darima_ka 06.04.10, 12:13 Poświąteczna dieta, zrzucanie tego co podczas świąt się przybrało? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: A od dziś 06.04.10, 12:19 Koniecznie! Przynamniej w moim przypadku. Idę spalić trochę kalorii. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: A od dziś 06.04.10, 12:29 Może dlatego, że masz problemy i stres Cię zżera-wyczytałam na forum. A może to genetyczne i masz dobrą przemianę materii, i drobną budowę po mamie lub po tacie? Chyba jednak po mamie Nie marudź, zdrowiej być za szczupłą niż zbyt grubą Na razie Odpowiedz Link
darima_ka Re: A od dziś 06.04.10, 12:35 Dokładnie chudnę z nadmiaru problemów , 5kg w krótkim czasie , przyznasz trochę za dużo? Przy życiu trzyma mnie kawa i papierosy. Nie mówię,ze dobrze jest być grubym ,ale za chudym być ,tez można wyglądem odstraszać ! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: A od dziś 06.04.10, 12:47 Skoro czujesz, że jesteś zbyt szczupła i "odstraszasz wyglądem"-co to niby ma znaczyć???, to jedz czekoladę. Podnosi poziom endorfin i przy okazji tuczy. Oczywiście jeśli lubisz słodycze-ja nie lubię. Po prostu nie lubię słodkiego smaku. A poza tym mam wrażenie, że teraz "odstraszają swoim wyglądem tzw. "?grube" kobiety. Taki ten świat porąbany, że promuje anorektyczki. Nie jest ważne jak wyglądamy dopóki jesteśmy zdrowi! Szanowna Szefowo Forum-trzymaj się ciepło Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No jasne, 06.04.10, 13:31 mnie każda chuda odstrasza, no może z wyjątkiem Ineczki, ale o Niej powiem, że nie jest chuda tylko jest drobnej kości. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: A od dziś 06.04.10, 13:23 hehehe, oczywista oczywistośc Zaraz ruszam w trasę rowerową Odpowiedz Link