Gość: Izrael IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 20:39 www.stosunki.pl/inne/plaestyna-foto.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: UWAGA-Zdjecia sa wstrzasajace. IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 09.10.03, 20:54 nu, zgadza sie, wstrzasajace. tylko ze facet mial ladunek wybuchowy na sobie, a nie tak ot przechodzien. ale to juz drobiazg dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g14 Re: UWAGA-Zdjecia sa wstrzasajace. IP: *.dipool.highway.telekom.at 09.10.03, 21:11 A ty slepa wiedzmo swoje, jak spie.... gramofon! Gdzie mial? W dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: UWAGA-Zdjecia sa wstrzasajace. 09.10.03, 21:45 Nikogo tu nie bronie bo nic o tym wydarzeniu nie wiem ale ostrzegam ze nie warto przywiazywac wiele znaczenia do zdjec ktore dzisiaj 4 letnie dziecko moze podrobic. Nie wiesz co sie stalo przed co po a co w miedzy czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 podobne zdjecia ogladalem w prasie i tv juropejski 09.10.03, 22:31 W tv europejskiej o wyczynach amerykanskiej policji. Jak zabijali i palami i strzelaii do zatrzymanych np. za przekroczenie predkosci , czy za jakas tam drobna kradziez .. Zdjecia i nagrania z kamer w samochodach policji jankeskiej. Tak ze jak ja je ogladalem to i wy je widzieliscie napewno .. Tamte was nie ZASZOKOWALY ? Tam w stanach nie ma wojny , tam nikt nie naklada na siebie kamizelki naladowanej materialami wyb. a jednak zabijaja . Tak ze NIE PIERDOLTA zescie zaszokowani. A zdjecia zabitych w restauracjach , autobusach itd przez kamikaze palestynczykow was NIE szokuja ? Jestem przeciwni kazdej przemocy na cywilach a tym bardziej jak nosnikiem jest urzedas panstwowy jak.np.policjant czy wojskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: podobne zdjecia ogladalem w prasie i tv jurop IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 09.10.03, 22:43 nu, janosik i kingfish, dodaje otuchy jak sie czyta posty ludzi zrownowazonych, nie ziejacych nienawiscia i stojacych obu nogami na ziemi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin skrajna indolencja umysłowa IP: 62.233.188.* 09.10.03, 23:28 popieram zabicie tego człowieka jeśli rzeczywiscie go zabili, bo to był Arab- terrorysta z prawdopodobienstwem 80% co do realnego ANTYSEMITYZMU: jak ktoś chce to zawsze cos znajdzie co można przedstawić jako zbrodnie Żydów pewnie gdyby w Izraelu zrobił wyskok jakiś szaleniec i zgwałcił-zabił 30 kobiet to też znaczyłoby że Żydzi są wstrętni podczas gdy to samo wydażenie w USA nic nie znaczy; koles dostaje czapę a LEWACTWO szczeka że George Walker Bush nie anulował żadnego z 1000 wyroków śmierci w Texasie, i porównuje go razem z generałem Szaronem do Hitlera.................... lewactwo- choroba umysłowa prowadząca do kalectwa intelektualnego i w konsekwencji zaniku procesów mózgowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Janosiku. IP: *.dyn.optonline.net 10.10.03, 00:22 Janosiku. Różnica polega jednak na tym ze Policjant w Stanach tak sfilmowany traci prace, staje przed sadem i ląduje w wiezieniu. Ludzi łamiących prawo jest pełno w każdym kraju. Korupcja i nadużycie władzy tez istnieje w każdym kraju. W niewielu jednak krajach na świecie policjant odpowiada za swoje czyny. W USA odpowiada. janosik6 napisała: > W tv europejskiej o wyczynach amerykanskiej policji. > Jak zabijali i palami i strzelaii do zatrzymanych np. za przekroczenie > predkosci , czy za jakas tam drobna kradziez .. > Zdjecia i nagrania z kamer w samochodach policji jankeskiej. > Tak ze jak ja je ogladalem to i wy je widzieliscie napewno .. > Tamte was nie ZASZOKOWALY ? > Tam w stanach nie ma wojny , tam nikt nie naklada na siebie kamizelki > naladowanej materialami wyb. a jednak zabijaja . > Tak ze NIE PIERDOLTA zescie zaszokowani. > A zdjecia zabitych w restauracjach , autobusach itd przez kamikaze > palestynczykow was NIE szokuja ? > Jestem przeciwni kazdej przemocy na cywilach a tym bardziej jak nosnikiem > jest urzedas panstwowy jak.np.policjant czy wojskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Janosiku. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 10.10.03, 00:26 Wyciagasz daleko idace wnioski ze spreparowanego prymitywnie materialu. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Janosiku. 10.10.03, 00:30 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Wyciagasz daleko idace wnioski ze spreparowanego prymitywnie materialu. Z Daleka Z checia odpowiem na twój post jak mi powiesz o czym mówisz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Chyba rozumie: 10.10.03, 00:36 Chyba rozumie: Zanim odpowiesz zauwaz ze moja odpowiedz dotyczyla tego postu: podobne zdjecia ogladalem w prasie i tv juropejski Autor: janosik6@NOSPAM.gazeta.pl Data: 09-10-2003 22:31 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując W tv europejskiej o wyczynach amerykanskiej policji. Jak zabijali i palami i strzelaii do zatrzymanych np. za przekroczenie predkosci , czy za jakas tam drobna kradziez .. Zdjecia i nagrania z kamer w samochodach policji jankeskiej. Tak ze jak ja je ogladalem to i wy je widzieliscie napewno .. Tamte was nie ZASZOKOWALY ? Tam w stanach nie ma wojny , tam nikt nie naklada na siebie kamizelki naladowanej materialami wyb. a jednak zabijaja . Tak ze NIE PIERDOLTA zescie zaszokowani. A zdjecia zabitych w restauracjach , autobusach itd przez kamikaze palestynczykow was NIE szokuja ? Jestem przeciwni kazdej przemocy na cywilach a tym bardziej jak nosnikiem jest urzedas panstwowy jak.np.policjant czy wojskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwawy kat szaron Z DUMA PREZENTUJE;http://zog.to/3/Sharon/Sharon07. IP: *.cable.mindspring.com 10.10.03, 03:58 zog.to/3/Sharon/Sharon07.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfsh Dam ci przykład takiego oszustwa==========> IP: *.dyn.optonline.net 10.10.03, 00:15 Dam ci przykład takiego oszustwa==========> Porównaj ostatnie zdjęcie tego powyższego fotograficznego feljetonku z tym zdjęciem. www.kingfish.us.tf/bomb.swf I napisz pod nim. Pomimo proby ID-efu zapobiegnięcia tej okropnej tragedii, Arabskiemu terroryście udało się wysadzić ładunek wybuchowy. Tu jest jeszcze jeden przykład tego już chyba sławnego zdjęcia z Iraku który podobno pokazywał demonstracje której podobno nigdy nie było. www.kingfish.us.tf/iraq2.swf Zdjęciami jest dzisiaj bardzo łatwo oszukiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: UWAGA-Zdjecia sa wstrzasajace. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 09.10.03, 23:38 Cos mi sie zdaje, ze wszyscy tu poslepli. Zdjecie 3-cie nie ma nic wspolnego ze zdjeciem 2-gim na ktorym widzimy zolnierza w zielonym mundurze. Ten na zdjeciu 3 to prawdopodobnie policjant w mundurze granatowym. Spujrzcie na aswalt; zupelnie odmienne szczegoly. Calosc to prymitywna manipulacja. Doprawdy nikt tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: UWAGA-Zdjecia sa wstrzasajace. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 10.10.03, 00:01 Cos mi sie zdaje, ze wszyscy tu poslepli. Zdjecie 3 nie ma nic wspolnego ze zdjeciem 2-gim na ktorym widzimy zolnieza w zielonym mundurze. Ten na zdjeciu 3 to prawdopodobnie policjant e mundurze granatowym. Calosc to prymitywna manipulacja. Doprawdy nikt tego nie widzi? Minelo prawie 20 minut. Nikt nie przejrzal na oczy? ps.Ciekawe kto spreparowal ten serialik. "stosunki miedzynarodowe" osobiscie? czy z pomoca jakiegos zyczliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 z daleka- masz chyba racje .. 10.10.03, 00:08 Na zdjeciu nr1 nr2 nr3 sa wojskowi < ghaki kolor >i jasny samochod.osob. Na zdjeciu nr4 i nr5 sa inni mudurowi < granatowi >chyba to policjanci i samochod obok zastrzelonego jest innego koloru <ciemny>. Wojskowi <wszyscy >maja beretki a granatowi jeden ma chelm a reszta bez. Wojskowi sa lekko ubrani natomiast granatowi maja kurtki ocieplane. Wojskowi maja karabiny natomiast granatowi pistolety, karabinow NIET. Miejsce jest chyba te samo, moze przypadek. Pekniecia na jezdni i schody.. Mysle ze masz racje. Spostrzegawczy jestes !!!BRAWO !!!! I takim to sposobem wyjebali cala ameryke dziennikarze i ich mocodawcy z CIA.. A przyglupawy Polski Instytut Badan Nad Stosunkami Miedzynarodowymi tumani Polskich studentow na 10 uczelniach wyzszych w Polsce.. I jeszcze sie chwala tym gdzie wysylaja tam swoje pismo-kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 z daleka -nie chyba a NA PEWNO MASZ RACJE !!! 10.10.03, 00:12 MYsle ze z pomoca ambasady jankeskiej skad moga dostawac jakies pomoce np.materialne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin zdjecia fałszywe, a ja popieram kasowanie Arabów IP: 62.233.188.* 10.10.03, 00:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin i te idiotyczne texty o naradzie w redakcji... IP: 62.233.188.* 10.10.03, 00:25 ........ smiechu warte tą stronke robi koleś pokroju tytusa flawjusa Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 do kingfish... 10.10.03, 00:37 Nie negoje tego co piszesz ale teraz jestesmy na etapie tego zdjecia i sam potwierdzasz jak mi sie wydaje ze sa sfabrykowane. Ale jesli chcesz wrocic do twego watku to prosze bardzo. Mam pewne watpliwosci ze policjant amerykanski zabijajac czanego zlodziejaszka szybciutko wylatuje z pracy. Troszke sie ostatnio glosno zrobilo , chodzi o agresje policjantow amerykanskich do kolorowych < ostatnie chyba dwa , trzy lata > Sporo takich przypadkow -bylo palowanie skonczone zabiciem.. Nawet pobicie z przejechaniem radiowozem. Katowanie na jezdni i zastrzeleniem bezbronnego < byl w kajdankach > Ale to jest temat na inna okazje. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kindfish Re: do kingfish... IP: *.dyn.optonline.net 10.10.03, 01:04 Nie wiem czy zdjęcia są sfałszowane. Ostrzegam tylko ze takich właśnie sfałszowanych zdjęć jest na necie pełno i gołym okiem nie można ich rozpozna. Policja: Bardzo się mylisz. W każdym z tych przez ciebie opisanym przypadku policjant natychmiast został zwolniony i znalazł się przed sadem który wydal na niego wyrok. W USA „przed sadem” nie oznacza przed przekupionym sędzią tylko dwunastoma ławnikami którzy są zwykłymi ludźmi, nie adwokatami, jak ty i ja. Ja powiem ci nawet ze dzisiaj prawo jest tak jednostronne ze Policja boi się używać bron nawet w samoobronie. Brutalność policji zdąża się wszędzie. Wszędzie znajdziesz paru wariatów. W Polsce tez. Porównaj jednak ilu jest policjantów w USA a ilu w Polsce. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś