23.01.02, 15:22
Szanowni forumowicze,

wiadomosc podpisana "Marta Sikora" to falszywka jednego z uczestnikow dyskusji.
Nie bedzie zadnego globalnego banowania :)
A kwestie prawne zwiazane z uzywaniem cudzego nazwiska rozwazymy.

Pozdrawiam,

Maas
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypek A NIE MOWILEM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 15:24
      pzdr dla redakcji - i dla damy Marty Sikory, tej prawdziwej:)
      • Gość: Dr.F BEDZIE SPRAWA SADOWA...-) IP: *.cm-upc.chello.se 23.01.02, 15:33
        DUZE ODSZKODOWANIE ...-)

pzdr dla redakcji - i dla damy Marty Sikory, tej prawdziwej:)

• Gość: Zsypek Re: A NIE MOWILEM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 15:34
        PS. a ja jestem heros, geniusz i BOHATER!!!!!!!! wy, cienkie bolki......

Niech nam rosnie i rozkwita
        Rzeczpospolita!!!!!!!!

(a ty sobie quickly teraz ta torbe kangurza pierzem wypchaj, bo zobaczysz, jak
        ci Egon w nia wieczorem przyloi!!!!!!!!!!!!)
        • Gość: Zsypek Re: POSTULAT DO REDAKCJI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 15:36
          Szanowna redakcjo, kwestii prawnych lepiej nie rozwazaj, Egon to zalatwi we
          wlasnym zakresie. I skuteczniej.......
    • Gość: MR.CONTI Re: Dla sympatycznej pani Marty IP: *.gizle.com 23.01.02, 15:40
      od niewątpliwie sympatycznego MR.CONTI:

ijk.netfirms.com/zsypek.swf

Pozdrowienia
      MR.CONTI

PS
      Do Kingfisha:Przepraszam ale chyba to zrozumiesz.
      Do Zsypka: Ja wiem że to twoja piosenka ale ty chzba też to zrozumiesz
      pcio,pucio.

maas napisał(a):

> Szanowni forumowicze,
      >
      > wiadomosc podpisana "Marta Sikora" to falszywka jednego z uczestnikow dyskusji.
      >
      > Nie bedzie zadnego globalnego banowania :)
      > A kwestie prawne zwiazane z uzywaniem cudzego nazwiska rozwazymy.
      >
      > Pozdrawiam,
      >
      > Maas

• Gość: Zsypek PUCIO, PUCIO, MR.Conti!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 19:00
        • Gość: Paul Re: PUCIO, PUCIO, MR.Conti!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 19:09
          Gość portalu: Zsypek napisał(a):

• __quickly Chcialem was przeprosic za moje zachowanie 23.01.02, 19:48
            Ja was wszystkich przepraszam za moje wczorajsze zachowanie. Przyznaje sie, to
            bylem ja. Troche mi odwalilo na lunchu, bo z pospiechu zjadlem meduze i mi
            poparzyla jezyk, a jak wracalem do pracy to sie pomylilem i trafilem na
            posterunek. Zlapali mnie i musialem zaplacic za ten rower i szkody w sklepie
            monopolowym, bo znalezli przy mnie portfel. Ale to nie byl moj portfel, tylko
            mojego taty szamana, ktory ostatnio duzo zarobil, jak go straz pozarna wynajela
            do wywolywania deszczu przeciwko tym pozarom buszu. I moj tato szaman juz sobie
            zaplanowal, ze da sobie spokoj z tym mieszkaniem na plazy, w dolku przykrytym
            deska surfingowa, razem ze stara kangurzyca ktorej zrobil trojke bachorow i one
            teraz kicaja i wala lbami w ta deske i rozwalaja tacie dom. I te pieniadze byly
            na alimenty dla kangurzycy oraz nowa deske surfingowa i lopatke do kopania
            dolka. A teraz nie wiem, jak sobie moj tata poradzi.

A potem wrocilem do swojego domu i zobaczylem, ze wlasnie scinaja to drzewo, na
            ktorym ten dom byl zbudowany. Protestowalem i protestowalem w municipal
            council, ale mi powiedzieli, ze musza to drzewo sciac, bo jak sie zalatwialem
            przez dziure w podlodze, to to drzewo zatrulem, i teraz stanowi zagrozenie dla
            ruchu ulicznego oraz dla dorocznego przepedu kangurow.

I tak mnie to pieskie zycie znekalo, ze nie wiedzialem juz kim jestem i dlatego
            sie podpisalem jako Narta Sikora. A nie widzialem co pisze, bo jak oplacilem
            szkody za ten sklep monopolowy, to mi bylo wszystko jedno i wypilem reszte.

Aktualnie pisze do was siedzac na slupie telegraficznym, co jest troche
            niewygodne, bo te strusie dziobia w klawiature. Raz jeszcze was wszystkich
            przepraszam,

wasz skruszony quickly.
            • Gość: Paul Quickly, co ci, dobrze sie czujesz ;-)? IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 20:06
              Pozdrowienia od wojownika Zwinny Pierd Uciekajacego Niedzwiedzia z NJ.
              Pucio, jak to mawiaja.
              Paul
    • Gość: Fredio Re: Falszywka IP: *.tnt7.s2.uunet.de 23.01.02, 20:07
      ?????????????????????????????????
      • quickly Re: Falszywka 23.01.02, 21:52
        ?????????????????????????????????????????
        To wszystko przez tego Egona (szlomcia) z Niemiec.
        • Gość: Egon Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 21:58
          quickly napisał(a):

> ?????????????????????????????????????????
          > To wszystko przez tego Egona (szlomcia) z Niemiec.

Odwal sie FALSZYWCU !!!!
          • quickly Re: Falszywka 23.01.02, 22:20
            Widzisz i doigrales sie szlomcio.
            Konekwecje w stosunku do ciebie falszywcu beda wyciagniete.
        • Gość: Egon Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:19
          Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami na burze sie nie zbiera ?
          • Gość: Paul Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:23
            Gość portalu: Egon napisał(a):

> Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami na burze sie nie zbiera ?
            Tak gowno z nieba bedzie leciec.

• Gość: Egon Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:26
              Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
              >
              > > Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami na burze sie nie zbi
              > era ?
              > Tak gowno z nieba bedzie leciec.
              >

Na glowe Quickly-ego !
              • Gość: Paul Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:30

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                > >
                > > > Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami na burze sie ni
                > e zbi
                > > era ?
                > > Tak gowno z nieba bedzie leciec.
                > >
                >
                > Na glowe Quickly-ego !
                Ja tam zupelnie nie wiem o co tu chodzi ..... jakas pani, ktos kogos obrazil,
                ktos na kogos doniosl...... Pewnie jakies male dzieci poczuly sie zgorszone,
                albo obrazone. A to zwykle opadami gownianymi sie konczy.
                Paul

• Gość: Egon Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:33

>
                  > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami na burze s
                  > ie ni
                  > > e zbi
                  > > > era ?
                  > > > Tak gowno z nieba bedzie leciec.
                  > > >
                  > >
                  > > Na glowe Quickly-ego !
                  > Ja tam zupelnie nie wiem o co tu chodzi ..... jakas pani, ktos kogos obrazil,
                  > ktos na kogos doniosl...... Pewnie jakies male dzieci poczuly sie zgorszone,
                  > albo obrazone. A to zwykle opadami gownianymi sie konczy.
                  > Paul
                  >

Nie wiesz o co chodzi? Quickly ostatniej nocy pod pania Marte Sikore z Gazety
                  Wyborczej sie podszyl,a teraz czeka na konsekwencje ! Mozna sobie pozartowac,ale
                  tak daleko,tylko debil pokroju Quickly posunac sie moze !
                  • Gość: Paul Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:39

>
                    > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami na bu
                    > rze s
                    > > ie ni
                    > > > e zbi
                    > > > > era ?
                    > > > > Tak gowno z nieba bedzie leciec.
                    > > > >
                    > > >
                    > > > Na glowe Quickly-ego !
                    > > Ja tam zupelnie nie wiem o co tu chodzi ..... jakas pani, ktos kogos obraz
                    > il,
                    > > ktos na kogos doniosl...... Pewnie jakies male dzieci poczuly sie zgorszo
                    > ne,
                    > > albo obrazone. A to zwykle opadami gownianymi sie konczy.
                    > > Paul
                    > >
                    >
                    > Nie wiesz o co chodzi? Quickly ostatniej nocy pod pania Marte Sikore z Gazety
                    > Wyborczej sie podszyl,a teraz czeka na konsekwencje ! Mozna sobie pozartowac,al
                    > e
                    > tak daleko,tylko debil pokroju Quickly posunac sie moze !
                    A ta pani sikora, to co za jedna, nie znam. Pojedzie do Australii i z UOP'em
                    kangury scigac bedzie? Chyba ze quickly, to ukryty milioner i skorke kangurza z
                    niego zedrzec mozna. Jak mawiaja - pierwsza sikorka nie czyni wiosny. By the
                    way, u mnie sniegu jak na lekarstwo i jakos sie nie zapowiada. W ten weekend
                    spadlo jakies 2-3" i juz wszystko stopnialo. Jak tam u ciebie? Pozdrawiam.
                    Paul

• Gość: Egon Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:43

>
                      > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                      > > > > >
                      > > > > > > Nastala cisza jak maaakiem zasial !!! Czy to czasami
                      > na bu
                      > > rze s
                      > > > ie ni
                      > > > > e zbi
                      > > > > > era ?
                      > > > > > Tak gowno z nieba bedzie leciec.
                      > > > > >
                      > > > >
                      > > > > Na glowe Quickly-ego !
                      > > > Ja tam zupelnie nie wiem o co tu chodzi ..... jakas pani, ktos kogos
                      > obraz
                      > > il,
                      > > > ktos na kogos doniosl...... Pewnie jakies male dzieci poczuly sie zg
                      > orszo
                      > > ne,
                      > > > albo obrazone. A to zwykle opadami gownianymi sie konczy.
                      > > > Paul
                      > > >
                      > >
                      > > Nie wiesz o co chodzi? Quickly ostatniej nocy pod pania Marte Sikore z Ga
                      > zety
                      > > Wyborczej sie podszyl,a teraz czeka na konsekwencje ! Mozna sobie pozartow
                      > ac,al
                      > > e
                      > > tak daleko,tylko debil pokroju Quickly posunac sie moze !
                      > A ta pani sikora, to co za jedna, nie znam. Pojedzie do Australii i z UOP'em
                      > kangury scigac bedzie? Chyba ze quickly, to ukryty milioner i skorke kangurza
                      > z
                      > niego zedrzec mozna. Jak mawiaja - pierwsza sikorka nie czyni wiosny. By the
                      > way, u mnie sniegu jak na lekarstwo i jakos sie nie zapowiada. W ten weekend
                      > spadlo jakies 2-3" i juz wszystko stopnialo. Jak tam u ciebie? Pozdrawiam.
                      > Paul
                      >

U mnie tak samo Paul,troche posypalo ,a teraz woda,zreszta znasz tutejsza pogode
                      w New York,bo w koncu sasiadami jestesmy,New Jersey i mnie ,Hudson tylko
                      dzieli.Pzdr.!
                      • Gość: Paul Mordka stary! Chyba wale juz na chate, nazrazie. IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:51
                        • Gość: Zsypek Re: Mordka stary! Chyba wale juz na chate, nazrazie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:58

Hi Hiiiiiiiii!!!!!!!! Mr.Conti!!!!!!! Ma pan dowod rzeczowy, jak ich pan wczoraj
                          zastraszyl! Paul wali na chate, bo swojego kompa wczoraj zakopal ze strachu 10
                          metrow pod ziemia i teraz sie z cudzego loguje!!!!!! hehehehehehe

• Gość: Paul Re: Mordka stary! Chyba wale juz na chate, nazrazie. IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 15:43

>
                            >
                            > Hi Hiiiiiiiii!!!!!!!! Mr.Conti!!!!!!! Ma pan dowod rzeczowy, jak ich pan wczora
                            > j
                            > zastraszyl! Paul wali na chate, bo swojego kompa wczoraj zakopal ze strachu 10
                            > metrow pod ziemia i teraz sie z cudzego loguje!!!!!! hehehehehehe
                            Stary nie pierdol bo jak cie dopadne, to jaja wygryze. Nawet nie wiedzialem co
                            sie wczoraj/ptzedwczoraj "dzialo", bo mnie kurwa nie bylo. Pucio, Pucio jest
                            stwierdzeniem apriori, podnadczasowym. Na gazie/zrazie/rajdzie.
                            Paul

• Gość: Zsypek Jestem gleboko niezadowolony!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:52
          Egon, co sie dzieje?!! Oslables?!!!!! To juz quicklemu dokopac nie potrafisz?
          To po co on sie przygotowywal na dzisiaj, wypruwal to pierze z poduszek i do
          torby upychal?!!!

