Dodaj do ulubionych

QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY...

IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 00:31
dzis po poludniu. Tramway sie wykoleil,ofiar w ludziach nie bylo,a Quickly
spieprzal spod niego szybko,zeby konduktor mordy jego na zywo nie rozpoznal !
Bal sie,ze zrobia mu zdjecie,puszcza w gazetach ,a pozniej mu kaptur na oczy
zezowate zarzuca i do Guantanamo wywioza ! Co za czort,wymyka sie z sieci,jak
Benio jego ukochany ! Dwie lachudry najgorsze na ziemi naszej !
Obserwuj wątek
    • schone Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... 20.01.02, 00:40
      Ktory Benio? ten co sie domaga odszkodowan? Czy dlatego go nie lubisz? Bo
      pewnie nie masz centa aby mu zwrocic za obore ktora mu zabrales w Polsce co
      Panie jojo? Aha, slyszalem ze Pan Quickly w tej chwili sie opala, tylko ze
      zapomnial wziac laptopa zeby troszeczke z Panem jojo podyskutowac. Pozatem ta
      australijska pogoda tak rozleniwia! Taki przyjemny wiaterek, a falka taka
      wysoka! a jak juz sie wezmie deseczke to wogole nie da sie opisac.
      • Gość: jojo Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 00:44
        schone napisał(a):

> Ktory Benio? ten co sie domaga odszkodowan? Czy dlatego go nie lubisz? Bo
        > pewnie nie masz centa aby mu zwrocic za obore ktora mu zabrales w Polsce co
        > Panie jojo? Aha, slyszalem ze Pan Quickly w tej chwili sie opala, tylko ze
        > zapomnial wziac laptopa zeby troszeczke z Panem jojo podyskutowac. Pozatem ta
        > australijska pogoda tak rozleniwia! Taki przyjemny wiaterek, a falka taka
        > wysoka! a jak juz sie wezmie deseczke to wogole nie da sie opisac.

a ty Schone jestes jego adwokat czy jaki inny huj?
        • schone Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... 20.01.02, 00:49
          Ja jestem jego druh, a jak trzeba to i adwokatem zostaje. A ta czesc ciala to
          nazywaj bardziej przyzwoicie, bo znowu zaczna mi sie skladac jakies rymy
          zaadresowane do ciebie.
          • Gość: jojo Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 00:57
            schone napisał(a):

> Ja jestem jego druh, a jak trzeba to i adwokatem zostaje. A ta czesc ciala to
            > nazywaj bardziej przyzwoicie, bo znowu zaczna mi sie skladac jakies rymy
            > zaadresowane do ciebie.

schone kup ode mnie dzwon Zygmunta prosze cie kotasie !
            • schone Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... 20.01.02, 01:01
              Jest za duzy dla mnie jojo, pozatem cena wygorowana!
            • Gość: jojo Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 01:05
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> schone napisał(a):
              >
              > > Ja jestem jego druh, a jak trzeba to i adwokatem zostaje. A ta czesc ciala
              > to
              > > nazywaj bardziej przyzwoicie, bo znowu zaczna mi sie skladac jakies rymy
              > > zaadresowane do ciebie.
              >
              > schone kup ode mnie dzwon Zygmunta prosze cie kotasie !

Kupoj ten dzwon Schone right now, bo porzalujesz kotasie
              • schone Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... 20.01.02, 01:22
                AAAle nie mam credit cart, place tylko gotowka, a w kredyty nie wierze. A do
                tej Hameryki tak dalekkkkkkoooooooooo!
                • Gość: jojo Re: QUICKLY WPADL POD TRAMWAY W SYDNEY... IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 01:31
                  schone napisał(a):

> AAAle nie mam credit cart, place tylko gotowka, a w kredyty nie wierze. A do
                  > tej Hameryki tak dalekkkkkkoooooooooo!

hehe ale ty glopi kotas ja nie mieszkam w ameryce
                  • andre1 Dzwon Zygmunta walnal w leb jojo na ..Kamczatce.. 20.01.02, 11:35
                    Jojo debilu w Sydney nie ma tramwajow,gdybys mial za grosz inteligencji to
                    najpierw bys sie dowiedzial czy sa a pozniej pisal te bzdety.Druga sprawa
                    Quickly nie mieszka w Sydney.Mysle ,ze tytul tego postu bedzie dla ciebie
                    idioto zrozumialy i przypomni ci gdzie ten dzwon sie znajduje i gdzie oberwales
                    nim w leb.
                    • Gość: jojo Andre 1 IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 16:01
                      Kupuj ten dzwon,kotasie z poczty pl,RIGHT NOW ! Listonoszu glopi ! Ludzi
                      bendziesz nim budzil,jak bendziesz listy im nosic.
                    • Gość: jojo Re: Dzwon Zygmunta walnal w leb jojo na ..Kamczatce.. IP: *.proxy.aol.com 20.01.02, 16:12
                      andre1 napisał(a):

> Jojo debilu w Sydney nie ma tramwajow,gdybys mial za grosz inteligencji to
                      > najpierw bys sie dowiedzial czy sa a pozniej pisal te bzdety.Druga sprawa
                      > Quickly nie mieszka w Sydney.Mysle ,ze tytul tego postu bedzie dla ciebie
                      > idioto zrozumialy i przypomni ci gdzie ten dzwon sie znajduje i gdzie oberwales
                      >
                      > nim w leb.

Andre debilu w Sydney sa tramwaye,gdybys mial za grosz inteligencji to najpierw
                      bys sie dowiedzial od quickly,a pozniej pisal swoje bzdety. Te tramwaye jezdza
                      w lunaparku,a quickly to naprawde jest malpa i calymi dniami,miedzy wagonami
                      skacze,zeby lodzi i inne dzieci rossmieszac. Nie wiedziales o tym ?
                      • Gość: jd Re: Dzwon Zygmunta walnal w leb jojo na ..Kamczatce.. IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 08:26
                        hi jojo ....schone, quickly, andre to ten sam CHUJ o koslawych girach i
                        jest ...zezowaty!
                        • schone Re: Dzwon Zygmunta walnal w leb jojo na ..Kamczatce.. 21.01.02, 08:38
                          Ten jd Americano
                          tutaj jest na forum z rana
                          I tak plecie sobie plecie
                          zamiast w Ameryce wywozic smiecie!

Ten jd Americano
                          ma nie za wiele inteligencji danej,
                          tyko paroma slowami obraca
                          oto na forum jego praca!

Ten jd Americano
                          jest tutaj osoba znana
                          tylko pluje i sepleni
                          i ciagle sie na innych pieni!
                          • quickly Dla schone 21.01.02, 08:41
                            Schone daj sobie spokoj z tym debilem.
                            Nie widzisz ze Egon, jojo i jd to to samo scierwo.
                            • Gość: jd Re: Dla schone IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 20:49
                              quickly napisał(a):

> Schone daj sobie spokoj z tym debilem.
                              > Nie widzisz ze Egon, jojo i jd to to samo
                              scierwo.

Debilu pierdolony quickly-schone mowie ci ze nie jestem Egon i
                              Jojo.BARANI LBIE!!!

• schone Re: Dla schone 21.01.02, 20:57
                                Jezeli nie jestes, to udowodnij! Podaj Twoj dokladny adres, a sie tam zjawie i
                                sprawdze!
                                • quickly Re: Dla schone 21.01.02, 21:17
                                  Wlasnie.
                                  • Gość: jd Re: Dla schone IP: *.proxy.aol.com 22.01.02, 19:19
                                    quickly napisał(a):

> Wlasnie.

quickly-schone jebal cie pies!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka