Gość: Chirurg IP: 199.243.74.* 15.12.03, 19:39 Ja bym mu calego obcial, jesli jeszcze to ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meerkat odezwal sie CHU. BEZ JAJ!!! :))) IP: 152.75.142.* 15.12.03, 19:42 Gość portalu: Chirurg napisał(a): > Ja bym mu calego obcial, jesli jeszcze to ma!!! Ma, ma i to dużego ( to Jamajczyk). W przeciwieństwie do ciebie ma też JAJA! i to DUUUUUZE! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupcio Re: odezwal sie CHU. BEZ JAJ!!! :))) IP: *.075.popsite.net 16.12.03, 04:42 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Gość portalu: Chirurg napisał(a): > > > Ja bym mu calego obcial, jesli jeszcze to ma!!! > > to juza jest stary pryk ,ktory sie juz naje....al ale jeszcze pier...doli sprawy ile moze dla sewgo zysku > > Ma, ma i to dużego ( to Jamajczyk). > > W przeciwieństwie do ciebie ma też JAJA! i to DUUUUUZE! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re:MEEEERKAT wie, Powell go DYMAL !!! :}}} IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.12.03, 04:56 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Gość portalu: Chirurg napisał(a): > > > Ja bym mu calego obcial, jesli jeszcze to ma!!! > > > > Ma, ma i to dużego ( to Jamajczyk). > > W przeciwieństwie do ciebie ma też JAJA! i to DUUUUUZE! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urtic Re:MEEEERKAT wie, Powell go DYMAL !!! :}}} 16.12.03, 05:05 Pewnie krew zabitych w raka sie zamienila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Meerkat zapomniał więcej niż ty się zdołasz nauczyć! IP: 152.75.142.* 16.12.03, 15:32 Gość portalu: BUSH BUSZOWSKI napisał(a): > Gość portalu: meerkat napisał(a): > > > Gość portalu: Chirurg napisał(a): > > > > > Ja bym mu calego obcial, jesli jeszcze to ma!!! > > > > > > > > Ma, ma i to dużego ( to Jamajczyk). > > > > W przeciwieństwie do ciebie ma też JAJA! i to DUUUUUZE! :))) O tobie ,BUSHOWSKI, nie można nawet powiedzieć, że jesteś CHU., bo dajesz DU.Y jak stara rozchlapana ciota. Takich na Jamajce po prostu kijami baseballowymi traktują! Spuść się z wodą bo śmierdzisz! toby był komplement. Odpowiedz Link Zgłoś