Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 22.12.03, 02:19 WANNA WISH TO ALL OF YOU A HAPPY HOLIDAY SEASON & A VERY HAPPY,HEALTHY NEW YEAR 2004 !!! Your jojo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus i dla Ciebie jojo :)))tez ale ja Ci bede zyczyl 22.12.03, 02:29 "merry christmas and a happy new year";))))))) i pamietaj na przyszlosc i zebys to wiedzial - Polska dzis jest taka jak ja to opisuje - tak jak ja mysli kazdy przecietny Polak - USA jest najbardziej lubianym krajem a antysemityzm tutaj juz dogorywa - w kazdym razie ginie smiercia naturalna :)))ci ludzie juz wymieraja bo to stare pokolenie:))))) wiec dzis USA-Izrael i Polska to sojusznicy - taka jest rzeczywistosc a te kilka karaluchow walesajacych sie po forum TO NIE JEST POLSKA :))))) VIVA PAX AMERICANA,VIVA OUR NEW AND GREAT ALLIANCE ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: i dla Ciebie jojo :)))tez ale ja Ci bede zycz IP: *.proxy.aol.com 22.12.03, 02:35 milo to bylo mi czytac mr.Marcus ! Ma Pan racje ! Merry Christmas to you !!! Odpowiedz Link Zgłoś