Dodaj do ulubionych

kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,,

IP: *.proxy.aol.com 06.08.01, 00:14
a wyssal to z mlekiem mamy wielbladzicy,ktora od lat w oazach,w naszej wodzie
pitnej na zaby sie uwziela i kopytami je tratuje.Nienawidze swoich,przechodze
na strone wrogow moich,nienawidze od dzisiaj taty Hassana i mamy Fataro,pfuj
arabskie swinie.Salem Allejkum!
Obserwuj wątek
    • Gość: bodzio Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, IP: 202.163.129.* 06.08.01, 06:58
      Wszystko zalezy od punktu patrzenia jak powiedzial znany tworca hiphopowy
      Michael Frante goszczacy downunder w wywiadzie dla radia Triple J "Your
      terrorist is my freedom fighter".
      • Gość: viri Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 12:52
        nie ma sensu odpowiadac na takie posty...
        widac, ze osobnik podajacy sie za Araba nie ma z nimi nic wspolnego
        to jakis kolejny glupi zyd
        blefujemy co ?
        • Gość: Fredzio Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, IP: 53.13.61.* 06.08.01, 15:19
          Ja wole byc kolejny glopi zyd (Jestem Dumny Izraelczyk)co lykwiduie Arabskiego
          Terrorysta.Wlasnie Araby stworzyli Terrorysm w Srednio Wieku naziwali sie
          "Assasin". Normalny Arab Staje rano i misli gdzie podlozyc bombe ? Gdzie
          zgwalcic ? albo napadac.Swiat sie zmienil ale Araby nie !
          Tak to jest na Bliskim wschodzie.Polacy byli mondrzy i poslali 6 mil Niemcow
          do cholera ale my zmuszoni som znimi zyc !
          • Gość: XXL Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, IP: *.echostar.pl 06.08.01, 17:32
            Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Tak to jest na Bliskim wschodzie.Polacy byli mondrzy i poslali 6 mil Niemcow
            > do cholera ale my zmuszoni som znimi zyc !

Tym bardziej należy ROZMAWIAC o pokoju a nie mordowac w odwecie.
            Bo wszyscy razem pojdziecie na dno !

Pozdrowienia

• Gość: viri Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, do fredzia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 14:02
            z wami zydkami mial podobny problem hitler...
            nie to zebym go gloryfikowal
            ale uzywal tych samych argumentow

jestescie tak samo zalosni dzis jak dawniej niemcy !

israel kaput !

• Gość: WOJO!!!! Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, do fredzia IP: 213.8.144.* 14.08.01, 22:19
              Ten viri to szjbniety arab palestynski co mieszka we Wroclawiu ,je polski
              chleb ale nic sie nie nauczyl z demokracji eupopejskiej-polskiej .
              Ma we lbie tylko kaput i kaput ,nic dziwnego arabstwo pomagalo w czasie
              wojny mordowac niewinnych ludzi nazistom !!!!!! Dlatego te
              kaput....zoastalo mu z tamtych czasow....po rodzince .
              • Gość: viri Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, do fredzia IP: 213.195.155.* 14.08.01, 22:39
                ;-)
                ty moze zalozysz kabaret ?
                • Gość: Egon Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, do Viri IP: *.proxy.aol.com 15.08.01, 00:44
                  Gość portalu: viri napisał(a):

> ;-)
                  > ty moze zalozysz kabaret ?

Wielblad warczy,Abdul(Viri) charczy,czy ci Viri nie wystarczy?Pedalku arabski?
                • Gość: Fredzio Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,, do viri IP: 53.13.61.* 15.08.01, 12:33
                  slyszalem ze jestes Arabem gratuluje cie z Dobry Gust przjechales do Mojego
                  Miasta Wroclawia bo som bez platne Blondynki(ucibie w Domu musales z Przydote
                  Majotek placis !)i dosyc dozo wody na Odrze mozemi poweidzic z jestemy kwity Ty
                  sedzis na mojm Miescu a ja w Izraelu.
                  To jest znane ze Hitler byl wasz Sojoznik ale przegral Wojne taksamo jak wy
                  nasz Narod poslal kolo 1.5 Mil Zolniezow.
                  pozwolsz mnie ciebie naziwac Achmed ? wjesz kochanie bylam sowjeckich Egyptow
                  w 1973 wygralismi i skaczylismi Sowjetow tez i w tym posobie wyzwolilismi
                  Polske 7 lat puznjej.
                  Macie 23 Panstwow poco wam jeszcze jednego a ty jestes w Polsce i nasz Blondynke
                  bo wasze baby som takie przydkie nie wiadomo keidy oni som w Ciaze albo tak
                  sobie grobe.
                  Dzisaj poslalalsmi Abu snejma do piekla mamy cudownom pamiec i dlogom reke do
                  naszych wrogow.
                  Powiem ci cos po arabsku:
                  Tal un (Chodz tutaj)
                  Arfa idak ( rece do gory)
                  misle ze rozumjemi sie
                  salam
                  Fredzio
                  • Gość: gazela Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!===do Fredzia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 14:24
                    abah al-kheir Fredzio!!!
                    kejf haalek? mni ijn inta?
                    • Gość: Fredzio Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!===do Gazala IP: 53.13.52.* 30.08.01, 08:04
                      Ana kwias Marchaba !
                      powiec mi Sasedzie z jakim Wieblodze sie dostales do Polski.
                      Czy Odra jest piekna tak dozo wody?
                      Czy dostales moje Mieszkanie ukradzony od Gomulki ?
                      Czy masz bez platnom Blondynke i Narobyles 6 ioro ?
                      Wczym paracujesz w polsce ?
                      Jestemi Kwity ty siedzisz w Mojej pierszei Ojczyzny a ja w Izraelu.
                      Nawet twoje Materialne warunki sa lebsze: Masz Dosyc Woda , lasy ,zielone Pola
                      snieg a dostalem pustynie bez wody i lasy i musze juz 120 lat charowac i
                      jeszcze szczelasz na mnie.
                      Spszedasz mi twojego Wieblada ?
        • Gość: Egon Re: kAZDY ARAB TO TERRORYSTA!,,,,,,-do Viri IP: *.proxy.aol.com 15.08.01, 00:24
          Gość portalu: viri napisał(a):

> nie ma sensu odpowiadac na takie posty...
          > widac, ze osobnik podajacy sie za Araba nie ma z nimi nic wspolnego
          > to jakis kolejny glupi zyd
          > blefujemy co ?

Oki-toki,hula-gula,RABIE WIELBLAD ZNOW ABDULA!!!
    • Gość: ana kazdy polak to slodziej IP: *.*.*.* 25.08.01, 20:40
      nie sa to moje slowa lecz wypowiedzi mieszkancow kraje zachodni europie....
      co ty na to?
      • Gość: WOJO!!!! Re: kazdy polak to slodziej----------spadaj arabie ....do iraku... IP: 213.8.144.* 25.08.01, 23:42
        Tam bedziesz mial dobrze , korzystasz z gosciny na ziemi polskiej to
        milcz i uszanuj kraj ktory ciebie gosci .
        I tak arabstwo rozlazlo sie po calej Europie jak wszy po gaciach .
        • Gość: ana Re: kazdy polak to slodziej----------spadaj arabie ....do iraku... IP: *.*.*.* 26.08.01, 00:53
          jestem polakiem
          i to nie jest moja wlasna opinia o polakow
          chcialem tylko pokazac debilom ze takie wypowiedzi cechuja tylko cimnych
          prostakow i ludzi o bardzo niska kultura i wiedza
          basta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka