Dodaj do ulubionych

Gawin lepszy od Śląska

IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 01.06.04, 22:51
Jaki kurna Gawin? I z jakim kurna Śląskiem? Z 'tym' Śląskiem czy z jakimiś
rezerwami? Bosz... Wstyd mości panowie! Kurna!
Obserwuj wątek
    • Gość: CzajaFans Wstyd!! Po premii smarkaczom!!! IP: *.media4.pl 01.06.04, 23:09
      Trzeba się przykładać do obowiązków. A takim obowiązkiem było wygranie tego
      meczu!! Po kieszeni - nie za brak umiejętności tylko za olewkę!! ŚLĄSK RULEZ!
    • Gość: Piotrek Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 00:07
      Rochu is the best on the best chociaż nie zagrał!!!!!!
    • Gość: biggas Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.os.kn.pl 02.06.04, 06:25
      w gawinie gra moj czlowiek kamil rudnicki i jest kozak
    • Gość: kibicWKS Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.06.04, 06:38
      No wstyd mi jak nic! :( A taki ciekawy Puchar Polski zapowiada się w następnym
      sezonie.
      Wstyd jeszcze przeżyję ale jak myślę o barażach to mnie ciarki przechodzą.
      • Gość: sos Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.metalurgia / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:23
        Po Śląsku Wrocław i po Widzewie Łódz pozostała tylko nazwa.
        W barażach Śląsk ma takie szanse jak ja w totka.Zaden III ligowiec nie wygra
        baraży bo wszyscy są słabsi nawet od Tłoków Gorzyce.
    • Gość: Nowy Dwor Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 02.06.04, 10:45
      Qrwaa maćć..Slaskuuu grac!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: k. Re: Gawin lepszy od Śląska IP: 195.20.110.* 02.06.04, 14:08
      jak przejdą w barażach to wszyscy ich rozgrzeszymy, ale jak wystapią tak jak w
      PP, to długo będa musieli zdobywać zaufanie kibiców i ciężko będzie kogokolwiek
      zagonic na mecze Ślązeczka.
    • Gość: fytf Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.hist.uni.wroc.pl 03.06.04, 14:43
      chuj i tyle.
    • Gość: Piotrek Re: Gawin lepszy od Śląska IP: *.rozanka.wroc.pl 03.06.04, 18:09
      To może by tak jeszcze nazwiska zwycięzców podać...Chyba sobie zasłużyli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka