j71 25.01.02, 03:48 egon=robotnik=paul=itd=itd=itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j71 Re: Suffering from split personality. Guess Who: 25.01.02, 03:51 j71 napisał(a): > > egon=robotnik=paul=itd=itd=itd=wartasikora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: Suffering from split personality. Guess Who: IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 03:56 j71 napisał(a): > j71 napisał(a): > > > > > egon=robotnik=paul=itd=itd=itd=wartasikora Lepiej byc robotnikiem,anizeli przez slonie osranym SROMOTNIKIEM,jakim jest j71 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
j71 Re: Suffering from split personality. Guess Who: 26.01.02, 15:37 j71 napisał(a): > j71 napisał(a): > > > > > egon=robotnik=paul=itd=itd=itd=wartasikora=jojo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Egon, teraz to masz PRZERYPANE, hi, hiiiiiii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 03:53 Odpowiedz Link Zgłoś
j71 Re: Egon, teraz to masz PRZERYPANE, hi, hiiiiiii 25.01.02, 03:57 Gość portalu: Zsypek napisał(a): Tak ten egon,robotnik,wartasikora,paul,żydek zawsze sam z sobą rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek A NIE MOWILEM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 04:02 j71 napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Tak ten egon,robotnik,wartasikora,paul,żydek zawsze sam > z sobą rozmawia. > Odpowiedz Link Zgłoś
wartasikora Re: A NIE MOWILEM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.02, 04:10 Tak mowiles kiedys , ze lubisz jak Cie araby rabia nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
wartasikora Re: A NIE MOWILEM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.02, 04:18 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > j71 napisał(a): > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > Tak ten egon,robotnik,wartasikora,paul,żydek zawsze sam > > z sobą rozmawia. > > > Panie Zsypku.Szuka Pan dziury w calym.Czyzby arabskie dziury plci meskiej juz nie wystarczaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Ja w sprawie dziur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 04:27 dziur nigdy zbyt wiele.... Innych bryl trygonometrycznych, trojwymiarowych takze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Ja w sprawie dziur IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 04:59 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > dziur nigdy zbyt wiele.... Innych bryl trygonometrycznych, trojwymiarowych > takze. Dziury ty swojej tak szybko nie zobaczysz,brylo nieksztaltna! Odchudzaj sie lepiej,bo ci pod cyckami MILDEW powoli rozplenia sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Ja w sprawie dziur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 05:18 Gość portalu: Robotnik napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > dziur nigdy zbyt wiele.... Innych bryl trygonometrycznych, trojwymiarowych > > > takze. > > Dziury ty swojej tak szybko nie zobaczysz,brylo nieksztaltna! Odchudzaj sie > lepiej,bo ci pod cyckami MILDEW powoli rozplenia sie !!!! Co to jest MILDEW? Czy to zarazliwe? Po czym to poznac, ze sie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ja w sprawie dziur IP: *.idzap.com 25.01.02, 05:44 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > ... Innych bryl trygonometrycznych, trojwymiarowych > takze. Ti,ti, ti Zsypus. Cos Ty mi tu inteligentem, ba nawet prawdziwym humanista pachniesz! No chyba, ze chcesz zrewolucjonizowac trygonometrie, czyli nauke o wspolzaleznosciach pomiedzy katami w jednej plaszczyznie. Łał, za pomysł "bryl trygonometrycznych" możesz nawet dostać Nobla. Ti, ti, ti. Figlarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Ja w sprawie dziur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 05:47 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > ... Innych bryl trygonometrycznych, trojwymiarowych > > takze. > > Ti,ti, ti Zsypus. Cos Ty mi tu inteligentem, ba nawet > prawdziwym humanista pachniesz! No chyba, ze chcesz > zrewolucjonizowac trygonometrie, czyli nauke o > wspolzaleznosciach pomiedzy katami w jednej plaszczyznie. > Łał, za pomysł "bryl trygonometrycznych" możesz nawet > dostać Nobla. Ti, ti, ti. Figlarzu. Po ciezkim namysle Mr.Conti, od ktorego az mi dym uszami poszedl, faktycznie mi zapachnialo Noblem:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ja w sprawie dziur IP: *.zapid.com 25.01.02, 05:56 No pewnie, dostan tego transcendentalnego Nobla za swoje bryly trygonometryczne i wtedy ... szlag trafi tego niszczesnego obszczyplotka (kwadratowa rure na kaczych lapach) Egona ;-))))))))))))))))))))))))))) Tak na marginesie, Egon nie pracuje przy tokarce. On jest rabinem, a na tym forum sie udziela, bo chce nas nieszczesnych nawrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Ja w sprawie dziur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 06:08 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > No pewnie, dostan tego transcendentalnego Nobla za > swoje bryly trygonometryczne i wtedy ... szlag trafi > tego niszczesnego obszczyplotka (kwadratowa rure na > kaczych lapach) Egona ;-))))))))))))))))))))))))))) > > Tak na marginesie, Egon nie pracuje przy tokarce. > On jest rabinem, a na tym forum sie udziela, bo chce nas > nieszczesnych nawrocic. > Mr.Conti, ja panu dziekuje bardzo za ta kwadratowa rure, kacze lapy oraz obszczyplotek. Czy moge je uzyc w jakims utworze? Taka kwadratowa rura to jest cos, do czego bym pewnie doszedl, gdybym dluzej pozostal na tym trygonometrycznym polu minowym.....:) Otwiera przede mna nowe horyzonty jezykowe, przydatne szczegolnie w uprzejmej wymianie uwag z Egonem. To zadam jeszcze jedno pytanie techniczne: jak sie nazywa maszyna, do ktorej wklada sie takie metalowe cos, a to sie szybko obraca? To jest tokarka czy obrabiarka? I ktora maszyna lepiej sie nadaje zeby zastapic Egonowi zone, jak za dlugo siedzi jako robotnik w factory? (bo ja sie tak do konca nie pogodzilem z tym, ze Egon jest tylko rabinem. Ja mysle, ze on jest rabinem, ktory sie zadnej pracy nie boi i dorabia sobie jako robotnik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ja w sprawie dziur IP: *.zapid.com 25.01.02, 15:17 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > > > No pewnie, dostan tego transcendentalnego Nobla za > > swoje bryly trygonometryczne i wtedy ... szlag trafi > > tego niszczesnego obszczyplotka (kwadratowa rure na > > kaczych lapach) Egona ;-))))))))))))))))))))))))))) > > > > Tak na marginesie, Egon nie pracuje przy tokarce. > > On jest rabinem, a na tym forum sie udziela, bo chce nas > > nieszczesnych nawrocic. > > > Mr.Conti, ja panu dziekuje bardzo za ta kwadratowa rure, kacze lapy oraz > obszczyplotek. Czy moge je uzyc w jakims utworze? Taka kwadratowa rura to jest > cos, do czego bym pewnie doszedl, gdybym dluzej pozostal na tym trygonometryczn > ym > polu minowym.....:) Otwiera przede mna nowe horyzonty jezykowe, przydatne > szczegolnie w uprzejmej wymianie uwag z Egonem. > > To zadam jeszcze jedno pytanie techniczne: jak sie nazywa maszyna, do ktorej > wklada sie takie metalowe cos, a to sie szybko obraca? To jest tokarka czy > obrabiarka? I ktora maszyna lepiej sie nadaje zeby zastapic Egonowi zone, jak z > a > dlugo siedzi jako robotnik w factory? > > (bo ja sie tak do konca nie pogodzilem z tym, ze Egon jest tylko rabinem. Ja > mysle, ze on jest rabinem, ktory sie zadnej pracy nie boi i dorabia sobie jako > robotnik) > Ej Zsypus, na Twoje pierwsze pytanie odpowiem wprost, po robociarsku: wal smialo,zona Egona w ciazy jest (nie pytaj z kim). Majac na wzgledzie charakter eGONA, chyba najbardziej pasuje do nIEGO ksywa SZAMBONUREK... Co sie tyczy drugiego pytanka, oh Zsypus Ty niepoprawny humanisto, wyglada to tak: tokarki sa podzbiorem wiekszego zbioru o nazwie obrabiarki, ktore z koleji same naleza do zbioru o nazwie "maszyny". Inymi slowy: kazda tokarka jest obrabiarka, do ktorych naleza rowniez frezaki, lub przeciagarki. Oczywiscie mogę sie mylić, bo my z eGonem ciagle na bani chodzilismy w tej naszej przyzakładowej szkole przysposobienia zawodowego. Zresztą, o takich rzeczach, to dokładnie uczono tylko w zawodówce, a my , przy naszym pijaństwie, mogliśmy sobie tylko pomarzyć o tak elitarnym miejscu. Wracając do eGONA, chyba najbardziej pasuje do niego przeciągarka, taka wielka brutalna maszyna z wielkim "szpikulcem", którym przepycha otwory w "metalowych klockach". Wielki, szpiczasty nos eGona świetnie może spełniać taką rolę. Ja jednak mysle, ze eGON, jako rabin, pracuje teraz w zakladzie drobiarskim. Podwiesza biedne kurczaki (za ich lapki!) do przenosnika lancuchowego (cos w rodzaju wyciagu krzeselkowego), ktorym dostarcza je do miejsca, gdzie szaleja dwie, nachodzace na siebie, pily tarczowe. Krew sie leje, pelno krwi, cala podloga zbroczona, a eGON sie cieszy i wyobraza sobie, ze bierze odwet na nazistach za holocaust. ZĄB ZA ZĄB... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_conti Re: adres: *.zapid.com to fałszywy MR.CONTI. 25.01.02, 14:24 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > No pewnie, dostan tego transcendentalnego Nobla za > swoje bryly trygonometryczne i wtedy ... szlag trafi > tego niszczesnego obszczyplotka (kwadratowa rure na > kaczych lapach) Egona ;-))))))))))))))))))))))))))) > > Tak na marginesie, Egon nie pracuje przy tokarce. > On jest rabinem, a na tym forum sie udziela, bo chce nas > nieszczesnych nawrocic. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: adres: *.zapid.com to fałszywy MR.CONTI. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 18:58 Najuprzejmiej przepraszam, Mr. Conti. Z falszywcem wiecej dyskutowac nie bede. Myslalem ze to pan rozne ip probuje... Poprawie sie! Odpowiedz Link Zgłoś