pro_wok 24.10.03, 00:47 Czy nie chciales sie pochwalic zlapana ryba ? Jak Cie znam to bedzie to Yellow Fin Tuna. Czy moze zmieniles upodobania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puls Co tam Kingfisz tu masz dopiero arabfish w Polska 24.10.03, 00:49 _ALE__jajka__lekarz_Arab_molestowal__pacjentke_!++ Lekarz w Polsce , Arab Dr. Abu S.-----uzywal sobie na pacjentce , myslal ze to po islamsku ma byc. Molestował, ale nie tknął Neurochirurg z Bydgoszczy stanie przed sądem za... onanizowanie się przy pacjentce. Pan doktor wciąż pracuje w klinice, bo ordynator nie widzi podstaw do karania medyka. 34-letnia Katarzyna K. trafiła do Szpitala Akademii Medycznej po tym, jak upadła na chodnik. Miała poważną ranę głowy. Dzień po przyjęciu odwiedziła ją koleżanka Magdalena R., razem spacerowały po korytarzu. - Zatrzymał mnie neurochirurg Abu S. Al. D. i spytał, czy miałam już robione USG głowy - wspomina Katarzyna K. - Kazał mi iść za sobą do gabinetu. Trochę się zdziwiłam. Pani Kasia jest atrakcyjną blondynką. O "badaniu" opowiada nie kryjąc skrępowania. Lekarz kazał jej się położyć, zdjąć szlafrok. Została w piżamce. Lekarz zakleił kobiecie oczy wacikami. - Tego też nie rozumiałam, przecież USG nie polega na naświetlaniu. Doktor włożył mi w ręce przyrządy do badań, miałam sama jeździć nimi wokół głowy - mówi pacjentka. Lekarz, według relacji pani Kasi, stanął za jej głową. Kobieta wykonywała polecenia. Nagle uświadomiła sobie, że lekarz się... onanizuje. - Zerwałam plastry z oczu. On skulił się za łóżkiem, przycisnął moją głowę, zaczął poprawiać spodnie - twierdzi kobieta. - Potem uciekłam z gabinetu. - Wypadła zapłakana. Myślałam, że USG wykryło u niej guza mózgu - relacjonuje Magdalena R. Za pacjentką wybiegł lekarz. Uspokajał. Wezwanego lekarza dyżurnego usiłował przekonać, że pacjentka... jest pijana. Już następnego dnia policjanci przyszli wyjaśniać sprawę. - Skierowaliśmy do sądu grodzkiego wniosek o ukaranie lekarza za spowodowanie zgorszenia w miejscu publicznym. Nie mogliśmy postawić poważniejszego zarzutu: lekarz nie dotknął pacjentki, robił "to" sam ze sobą - twierdzi Ewa Przybylińska z bydgoskiej policji. Abu S. Al. D. nadal pracuje. Twierdzi, że nie zna sprawy, nie zna Katarzyny K. Odsyła do swojego zwierzchnika. Ordynator neurochirurgii też nie jest skory do rozmów. - Proszę nie siadać. Nie mam czasu - kwituje obcesowo. Początkowo też twierdzi, że nie zna sprawy swojego lekarza. Zmienia zdanie na widok kopii policyjnych dokumentów. O wszystkim dowiedział się od policji, ale nie widzi podstaw do karania neurochirurga. Czy nie zmieni zdania po skazującym wyroku sądowym? - Czy panu jest znane pojęcie ochrony dóbr osobistych? - odpowiada pytaniem, wyrzucając jednocześnie naszego reportera z gabinetu. Inni pracownicy oddziału unikają wypowiedzi. Jedna z pielęgniarek uśmiecha się znacząco pod nosem. - Cóż, temperament południowca - kwituje. Lekarz złamał wszelkie zasady etyki - mówi Agnieszka Gołąbek, rzecznik prasowy Ministerstwa Zdrowia: - Ta sprawa jest bulwersująca, przerażająca. Jeżeli te fakty są prawdziwe, to trudno znaleźć określenie na zachowanie tego lekarza. "Wysoce naganne" to chyba za słabo powiedziane. Zawód lekarza łączy się nierozerwalnie z zaufaniem. Ktoś, kto wykorzystuje to zaufanie, postępuje wbrew wszelkim standardom, łamie wszelkie kanony etyki zawodowej lekarzy. Bydgoszcz | Grzegorz Dudziński ------------------------------------------------------------------------------- - Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Co tam Kingfisz tu masz dopiero arabfish w Po 24.10.03, 01:51 Czsc Puls, Niestety zboczencow jest pelno, wszedzie i to nie tylko arabskich:-( pzdr puls napisał: > > > _ALE__jajka__lekarz_Arab_molestowal__pacjentke_!++ > > Lekarz w Polsce , Arab Dr. Abu S.-----uzywal sobie na pacjentce , > myslal ze to po islamsku ma byc. > > Molestował, ale nie tknął > Neurochirurg z Bydgoszczy stanie przed sądem za... onanizowanie się przy > pacjentce. Pan doktor wciąż pracuje w klinice, bo ordynator nie widzi > podstaw do karania medyka. > > > 34-letnia Katarzyna K. trafiła do Szpitala Akademii Medycznej po tym, jak > upadła na chodnik. Miała poważną ranę głowy. Dzień po przyjęciu odwiedziła > ją koleżanka Magdalena R., razem spacerowały po korytarzu. > - Zatrzymał mnie neurochirurg Abu S. Al. D. i spytał, czy miałam już robione > USG głowy - wspomina Katarzyna K. - Kazał mi iść za sobą do gabinetu. Trochę > się zdziwiłam. > > Pani Kasia jest atrakcyjną blondynką. O "badaniu" opowiada nie kryjąc > skrępowania. Lekarz kazał jej się położyć, zdjąć szlafrok. Została w > piżamce. Lekarz zakleił kobiecie oczy wacikami. > > - Tego też nie rozumiałam, przecież USG nie polega na naświetlaniu. Doktor > włożył mi w ręce przyrządy do badań, miałam sama jeździć nimi wokół głowy - > mówi pacjentka. Lekarz, według relacji pani Kasi, stanął za jej głową. > Kobieta wykonywała polecenia. Nagle uświadomiła sobie, że lekarz się... > onanizuje. - Zerwałam plastry z oczu. On skulił się za łóżkiem, przycisnął > moją głowę, zaczął poprawiać spodnie - twierdzi kobieta. - Potem uciekłam z > gabinetu. > > - Wypadła zapłakana. Myślałam, że USG wykryło u niej guza mózgu - > relacjonuje Magdalena R. > > Za pacjentką wybiegł lekarz. Uspokajał. Wezwanego lekarza dyżurnego usiłował > przekonać, że pacjentka... jest pijana. > > Już następnego dnia policjanci przyszli wyjaśniać sprawę. > > - Skierowaliśmy do sądu grodzkiego wniosek o ukaranie lekarza za > spowodowanie zgorszenia w miejscu publicznym. Nie mogliśmy postawić > poważniejszego zarzutu: lekarz nie dotknął pacjentki, robił "to" sam ze > sobą - twierdzi Ewa Przybylińska z bydgoskiej policji. > > Abu S. Al. D. nadal pracuje. Twierdzi, że nie zna sprawy, nie zna Katarzyny > K. Odsyła do swojego zwierzchnika. Ordynator neurochirurgii też nie jest > skory do rozmów. > > - Proszę nie siadać. Nie mam czasu - kwituje obcesowo. > > Początkowo też twierdzi, że nie zna sprawy swojego lekarza. Zmienia zdanie > na widok kopii policyjnych dokumentów. O wszystkim dowiedział się od > policji, ale nie widzi podstaw do karania neurochirurga. Czy nie zmieni > zdania po skazującym wyroku sądowym? > > - Czy panu jest znane pojęcie ochrony dóbr osobistych? - odpowiada pytaniem, > wyrzucając jednocześnie naszego reportera z gabinetu. > > Inni pracownicy oddziału unikają wypowiedzi. Jedna z pielęgniarek uśmiecha > się znacząco pod nosem. > > - Cóż, temperament południowca - kwituje. > > Lekarz złamał wszelkie zasady etyki > - mówi Agnieszka Gołąbek, rzecznik prasowy Ministerstwa Zdrowia: > > - Ta sprawa jest bulwersująca, przerażająca. Jeżeli te fakty są prawdziwe, > to trudno znaleźć określenie na zachowanie tego lekarza. "Wysoce naganne" to > chyba za słabo powiedziane. > > Zawód lekarza łączy się nierozerwalnie z zaufaniem. Ktoś, kto wykorzystuje > to zaufanie, postępuje wbrew wszelkim standardom, łamie wszelkie kanony > etyki zawodowej lekarzy. > > > > Bydgoszcz | Grzegorz Dudziński > > > > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Co tam Kingfisz tu masz dopiero arabfish w Po IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 02:03 nic dziwnego,od dawna twierdzilem ze ,kazdy Arab to sexualny zboczeniec,ten watek potwierdza moje stwierdzenia"naukowe",pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish OOOPS! Zupełnie zapomniałem 24.10.03, 01:41 Ale lepiej później niż nigdy:-) Zgadnij co to za ryby: www.kingfish.us.tf/fish.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 01:55 Witam Cie King,kurka wodna zawsze ta rybe na Jamaice (Queens) widze ale nigdy na nia uwagi nie zwracalem,kurka wodna,to na pewno nie jest Blue Fish,za szeroka na blue i za srebrzysta,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem 24.10.03, 01:59 Czesc Jojo, Na pewno ryby te w NY widziales i w Nowo Jorskich restauracjach jadles. Byly zlapane okolo 100 mil od wybrzeza Long Island.(to na pewno nie Blue Fish) Podpowiem pozniej jak Pro-Wok sprobuje Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 02:06 OK King,moze przypomne sobie jutro kiedy na Jamaice znowu sledzie pojade kupic,he he!Te sledzie niby maja ten sam wyglad baltyckich,ale cos mi mulem zajezdzaja,nie wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem 24.10.03, 02:12 Gość portalu: jojo napisał(a): > OK King,moze przypomne sobie jutro kiedy na Jamaice znowu sledzie pojade > kupic,he he!Te sledzie niby maja ten sam wyglad baltyckich,ale cos mi mulem > zajezdzaja,nie wiesz dlaczego? Hehe! Niewiem JOJO, nie mam pojecia:-) Ale jak mulem zajezdzaja to moze ty sumy zamiast sledzi kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 02:19 oj King,ja znam sie na rybach,sum ma wasy a sledz zapachem mewy z Nowego Portu przypomina ,wiem to bo w Gdansku przed wyjazdem do USA mieszkalem...Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem 24.10.03, 06:43 kingfish napisała: > > Ale lepiej później niż nigdy:-) > > Zgadnij co to za ryby: > > www.kingfish.us.tf/fish.swf > > Niestety nie udalo mi sie tej strony otworzyc. Musze juz jechac do pracy. Moze uda sie wieczorem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem 24.10.03, 21:44 Teraz dziala. Pierwsza to jak sie domyslalem tunczyk, drugiej nie znam niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem 24.10.03, 21:49 Jeszcze jedno. Czy Ty nie przesadziles troche z kapiela sloneczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingfish Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem IP: *.dyn.optonline.net 25.10.03, 15:54 Oczywiście masz racje. Pierwsza ryba to bardzo mała Yellow Fin Tuna. Druga ryba nazywa się Mahi Mahi. Nie jest to ryba przybrzeżna a wiec nie jest tak często łapana przez wędkarzy Atlantyku. Mahi-Mahi nazwali ja Hawajczycy co w ich języku znaczy Strong-Strong=Mocna. Ryba ta naprawdę walczy jak tuńczyk i nawet bardzo często po zacięciu haczyka wyskakuje ponad powierzchnie wody. Potoczna nazwa tej ryby jest Delfin ale oczywiście to jest ryba a nie ssak. Kolor tej ryby jest niesamowity, zielono niebieski z żółtym ogonem. Mahi-Mahi jest delikatesem jako sushi i jako ryba ugotowana. images.search.yahoo.com/search/images?p=Mahi+Mahi&&fr=my_mod www.ocean.udel.edu/mas/seafood/mahi.html Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wok Re: OOOPS! Zupełnie zapomniałem 30.10.03, 22:47 Zauwazylem, ze jestes na sasiednim watku i chcialem Ci jeszcze podziekowac za ciekawe informacje. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś