darima_ka 20.09.10, 18:23 Tak do mnie "przemawiają " w sklepach czasem buty , albo np. jakiś ładny ciuch Co do Was w ten sposób "przemawia", czy jest to jakiś sprzęt wypasiony , a może jeszcze inne rzeczy , czy ciuchy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 18:40 Jest kilka,,,batony Mars,Pepsi,Power Energy Driny,no czasami kabanoski Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 18:48 Aaaaa, koszulka chyba ostatnio też do Ciebie tak przemawiała Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 18:53 Aaaa, to inna inkszość,ale nieplanowane też się zdarzają ? Odpowiedz Link
rudavve Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 19:28 Oj, przemawiają, przemawiają..ostatnio przemówiły do mnie meble kuchenne... aż żałowałam, że tam w ogóle poszłam..) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 19:44 Hehehe, do mnie też " przemawia " komoda ,ale na razie jeszcze jej się opieram jak mogę , przemówi pewnie po nowym roku Odpowiedz Link
rudavve Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 19:55 Czyli jest jeden sposób...chodzić do sklepów z zatyczkami w uszach i nie słyszeć )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 21:06 Można dodatkowo jeszcze klapki na oczy , żeby nie widzieć , to nie przemówi Odpowiedz Link
rudavve Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 22:10 Podobno takie cuda, to tylko w Wigilię ) jednak nie... masz..słyszę zawsze daj - nie zawsze )) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 13:57 rudavve napisała: > Podobno takie cuda, to tylko w Wigilię ) > jednak nie... > masz..słyszę zawsze > daj - nie zawsze )) Czyli masz jak większość , by nie powiedzieć każda z nas Odpowiedz Link
rudavve Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 14:48 Mój malżonek twierdzi, że takie cos powinno się leczyć )) hmm.. ) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 18:55 Każda terapia ma skutki uboczne , wiec może lepiej nie podejmować leczenia , coby nie trafiło sie coś znacznie gorszego Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 20:57 A może my kobiety mamy wszczepione czipy pod skórą,że nie możemy obojętnie obok sklepów przejść Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 18:57 To tak jak ja , tylko ze cholera tak rzadko pada "masz" Odpowiedz Link
rudavve Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 19:58 No, i wlazłam dzisiaj do sklepu ;> nie musiał ten polarek nic gaworzyć...zaraz był mój, ale wiesz jak to jest...idzie jesień, póżniej zima...trzeba dbac o siebie ;> tak sobie to tłumaczyłam Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 13:31 Bardzo racjonalne tłumaczenie , dla nowego zakupu, pewnie polarków kilka w szafie już jest , ale ten..... kolor Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 17:49 Tak jest najważniejsze zdrowie , wiec trzeba o siebie dbać , a co za tym idzie ładne ciepłe rzeczy kupować Odpowiedz Link
rudavve Re: Weeeeeź mnie, 23.09.10, 16:43 No, i wrzuclil dzisiaj reklamę w bramkę...płaszczyk na zimę jechać zobaczyć, czy nie jechać..oto jest pytanie które mnie nurtuje )) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 24.09.10, 13:55 Lepiej nie jedź, bo tak " przemówi" do Ciebie ,ze nie wyjdziesz ze sklepu bez płaszczyka Odpowiedz Link
mala200333 Re: Weeeeeź mnie, 20.09.10, 22:00 Do mnie przemawiaja cichutko tak ksiazki w ksiegarni Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 13:53 A mówi , mówi telewizor LED taki, chodzę oglądam , a on cały czas do mnie gada weź mnie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 13:55 O bluzkach , spodniach , czy swetrach już nawet nie wspomnę , bo te przemawiają do mnie co trochę , a aj nie potrafię na te przemowy być głucha Odpowiedz Link
zak-1 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 14:47 A mnie nawaliła zamrażarka . Zrządzeniem losu chodziliśmy w zeszłym tygodniu i oglądaliśmy lodówko -zamrażarki . Postanowione , ze jak naprawa będzie drozsza niż 2oozł , to idzie na złom a kupuję dwie w jednym . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 14:58 Ja zamrażarki dawno temu się pozbyłam z domu gdyż zajmowała mi zbyt dużo miejsca , teraz mam lodówko zamrażarkę i sobie chwalę . Na moje potrzeby jest nawet zbyt duż, ale dla rodziny wielka lodówko-zamrażarka też powinna wystarczać , chyba ze robi sie duże zapasy w zamrażarce . Odpowiedz Link
inka-1 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 22:16 oj często ,często cos mnie tak kusi...ubrania ,słodycze,Torebki !!!!długo bym musiała wyliczac Odpowiedz Link
ls48 Re: Weeeeeź mnie, 21.09.10, 22:33 Do mnie tak przemawiaja książki w ksiągarniach i kwiaty doniczkowe w kwiaciarniach.Skromna jestem! Odpowiedz Link
zak-1 Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 13:25 Wlaśnie słyszałem w TV , ze faceci kompletnie nie zwracają uwagi w jakich butach chodzą kobiety....... chyba szpilki pojdą do lamusa)) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 17:55 No pewnie ,ze faceci nie na buty patrzą , tylko na nogi w tych butach Szpilki nie wyjdą z mody nigdy , może ich wysokość się zmieniać , są sytuacje kiedy do stroju pasują tylko szpileczki, bądź bucik na innym zgrabnym obcasie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 13:33 Po książki ide do biblioteki , kwiaty owszem przemawiają i kupuję Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 13:32 Do mnie też wiele rzeczy w sklepach tak błagalnie przemawia , że trudno sie oprzeć Odpowiedz Link
darima_ka Re: Weeeeeź mnie, 22.09.10, 17:34 Hehehe,często tak przemawia kusząco , że nie sposób się oprzeć, wiec do domu wracamy z nową torebką , bądź: innym ciuszkiem D Odpowiedz Link
darima_ka Od kilku dni 22.09.10, 17:52 Dość mocno przemawiają do mnie w sklepie papierosy , tak głośno krzyczą , to znów się przymilają ,że dzisiaj postanowiłam do żadnego sklepu nie wchodzić . Przeżywam kryzys Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Od kilku dni 23.09.10, 11:01 Nie daj się tym nawoływaniom!!!!! Ale muszę się przyznać,że po dwóch latach odwyku też zaczynam myśleć o papierosach...... Ciekawe na czym się to skończy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Od kilku dni 23.09.10, 16:28 Nie dają się , ale to przecież dopiero kilka dni . Lepiej nie myśl o fajkach , bo potem trudno się od nich uwolnić . W pracy mają ze mnie ubaw jak se pociągam tego papierosa , już nie muszę wychodzić na zewnątrz. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Od kilku dni 24.09.10, 14:16 Zamrażarka jednak umarła agregat jej siadł ) . Zona sie cieszy z tej przyszłej -nowej , a mnie już mrozi , że trzeba będzie jeżdzić po sklepach i szukać . Facet od napraw powiedział ...."jak mniej bajerów - te są nalepsze ". Darima nie daj się , a jak się uda to sobie tego eko papierosa daj oprawić w złotą ramkę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Od kilku dni 24.09.10, 14:35 Eeeee, teraz nie trzeba zbyt dużo szukać . Sprzetu w sklepach pod dostatkiem, albo na allegro, bo wyjdzie taniej . Płacisz przy odbiorze. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Od kilku dni 24.09.10, 14:37 Taki sprzęt to wolę osobiscie widziec i dotknać . To jedna poważny zakup jest . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Od kilku dni 24.09.10, 18:33 Ja tez wolę wybierać taki sprzęt sama . Ale od ilości tego wszystkiego w sklepach , można dostać zawrotu głowy , i potem trudno jest się zdecydować na konkretny model.Warto jednak w necie poogladać ceny i parametry porównać przed pójściem do sklepu? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Od kilku dni 24.09.10, 18:31 Się nie daję , w pracy zainteresowanie tym papierochem wzbudziłam , no i kolega zaraz dla teściowej w prezencie zamówił na allegro. Wszyscy mi kibicują ,a ja dzielnie się na razie trzymam . Odpowiedz Link