JEMU SIE NALEZY!!!!!!! Chociazby za pania Marte, bo ona ma teraz przerypane.
          Wszyscy beda na nia w pracy nickowac "Narta". A poza tym, ja zaapelowalem w
          sprawie tych konsekwencji prawnych, ze niepotrzebne bo ty to lepiej zrobisz.
          Badz najlepszy przyjaciel quickly i dokop mu tak, zeby on juz nie byl za te
          konsekwencje pociagany!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Egon Re: Jestem gleboko niezadowolony!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 01:03

> Egon, co sie dzieje?!! Oslables?!!!!! To juz quicklemu dokopac nie potrafisz?
            > To po co on sie przygotowywal na dzisiaj, wypruwal to pierze z poduszek i do
            > torby upychal?!!!
            >
            > JEMU SIE NALEZY!!!!!!! Chociazby za pania Marte, bo ona ma teraz przerypane.
            > Wszyscy beda na nia w pracy nickowac "Narta". A poza tym, ja zaapelowalem w
            > sprawie tych konsekwencji prawnych, ze niepotrzebne bo ty to lepiej zrobisz.
            > Badz najlepszy przyjaciel quickly i dokop mu tak, zeby on juz nie byl za te
            > konsekwencje pociagany!!!!!!!!!!!!

On dopiero teraz bedzie pociagany jak trzeba ! Przez trzy kangury za dwa swoje
            jajca sflaczale,po sciezkach kamienistych w buszach australijskich !!!
            • Gość: Zsypek Re: Jestem gleboko niezadowolony!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:10

> On dopiero teraz bedzie pociagany jak trzeba ! Przez trzy kangury za dwa swoje
              > jajca sflaczale,po sciezkach kamienistych w buszach australijskich !!!

A ty widziales co on powypisywal w ramach przeprosin?!???? Ze on na slupie
              telegraficznym siedzi, razem ze strusiem. Jak sie przyzwyczai, to piora mu w
              ogonie wyrosna, szyja wylysieje, a ten dziob to juz ma.....
              • Gość: Egon Re: Jestem gleboko niezadowolony!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 01:15

>
                > > On dopiero teraz bedzie pociagany jak trzeba ! Przez trzy kangury za dwa s
                > woje
                > > jajca sflaczale,po sciezkach kamienistych w buszach australijskich !!!
                >
                > A ty widziales co on powypisywal w ramach przeprosin?!???? Ze on na slupie
                > telegraficznym siedzi, razem ze strusiem. Jak sie przyzwyczai, to piora mu w
                > ogonie wyrosna, szyja wylysieje, a ten dziob to juz ma.....

On nie ma dzioba,on ma gebe z dwoma ,ostatnimi zebami dziurawymi i jednym okiem
                zezowatym,przez strusie zaplutym,za to ,ze im pod ogony zagladal !!!
                • Gość: Zsypek Re: Jestem gleboko niezadowolony!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:26

> On nie ma dzioba,on ma gebe z dwoma ,ostatnimi zebami dziurawymi i jednym okiem
                  >
                  > zezowatym,przez strusie zaplutym,za to ,ze im pod ogony zagladal !!!

hehe... A teraz boi sie z nami rozmawiac, i udaje, ze go tam nie ma.... Zreszta
                  nie tylko on, co? Pewnie mysla, ze to jakas wielopietrowa prowokacja, i ze ten
                  post o falszywce to tez falszywka. Albo kompy spod ziemi wykopuja. hi
                  hiiiiiiiiiii :)
                  • Gość: Zsypek Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:34
                    Po zastanowieniu doszedlem do wniosku ze juz nie bedziemy ciebie bic, bo i tak
                    najadles sie strachu. Nawet slowkiem nie pisnales, ze ten pierwszy post dzisiaj
                    podpisal falszywy quickly, nie ty. A to ja napisalem, i sie tego nie
                    wstydze:)))))

A teraz dostaniesz pochwale za dzialalnosc psychotroniczna. To dzieki twemu
                    (jakze niezwyklemu i niezwyciezonemu) umyslowi nawiazalismy kontakt 3 stopnia z
                    cywilizacja pozaciemska, ktora sie nazywa Redakcja, w skrocie GW.

Cywilizacja pozaziemska obiecala nam, ze nie zrobi inwazji, i ze przybywa
                    wylacznie w celach badawczo-rozwojowych. I to jest piekne, quickly!!!!

JUZ NIE JESTESMY SAMI W KOSMOSIE!!!!!!!!!
                    • quickly Re: Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! 24.01.02, 01:47
                      He, he, he.
                      Wiec my ufoludki nie jestesmy sami w kosmosie!?
                      Jestem ciekaw czy oni sikaja ze smiechu jak nasz czasami czytaja?
                      • Gość: Zsypek Re: Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:48
                        Ja bym sikal, a nawet smarkal.....
                        • quickly Re: Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! 24.01.02, 01:51
                          I jeszcze im za to placa!
                          Zycie jak w Madrycie, kabaret na okraglo.
                          • Gość: Zsypek Re: Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:55
                            quickly napisał(a):

> I jeszcze im za to placa!
                            > Zycie jak w Madrycie, kabaret na okraglo.

Wiesz po czym sie zorientowalem? ze to falszywka to wiedzialem od razu, bo zadna
                            dama by sobie nie znickowala imienia tak, zeby mozna sie bylo z niego smiac. A ze
                            to ty to dopiero po chwili, jak sobie przypomnialem, ze jestes znerwicowany na
                            Egona nie tylko za entuzjazm dyskusyjny, ale takze za rozne nicki. I wtedy
                            uswiadomilem sobie, ze to nie jes bitwa jednodniowa, tylko cala kampania
                            militarna. :)
                            • quickly Re: Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! 24.01.02, 02:11
                              No co ty nie wyglupiaj sie, to nie ja!
                              A jak by ten ktos zalogowl sie np. zamiast "nartasikora" powiedzmy:
                              "wartasikora" albo "tartasikora".

Toby dopiero bylo nieladnie.
                              • Gość: Zsypek Re: Quickly_wylaz_z_krzakow!_Nie_ boj sie! Gratulacje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:13
                                alez, oczywiscie. Droga redakcjo, to nie quickly!
                              • wartasikora Re: boj sie quickly! 24.01.02, 03:01
                                quickly napisał(a):

> No co ty nie wyglupiaj sie, to nie ja!
                                > A jak by ten ktos zalogowl sie np. zamiast "nartasikora" powiedzmy:
                                > "wartasikora" albo "tartasikora".
                                >
                                > Toby dopiero bylo nieladnie.

Wiem ze to Ty kolego podrobiles moja kuzynke Marte.Zaplacisz za to juz
                                wkrotce.Twoje godziny sa policzone ,pozwolimy jednak jeszcze pobawic Ci sie na
                                tym forum .Szlag Cie trafi juz wkrotce za podzszywanie sie pod innych , ublizanie
                                innym forumowiczom , ciagle skarzypyctwo i niekonczace sie podlizywanie.Nie
                                wspomne o nieustannym atakowaniu Prezydenta Busha i Jego kraju !
    • Gość: Bush Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:49
      maas napisał(a):

> Szanowni forumowicze,
      >
      > wiadomosc podpisana "Marta Sikora" to falszywka jednego z uczestnikow dyskusji.
      >
      > A kwestie prawne zwiazane z uzywaniem cudzego nazwiska rozwazymy.
      >
      > Pozdrawiam,
      >
      > Maas
      I co w tej kwestii poczniecie? Czy w takim razie mozna sie podpisywac Jozef
      Stalin, albo George Bush? Niniejszym jako George Bush Szczesliwie Wam Panujacy Z
      Bozej Laski wypowiadam wojne Islandii!!!!
      President Of The United States Of America
      George W Bush

• quickly Re: Falszywka 23.01.02, 23:53
        Ty szlomcio spod Hamburga,
        A kto jest pani M. Sikora?
        • Gość: Paul Re: Falszywka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 23:56
          quickly napisał(a):

> Ty szlomcio spod Hamburga,
          > A kto jest pani M. Sikora?
          Juz zem pisal ryju smierdzacy ze pojecia nie mam i z zadnego panie hamburgera nie
          jezdem, no. Przeczytaj moje poprzednie watki, dzie sie dziwie i dziwie i......o
          gownie rozprawiam. Pucio.
          Paul
    • Gość: qwe Re: Falszywka IP: *.zapid.com 24.01.02, 00:08
      maas napisał(a):

> Szanowni forumowicze,
      >
      > wiadomosc podpisana "Marta Sikora" to falszywka
      jednego z uczestnikow dyskusji.
      >
      > A kwestie prawne zwiazane z uzywaniem cudzego nazwiska
      rozwazymy.
      >
      > Pozdrawiam,
      >
      > Maas

• Gość: Zsypek PIEKNY I DOSADNY HYMN NA MOJA CZESC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:12
      Juz wiecie- jam wielki!!
      Nosze krasne szelki
      na kolanie łatkę
      w kieszeni precelki
      i koszule w kratkę

I nic sie nie ukryje
      bo mam dluga szyje
      na jej koncu niucha
      co zawsze wykryje
      podstepnego ducha

Tak oto - sasiedzi!
      Zsypek sobie siedzi
      nad Modrym Popradem
      prosto w twarz gawiedzi
      krecąc sobie zadem!!!!!!!!!

Ha! Ha! Ha!
    • Gość: MR.CONTI Re: Marta Sikora-Cenzurowa ... na wacie. IP: *.idzap.com 24.01.02, 01:37
      Co się stało Pani Sikorko? Ma pani nigdy nie kończącą
      się miesiączkę. Pytam się ciebie suko po...a:
      Dlaczego jestem znowu wyeliminowany z Forum? Proszę
      podać , ty po...a ... której pies by nawet nie
      powąchał, mój wątek który spowodował mo...owanie.
      Całe forum jest pełne wulgaryzmu, rasizmu itd., a ty
      śmierdząca ścierwo ode mnie coś chcesz.... ci w dupę
      ty gestapowska małpo. Nigdy, nawet za tysiąc lat mnie
      nie wyeliminujesz.

I will be back with a vengeance.
      MR.CONTI

www.eff.org/br/join.html

• Gość: Zsypek Re: Marta Sikora-Cenzurowa ... na wacie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:39
        Spadaj gnojku!!!!!!! Odczep sie od Contiego!!!!!!! Skikaj na wlasny
        rachunek!!!!!!!
    • Gość: MR.CONTI Re: Marta Sikora-Cenzurowa Whore na wacie. IP: *.idzap.com 24.01.02, 01:38
      Co się stało Pani Sikorko? Ma pani nigdy nie kończącą
      się miesiączkę. Pytam się ciebie suko po...a:
      Dlaczego jestem znowu wyeliminowany z Forum? Proszę
      podać , ty po...a ... której pies by nawet nie
      powąchał, mój wątek który spowodował mo...owanie.
      Całe forum jest pełne wulgaryzmu, rasizmu itd., a ty
      śmierdząca ścierwo ode mnie coś chcesz.... ci w dupę
      ty gestapowska małpo. Nigdy, nawet za tysiąc lat mnie
      nie wyeliminujesz.

I will be back with a vengeance.
      MR.CONTI

www.eff.org/br/join.html

• Gość: Zsypek ZMIATAJ, CHAMIE!!!!!! *.idzap.com!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:41
        • quickly Re: ZMIATAJ, CHAMIE!!!!!! *.idzap.com!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 01:43
          I co glupi ci teraz szlomcio(tak do ciebie mowie Egon)?
          Potrafisz jeszcze wyciagac jakies wnioski cymbale?
          • Gość: Zsypek Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:47
            quickly napisał(a):

> I co glupi ci teraz szlomcio(tak do ciebie mowie Egon)?
            > Potrafisz jeszcze wyciagac jakies wnioski cymbale?

Quickly!!!!! Jak sie ciesze, ze wylazles z krzaczorow!!!!!! Przeczytaj posty
            wyzej, jesli jeszcze tego nie zrobiles, a szczegolnie ten z gratulacjami......

A wiesz, ze wczorajsza akcja to nawet mnie przebiles, i teraz jestes na samym
            szczycie dio banowania, a ja spadlem na uczciwe i nieco mniej zaszczytne drugie
            miejsce?!!!!! Witaj na podium!!!!!!

• quickly Re: Quickly, panie dziejaszku..... 24.01.02, 01:49
              A za co mialbym byc niby banowany?
              • Gość: Zsypek Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:51
                quickly pyta:

- A za co mialbym byc niby banowany?

Ja odpowiadam (rechoczac szyderczo):

- hehehehehehehe!!!!!!!!!!

• quickly Re: Quickly, panie dziejaszku..... 24.01.02, 01:53
                  No co ty?
                  Za "hehehehehehehehehe!!!" przeciez nie banuja, co?
              • Gość: Egon Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 01:51
                quickly napisał(a):

> A za co mialbym byc niby banowany?

Za swoja morde opluta,i oko jedno zezowate !
                • quickly Re: Quickly, panie dziejaszku..... 24.01.02, 01:54
                  Egon podszywaczu spadaj cymbale, bo przez ciebie zarazo jeszczo nas zabanuja.
                  • Gość: Egon Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 01:57
                    quickly napisał(a):

> Egon podszywaczu spadaj cymbale, bo przez ciebie zarazo jeszczo nas zabanuja.

Pierwszego ciebie durniu,za podszycie sie pod pania Marie !!! Glupku jeden !!!
                    • Gość: Zsypek Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:58

> quickly napisał(a):
                      >
                      > Pierwszego ciebie durniu,za podszycie sie pod pania Marie !!! Glupku jeden !!!

Egon, wytlumacz mu to delikatniej, bo znowu ucieknie w krzaki!
                    • quickly Re: Quickly, panie dziejaszku..... 24.01.02, 02:03
                      To ty sie szlomcio podszywales rowniez za pania Marie? Nie nieznam. Ale
                      ciebie juz banowali, to wiesz lepiej.
                  • Gość: Zsypek Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 01:57
                    quickly napisał(a):

quickly, chcialbym ci to jakos delikatnie wyjasnic, zebys nie zaznal przypadkiem
                    wstrasu anafilektycznego, ale to ty jestes teraz nr. 1 na liscie...

• Gość: Egon Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:00
                    PS. Sorry Quickly,pomylilem sie ! TO TY OCZYWISCIE PODSZYLES SIE POD PANIA
                    MARTE ! O TYM WSZYSCY WIEDZA W GW,CZEKAJA TYLKO NA DALSZE WYGLUPY TWOJE,ABY
                    CIE W KONCU NA URLOP WYSLAC !!!
                    • Gość: Zsypek Re: Quickly, panie dziejaszku..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:02
                      A quickly znowu w krzakach... Przyczajka.
                  • quickly Drogi panie maas 24.01.02, 02:01
                    Uprzejmnie prosze mni pokazac jak sie banuje, to ja juz sam zrobie tutaj
                    porzadek!

A jak nie, to przynajmniej jak sie robi te czerwone kropki takie, jakie sa obok
                    kazdego wpisu "Wielkiego Brata".
                    • Gość: Zsypek Re: Drogi panie maas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:09
                      quickly napisał(a):

> Uprzejmnie prosze mni pokazac jak sie banuje, to ja juz sam zrobie tutaj
                      > porzadek!
                      >
                      > A jak nie, to przynajmniej jak sie robi te czerwone kropki takie, jakie sa obok
                      >
                      > kazdego wpisu "Wielkiego Brata".

Quickly! Naprawde sie nie domysliles kto to jest maas? Toz to jest ta dama,
                      ktorej imie przerobiles na przyrzad do ujezdzania sniegu!!!!! Wstydz sie!!!!!!
                      Przepros natychmiast!!!!!!! A damy sa ONE a nie ONI!!!!!!!

A jesli chodzi o znaczek, to jak mnie ladnie poprosisz, to sam ci powiem.
                      (Ekwiwalent w postaci tygodniowych wakacji na Florydzie niewykluczony)

PS. Droga Redakcjo!!!!! zwracam ci uwage, ze quickly ZNOW COS KOMBINUJE!!!!!!! A
                      ja jestem grzeczny i w pelni zdaje sobie sprawe, ze stosunki miedzy naszymi
                      cywilizacjami sa nieco nadwerezone...
                  • wartasikora Re: Quickly, panie dziejaszku..... 24.01.02, 03:07
                    quickly napisał(a):

Ciebie zabanujemy za samego siebie smutasie.
    • Gość: MR.CONTI Re: _____________DO Zsypka o prostej tutce IP: *.idzap.com 24.01.02, 02:01
      Niestety Zsypku to jestem znowu ja, MR.CONTI. Znowu
      mnie zablokowali ale tym razem nie wiem za co. Ta
      kurwa Sikora cos tu ma do mnie ale pan_conti da sobie
      radę. Na razie znalazłem ten anonimowy serwer ale jest
      taki powolny że jest bezużyteczny. Nie pozwala mi też
      zalogować się pod pan_conti@poczta. Ale to jest tylko
      tymczasowe już za parę dni będę miał więcej IPs niż ta
      suka ma szarych komurek.
      MR.CONTI
      puci_pucio
      • Gość: Zsypek Balwanie! Mr.Conti jest nie do podrobienia!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:04
        Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Niestety Zsypku to jestem znowu ja, MR.CONTI. Znowu
        > mnie zablokowali ale tym razem nie wiem za co. Ta
        > kurwa Sikora cos tu ma do mnie ale pan_conti da sobie
        > radę. Na razie znalazłem ten anonimowy serwer ale jest
        > taki powolny że jest bezużyteczny. Nie pozwala mi też
        > zalogować się pod pan_conti@poczta. Ale to jest tylko
        > tymczasowe już za parę dni będę miał więcej IPs niż ta
        > suka ma szarych komurek.
        > MR.CONTI
        > puci_pucio

• quickly Zsypek powiedz szlomciowi... 24.01.02, 02:07
          ...ze go czeka banowanko jak ament w pacierzu. (Aha, wytlumacz mu tez, ze
          pacierz, to sa takie wierszyki, co sie mowi w kosciele.)
          • Gość: Zsypek DUCHU SZLOMCIA WZYWAM CIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:12
            i cytuje co quickly napisał(a):

> ...ze go czeka banowanko jak ament w pacierzu. (Aha, wytlumacz mu tez, ze
            > pacierz, to sa takie wierszyki, co sie mowi w kosciele.)

• Gość: Egon Ziomek? IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:19
            Zatkalem ci ryja? Napisac wiecej?
            • quickly Re: Ziomek? 24.01.02, 02:29
              Pisz kochaniutki, tylko bez wulgaryzmow. Pani Marta ma dobre serce moze cie
              nie zabanuje, jak okazesz skruche.
        • Gość: MR.CONTI Re: Zsypek Sprawdź swój e-mail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.idzap.com 24.01.02, 02:12

> Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
          >
          > > Niestety Zsypku to jestem znowu ja, MR.CONTI. Znowu
          > > mnie zablokowali ale tym razem nie wiem za co. Ta
          > > kurwa Sikora cos tu ma do mnie ale pan_conti da
          sobie
          > > radę. Na razie znalazłem ten anonimowy serwer ale
          jest
          > > taki powolny że jest bezużyteczny. Nie pozwala mi
          też
          > > zalogować się pod pan_conti@poczta. Ale to jest
          tylko
          > > tymczasowe już za parę dni będę miał więcej IPs niż
          ta
          > > suka ma szarych komurek.
          > > MR.CONTI
          > > puci_pucio
          >

• quickly Szlomcio ducha wyzional 24.01.02, 02:15
            No co ty Zsypek, to Egon (=szlomcio, tak sie kiedys przezywal) ducha ze wstydu
            za podszywanie juz wyzional?

He, he, he. Duchu Egona a gorzesz juz w piekle silo nieczysta?
            • Gość: Egon Re: Szlomcio ducha wyzional IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:17
              quickly napisał(a):

> No co ty Zsypek, to Egon (=szlomcio, tak sie kiedys przezywal) ducha ze wstydu
              > za podszywanie juz wyzional?
              >
              > He, he, he. Duchu Egona a gorzesz juz w piekle silo nieczysta?

I co jeszcze dodasz,Ziomek ?
          • zsypek Chyba redakcja robi mi kawal. Hmmm 24.01.02, 02:19
            Albo jest jakis wlam do skrzynki Mr.Conti. Jak mozna dostac list od goscia,
            ktory sie nie moze zalogowac?
            • Gość: Egon Re: Chyba redakcja robi mi kawal. Hmmm IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:29
              zsypek napisał(a):

> Albo jest jakis wlam do skrzynki Mr.Conti. Jak mozna dostac list od goscia,
              > ktory sie nie moze zalogowac?

Za malo znasz komputery ! Zapytaj sie Ziomka,jak to sie robi!? On przez lata
              kapusta parzona sie odzywial i ma taki sam duzy leb !!!
              • Gość: Zsypek Re: Chyba redakcja robi mi kawal. Hmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:35
                Naprawde dostalem taki list na skrzynke, ktory w normalnych okolicznosciach by
                potwierdzil, ze to Mr.Conti. A tak - sam nie wiem. To moze byc jakis wlam, ale
                moze tez byc, ze Mr.Conti sie zalogowal z innego ip niz wyzej wspomniany. Co
                myslicie? I jezyk w tych postach jakis nie ten, ale z drugiej strony moze
                postowal zaraz po tym, jak sie wsciekl?
            • Gość: MR.CONTI Re: Chyba redakcja robi mi kawal. Hmmm IP: *.idzap.com 24.01.02, 02:35
              zsypek napisał(a):

> Albo jest jakis wlam do skrzynki Mr.Conti. Jak mozna
              dostac list od goscia,
              > ktory sie nie moze zalogowac?

Zsypek, blokowanie zabrania tylko wpisywanie postów. E-
              mail można nadal używać.

MR.CONTI
              pucio,pucio

• Gość: Zsypek Egon, jestes tam ? Quickly? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:39
                napiszcie mi adres waszych skrzynek, ok?
                • Gość: Egon Re: Egon, jestes tam ? Quickly? IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:48

> napiszcie mi adres waszych skrzynek, ok?

Jezeli zechcesz to podam ci tego nieplodniaka , oficjalny adres internetowy do
                  mieszkania w Sydney!
                • Gość: MR.CONTI Re: Zsypek, sprwdź e-mail, IP: *.zapid.com 24.01.02, 02:50

> napiszcie mi adres waszych skrzynek, ok?

• Gość: Egon Zsypek,powiedz Ziomkowi, IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:15
          zeby pocalowal Egona tam,gdzie Ziomek najbardziej swoj jezor wpychac lubi ?!
          • quickly Re: Zsypek,powiedz Szlomciowi, 24.01.02, 02:23
            Ze przestal tak brzydko o jakims Ziomku, bo "Wielki Brat" maas zabanuje go na
            cztery dozywocia, zamiast trzech.
            • Gość: Egon Re: Zsypek,powiedz Szlomciowi, IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:36
              quickly napisał(a):

> Ze przestal tak brzydko o jakims Ziomku, bo "Wielki Brat" maas zabanuje go na
              > cztery dozywocia, zamiast trzech.

Zapomniales swojego imienia prawdziwego,gnoju z wygladu albinosa przypominajacy?
    • Gość: -------- < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> IP: *.cm-upc.chello.se 24.01.02, 02:22
      • Gość: -------- Re: < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> IP: *.cm-upc.chello.se 24.01.02, 02:23
        www.gazeta.pl/img/g.gif
        • quickly Re: < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> 24.01.02, 02:28
          Dzieki za te czerwone kropki.
          Teraz Szlomcia psychicznie wykoncze!
          • Gość: -------- Re: < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> IP: *.cm-upc.chello.se 24.01.02, 02:29
            quickly napisał(a):

> Dzieki za te czerwone kropki.
            > Teraz Szlomcia psychicznie wykoncze!

aoo.freeservers.com/images/c.gif
            • quickly Re: < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> 24.01.02, 02:33
              O taki wymiar jest lepszy, bo Egon malego moglby nie zrozumiec!
              • Gość: Egon Re: < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:38
                quickly napisał(a):

> O taki wymiar jest lepszy, bo Egon malego moglby nie zrozumiec!

Egon cie w dupe kiedys kopal gowniarzu jak maly byles,za to ,ze w rodzinie jego
                albinos sie wyrodzil !
          • Gość: Egon Re: < img src=https://www.gazeta.pl/img/g.gif> IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:32
            quickly napisał(a):

> Dzieki za te czerwone kropki.
            > Teraz Szlomcia psychicznie wykoncze!

Psychicznie to cie zona jehowa z nozkami chudymi w ksztalcie palakow ,od dawna
            wykancza Ziomek! Zadzwon do jej matki w Portugalii i pozal sie !!!
            • Gość: Zsypek EGON! QUICKLY!!!!!!!!!!!!! predko!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:45
              EGON!!!! QUICKLY!!!! CHCE DO WAS MAILA WYSLAC!

podajcie skrzynki.
              • Gość: Egon Re: EGON! QUICKLY!!!!!!!!!!!!! predko!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 02:54

> EGON!!!! QUICKLY!!!! CHCE DO WAS MAILA WYSLAC!
                >
                > podajcie skrzynki.

Zawolaj tego durnia po imieniu,Ziemowit,to moze oczy otworzy !?
                • quickly Szlomcio (=Egon) 24.01.02, 02:56
                  • quickly Re: Szlomcio (=Egon) 24.01.02, 02:58
                    Tobie szlomcio zupelnie dzisiaj odbilo.
                    Najpierw podszywalesz sie pod Pania marte, a teraz przezywasz mnie Zimowit z
                    Sydnej.

No nic.
                    Stwierdzam to jak co dzien - jestes tepy i do tego nudny.

• quickly Wychodze na lunch 24.01.02, 03:00
                      Mozecie mi zyczyc smacznego.

(z wyjatkiem szlomcio)
                      • Gość: Egon Re: Wychodze na lunch IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 03:05
                        quickly napisał(a):

> Mozecie mi zyczyc smacznego.
                        >
                        > (z wyjatkiem szlomcio)

Zatruj sie wyrodku,odpadkami z kosza,ktore zona twoja,kucharka zdolna z
                        Portugalii dla myszy w apartamencie waszym na sniadanie pozostawia ! Pfuj
                        swinio jedna !!!
                      • wartasikora Re: Wychodze na lunch 24.01.02, 03:19
                        quickly napisał(a):

> Mozecie mi zyczyc smacznego.
                        >

Panie quickly musze z przykroscia stwierdzic iz jest wielkie prawdopodobienstwo
                        ze po wyjsciu moze miec Pan klopoty z ponownym wejsciem.
                        zegnam ozieble i smacznego nie zycze.
                    • Gość: Egon Re: Szlomcio (=Egon) IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 03:03
                      quickly napisał(a):

> Tobie szlomcio zupelnie dzisiaj odbilo.
                      > Najpierw podszywalesz sie pod Pania marte, a teraz przezywasz mnie Zimowit z
                      > Sydnej.
                      >
                      > No nic.
                      > Stwierdzam to jak co dzien - jestes tepy i do tego nudny.
                      >

Tepy to ty jestes Ziomek,bo wlasnej babci ciezko chorej wyrzekles sie ! Ale
                      pociesz sie tym,ze rodzina jej cala,za CHAMA cie ma !!!
                  • zsypek Re: Szlomcio (=Egon) 24.01.02, 02:59
                    Quickly, do ciebie napisalem. A ten duren nie wiadomo, czy ma egon... itp. czy
                    jakos inaczej, i gdzie zaglada.
                    • zsypek Ewentualny Mr.Conti, tez zajrzyj 24.01.02, 03:00
                    • quickly Re: Szlomcio (=Egon) 24.01.02, 03:03
                      Do Egona to chyba jakos tak:
                      Szlomcio@wysypisko smieci.com

Zaraz sprawdze swoja poczte.
                      • Gość: Egon Re: Szlomcio (=Egon) IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 03:12
                        quickly napisał(a):

> Do Egona to chyba jakos tak:
                        > Szlomcio@wysypisko smieci.com
                        >
                        > Zaraz sprawdze swoja poczte.

Jeszcze slowo chamie,a powiem wszystkim,kim naprawde jestes !!!!!!
                • wartasikora Re: Pani(e )Zsypek 24.01.02, 03:13

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                  >
                  > > EGON!!!! QUICKLY!!!! CHCE DO WAS MAILA WYSLAC!
                  > >
                  > > podajcie skrzynki.
                  >
                  > Zawolaj tego durnia po imieniu,Ziemowit,to moze oczy otworzy !?

ja podam swoj w takim razie
                  wartasikora@gazeta.pl
                  • Gość: MR.CONTI Re: Pani(e )Zsypek IP: *.zapid.com 24.01.02, 03:22
                    wartasikora napisał(a):

>
                    > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                    > >
                    > > > EGON!!!! QUICKLY!!!! CHCE DO WAS MAILA WYSLAC!
                    > > >
                    > > > podajcie skrzynki.
                    > >
                    > > Zawolaj tego durnia po imieniu,Ziemowit,to moze oczy
                    otworzy !?
                    >
                    > ja podam swoj w takim razie
                    > wartasikora@gazeta.pl

marta.sikora@angora.pl

jest prawdyiwym jej emailem

• Gość: Egon Mr.CONTI IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 03:33
                      UWAZAJ NA ZSYPKA !!!!!! TA MENDA NAROBILA CALE ZAMIESZANIE !!!! WIERZ
                      MI !!! NA 100 % !!!! UNITED WE STAND !!!!! KIEDYS CI TO WYTLUMACZE !!!!
                      PZDR.Egon.
                      • Gość: Zsypek Re: Mr.CONTI JEST ZABANOWANY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 03:37
                        Mr.Conti zostal zabanowany. Rozmawialem z nim gdzie indziej. Nawet mi sie nie
                        chce wiecej pisac, bo i po co.
                        • Gość: Egon Re: Mr.CONTI JEST ZABANOWANY IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 03:41

> Mr.Conti zostal zabanowany. Rozmawialem z nim gdzie indziej. Nawet mi sie nie
                          > chce wiecej pisac, bo i po co.

ZE MNA TEZ ROZMAWIALES GDZIE INDZIEJ PEDALE SWINSKI! ZAPOMNIALES JUZ CHAMIE
                          KWADRATOWY ! PRZYPOMNIEC CI TA ROZMOWE ?! A MOLLY NIC CI NIE PRZYPOMINA ?
                          DALEJ LIZ DUPE DLA QUICKLY DWULICOWCU FALSZYWY !!! PFUJ SCIERWO !!!
                          • Gość: JIHAD Re: Mr.CONTI JEST ZABANOWANY IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 03:44

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                            >
                            > > Mr.Conti zostal zabanowany. Rozmawialem z nim gdzie indziej. Nawet mi sie
                            > nie
                            > > chce wiecej pisac, bo i po co.
                            >
                            > ZE MNA TEZ ROZMAWIALES GDZIE INDZIEJ PEDALE SWINSKI! ZAPOMNIALES JUZ CHAMIE
                            > KWADRATOWY ! PRZYPOMNIEC CI TA ROZMOWE ?! A MOLLY NIC CI NIE PRZYPOMINA ?
                            > DALEJ LIZ DUPE DLA QUICKLY DWULICOWCU FALSZYWY !!! PFUJ SCIERWO !!!

widzisz Egon.moje podejrzenia byly trafne swego czasu.
                            • Gość: Egon Do JIHAD IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 03:52
                              UWAZAJ JIHAD NA TA MENDE O NICK-u Zsypek! Ten gryzon tez MR.CONTI
                              zalatwil,swoim falszywym podejsciem !!!
                              • Gość: Egon Re: Do JIHAD IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 03:56

> UWAZAJ JIHAD NA TA MENDE O NICK-u Zsypek! Ten gryzon tez MR.CONTI
                                > zalatwil,swoim falszywym podejsciem !!!

taki brzdac a tyle namiesza zawsze.falszywiec i zdrajca forum Swiat!!!
                                • Gość: JIHAD sorry Egon:-))) IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 03:59

>
                                  > > UWAZAJ JIHAD NA TA MENDE O NICK-u Zsypek! Ten gryzon tez MR.CONTI
                                  > > zalatwil,swoim falszywym podejsciem !!!
                                  >
                                  > taki brzdac a tyle namiesza zawsze.falszywiec i zdrajca forum Swiat!!!

• Gość: Egon do Zsypka ! IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 04:46
                          ZSYPEK,dobrze wiesz sam,ze chamem falszywym sie urodziles ! Nie graj clowna,bo
                          dawno wykapowalem kim naprawde jestes !
                      • Gość: Zsypek Egon i pozostali IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 03:38

> UWAZAJ NA ZSYPKA !!!!!! TA MENDA NAROBILA CALE ZAMIESZANIE !!!! WIERZ
                        > MI !!! NA 100 % !!!! UNITED WE STAND !!!!! KIEDYS CI TO WYTLUMACZE !!!!
                        > PZDR.Egon.

W porzadku, mr. Egon. Jako menda odlaczam sie na 100% i tlumacz pan co i komu
                        chcesz. Bye.

• Gość: JIHAD Re: Egon i pozostali IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 03:40

>
                          > > UWAZAJ NA ZSYPKA !!!!!! TA MENDA NAROBILA CALE ZAMIESZANIE !!!! WIER
                          > Z
                          > > MI !!! NA 100 % !!!! UNITED WE STAND !!!!! KIEDYS CI TO WYTLUMACZE !!
                          > !!
                          > > PZDR.Egon.
                          >
                          > W porzadku, mr. Egon. Jako menda odlaczam sie na 100% i tlumacz pan co i komu
                          > chcesz. Bye.
                          >
                          witam
                          wow! a co tu sie stalo?
                        • Gość: Egon TY ZSYPEK... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 04:00
                          JESTES WINNY TEGO ,CO TU SIE DZIEJE ! Ty podjudzasz nas wszystkich przeciwko
                          sobie nawzajem,a pozniej kite pod siebie chowasz ! Falszywy jestes !!! Mnie juz
                          wiecej do dyskusji nie zapraszaj,co najwyzej splune na nick-a twojego !!!
                          • quickly Dla Zsypek, stary nie przejmuj sie... 24.01.02, 06:17
                            Nigdy nie bierz tego pajaca Egona powaznie.

On tutaj grasuje od lat i kazdy go unika. Zawsze szuka kogos zeby mu naublizac
                            i niezmiernie cieszac sie z tego, jezeli ta druga osoba odpowie mu tym samym.
                            Mozesz mi wierzyc lub nie, ale przejrzyj wszystkie jego posty i znajdz chociaz
                            jeden post, w ktorym podejmuje rzeczowa, logiczna dyskusje, bez ublizania lub
                            zwyklego, ordynarnego belkotu.

Jak widzisz na podstawie tego watku, mozna sie swietnie bawic, ale trzeba
                            zachowac pewne granice.
                            Ty to potrafisz, a on nie - bo nie jest w stanie tego zrobic chociaz by nawet
                            tego chcial. To juz ma zakodowane w sobie i sie nie zmieni.

Tak jak ktos kiedys powiedzial, tego prymitywa najlepiej ignorowac.
                            • Gość: Paul Quickly nieznosnie utemperowany i poprawny...... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 16:11
                              quickly napisał(a):

> Nigdy nie bierz tego pajaca Egona powaznie.
                              >
                              > On tutaj grasuje od lat i kazdy go unika. Zawsze szuka kogos zeby mu naublizac
                              >
                              > i niezmiernie cieszac sie z tego, jezeli ta druga osoba odpowie mu tym samym.
                              > Mozesz mi wierzyc lub nie, ale przejrzyj wszystkie jego posty i znajdz chociaz
                              > jeden post, w ktorym podejmuje rzeczowa, logiczna dyskusje, bez ublizania lub
                              > zwyklego, ordynarnego belkotu.
                              >
                              > Jak widzisz na podstawie tego watku, mozna sie swietnie bawic, ale trzeba
                              > zachowac pewne granice.
                              > Ty to potrafisz, a on nie - bo nie jest w stanie tego zrobic chociaz by nawet
                              > tego chcial. To juz ma zakodowane w sobie i sie nie zmieni.
                              >
                              > Tak jak ktos kiedys powiedzial, tego prymitywa najlepiej ignorowac.
                              I kto to mowi.....maz opacznosciowy, znawca kultury i sztuki konwersacji.....
                              ..........NASZ KOCHANY QUICKLY...........
                              pAUL

• quickly Re: Quickly nieznosnie utemperowany i poprawny...... 24.01.02, 22:40
                                No pewnie. Czas na zmiane (na lepsze, mam nadzieje).
                                • Gość: Paul Re: Quickly nieznosnie utemperowany i poprawny...... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 23:23
                                  quickly napisał(a):

> No pewnie. Czas na zmiane (na lepsze, mam nadzieje).
                                  Odpowiedziales tak jak bys polknal kolek, albo lepiej, jak by ci ktos ten kolek w
                                  dupe wsadzil;-). Ale gratuluje postanowienia zycia w cnocie. Jak dlugo wnim
                                  wytrwasz? Pozdrowionka.
                                  Twoj Pawelek.

• quickly Re: Quickly nieznosnie utemperowany i poprawny...... 25.01.02, 00:05
                                    Ja wiem, gdzies tak do przerwy sniadaniwej powinienem wytrzymac (tj. jakies 30
                                    min., moze nawet troche dluzej).

Ty Paul, a co ty tak z tym wsadznie kiji w dupe od samego rana?
                                    Tez jakies stresy przezywasz jak Egon?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka