07.12.09, 20:05
Waderko www.i-sklepy.pl/sk.php?o=glosowanie to jest kit i ściema.
Wystarczy mieć net ze zmiennym IP, zagłosować, wyjść z sieci, po chwili wejść
z nowym IP-em i można oddać następny głos. Jak ktoś ma chęć i czas, to w ciągu
godziny naklepie 10 głosów a w ciągu dnia 100!
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Podciągnę, bo pewnie 08.12.09, 09:11
      nie czytała? A w ogóle, to łazisz gdzieś po zakamarkach, zamiast udzielać się na
      konkretnym forum!
    • wadera5 Re: A tutaj 08.12.09, 19:16
      Przepraszam,cholera ostatnio tylko przepraszam już mi tak w krew weszło,że na
      pamięć się nauczyłam tego słowa. Ale coś mi się popieprzyło w kopie i muszę dać
      do naprawy. Za cholerę nie chce skanować z nowej drukarki HP.Wczoraj informatyk
      dwa razy zmieniał nawet system i guzik. Na Windowsie 7 pracuje a na XP nie i
      już.Nie mam wyjścia idę z kompem do egzorcysty.Hahaha
      • darima_ka Może Cię rozczaruję 08.12.09, 19:22
        Swoimi przekonaniami ,ale ja wychodzę z założenia ,ze lepiej 10 razy za dużo
        przeprosić niż jeden raz za mało , słowo przepraszam przecież nic nie kosztuje a
        dobre wrażenie jednak robi , ja mogę nawet przepraszać ze żyję , taka już jestem !!
        • wadera5 Re: Może Cię rozczaruję 08.12.09, 19:32
          To nie o to biega,żeby nie przeprosić.Ale nieraz tak się sprawa zasupła,ze za
          cholerę nie idzie rozwiązać.Prosisz kogoś o coś a On swoje i tak w kółko .A jak
          jesteś choleryczką to polecisz i tyle.Po tym jeszcze musisz przepraszać bo
          musisz .Korona mi z głowy nie spadła ale swoich racji muszę też bronić .Proszę o
          urlop do czwartku.Teraz wydatki.Wszystko działa a nie chce działać więc
          jak działa , włożę to chyba do działa i fiut na księżyc.
          • darima_ka Re: Może Cię rozczaruję 08.12.09, 20:02
            Spoko każdy ma chwile słabości a dodatkowe problemy powodują wzmożona irytację .
    • dorka_1962 Re: A tutaj 09.12.09, 08:13
      Ale o co tutaj chodzi ??
      • tadeusz_ski.51 Chodzi o to, że 09.12.09, 11:14
        jakaś tam znajoma przyjaciela Wadery, bezrobotna kobieta, założyła sklep i
        startuje w tym głosowaniu. Wadera prosiła, aby oddać głos na ten sklep, który ma
        nazwę 4 Your Baby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka