczej katolickich mega-oszołomów spod sztandaru o. Pieronka, > > takich jak niejaki "loko" > i znowu ta dyskusja miedzy majacymi racje (wyrznac arabstwo ) i > pseudo-demokratami (demoratkami) "pomagajmy sobie wszyscy. > A ja bym zaczal od Arafata tej terrorystycznej swini. ============================================================== "Pedro"... ty neonazistowsko - rasistowska swinio! Raczej powinienes podpisac sie pod swoim 'postem' jako "Mosze Dajan", a w ostatecznosci "Ariel Szaron"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Kolejny rasista na forum... IP: noway:* 18.09.03, 07:56 Gość portalu: DeskJet napisał(a): > Gość portalu: pedro napisał(a): > > > Gość portalu: garuda1@gazeta.pl napisał(a): > > > > > Raczej katolickich mega-oszołomów spod sztandaru o. > Pieronka, > > > takich jak niejaki "loko" > > i znowu ta dyskusja miedzy majacymi racje (wyrznac arabstwo ) i > > pseudo-demokratami (demoratkami) "pomagajmy sobie wszyscy. > > A ja bym zaczal od Arafata tej terrorystycznej swini. > ============================================================== > "Pedro"... ty neonazistowsko - rasistowska swinio! > Raczej powinienes podpisac sie pod swoim 'postem' > jako "Mosze Dajan", a w ostatecznosci "Ariel Szaron"... Oj zal mi ciebie dobrze ze glupota nie boli bo bys sie musial b. cierpiec z bolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieronek Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:23 Dlaczego ja???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marks Re: W Kopenhadze wybuch samochodu-pułapki IP: *.acn.waw.pl 17.09.03, 14:51 Zobaczycie, niedlugo w tej biednej afryce bedzie najspokojniej. Ludzie beda tam uciekac, bo na pustyni ciezko gdzies bombe zamontowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Chodzil na zabiegi, teraz juz nie musi..... IP: *.fastres.net 17.09.03, 17:44 Orginal z BT.:Mickey Larsen har regelm?ssigt g?et til fysioterapi, mens han har v?ret indsat. Odpowiedz Link Zgłoś