15.09.10, 18:33
Chciałem Was przeprosić i cos wyjaśnić.
W jednym z wątków padło pytanie czym sie zajmuję,odpowiedziałem że jestem pracownikiem MPO,to jest nie prawda,tak sobie tylko zażartowałem.
strasznie mnie to męczy,że Was tak skołowałem i za to przepraszam.

Tak naprawdę to pracuje w firmie która zajmuje się produkcja i montażem różnego typy bram,płotów,ogrodzeń,barier,balustrad,balkonów,poręczy itp.Pracuje tam jako spawacz,bardzo często pracuje przy montażu u klientów.

Sorki za żart.
Obserwuj wątek
    • darima_ka Re: Ps. 15.09.10, 18:35
      Piotrek przecież nic się nie stało .
      Nawet jak ktoś pracuje w MPO , to jest , może być bardzo wartościowym
      człowiekiem, bo dzisiaj liczy się to ,ze się pracę ma !
      • flissy Re: Ps. 15.09.10, 18:49
        Wiem,tylko,że mogłem wam nic nie mówić,a nie oszukiwać,trochę to głupieuncertain
        • darima_ka Re: Ps. 15.09.10, 20:37
          To przecież żadne oszukiwanie ,po prostu żart big_grin
      • ls48 Re: Ps. 15.09.10, 19:29
        Dorotka ma racje. Liczy sie tylko to jakim sie jest czlowiekiem.Wykonywana praca jest najmniej istotna, tym bardziej w dzisiejszych czasach gdy rzadko wykonuje sie prace zgodną ze swoim wykształceniem.
        • darima_ka Re: Ps. 15.09.10, 20:39
          Dokładnie Lidio , na forum nasza praca nie ma
          żadnego znaczenia .
    • mala200333 Re: Ps. 15.09.10, 19:10
      https://img214.imageshack.us/img214/9320/kociak1.jpg

A ja napisze ze jestem..Mata Hari! Tyz piknie jak mawial Pyrkosz w "Janosiku".
      Nie martw sie , to tylko Net!
      • zak-1 Re: Ps. 15.09.10, 20:03
        Pewne sprawy lepiej wyprostować , jeśli kogoś ma to potem meczyc . A przy pisaniu mozna wyjść potem na krętacza . Żadna praca nie hańbi ,chyba , ze jest się męską dz....smile
        • darima_ka Re: Ps. 16.09.10, 18:47
          A Ty wiesz Kazik ,ze taka męska dziwka , zapewne musi się mocno napracować ,zeby kase zarobić , wiec chyba też nie uważa ze to hańbiące jest big_grin big_grin
      • darima_ka Re: Ps. 15.09.10, 20:43
        Otóż to , jakie to ma znaczenie , co kto robi , nawet jak ktoś napisze ,że ma doktorat
        , to czy jesteśmy w stanie to zweryfikować , po co to komu i na co ? big_grin
        Najważniejsze ,ze lubimy sobie popisać czasem poważnie , czasem mniej poważnie dla rozrywki.
      • ksiezniczka-02 Re: Ps. 15.09.10, 21:55
        big_grin Ja tez jak ten kocur, czasami lubię Was tylko poczytać, czasami czuję ,że tematy mnie przerastają. Wtedy wolę nie zabierać głosu.
        • azmb Re: Ps. 16.09.10, 14:22
          Podoba mi się postawa Flissy... wole jednak prawdę, lub brak odpowiedzi, niż w sumie kłamstewkosmile, ale w sumie jest oksmile
          • rena-ta49 Re: Ps. 16.09.10, 14:56
            Postawa godna szacunku.
            Lepsza najgorsza prawda, od pięknego kłastewka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka