nie-lubie-gazety 12.01.10, 19:05 Jedno trzeba ci przyznać , jak nie ma ciebie na forum , to baby z niego uciekają , masz rację ze one się w tobie kochają zaraz pewnie się zleca jak pszczoły do miodu hahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Tadeuszu_ski 12.01.10, 19:10 Hmmmmm, to chyba dla mnie dobrze? ... A skoro tak, to dlaczego mam tak mizerne sukcesy w "tych sprawach"??? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tadeuszu_ski 12.01.10, 19:15 Tadziu a może Ty taaaaki skromny jesteś i się nie przyznajesz do sukcesów? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Odpowiem tu Twoimi słowami 12.01.10, 19:21 darima_ka napisała: > Pozwolę sobie się nie zgodzić z takim wnioskiem > wiec te insynuacje sa bezprzedmiotowe! ---- Nic dodać, nic ująć! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Odpowiem tu Twoimi słowami 12.01.10, 19:23 Nie ujmując zasług dla tego Forum Tadziowi oczywiście Odpowiedz Link
darima_ka Re: Tadeuszu_ski 12.01.10, 19:17 Pozwolę sobie się nie zgodzić z takim wnioskiem , pisaliśmy może faktycznie mniej , ale na tyle na ile każdemu z nas czas pozwala, wiec te insynuacje sa bezprzedmiotowe! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I widzisz? Nieprawda! 13.01.10, 11:44 nie-lubie-gazety napisała: > Jedno trzeba ci przyznać , jak nie ma ciebie na forum , > to baby z niego uciekają , masz rację ze one się w tobie kochają zaraz pewnie > się zleca jak pszczoły do miodu hahaha -------- Nie ma? Nie ma nikogo! No to wpadłem w nastrój wojowniczy i teraz dopiero zrobię! Oj, zrobię tu porządek! Po trupach... do właaaadzyyyyy!!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie no, przesadziłem... 13.01.10, 11:47 tadeusz_ski.51 napisał: > ... Po trupach... do właaaadzyyyyy!!! ------ Jakiej władzy?? Co ja pieprzę?? Ahaaa, władzę to ja pieprzę... no tak, co racja to racja! Wyciąć w pień władzę!!! Hurrrrraaaaaaa, szable w dłoń i na koń panowie! Na koń!! Odpowiedz Link