Dodaj do ulubionych

co za slawa....

IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 18.10.03, 12:45
nuuu, musze powiedziec, ze mam pewnego rodzaju satysfakcje, widzac tak 5-6
watkow na dwoch pierwszych stronach forum swiat skierowanych do mnie lub o
mnie.... zeby nie moje zdjecie zamieszczone przez ad i jego porada o za duzej
wyzerce, to bym pomyslala, ze nicole kidman to przy mnie pestka....
Obserwuj wątek
    • Gość: heniek Re: co za slawa.... IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.03, 12:50
      Dana to jest choroba lub perwesja. Moja tesciowa tez jest franca i co
      dziwne ??? Jest dumna i cieszy sie z tego.
      • Gość: dana33 Re: co za slawa.... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 18.10.03, 14:46
        nu, heniek, cus nie cus nie zrozumiales.... ja nie franca, zupelnie nie, ja to
        usatysfakcjonowana z innego powodu..... nu, nie martw sie, kochanie, ze nie
        zrozumiales...
        • Gość: heniek Re: co za slawa.... IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.03, 16:35
          Dana nie pal leszcza. I nawiasem mowiac: Najtrudniejsze jest ponoc wyjasnic
          idiocie, ze nim jest.
          • Gość: dana33 Re: co za slawa.... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 18.10.03, 20:34
            alez heniu, ja wcale nie mam zamiaru wyjasniac, wiem ze trudno....nu, nie ma
            nieszczescia, ze nie zrozumiales.... :)
    • who.cares Eeeeeeeee! Co tam Ncole Kidman 18.10.03, 16:51
      Najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny:-)

Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nuuu, musze powiedziec, ze mam pewnego rodzaju satysfakcje, widzac tak 5-6
      > watkow na dwoch pierwszych stronach forum swiat skierowanych do mnie lub o
      > mnie.... zeby nie moje zdjecie zamieszczone przez ad i jego porada o za duzej
      > wyzerce, to bym pomyslala, ze nicole kidman to przy mnie pestka....
    • Gość: nie-cenzor Re: co za slawa.... IP: *.lv.lv.cox.net 18.10.03, 17:03
      Gość portalu: jojo napisał(a):

> Pani Dana ma twoje wydzieliny z mordy twojej od dawna w probuwce ktora
      wynikami
      >
      > badan antypolakowymi,dno pogardy dla narodu twojego smierdzacego raz na
      zawsze
      > wyjawi,tfuj

--------------------

zadalem pytanie, czy to prawda, on to pisze w Twoim imieniu, wypowiedz sie?
      • Gość: dana33 Re: co za slawa.... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 18.10.03, 20:37
        nu, nie wiem w zwiazku z czym jojo to napisal, ale napewno nie w moim imieniu.
        ja juz duza dziewczynka, ja umiem pisac sama w swoim imieniu. choc niektorzy na
        tym forum uwazaja, ze ja wogole nie umiem pisac. nu, moze i nie umiem, ale nie
        prosze nikogo, zeby pisal w moim.
        • Gość: nie-cenzor Re: co za slawa.... IP: *.lv.lv.cox.net 19.10.03, 01:17

> nu, nie wiem w zwiazku z czym jojo to napisal, ale napewno nie w moim imieniu.
          > ja juz duza dziewczynka, ja umiem pisac sama w swoim imieniu. choc niektorzy
          na
          > tym forum uwazaja, ze ja wogole nie umiem pisac. nu, moze i nie umiem, ale nie
          > prosze nikogo, zeby pisal w moim.

--------------------------------------------------------------------------------
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Pani Dana ma twoje wydzieliny z mordy twojej od dawna w probuwce ktora
          wynikami badan antypolakowymi,dno pogardy dla narodu twojego smierdzacego raz
          na zawsze wyjawi,tfuj

--------------------

zadalem pytanie, czy to prawda, on to pisze w Twoim imieniu, wypowiedz sie?

to chamidlo napisalo cytuje: "Pani Dana ma twoje wydzieliny z mordy
          twojej...itd" wiec wyraznie w Twoim imieniu wyraza Twoja opinie. Jezeli sie nie
          zgadzasz, powiedz to otwarcie i glosno, azeby takie zero jak to jojo wiedzialo
          ze jesli jakies wydzieiny wydostaja sie z jego swinskiego ryja to sa to
          wydzieliny jego a nie Twoje czy kogokolwiek innego, wiec.
          • hanes Twoja slawa, koczkodanie, siega piekla 19.10.03, 01:28
            Twoje szczescie ze sie ze swoja tlusta dupa do autobusu nie miescisz. Ale nie ciesz sie, wsadza ci bombe do srodka (poltonowa sie zmiesci)
            • janosik6 hanes-ty chyba m,atce z dupy wypadles . 19.10.03, 01:44
              Czy taka luzna byla ?
              Te lekarzyki nie mogli ja podszyc/zaszyc ?
              Przeto teraz taki pojeb jak ty co morda na asfalt padl,zatruwa te forum.
              Czy zatruwa ?niech bedzie zasmieca...
              Pierdolnij swa matke za to ze taka luzna dupe miala i nie potrafila
              cie utrzymac w swym dupsku i przez to takis pojeb.
              • hanes Re: hanes-ty chyba m,atce z dupy wypadles . 19.10.03, 10:21
                janosik6 napisała:

> Czy taka luzna byla ?
                > Te lekarzyki nie mogli ja podszyc/zaszyc ?
                > Przeto teraz taki pojeb jak ty co morda na asfalt padl,zatruwa te forum.
                > Czy zatruwa ?niech bedzie zasmieca...
                > Pierdolnij swa matke za to ze taka luzna dupe miala i nie potrafila
                > cie utrzymac w swym dupsku i przez to takis pojeb.

Bede tak dlugo zatruwal to forum, az takie gnidy jak ty zdechna.
          • Gość: dana33 Re: co za slawa.... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 10:32
            nu, nie-cenzor, napisalam przeciez wyzej, ze napisal to NIE w moim imieniu. jak
            chcesz, zebym napisala na jego watku, to mi napisz, na jakim sie wyrazil w moim
            imieniu, bo nie wiem.
            • janosik6 hanes-ty chyba m,atce z dupy wypadles . 19.10.03, 12:42
              A zatruwaj sobie , ale matce przyjebales ?
              To mie interesoje , jesli jeszcze nie to nie trac czasu.
            • Gość: nie-cenzor Re: co za slawa.... IP: *.lv.lv.cox.net 19.10.03, 18:46

>nu, nie-cenzor, napisalam przeciez wyzej, ze napisal to NIE w moim imieniu.
              >jak chcesz, zebym napisala na jego watku, to mi napisz, na jakim sie wyrazil w
              >moim imieniu, bo nie wiem.

----------------------------
              Dziekuje, to wystarczy i cieszy mnie ze tak jest, potwierdzasz tym ze sa Ludzie
              i ludzie z obu stron, problem jest tylko w tym ze nie mozna tych ludzi
              odseparowac od reszty.

jeszcze raz dzieki i pozdrowienia
              nie-cenzor

--------------------------

ps. to jest wypowiedz jojo:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8518593&a=8556836
              a to jest watek z ktorego ona pochodzi:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8518593&a=8518593
              • Gość: dana33 Re: co za slawa.... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 18:56
                nu, nawet nie otworzylam tego watka, bo jak widze manka, to ide dalej.
                • Gość: nie-cenzor Re: co za slawa.... IP: *.lv.lv.cox.net 19.10.03, 19:18
                  ;)
    • Gość: . slawa jako zydowski bydlak IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 12:53
      rzeczywiscie godna pozazdroszczenia.
      Ci, ktorzy uwazali zydow za normalny narod, moga dzieki tobie i tobie podobnym
      zobaczyc, ze jestescie zakala ludzkosci.

I mi przyszlo zrewidowac moje wyobrazenia na wasz temat. Do tej pory nie mialem
      uprzedzen. Teraz mam. Wsrod was na pewno zdazaja sie normalni ludzie ale jestem
      przekonany, ze sa znikoma mniejszoscia. Wiekszosc zydow to takie falszywe i
      ohydne bydlo jak ty i cala ta reszta.
      • Gość: dana33 Re: slawa jako zydowski bydlak IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 12:59
        nu, kropeczko, nic nie rewidujesz, zawsze miales takie zdanie.
        nu, widzisz, moja satysfakcja rosnie. strasznie was denerwuje, co? :)
        • Gość: . Re: slawa jako zydowski bydlak IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 13:08
          Mylisz sie. Nie zawsze mialem taka opinie. Z zasady mam pozytywne nastawienie
          do innych nacji i do tej pory sie nie pomylilem. Wiekszosc jest "normalna".
          Bydlaki sa zawsze w mniejszosci.
          O was tego powiedziec nie mozna. Zbyt wielu zydow pod oslona anonimowosci na
          tym forum pokazuje swoje prawdziwe, bydlece oblicze. To nie moze byc tylko
          mniejszosc.

Nie zdenerwowalas mnie. Wzbudzilas odraze i (z cala pewnoscia) dystans, z
          ktorym bede traktowal w przyszlosci Zydow.

Przyznajac, ze denerwowanie kogos sprawia ci satysfakcje, potwierdzasz tylko
          swoj wizerunek bydlaka i prymitywa.
          • Gość: dana33 Re: slawa jako zydowski bydlak IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 13:16
            nu, nu, ja ci nie napisze, co mowi o tobie twoj slownik.... ale zes ty
            inteligent i pozytywnie nastawiony, to sam wiesz...
            • Gość: . Re: slawa jako zydowski bydlak IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 13:27
              Czy czlowiek piszacy o dzieciach, ktore w wieku 5 lat rzekomo zabijaja "masowo"
              zasluguje na cos innego? Taki czlowiek zasluguje na cos znacznie gorszego.
              Jestescie po prostu odrazajacy. Mysle, ze najwyzszy czas skonczyc wasz "okres
              ochronny", ktory z taka bezczelnoscia naduzywacie.
              • werw Re: slawa jako zydowski bydlak 19.10.03, 13:45
                Nie wiem czy ty jesteś zwyczajnie głupi, czy też może udajesz. Do tej pory
                myslałem, że to drugie.
                • Gość: . Re: slawa jako zydowski bydlak IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 14:11
                  ja natomiast jestem przekonany, ze wasz falsz i obluda siedza w was tak
                  gleboko, ze nawet ich juz nie dostrzegacie.
              • Gość: dana33 Re: slawa jako zydowski bydlak IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 14:03
                www.littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=3792
                www.idf.il/english/idf_in_pictures/2000/november/1.stm
                www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=22856
                rotter.net/israel/
                • Gość: . Re: slawa jako zydowski bydlak IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.03, 14:14
                  Nastepny pokaz obludy:

"Palestinian children learning to slaughter Jews in their homes, at a summer
                  camp sponsored by Yasser Arafat’s Fatah organization"

I to jest oczywiscie dowodem, ze 5-latki palestynskie zabijaja "masowo"....

Jak juz wyzej napisalem: wasza obluda tkwi w was tak gleboko, ze jej juz nie
                  dosrzegacie! Jest czescia waszej swiadomosci.
                  • Gość: dana33 Re: slawa jako zydowski bydlak IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 14:32
                    kropienko najmniejsza, wolno, wolno, wolno zamykac oczy na prawde. nawet tobie
                    wolno.
      • Gość: mirmil nie przesadzaj IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.10.03, 15:49
        niemoralnosc jaka bije z dzialalnosci zydowskich uczestnikow tego forum nie
        moze byc powodem potepienia calosci.

to jest wlasnie "ich" taktyka polegajaca na kryminalizowaniu palestynczykow
        jako narodu oraz oskarzaniu o antysemityzm wszystkich bez wyjatku, co nie
        zgadzaja sie brutalna polityka zbrodniarza szarona (ktory obiecywal pokoj w 3
        mce...).
        • Gość: dana33 Re: nie przesadzaj IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 17:13
          nu, mirmilku, moralnosc ma to do siebie, zemozna na nia patrzec z roznych katow.
          jak wiem, twoj i moj to nie ten sam.
          • Gość: mirmil Re: nie przesadzaj IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.10.03, 18:06
            obawiam sie, ze bycie strona w tym konflikcie wplynelo na twoje pojecie
            moralnosci.

zwroc uwage, ze publicznie tutaj gloszac, ze terrorystyczne akcje rzadu
            izraela sa dobre, sama stawiasz sie w jednym rzedzie z tymi, co twierdza, ze
            terrorystyczne akcje palestynczykow sa dobre.
            • Gość: dana 33 Re: nie przesadzaj IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 19.10.03, 18:20
              nu, gdzie ja twierdzilam, ze terrorystyczne akcje mojego rzadu sa dobre? i o
              jakich terrorystycznych akcjach ty mowisz? bo juz tutaj nasz kat widzenia jest
              inny, jak rozumiem. to co ty nazywasz akcjami terrorystycznymi rzadu israela sa
              akcjami zapewnienia bezpieczenstwa obywatelom tego kraju. czy tez ma na mysli
              jakies inne akcje? do podaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka