zak-1 05.04.10, 09:07 wodą Was wszystkie dziołchy w mojej okolicy dziewczyny ,są coraz mniej przychylne temu zwyczajowi . Dlatego będę lać dzisiaj tylko wirtualnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Lejęęęęęęęę...... 05.04.10, 09:10 Kto rano wstaje , ten leeeeeje jak z cebra Odpowiedz Link
zak-1 Re: Lejęęęęęęęę...... 05.04.10, 10:11 Zawsze lałem wodą , bo perfumami nie chciały - mowiły ,ze czują sie jak w perfumerii Odpowiedz Link
zak-1 Re: Lejęęęęęęęę...... 05.04.10, 10:14 Cholera za daleko - sikawka za słaba))sorry!!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kazik, Laskę oblej! Laskę i Darimę! 05.04.10, 13:28 Ale na Renię to weź wiaderko... I chluśnij tak, żeby całą zmoczyć, aż do majtek... o ile Renia nosi majtki? Nie wiem, nie sprawdzałem, ale może jest taka nowoczesna, że z tego już zrezygnowała? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kazik, Laskę oblej! Laskę i Darimę! 05.04.10, 16:19 To ja Was z Kazikiem też hluuus oblejmnie.pl/k,ZGFyaW1hX2thfDE= Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ale Renia 06.04.10, 09:54 jeśli chodzi o te majtki, to jakoś się nie chce wypowiadać? Wstydzi sie przyznać że nie nosi? Nie ma czego Renia, teraz taka moda. Obadaj, nawet z dzieckiem na zakupy ta pani poszła bez majtek! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale Renia 06.04.10, 11:57 Jeszcze za zimno Tadziu na chodzenie bez majtek , wiec chyba Renia jeszcze nosi Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale Renia 06.04.10, 15:17 Skoro taka modą , to ja za modą podążam i wcale się nie wstydzę przyznać ,że nie nosze Co najwyżej jakieś kawałek szplatki między pośladki Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kazik, Laskę oblej! Laskę i Darimę! 06.04.10, 15:14 tadeusz_ski.51 napisał: > Ale na Renię to weź wiaderko... I chluśnij tak, żeby całą zmoczyć, aż do > majtek... o ile Renia nosi majtki? Nie wiem, nie sprawdzałem, ale może jest tak > a > nowoczesna, że z tego już zrezygnowała? Dobrym zwyczajem wiadrem to na panienki się chlusta, ja już nie panienka , od dawna Skąd majtek to ja daaaawno już nie noszę , Po co robić sobie dodatkowe pranie, a komuś problemy stwarzać? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tak właśnie myślałem! 06.04.10, 15:59 rena-ta49 napisała: > ... majtek to ja daaaawno już nie noszę ------ Nowoczesna dziewczyna! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Kazik, Laskę oblej! Laskę i Darimę! 06.04.10, 17:59 No widzisz Renia-to tak jak ja Odpowiedz Link