darima_ka 19.06.10, 13:44 To coś dla Tadzia , i nie tylko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Windows moja miłość , 19.06.10, 13:44 Ojcze Microsofcie, któryś jest na dysku Święć się Windows Twój Przyjdź update Twój Bądź Bugfix Twój Tak jak w Windows, tako i w Office MS naszego powszedniego daj nam dzisiaj I odpuść nam nasze piraty Jako i my odpuszczamy naszej Telekomunikacji I nie wiedź nas do IBM Ale nas zbaw od OS2 Bo Twój jest DOS i Windows i NT Na wieki wieków ENTER Odpowiedz Link
darima_ka 10-przykazań Microsoftu : 19.06.10, 13:46 10 przykazań Microsoftu: Jam jest Bill Gates, który przywiódł Cię do krainy mlekiem i miodem płynącej, zwanej Windows. 1. Nie będziesz miał producentów cudzych przede mną. 2. Nie będziesz imienia Billa używał celem zniesławienia. 3. Pamiętaj, by dzień premiery Windows święcić. 4. Czcij soft Microsoftu i twórców jego. 5. Nie usuwaj softu Microsoftu nadaremno. 6. Nie pożądaj produktów cudzych firm. 7. Ani pirackiego softu Microsoftu naszego. 8. Nie dawaj fałszywego świadectwa Windowsowi twemu (że do kitu jest). 9. Nie pożądaj kasy Guru Twego, Billa Wspaniałego. 10. Ani całej firmy, która jego jest. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: 10-przykazań Microsoftu : 20.06.10, 09:15 Nieeee, no to jest suuuper prawdziwe Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Windows moja miłość , 19.06.10, 16:57 Nooooooooo, pasuje jak ulał! Szczególnie 1-4, 6 i 8-10. A etap ostateczny już się zbliża ale dla lapka!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Windows moja miłość , 19.06.10, 17:01 Wiedizałam ,że to coś w sam raz dla Ciebie hahaha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Windows moja miłość , 20.06.10, 13:38 A Ty nam wszystkim powiesz, że podobne emocje Ciebie nie dotyczą? Sorry, ale nie uwierzę i zresztą nikt nie uwierzy, czytając Twoje posty! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Windows moja miłość , 20.06.10, 17:56 Do kogo to, bo mnie i owszem dotyczą , jak każdego użytkownika produktów Microsoft Odpowiedz Link