Gość: Damian z Leśnej IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.09.04, 21:37 A wygrać musi nasze KOCHANE ZAGŁĘBIE LUBIN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawiedliwy Re: Zagłębie Lubin gra z Wisłą Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 04:44 Po co tak się napalać jak wcześniej czy póżniej Listkolatornia Generalna weżmie was pod lupę i won do 2 ligii, o minusowych punktach nie zapominając.Będzie to trwało szybciej niż w przypadku Szczakowianki bo prokuratura to nie Tomczyński.Nie pomogą Wam wtyczki w zarządzie ani w rządzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepuś koksik Re: Zagłębie Lubin gra z Wisłą Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 07:52 jebac lubinki sialalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Przed meczem z WISŁĄ , klubowa pralnia ma IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.04, 09:45 bardzo dużo roboty !! wszyscy zawodnicy na samą myśl ,, WISŁA " mają pełne galoty nie będę mówił czego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedboy Re: Przed meczem z WISŁĄ , klubowa pralnia ma IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.04, 12:57 Mam pytanie: dlaczego jestes tak frustratem ? Pozdrawiam speedboy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula przepraszam !! jestem kibicem ---- głównie !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.04, 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: Zagłębie Lubin gra z Wisłą Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:40 Jest już po meczu, Lubin naprawdę się sprężył,siódemka do tyłu to 3 liga,Tłoki w Pucharze dostały tylko trójkę,ha ha ha druga liga znów nie będzie zła!A jeszcze przecież wisi nad glową afera z Polarem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula już skończyli !!! tylu nonszalancko straconych IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.09.04, 21:07 bramek jeszcze nie widzialem !! A le ile razy mówiłem że SZMATUŁA ma być nr.1 NICIŃSKI ? temu panu już dziękujemy !! a sztab szkoleniowy to ........................... Primel od bramkarzy ! no i widać ! system 4.4.2 podarował WŚLE kupe goli !! ja sie śmieje przez łzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś